CATEGORIES

Dictator

16.6.2012

Käytiin viime viikolla ystäväpariskunnan kanssa katsomassa Sacha Cohen Baronin uusin elokuva: Diktaattori.
Hänen edelliset elokuvansa Bruno ja Borat olivat minulle paikka paikoin liikaa, joten tämä kolmas nousi helposti ylivoimaiseksi suosikikseni, sillä nauroin varmaan läpi koko leffan. Varoitan kuitenkin: Tätä elokuvaa ei pidä ottaa liian tosissaan. Se hauskalla tavalla leikkii stereotypioilla ja pistää aikalailla kaikkia melkoisen halvalla. Elokuva eroaa edellisistä huomattavasti – sillä tämä on täysin näytelty. Näin ei tule sitä sijaishäpeääkään niiden ihmisten puolesta, jotka eivät tiedä päätyvänsä valkokankaalle.

Joten jos kaipaatte huumoria viikonloppusuunnitelmiinne, suosittelen katsomaan tämän elokuvan. Varsinkin tuon trailerin viimeinen helikopterikohtaus sai aikaan aikamoiset naurut…

Whaaaaat? 20 dollars for the *effing* internet?! WTF?! :D

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • 1d

  toi elokuva on kyllä kerrassaan loistava, en oo koskaan nauranu elokuvateatterissa niin paljon :D allison burgers..

 • Se helikopterikohtaus oli ihan paras kohta koko leffasta, nauroin ihan hirveesti! :D

 • Lotta

  Samaisen leffan kävin katsomassa toissapäivänä. Paikoittain ihan hauska leffa, mutta huonompi kuin mitä odotin :)

 • Anni

  Haaah, toi helikopterikohtaus oli ihan paras :D Tuli muuten mieleen, että kun olette tuollainen “kansainvälinen” pariskunta, ettekä ole ymmärtääkseni Suomeen pysyvästi jäämässä, niin aiotteko nimetä tulevan esikoisenne ihan supisuomalaisella nimellä vai kenties kansainvälisellä? Tiedän ja ymmärrän ettet nimiä täällä kerro, mutta ihan näin ajatuksen tasolla. Onnea tulevaan vauvakesään!

 • aaK

  Tää oli kyllä niin paras leffa pitkästä aikaa.. Nauroin aivan kippurassa. On kyllä tosin totta, että kaikki eivät varmasti kyseistä leffaa ihan ymmärrä..

  Mutta tuo helikopterikohtaus.. Bin Laden, Empire State Building.. Five, four, three, two, one, puuummmmm, iiiiikk =D Oon katsonut tuon Youtubesta ties montako kertaa uudelleen ja hihittelen aina vain :)

 • Noora

  Sanotaan myös satiiriksi ;) Musta on loistavaa kuinka Sacha juutalaisena pystyy ottamaan poliittisia tabuja esille huumorin keinoin. Hieno mies!