CATEGORIES

Ensimmäiset ennen ja jälkeen kuvat

27.1.2020

Muutto häämöttää! Enää kolme yötä jäljellä vanhassa asunnossamme! Talorempan kanssa ollaan rutistettu ja saatu paljon aikaan. Kaikki maalaustyöt on tehty (maalasin lastenhuoneet, käytävän, alakerran olohuoneen seinän ja paikkailin vanhoja seiniä samalla vanhalla kirkkaan valkoisella maalilla), listat on laitettu, suihkuhuoneiden silikoneja on paikkailtu, sähkötöitä tehty ja keittiökin alkaa hiljalleen valmistua! Keittiön kivitasoa saadaan odottaa vielä viikko tai kaksi, mutta loppusuoralla ollaan! Koti on ihan ajallaan meille muuttovalmis. Laitan teille paljon ennen ja jälkeen kuvia eri huoneista, mutta aloitetaan yhdestä poikien huoneista. 

Esikoisen huone oli ennen melkoisen kirjava. Siellä yksi seinä oli kirkkaan tummansininen, toinen kirkas vaaleansininen, kolmas valkoinen ja neljäs harmaata tapettia.

Ennen

Revittiin tapetit irti seinästä ja puhdistettiin ne ennen maalausta pohjavärillä

Jälkeen

 Ennen

Jälkeen

Huone on nyt huomattavasti harmonisempi. Maalasin huoneen kaikki seinät Farrow & Ball -merkin Shadow White -sävyllä, joka on luonnossa melko greige, eli hieman beigen ja harmaan sekoitus. Suuren eron tilaan teki myös uudet listat. Vanhan hyvin tavanomaisen pienen ja puisen lattialistan korvasimme WallArkin Floor 2 -tyypin listalla. Moderniin taloon lista ei ollut liian krumeluurinen, mutta kuitenkin toi tarvittavan pehmeyden ja loppusilauksen. Lattialistojen lisäksi laitoimme myös kaikkiin makuuhuoneisiin kattolistat. Teen vielä erikseen postauksen, missä käyn läpi mitä kaikkia listamalleja käytimme mihinkin ja sekä jaan  suosituksen hyvälle asentajalle. Kyseiset listat ovat polymeeristä tehty, joten asennus kävi liimaamalla, mikä toi siihen omat haasteensa tälle remppakeltanokalle.

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Voi että! Onpa ihanan rauhallinen väri. Rauhallisessa ympäristössä on kivempi leikkiä ja kyllä ne lasten tavarat tuo sitä persoonallisuutta ja varsinkin ne ihanat lapset ? Ihanaa uuden kodin fiilistelyä sinne Kauniaisiin ?

  • Hanna Vayrynen

   Olen ihan samaa mieltä <3 Meillä kun tulee tod näk vielä paljon erilaisia pelipaitoja seinälle... :D Kiitos kovin <3

 • Ansku in Ireland

  Hyvältä näyttää! Tykkään kanssa F&B väreistä ja ne on täällä päin todella suosittuja. Kuten myös kunnon lattia ja kattolistat ☺️ Tuo ”Hmm” kommentti oli täysin asiaton ja varmasti you know to ignore it mutta halusin silti sanoa että teidän koti on upea ja tulette varmasti viettämään siellä monia upeita hetkiä! Jos meille koskaan tulee lapsia niin seinäväri tulee silti olemaan neutraali heidän huoneissa ja sitten tekstiileillä etc tuodaan persoona esille. Se ei ole mielikuvituksen puutetta ?

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos Ansku! <3 Voin vaan kuvitella, että juurikin siellä päin kyseinen merkki on suosittu! Ja jooh, vastaavia kommentteja aina välillä tulee :) Ei ne minua juuri hetkauta, jokaisella on omat mielipiteensä ja tapansa ilmaista ne :) Ja ihan samaa mieltä, mekin tykkäämme että pohja on neutraali ja harmoninen, sitten päälle on kiva rakentaa :)

 • Tiina

  Hyvältä näyttää! Tuohon on kiva lähteä kokoamaan sisustusta. Minäkin tykkään, että lastenhuoneiden seinät eivät nouse ykköseksi vaan lapsen tärkeät tavarat ovat se juttu. Kiva, kun jaat remonttia kanssamme.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovasti! :) Ihan samaa mieltä! :) Ja kiitos kun myötäelät!

 • Elli

  Ah näyttääpä hyvältä! ? Tuleeko teidän pojille kaikille omat huoneet? Ovatko innoissaan?

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos! <3
   Pojille on omat huoneet, mutta alkuun meidän kaksi pienempää haluavat mennä vielä samaan <3 Ja ovat ihan innoissaan <3

 • Jaana

  Ihanan freesi lopputulos! ? Tostahan saa sitten kalusteilla, tekstiileillä ja muilla muokattua just esikoisen näköisen.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos <3 Ja juuri näin! <3

 • Farfalle

  Kaunis värisävy seinissä, nyt onkin pinnalla maalata kaikki seinät samalla värillä. Enää ei suosita tekemään yhdestä seinästä eriväristä. On jännää, miten maku muuttuu.
  Lasten huoneisiin värit tulevat tavaroista ja tekstiileistä. Tunnelmasta ei tule liian levoton, kun pysytään yhdessä värissä.
  Listat kehystävät kivasti, mutta muovinen materiaali ei miellytä.
  Kiva seurata tätä sisustusprojektia, kiitos, kun jaat sen täällä.

  • Hanna Vayrynen

   Me pidämme kovasti tästä pohjasta, siihen on ihana sitten rakentaa sisustuksella mieluisa huone <3 Ja juurikin, emme halua missään nimessä levotonta fiilistä :) Ja hei nuo listat näyttävät ja TUNTUVAT enemmän kipsiltä! Ovat hyvin vahvaa materiaalia! :) Kiitos kovasti kun myötäelät! :)

 • Hmm

  Nyt on melko persoonaton, varsinkin ekaluokkalaisen huoneeks. Makua tai mielikuvitusta ei voi vissiin ostaa.

  • Hanna Vayrynen

   Voih, ne tulee vasta sitten sisustuksen ja muun myötä :) Tämä on vasta pohja, jonka päälle on hyvä rakentaa itse kokonaisuus :)
   Meillä ei tykätä värikkäistä ja kuvioillisista seinistä – se on meidän makumme :)

 • Haidi

  Tuli kyllä niin paljon rauhallisempi ja nuo listat vaan tekee niin paljon yleisilmeelle! :) muutenkin vaikuttaisi olevan kivan mallinen ja valoisa huone.
  Ja vitsi jos olisin teille myynyt talon niin seuraisin super uteliaana millaiseksi sen muutatte. Nimimerkillä lapsuudenkotini myytiin ja pitäisi tällä viikolla käydä tyhjentämässä ja vitsi olisi mielenkiintoista nähdä millaiseksi sen uusi omistaja remppaa :D

  • Hanna Vayrynen

   Tuli! :) Tästä on ihana lähteä rakentamaan kokonaisuutta. Hän kun haluaa huoneeseen paljon futisaiheista tuotetta esim. pelipaitoja yms :)
   Ja ah, apua. On ihana nähdä aina mitä uudet asukkaat tekee, mutta samalla kuitenkaan ei :D Jotenkin se on niin henkilökohtainen asia ja kaikilla on oma eri makunsa, joten se saattaa myös kirpaista! :D

   • Haidi

    Hehe siinä on joo riskinsä! Kun voi mennä molempiin suuntiin :D mä oon vaan niin utelias ja varsinkin kun et itse ihan omaa vanhempieni kanssa samaa sisustusmakua!

 • kide

  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä loppurutistukseen! Näin tämän kotiesittelyn ja tulit mieleeni siitä: https://www.architecturaldigest.com/story/shay-mitchell-reimagined-la-home/amp Huomioi varsinkin nuo lamput ja vintage-yhdistelyt!

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana! Kylläpä osui hyvin – tuolla oli paljon samanlaisia elementtejä jopa samannäköistiä tuotteita mitä olen meille jo osan tilannut ja osaa pohdin! :D Ja kiitos <3

 • Aleksina

  Moikka, näyttääpä maalipinta hyvältä. Mistä olet löytänyt tota Farrow & Ball Shadow White -maalia?

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos! Tulipa nyt maalaamista harjoiteltua oikein kunnolla! :D
   Ja sisustussuunnittelijani löysi suositteli tuota maalimerkkiä! Sitä saa helsingistä liikkeestä nimeltä kuisti ja espoosta myymälästä nimeltä Atmosfare :)

 • Anne-Maria

  Aivan täydellinen greigen sävy ?

  • Hanna Vayrynen

   Sopii talon nykyisiin sävyihin tosi kivasti! :)