CATEGORIES

Kesän uikkarit

12.6.2020

Pari vuotta sitten tutustuin ruotsalaiseen uimapukumerkkiin nimeltä Scampi Swimwear. Ihastuin heidän maanläheiseen sävymaailmaansa, klassisiin leikkauksiin sekä ympäristöystävälliseen materiaalipolitiikkaansa. Kaikki heidän uimapukunsa tehdään 100 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, esimerkiksi kalastajien mereen hylkäämistä verkoista. Kaikki tuotanto on Euroopassa, maissa kuten Italia ja Portugali. 

Raskauksien jälkeen oma vartaloni oli kokenut sen verran paljon muutoksia, että tarvitsin uusia uimapukuja kesäksi, joten ostin heiltä kerralla kaksi erilaista mallia. Olen ollut niihin ihan äärimmäisen tyytyväinen. Väri ei ole kulahtanut, materiaali on edelleenkin jämäkkä ja uikkari on kaunis päällä. Nyt kesän korvilla ostin hyväksikokemastani mallista toisen kirkkaamman värin. Kun uimapuku näkyi stoorissani, keräsi se osakseen ihan valtavan määrän kyselyitä vaikka se näkyikin vain osaksi minun höpötellessä jotain ihan muuta. Kiinnostus oli niin suurta, että päätin kysyä merkiltä teille alekoodia. Ilokseni he siihen suostuivat. Minulle ei makseta tästä yhteistyöstä, eikä minulla ole mitään myyntikomissiotakaan. Ihan puhtaasti pidän kovasti tästä merkistä ja halusin kysyä teille alekoodia kun uikkarien perään teistä niin monet kyselivät.

Yllä muutamia suosikeitani kyseiseltä merkiltä. Ostin jo viime vuonna tuon Rio-mallin mustaruskearaidallisena. Koska minulla on melko pitkä selkä, valitsin uikkarin kooksi M:n, jottei se vain kiristäisi. Se osoittautui hyväksi valinnaksi. Ostin silloin myös jo tuon olkaimettoman Acapulco-mallin armeijanvihreänä. Se on yksi suosikeitani ikinä. Pidän siitä niin paljon, että nyt kesäksi ostin saman mallin vaaleansinisenä. Näistä kuitenkin otin S-koon, koska mietin että näin ei ehkä uikkari niin helposti valahtaisi. Sekin osoittautui oikeaksi koko valinnaksi. Olen tosin normaalistikin kokojen S ja M välillä. 

Saamme nyt nauttia ihanista säistä, joten toivottavasti tämä alennuskoodi tuo teille monille iloa uimapukuhankinnan äärellä. Vielä 15.6. saakka on Scampi Swimwearin verkkokaupassa tarjous: Koodilla Hanna20 saat -20% pois ostoksistasi.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sanna Penttinen

    Kauniita on uimapuvutkin, mutta kaunen olet sinä näissä kuvissa. Olen tällä hetkellä raskaana ja toivon että voisin näyttää itsekkin vielä noin hyvältä.

    • Hanna Vayrynen

      Voi iso kiitos <3 Ja muistan liian hyvin tuon tunteen... Voimia, pian se palkitaan <3 <3