CATEGORIES

Fluacute

17.11.2020

*Kaupallinen yhteistyö Apteekki-tuotesarjan kanssa*

Hoidatko sinäkin perheen metatöistä sen, että kaapista löytyy aina tarpeelliset apteekkitarvikkeet? Desinfiontisuihkeet, salvat, kipulääkkeet? Jotta kun särky iskee tai haaveri käy, voit heti saada siihen lievitystä? Niin minäkin. Koen, että on hyvä olla varautunut, sillä elämässä ja arjessa aina sattuu ja tapahtuu.

Näiden muutamien jo mainitsemieni tuotteiden lisäksi tässä yksi tuote, joka olisi erityisen hyvä näin korona-aikaankin valmiiksi olla: FluAcute Zinc+.

Suomalainen innovaatio FluAcute Zinc + on suusuihke, joka lieventää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Se edistää nielun ärtyneiden limakalvojen uusiutumista ja myös vähentää nielun turvotusta, mikä lievittää itse kurkkukipua. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Valikoimissa on neljä eri makua: anis, mustaherukka, sitruuna-inkivääri ja echina-piparminttu. Suihkeen ansiosta se on miellyttävä käyttää ja eri makujen ansiosta vielä paremman makuinen kuin esim. perinteiset sinkkitablettetit. Itse löysin sinkkisuihkeen vasta muutama vuosi sitten, mutta jo ensikokeilun jälkeen se jäi pysyväksi lisäksi kotimme apteekkihyllylle. Yrittäjänä ja kolmen lapsen äitinä arki jatkuu, vaikka sitä itse sairastuisikin. Siksi olen kokenut tämän tuotteen erityisen hyvänä apuna. Päälle iskenyt flunssa ei kestä yhtä pitkään ja flunssan oireet pysyvät sen verran lievinä, että oman arjen pyörittäminen onnistuu – työni kun voi onneksi tehdä sieltä sängynpohjaltakin. 

Käyttö

.FluAcute Zinc+ käyttö aloitetaan heti, kun flunssan ensioireet (esim. kurkun karheus) tuntuvat. Näin pystyy parhaiten heti vaikuttamaan taudin etenemiseen ja sitä kautta lyhentämään taudin kestoa. Tuotetta tulee suihkauttaa neljä kertaa nieluun ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen sitä suihkautetaan nieluun joka toinen tunti, kunnes oireet helpottavat. Oikeanlainen annostelu takaa sen, että sinkkiä on riittävästi nielun limakalvoilla. On tärkeää aloittaa sinkkisuihkeen käyttö 24 tunnin sisällä siitä, kun tuntee ensioireet.

Näin korona-aikana haluan muistuttaa ja painottaa, että koronatestiin tulee aina hakeutua kun tuntee flunssan ensioireet. Siksi olisi erityisen hyvä, että tämä tuote löytyisi jo valmiina kotoa oireiden hiipiessä, koska sairaana tulisi pysytellä vain kotona. Myös kun tuote löytyy valmiina kaapista, voit aloittaa taistelun päälle kipuavaa flunssaa vastaan heti, milloin saat myös tehokkaimman avun.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ellu

  Tällä samalla tuotteella onnistuin saamaan alkavan flunssan pois häämatkan alussa pari vuotta sitten ?

 • Maiju

  Kiitos taas kerran kivasta postauksesta! Toive: Edellisistä Trends- ja Inspiration-kategorioiden postauksista on mennyt jo useampi kuukausi aikaa. Tekisitkö sellaisen taas jossain vaiheessa :). Mitkä ovat muuten tämän hetken suosikkilehtiäsi? Entä olisiko jotain kirjasuosikkia tai huippuleffaa? Ideoita joululahjoiksi kun kaivataan kovasti! :) Mukavaa joulun odotusta!

  • Hanna Vayrynen

   Hei niin on mennytkin! Ihan totta! Niitä on ollut kiva tehdä ja yritän tehdä niitä tulevaisuudessa. Veikkaan että koronavuosi vaikuttaa myös kun itse menee pitkälti verkkari – oloasulinjalla niin omaakin inspiraatiota on ollut vaikea löytää :D Mutta hyvä huomio – kiitos – teen jonkun ajankohtaisen lähiaikoina! <3

 • Taiga

  Uusi tuote minulle, jota aion kokeilla ehdottomasti. Aikaisemmin olen syönyt sinkkitabletteja, ovat järkyn makuisia ja niitä pitäisi ottaa vielä useita päivässä.

 • Minä

  Hieno juttu, sitten kaikki on varmasti kunnossa :)

 • Emma

  En ole tätä kokeillut, mutta C-vitamiinia sisältäviä sinkkitabletteja olen käyttänyt samaan tapaan jo parin vuoden ajan ja tuntuu että flunssat ovat kestäneet lyhyemmän aikaa, silloin harvoin kun niitä on ollut :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei todella monet ovat kommentoineet aivan samoja kokemuksia aikaisempiin instatarinoihini! Emme siis todellakaan ole yksin näiden kokemuksien kanssa! :) Sinkki todella auttaa.

 • Minä

  Heippa. Kerron tämän, koska tykkään blogistasi. Suosittelisin vielä tarkistamaan, että tämä markkinointi täyttää kaikki lainsäädännön vaatimukset. Esimerkiksi tekstissä ei mainita mitään siitä, että kyseessä on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Apua mainonnan laillisuuden varmistamiseen saat varmasti toimeksiannon antajalta. Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä blogin kanssa :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei!
   Kiitos kovasti kun pidät huolta ja olet seuranani <3
   Tätä yhteistyötä varten sain briiffin, jota noudatin äärimmäisen tarkasti.
   Tämän jälkeen teksti on hyväksytetty niin asiakkaalla kuin myös vaikuttajamediatoimiston puolella ennen julkaisua. Joten kaiken tulisi olla kunnossa. Kiitos vielä huolenpidosta! :)

 • Emilia

  Tämän tuotteen käytön aloitettuani noin pari vuotta sitten en ole kertaakaan ollut flunssassa. Aina ensimmäisten oireiden tullessa olen tätä ohjeen mukaan suihkutellut ja joka kerta oireet ovat hävinneet. Uskon vahvasti että se johtuu juuri tästä sinkkisuihkeesta, sillä ennen suihkeen käyttöönottoa olen aina sairastanut melko pitkän ja sinnikkään flunssan muutaman kerran vuodessa ja suihkeen käytön aloitettua en siis kertaakaan :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei mahtava kokemuus! Minulla myös erittäin positiivisia ja samanlaisia kokemuksia parin vuoden ajalta jo. Tosin tänä vuonna (kop kop kop) en ole ollut vielä flunssassa).