CATEGORIES

Synttäriviikonlopun kuulumiset

13.10.2020

Meillä on juhlittu synttärikimaraa. Kuopus täytti hiljattain 4 vuotta ja minä täytin sunnuntaina 36. En ole vielä toistaiseksi koskaan potenut ikäkriisiä, mitä monet tuntuvat synttäreinänsä kipuilevan. Minulle syntymäpäivä on aina ollut suuri juhla. Syntymäpäivä on kuin vuosittainen muistutus siitä, että sinulle suotiin taas vuosi lisää elämää. Vaikka tämä vuosi on ollut vähintäänkin erikoinen, on se myös muistuttanut niin monesta perusasiasta mistä saa olla hyvin kiitollinen: omasta terveydestä, suomalaisesta tasokkaasta hoidosta, oma viihtyisä koti ja rakkaat ihmiset ympärillä. Minulla on ollut tapana kerätä syntymäpäivieni aikaan ystävät yhteen ja sen varjolla nähdä kaikkia kaikkien tiuhatahtisen arjen keskellä. Tänä vuonna en kuitenkaan koronan takia uskaltanut kutsua niin suurta porukkaa koolle, joten se jääköön taas (toivottavasti) ensi vuoteen. Tänä vuonna juhlimme syntymäpäiviäni hyvin rauhallisissa merkeissä kotona perheen kesken. Käytiin lähimetsässä lenkillä, pulahdettiiin takapihan drop-altaaseen ja pystytettiin leffapesä missä katsottiin Harry Potteria poppareita syöden. Olen ollut pidemmän aikaa väsynyt, joten tätä kaipasinkin. Itse syntymäpäivänäni pidettiin pieni brunssi meillä – kylään tuli omat sekä appivanhempani sekä kälyni lapsineen. Mieheni sisko on erinomainen kokki, jonka erityisosaamista on brunssiherkut ja jälkkärit. Hän tuli heti aamusta meille kokkailemaan ja pian saatiinkin nauttia maan parhaasta brunssista kodin mukavuudessa.

Brunssipöydässä oli:

shakshukaa,
eggs benedictejä,
kälyni itse tekemiä (maailman parhaita) bageleita,
köyhiä ritarirullia,
macarooneja,
marjasmoothieta sekä
luonnonjugurttia ja marjoja

Söin itseni aivan liian ähkyyn – mutta kun oli niin hyvää!

Olin myös valtavan otettu Lancôme-tiimin lähettämästä erittäin kauniista synttäritervehdyksestä. Sunnuntaina tuli kotiovelle toimitettuna ehkä kaunein ruusukimppu ikinä! 36 kappaletta vanhan roosan värisiä ruusuja kauniissa pyöreässä kimpussa. Niin upea. Mukana tuli vielä erittäin herkulliset vaaleanpunaiset macaroonit pienen bakerika-leipomon tekeminä. Valtava kiitos teille ihanat – niin kauniit!

Oli aivan ihana viikonloppu, jonka vietin pitkälti vain treeni- ja oloasussa <3 Ja lahjaksikin sain toivomani: Kärcherin lattiapesurin! :D Tähän on tultu. Ennen himoitsin kenkiä tai laukkuja, mutta nyt pyörin k-raudassa kuola poskella ja fiilistelen kodinkoneita :D Love it.

Kiitollisin olen siitä, kun sain taas vuoden lisää niin mahtavien ja rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sini

  Hei! Herkutteluun liittyen, saako arkikokkikerho vielä jatkoa? Tein taas eilen ystäväsi reseptillä mustapapu-bataatti-enchiladaksia, se on ehdottomasti tämän vuoden paras arkiruokauutuus! Iloa ja valoa syksyyn!

 • Outi

  Joo sama, täytin 40 v kesällä ja toivon höyrymoppia xD Okei eka toive oli Vuitton, mutta sitä en taida ikinä saada!
  Onnea vielä <3

 • Mermar

  Onnea vielä kerran! Ihana tuo lause; pyörin K-Raudassa kuola poskella. Mutta niinhän se on, aikansa kutakin ja asiat on pantava tärkeysjärjestykseen. Voin kertoa, että ne vanhat himot, laukut ja kengät heräävät kyllä taas henkiin, kunhan vähän helpottaa. Muistathan levätä välillä.

  • Hanna Vayrynen

   Sä aina ihanasti näet kirjoitusten taakse <3 Kiitos - ja hei - nyt olen viime aikoina tietoisesti ottanut myös rauhallisemmin ja sallinut itselleni täyttä tekemättömyyttä <3

 • Haidi

  Naaam mitkä tarjoilut teillä on ollut! Ja vitsi nuo Lancomen lähettämät ruusut on upean sävyiset ?
  Itsekään en ole päässyt ikäkriiseilyn pariin, vaikka tämän vuoden alussa vaihtui 30 mittariin. Kohta ollaankin jo 31, mutta kaikki pääpiirteittäin hyvin, niin mikäpäs se tässä ollessa ? mulle myös ilmoitettiin, että meidän suvun naiset eivät poe ikäkriisejä pappani siskon toimesta ? pidetään siis tästä kiinni.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos! ja eikö! Käly on niin samperin hyvä!
   Ja onnea vielä etukäteen! <3 Ei kriiseillä me! :)