CATEGORIES

Senkki ennen ja jälkeen

18.4.2020

Korona kriisin iskiessä ja eritysten juuri alettua viimeistelin tehtävän, joka oli minulla ollut jo tovin to do-listallani. Nimittäin freesasin vanhan eteisen lipastomme uuteen uskoon. Olemme ostaneet kyseisen lipaston aikanaan Hollannissa asuessamme. Sieltä se on kulkenut vielä kanssamme Englantiin ja sieltä vielä kotiimme Helsinkiin ja nyt Kauniaisiin. Tänne lipaston valkoinen sävy oli liian kermainen. Vasten uuden talomme hohtavan valkoisia seiniä, se näytti enemmänkin keltaiselta. Täten ryhdyimme mieheni kanssa yhteisprojektiin. 

ENNEN

Mieheni hioi ensiksi senkin pinnat hiomakoneella, jotta uusi maali tarttuisi paremmin. Sitten minä tartuin pensseliin ja maalasin rungon samalla valkoisen sävyllä, kuin mitä kotimme seinätkin ovat (Tikkurilan Lumi-maali). Sen lisäksi maalasin vielä ottimen kultaisella helmiäismaalilla. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

JÄLKEEN

Vetimen maalasin myös Tikkurilan Taika helmiäismaalilla (kulta)

Nyt senkki sopii paljon paremmin tilan kokonaisilmeeseen. Olen super tyytyväinen lopputulokseen. Tämäkin huonekalu kun on kulkenut mukanamme jo monessa kodissa ja pitää sen myötä itsessään paljon muistoja. Se seisoi eteisessämme Heerenveenissä, kun meitä oli vain minä, mieheni ja koiramme. Sieltä se muutti kotiin Englannin Leedsiin, missä saimme kuulla odottavamme lasta, jota olimme jo pitkään ehtineet toivoa. Sieltä vielä ennen Kauniaista kotiimme Helsinkiin, missä asuimme 7 vuotta ja meistä tuli viisihenkinen perhe. 

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Meow

  “Jälkeen” on parempi tilan kokonaisuuden kannalta :) Mutta minne joutui vanha maalaus? Todella upea!

  • Hanna Vayrynen

   Samaa mieltä, vaikka sinun lailla rakastan tuota vanhaa maalausta! Se on todella kaunis, mutta sävyt ei ihan istu alakerran kokonaisuuteen mikä harmittaa. Taulu on nyt yläkerrassa etsimässä paikkaa, mutta jos ei löydy ajatteli taulun maalannut artistiystäväni myydä sen! joten jos kiinnostaa niin laita viestiä! :)

 • Anni Kärkkäinen

  Upean näköistä! Mistä tuo uuden asunnon taulu mahtaa olla?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos! Sisustussuunnittelijani Annu löysi sen Zara Homesta ja totesi sen olevan täydellinen tähän tilaan. Hän oli oikeassa! :)

 • Haidi

  Ihana diy projekti minkä teitte senkille. Vanhoista jutuista saa monesti pienellä vaivalla tosi kivan näköisiä ? senkki kun on vielä tyyliltään kaunis ja klassinen.