CATEGORIES

Nick’s

28.10.2020

*Kaupallinen yhteistyö Nick’sin kanssa*

Päivän ihanimpia hetkiä on kun päivän työt on saatu tehtyä, lapset on peitelty yöunille, koti on siisti, päällä on mukava kotiasu sekä lämpimät sukat ja viimein pääsee rojahtamaan sohvannurkkaan katsomaan tv-sarjaa, johon sillä hetkellä on itsensä koukuttanut. Näissä hetkissä lataan omia akkujani. Silloin saan keskittyä vain yhteen asiaan mikä rentouttaa.

Iltaisin minulla on tapana myös herkutella. Herkkuihini kuuluu paljon erilaisia ruokia. Suosikkinaposteltavaa iltaisin on mm. vihannesdippi, raejuustokurkkusekoitus sekä Gucamole ja nachot. Makeista herkuista suosin suklaata sekä jäätelöä. 

Koska tämä sohvannurkassa iltaisin makoilu on henkireikäni, tulee sitä usein tehtyä ja samalla myös herkuteltua. Siksi minun tulee tehdä niiden suhteen myös niitä parempia valintoja ettei ihan lähtisi lapasesta. Vuosi sitten tutustustuin Nicks jäätelöihin, joihin ei ole lisätty lainkaan sokeria. Vaikka nämä jäätelöt sisältävät vain murto-osan kaloreita verrattuna moniin muihin jäätelöihin mausta ei kuitenkaan ole tingitty! Niiden koostumus on kermainen ja maku herkullinen ilman korkeita kaloreita. Nyt Nick’sille on tullut kolme uutuusmakua: Cookie Dough, Chocolate Brownie ja Sea Salt Caramel.

iltakooma

Minä olen ehdottomasti arjen ihanuudesta nauttija. Nautin eniten tällaisista arjen pienistä hetkistä, jotka ovat omia elämyksiään jos niitä ymmärtää arvostaa. Ei sitä todellakaan tarvita arkeen jatkuvaa ilotulitusta ja ulkomaanmatkoja – vaan onni onkin juuri siinä arjen ihanuudessa. Minä nautin arkeni monipuolisuudesta, perheen yhdessä tekemisestä ja kodin mukavuudesta. Hetkessä eläminen on tänä päivänä yllättävän vaikeaa, mutta kun sen äärelle haluaa pysähtyä – on se helppoa. Arjesta saa helposti tehtyä juhlan kun nauttii niistä pienistäkin asioista. Minä rakastan luoda lapsilleni ja läheisilleni erilaisia arjen elämyksiä. Koristelen kotia eri juhlapyhien mukaan, kokeillaan keittiössä uusia ajankohtaisia reseptejä ja tehdään niitä yhdessä. Lasten kanssa intouduttiin tekemään Nicksin uusista jäätelöistä pirtelöitä. Katsokaa miten ihanan näköisiä herkkupirtelöitä niistä sai.

Cookie Dough Shake

En lisännyt jäätelön sekaan mitään muuta kuin maitoa. Koristelin hienouden Domino-keksillä ja vielä yhdellä pinnalla kelluvalla jäätelöpallolla. Lasin reunalle valutin hieman suklaakastiketta.

Sea Salt Caramel Shake

Sama toistuu tässä kuin edellisessä – en lisännyt pirtelön sekaan muuta kuin maitoa. Lasin koristelin toffee-kastikkeella ja pinnalle pursotin hieman kermavaahtoa ja koristeeksi toffeepipari ja pari kaapista löytynyttä kermatoffee-karkkia.

Chocolate Brownie Shake

Jäätelön kanssa sekoitin taas pelkästään maitoa saadakseni siitä pirtelön. Koristelin lasin suklaakastikkeella ja päälle pursotin hieman kermavaahtoa ja mustia nonparelleja. 

Pienillä jutuilla voi tehdä arjesta juhlaa. Nick’sin jäätelöt löydät valikoiduista S- ja K-ryhmän kaupoista kautta maan (valikoima vaihtelee kaupoittain). S-kaupan saatavuuden voit tarkistaa osoitteesta Foodie.fi ja oman K-kauppasi saatavuuden K-ruoka -sivustolta

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Karoliina

  Itseäni näissä tuotteissa häiritsee tuo alkuperämaa, joka on Makedonia.. Minusta suomalaisia elintarvikkeita tulisi käyttää, jotka ovat tutkitusti puhtaita ja luotettavia. Makedoniassa aivan eri kriteerit kuin Suomessa. Suomalaisia tuotteita ostamalla pidämme myös työpaikat Suomessa. Toivoisin, että vaikuttajat ottaisivat enenevissä määrin huomioon tämän näkökulman.

  • Hanna Vayrynen

   Olen ehdottomasti sitä mieltä, että suomalaista tuotantoa kaikessa tulisi käyttää – niitä mitä on! :) Itse suosin monessa asiassa suomalaista ja niitä nostan paljon (suomalaisen havin kynttilät, Valion Oddlygood kasvisperäiset tuotteet, Makian takit, Stockmannin-tavaratalo (minulla heihin sentimentaalinen suhde) – yhteistöistäni 90% on suomalaisia – ja ainakin ne suomalaiset vaikuttajat ketä itse seuraan hyvin pitkälti nostavat suomalaisia tuotteita. Välillä tulee tällaisia “markkinarakoja”, mihin Suomessa ei ole vielä oikein ryhdytty (kuten vähäsokeriset jäätelöt), mutta kotimainen näkökulma on ehdottoman tärkeä :)

   • Karoliina

    Todella kiva kuulla näistä ajatuksistasi ja kiitos asiallisesta vastauksestasi! Ja pahoittelut, jos kuulosti siltä, että kritiikki kohdistuisi nimenomaan sinuun. Olen kyllä ilolla huomannut, että sinulla on usein kotimaisia yhteistyökumppaneita. Huomioni oli siis yleisluontoisempi (eli toive siitä, että vaikuttajat huomioisivat kotimaisuuden) mutta toki kun olemme sinun blogissa, niin kommentti helposti kuulosti sinua kritisoivalta. Ehkä viime aikoina olen vain ollut jotenkin harmistunut bloggaajiin/vaikuttajiin ja miten vähän yleisesti kotimaisuutta nostetaan esiin. Se on minusta vain ihan älytöntä, että jos käyttäisimme edes 10 euroa kuukaudessa enemmän kotimaisiin tuotteisiin, niin summa vastaisi tuhansia työpaikkoja! Olisi hienoa, jos vaikuttajat pyrkisivät vaikuttamaan enemmän tähän.

    • Hanna Vayrynen

     Hei Karoliina! :) Kiitos itsellesi hyvästä näkökulmasta! :) Itse olen huomannut tässä vuosien aikana että ihmiset hyvin herkästi vetävät “vaikuttajat” homogeeniseksi massaksi, vaikka eroja on yhtä paljon kuin meissä kaikissa. Enkä siis tässä tarkoita sinua mitenkään vaan yleistä keskustelua. Mutta halusin vain itse todeta tähän, että ainakin ne sosiaalisen median ammattilaiset ketä itse seuraan mainostavat ehdottomasti eniten kotimaista :) Mistä itse pidän :) Seuraan mielelläni itsekin sellaisia henkilöitä, keille se on tärkeää :) Koska juuri näin saadaan raha pidettyä Suomessa ja oman taloutemme mahdollisimman hyvässä tilassa :) Elä tärkeän näkökulman toit esille :)

     • aila

      Kotimaisuus ei valitettasti aina ole eettisyyden merkki. Vaatteistakin valtaosa valmistetaan jossain ihan muualla kuin Suomessa, materiaalit ovat muualta jne. Vastikään toisaalla näin Eettisen kaupan puolesta ry:n viimevuotisen listauksen, jonka mukaan suomalaiset vaateyritykset menestyivät heikosti avoimuuteen keskittyvässä kansainvälisessä vastuullisuusarvioinnissa. Avoimuus viestinnässä ei toki tarkoita etteikö tuotanto-oloihin yms. kiinnitettäisi huomiota, mutta jostakin se kertoo. Parhaiten pärjäsi sen mukaan vain Papu eikä sekään päässyt A-ryhmään, huonoiten menestyivät mm. Halti, Reima, Nanso, Gugguu, Luhta, Makia, Rukka, Torstai ja Your Face. Noista ainakin tuo Makia on itselleni ollut hieman pettymys plagiointijuttuineen ja kärkkäisyhteyksineen.

      Omasta mielestäni yritysvastuu on nouseva trendi noin ylipäätään. Ongelmana toistaiseksi lienee se, että yritysten vastuullisuuslupaukset ovat liian ympäripyöreitä.

      Toisaalta en näe sitäkään ihan välttämättömänä, että somevaikuttajat joka käänteessä ottaisivat kaiken eettisyyden yms. huomioon, koska hehän eivät pääsääntöisesti ole journalisteja , varsinkaan tutkivia sellaisia. Toki ainakin Outi Les Pyy tekee kanaviinsa paljon sisältyöä eettisyys yms. seikat edellä. Suurin osa tekee yhteistöitä oman maun ja kiinnostusten ja tietysti myös palkkioiden takia. Eikä kaikkia vaikuttajia edes eettisyys niin paljoa kiinnosta. Minusta on myös kuluttajan omalla vastuulla ottaa selvää asioista luotettavista lähteistä, pelkkään somevaikuttajaan en lähtökohtaisesti luottaisi.

 • Virve

  Harmi kun vatsa ei kestä makeutusaineita ei sitten yhtään :( mutta pirtelöt kopioin muutoin. Kiitos ideasta!

 • Mummeli

  Voi, voi! Mitenkäs noiden keinomakeutusaineiden määrä?.

 • jätskihiiri

  Makuasioitahan nämä tietty ovat. Minä en halua syödä jäätelöä(kään) kevytversiona, kuten en esim. leivonnaisiakaan tai suklaata tai oikeastaan mitään muutakaan. Mieluummin harvemmin ja vähemmän ja aitoa tavaraa : )

  • Hanna Vayrynen

   Tämä sea salt caramel on vähintään yhtä hyvää kuin “aito tavara” :)