CATEGORIES

Uusi alku

11.1.2018

Maanantaina aviomieheni ilmoitti julkisesti, että hän lopettaa jalkapallon pelaamisen ammattilaistasolla. Paljon en ole vuosien saatossa hänestä tai hänen (nyt entisestä) ammatistaan puhunut. Olen aina ollut hänestä äärimmäisen ylpeä, mutta samalla olen pelännyt että minut määriteltäisiin liiaksi hänen ammattinsa perusteella. Halusin olla minä, enkä vain “sen jalkapalloilijan vaimo“, johon sain hyvin usein mieheni työn takia törmätä. Vuosien saatossa olen kuitenkin ilokseni saanut huomata, että te olette täällä niin aidoista ja sydämellisistä syistä. Olette auttaneet minua kasvamaan. Kiitos, että olette kulkeneet kanssani kaikki nämä vuodet. Siksi haluan muutaman sanan tästä isosta käännekohdasta blogiinkin kirjoittaa.

Sanat eivät riitä kertomaan kuinka ylpeä miehestäni olen. Hänellä oli unelma pienestä pojasta lähtien ja tehnyt määrätietoisesti töitä koko elämänsä sen saavuttaakseen. Jalkapallo on suosituin ja kilpaillun urheilulaji koko maailmassa ja hän harvojen joukossa onnistui tekemään siitä ammatin. Harrastuksesta tuli komea ura (video). Melkein kaksikymmentä vuotta hän pelasi ammattilaisena ja yli puolet siitä ulkomailla. Futis vei meidät Hollantiin, Englantiin, Yhdysvaltoihin ja lopulta takaisin koti-Suomeen. Jokainen päivä hän näyttää minulle ja pienille pojillemme, että elämässä kaikki on mahdollista jos uskoo itseensä, kohtelee muita kunnioituksella ja tekee kovasti töitä. Hän on meidän sankarimme.

Jalkapallo ei ole vain hänen elämänsä, mutta valtava osa minunkin elämääni tänä päivänä. Saan olla jalkapallolle niin monesta äärimmäisen kiitollinen. Mieheni määrätietoisuus ja ura ammattilaisurheilijana salli meidän asua monissa eri maissa ja matkustaa ympäri maailmaa. Olen niin kiitollinen siitä, että sain opiskella hyvin kansainvälisessä ympäristössä. Se opetti paljon vieraista kulttuureista ja uusia kieliä niiden mukana, mutta eniten nuo vuodet opettivat elämästä ja siitä, mikä on loppupeleissä kaikkein tärkeintä. Meille tärkeintä on läheiset ihmiset. Kaikkein kiitollisin jalkapallolle olenkin siitä, minkä määrän rakkaita ja läheisiä ihmisiä se on tuonnut elämiimme. Valtava määrä tärkeitä ystävyyssuhteita on solmittu vuosien varrella. Toki se tarkoittaa myös sitä, että palasia sydämestä on ikään kuin ripoteltu ympäriinsä, mutta mikä rikkaus onkaan olla ystäviä ympäri maapalloa. Suuri kiitos kuulu myös suomalaiselle jalkapalloperheelle. Mieheni vuodet maajoukkueessa ja   kaudet suomalaisissa seuroissa on sallinut meidän tutustua niihin moniin muihin intohimoisiin jalkapalloihmisiin Suomessa. Heidän kanssaan on ollut ihana jakaa kaikkea sitä iloa, mitä tämä hieno laji arkeen tuo.

Vaikka tämä on yhden aikakauden loppu, ei tämä ole vielä hyvästit jalkapallolle. Puoliaika on ehkä vihelletty, mutta uskomme toisen puoliskon olevan entistäkin mielenkiintoisempi ja täynnä jännitystä. Olemme enemmän pelissä kuin koskaan ennen. Nyt matka jatkuu kuitenkin kohti uusia jalkapallohaasteita. Kiitos perheellemme, ystävillemme ja teille kaikille blogin lukijoilleni, jotka olette kannustaneet ja tukeneet vuosien varrella. Blogi oli aina vahva linkki Suomeen kaikkien ulkomailla viettettyjen vuosien aikana. Strictly Style ei vain ollut työ jonka sai aina muutojenkin edessä ottaa mukaansa, mutta usein myös merkittävä henkireikä ja vertaistuki. En ikinä voi kiittää tarpeeksi. Kiitos.

Kuvat minä & Elisa

56 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Vaula

  Pakko kertoa pieni tarina: Olin kampaajalla kun radiossa kerrottiin, että miehesi lopettaa jalkapalloilijauransa. Kampaajani (keski-ikäinen nainen) kommentoi tuhahtaen, että taas joku urheilija josta hän ei ole koskaan kuullutkaan. Mieleni teki sanoa, että en minäkään olisi häntä muuten tiennyt, mutta hän on sen bloggaajan mies!

  Meille jotka emme seuraa urheilua, olet Väyrysen pariskunnasta sinä se tunnettu nimi :)

  • :D Kyllä, meillä mieheni on aina tahtonut pysyä visusti ns. urheilusivujen puolella joten jos ei jalkapalloa seuraa niin todennäköisesti ei ole myös kuullutkaan :) Ja kiitos sinulle niin paljon seuraamisesta ja siitä, että olet täällä niin aidoista syistä <3 Kiitos kovin hauskasta tarinasta! <3

 • Amaia

  Kaunis kirjoitus. Minulle miehesi tuli “tutuksi” sinun kauttasi (en ollut hänestä koskaan kuullutkaan), enkä varmasti ole ainoa. Blogisi on ihanan elämänmakuinen. Kiitos siitä!

  • Kiitos kovasti siitä, että olet aidoista syistä aina ollut mukana <3 Mieheni tosiaan aina halunnut pysyä visusti niiden urheilusivujen piirissä, joten jos ei jalkapalloa seuraa niin erittäin todennäköistä ettei ole kuullutkaan :) Kiitos paljon siitä, että seuraat blogiani <3

 • NiinaK

  Ihana Hanna, sydän täynnä kultaa! Kuinka joku voikaan olla noin herttainen ja kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Oon seurannut blogiasi jo mrs.V ajoilta eli apua aika kauan :D hyvin harvoin kommentoin mutta matkassasi olen pysynyt ja aion pysyä. Kaikkea kaunista elämäänne koko teidän perheelle <3 olkoon uusi luku onnea täynnä!

  • Kiitos hyvin kauniista sanoista – mutta juurikin te lukijat olette opettaneet ja auttaneet kasvamaan niin paljon. Ja tosiaan – VUOSIA ON KERTYNYT! :D Kiitos niin paljon että olet ollut kanssani niin monet vuodet. Olen niin kiitollinen – varsinkin kuin tänäpäivänä on niin valtava määrä niin valtavan hyviä blogeja!

 • Jade

  Liikuttuneena luin kirjoituksesi, niin kauniisti kirjoitettu ? Voi kuinka upea aviopari olette ja niin mahtavat vanhemmat pojillenne. Toivon sydämestäni kaikkea hyvää koko perheellenne uusien tuulien puhaltaessa. Ihanaa, että saamme olla edelleen sinun ja koko perheenne mukana blogin ja instagramin kautta. Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista kevään odotusta.

  • Kiitos suuresti Jade sinullekin kaikista näistä vuosista ja siitä miten ihanasti olet ollut tukenani niin monessa eri tilanteessa ja kannustanut eteenpäin <3 AIvan ihanaa uutta vuotta sinne ja olemme yhteydessä <3

 • Jalkapallon lähellä eläminen on myös sen takia niin hienoa, koska sen myötä tutustuu välillä todella upeisiin ihmisiin :)

  Oli ihana tavata viime kesänä kentän laidalla ja toivottavasti tavataan vielä uudestaankin! :) En ehtinyt saada miehestäsi mitään superloistavaa otosta, mutta sellaista se kuvaaminenkin on – pitää ottaa monta kuvaa, jotta edes yksi onnistuu.

  • Kiitos Mari tapaamisestamme ja niistä IHANISTA kuvista! Aivan mahtavia kuvia olit ainakin (oliko se Turussa?) ottanut <3 Mutta jep – tiedän ongelman :D EIkä meidän perhe ole vielä jalkapallokentiltä katoamassa :) Nyt ollaan vaan kaikki kentän laidalla – mutta kovasti näyttäisi siltä että meidän pojilla olisi kova halu päästä jonain päivänä vielä kentällekin :)

 • Ssss

  Komppaan täysin muita kommentoijia kaikessa mitä he ovat sinusta ja kirjoituksistasi sanoneet näissä aiemmissa kommenteissa. Se todellakin välittyy teksteistäsi, että olet lämmin ja kaikin puolin sydämellinen ihminen.
  Arvostan sinua ja työtäsi kovasti myös siksi, että et halunnut saavuttaa menestystä jonkun toisen siivellä (tai nimellä). Ja kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, miten kykenevä olet itse luomaan oman menestyksesi. Tämä kaikki on ehdottomasti jotain, jonka olet saavuttanut aivan itse – toki miehesi ja muiden läheistesi tuella, mutta kuitenkin itse. Olette molemmat aivan yhtä hienoja esimerkkejä pojillenne siitä, kuinka unelmat toteutuvat, kunhan niiden eteen tekee töitä.
  Täytyy myös myöntää, että säikähdin hieman postauksen loppua. Ensimmäinen ajatukseni oli, että eihän tämä voi nyt ja näin loppua. :D pian kuitenkin tajusin, että blogi onneksi jatkaa vielä. Sekin aika vielä joskus koittaa, mutta onneksi ei vielä! :)

  • Kiitos todella kauniista sanoista <3 Tämä merkitsee minulle hurjasti, sillä sain mieheni aktiiviuran aikana niin paljon törmätä "futisvaimo"-huuteluihin, jotka koin aina harmillisina. Toki olin ylpeä miehestäni, mutta en halunnut tulla määritellyksi sitä kautta. Halusin tehdä jotain omaa mistä joku ei pääsisi sanomaan, että sen siivellä teki tuonkin. Toki niinkuin sanoit niin en olisi mitenkään pystynyt tähän ilman mieheni ja läheisteni tukea. Meissä suomalaisissa naisissa kun asuu niin vahvassa se OMA tekeminen ja halu pystyä seisomaan selkä suorassa omalla kahdella jalallaankin. Kiitos vielä niin kauniista sanoista esimerkistä pojillemme <3 Ja kyllä – täällä jatketaan täyttä häkää vielä, joskus tulee senkin aika että blogiajoista kiitän teitä kaikkia, mutta vielä se ei ole täällä <3

 • Minka

  Tsemppiä uuteen koko perheelle! <3 Mielestäni tekemäsi rajanveto yksityisyyden suhteen on ihailtavaa, siitä kaikki peukut! :)

  • Kiitos Minka hurjasti kauniista sanoista ja lämmittävästä tsempistä! <3

 • elina

  Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen <3 Pakko jakaa omakin "tarina" siitä, kun hauskan sattuman kautta tajusin kuka miehesi oli. Vilahditte aikoinaan jossakin eläinohjelmassa entisen koiranne kanssa, ja jotenkin siinä mainittiin Hollanti, ja sit satuin lukemaan ohimennen jonkun jalkapallouutisen missä miehesi mainittiin asuinmaineen yms ja sit "mulla loksahti palat kohdalleen" :D Mutta se ei millään tapaa kyllä vaikuttanut omiin mielikuviin sinusta- olen alusta asti seurannut blogiasi ja aina tämän blogin kautta on välittynyt lämminhenkinen ja sydämmellinen tunnelma <3 Sinun elämänasenteesta voi moni ottaa mallia.
  Ihanaa kevättä!

  • Voi kiitos Elina ihan hurjasti! Ja ai apua, muistan tuon ohjelman. He halusivat kuvata meidän Zaraa ja silloin niin kovasti vielä halusin pitää nimeni salassa ettei sitä heti mieheeni yhdistettäisi. Me olimme olleet siinä ymmärryksessä että me emme olisi olleet ohjelmassa lainkaan ja oli meillekin yllätys että me sitten siihen päädyimme. Olen niin kovin kiitollinen että olet lukenut blogiani kuitenkin ihan vain sen yhden pienen ihmisen takia, joka tätä blogia yrittää mahdollisimman aidosti sydämellään kirjoittaa. Kiitos niin kovasti kaikista näistä vuosista! <3

 • Henrika

  Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen teidän perheessä :) iso muutos edessä, mutta varmasti uudet haasteet ovat nekin hienoja! Olen lukenut blogiasi säännöllisesti pian kuusi vuotta. Odotit silloin esikoistasi ja sen jälkeen blogisi on aina ollut suosikkini :) olet pysynyt niin maanläheisenä vaikka mahdollisuudet olisivat olleet varmasti paljon muuhun. En seuraa jalkapalloa lainkaan, ja kun tulin tietämään miehesi nimen, en ollut hänestä koskaan kuullutkaan. Eli ensisijaisesti olen aivan ehdottomasti ollut kiinnostunut sinun blogistasi :) olet ansainnut kyllä paikkasi yhtenä Suomen kirkkaimmista blogitähdistä :)!

  • Voi kiitos kovasti kannustuksesta ja siitä, että jo noin pitkään olet ollut mukana! :)
   Ja niin valtava kiitos siitä, että olet ollut aina kiinnostunut vain ihmisestä ja siitä syvimmästä – ei mahdollisesti meriiteistä tai muusta loppujen lopuksi merkityksettömästä. Kiitos niin kovin <3

 • Laura

  Tsemppiä ja menestystä uusiin seikkailuihin :) <3 Täällä ollaan henkisenä tukena peukut pystyssä! :*

  • Ihana ihana Laura <3 Kiitos sinulle kaikista näistä vuosista ja ainaisesta tsempistä sekä hyvänmielen levittämisestä blogini kommenttiboksissa <3

 • Niina

  <3

 • Tuuli

  Uudet alut ovat siitä ihania että ne ovat, nimenomaan, jonkun uuden alkuja :D Uusia mahdollisuuksia, uusia haasteita, uusia tapoja haastaa itsensä :) Kaikkea hyvää teidän uuteen alkuun! <3

  • Se on juuri näin! <3 Kiitos kovasti lämmittävästä kannustuksesta! <3

 • SatuJii

  Sulkemalla oven, avautuu monia uusia tilalle ❤️ Elämän helminauhaanne on kertynyt valtavasti erilaisia ja arvokkaita helmiä. Nyt on aika kerätä siihen uudenlaisia helmiä. Kaikkea hyvää jatkossakin teille ❤️

  • Miten kauniisti sanottu! <3 Kiitos – helmien poiminta jatkuu <3 Samaa sinulle <3

 • Eea

  En tiedä kehtaanko kysyä, mutta kysyn kuitenkin, ei ole pakko siis vastata jos on liian henkilökohtainen kysymys. Mitä miehesi aikoo nyt tehdä?
  :)

  • Sitä ei ole vielä julkistettu (ihan kohta kylläkin) – mutta kuten hän totesi jo julkisesti, niin valmennuksen parissa hän haluaa tehdä töitä. Tänä vuonna hän jatkaa valmennusopintojaan osallistumalla UEFA A-valmentajakurssille.

 • Julia

  Voi onpa niin nätisti kirjoitettu <3 Vaikka itse jonkin verran fudista oon seurannu niin mulla kesti suht pitkään sen jälkeen kun olin ruvennu lukee sun blogia saada selville kuka miehes on, eikä se vaikuttanu mun mielikuvaan susta. Tää on sun juttu ja eiköhän suurin osa lukijoista oo täällä just sen takia. Onnea teidän perheen uusiin kuvioihin!

  • Mä olen tuosta niin kiitollinen <3 Kiitos niin paljon kaikista näistä vuosista. Ja kyllä – olen niin monesti saanut huomata teidän lämmön. Kiitos kiitos kiitos ja sitä samaa! :)

 • Kikka

  Oli niin kaunis kirjoitus matkastanne?? toivon teille lisää hyviä vuosia kaiken uuden keskellä ??

  • Kiitos kovasti myötäelämisestä! <3 Sitä samaa! <3

 • Hadi

  Täällä tuli ihan vedet silmiin tätä lukiessa :’> miten paljon onkaan jalkapallo teidän perheelle antanut ja tuonut. Ystävät, ulkomailla asuminen ja varmasti niin paljon teidän suhteelle. Ja se miten kauniisti kirjoitat miehestäsi, ylpeys oikein paistaa läpi <3 mitä parhainta uutta vaihetta teidän elämäänne! Se tulee varmasti olemaan uskomattoman ikimuistoinen :) <3

  • Kyllä – mutta jalkapallo sai minut aloittamaan blogin. Tuskin Suomessa asuessani olisin koskaan ruvennut blogia kirjoittamaab. Joten futiksesta saan kiittää myös siitä, että minulla on tällainen kanava missä olen saanut tutustua niin moniin – kuten sinuun Haidi. Kiitos niin monesta kannustavasta viestistä, myötäelämisestä ja hyväsydämisyydestäsi näiden vuosien varrella <3

 • Sara

  Luinkin Hesarista tuon uutisen siitä, että miehesi lopettaa aktiiviuran jalkapalloilijana. Puhuit ihailtavan kauniisti miehestäsi. Toisen kunnioittaminen on minun mielestäni todella tärkeää parisuhteessa ja se kyllä näin blogista päin teistä välittyy. Toki kunnioitus on tärkeää muissakin ihmissuhteissa.

  Tarkoittavatko nuo viimeiset virkkeet sitä, että sinäkin olet lopettamassa blogiasi? Jos näin on, tulee sinua ja Strictly Styleä iso ikävä. Toivottavasti käsitin väärin. Toisaalta jos näin on, kiitän sinua aivan mahtavasta, inspiroivasta ja ajatuksia herättäneestä blogista ja toivotan sinulle ja perheellesi oikein hyvää jatkoa!

  • Voi olen aivan samaa mieltä kanssasi. Toisen kunnioitus on parisuhteen ihan peruspilareita. Niin toki kaikessa, mutta kun kunnioitus ja toisen ihailu katoaa niin siitä voi alkaa vaikeudet. Ja siis en!! Blogi on täydellinen pari minulle tähän elämäntilanteeseen kun lapset pieniä. Ja saan niin suurta iloa teidän kanssanne kirjoittelusta, etten ole siitä vielä valmis luopumaan. Jossain vaiheessa varmaan blogi tulee jäämään vähemmälle, mutta uskon, että hyvin pitkään vielä se ainakin jotenkin kulkee mukana <3 Kiitos itsellesi kaikesta ja olemme edelleen yhteydessä <3

   • Sara

    Oi, mahtavaa kuulla, että jatkat blogin pitämistä, vaikka se saattaa haasteellista pikkulapsiarjessa ollakin. :-) Aurinkoista viikonloppua!

    • Kiitos kovin ja sitä samaa! <3

 • Johanna L.

  Näin tuon uutisen maanantaina Hesarissa ja mieleeni tulikin heti, kirjoitatkohan jotain aiheesta. Olen lukenut blogiasi jo niistä ajoista, kun olit “vain” Mrs V. enkä tiennyt silloin miehesi työstä mitään. Eli aivan muista syistä olen seurannut blogiasi näihin päiviin asti ja olen tykännyt todella paljon <3 Blogisi elämänmakuiset ja lämminhenkiset tekstit ovat todella miellyttävää luettavaa!

  • Voi kiitos kaikista näistä vuosista ja siitä että olet ollut rinnallani. Olen niin äärimmäisen otettu ja kiitollinen siitä, että olen saanut joukon noin ihania naisia seurakseni jotka ovat olleet aidoista syistä mukanani <3 Kiitos – tämä merkitsee minulle paljon <3

 • Oona

  Muistan kun miehesi kädet vilahtivat jossain postauksessa aikoja aikoja sitten ja mietin että onkohan nuo sen futarin tatskat ja sit raskauskuvat vahvisti mun epäilyt että pakko se on olla. Oon aina arvostanut sussa just sitä miten vedit yksityisyydelle rajat ja et miehesi nimen varjolla koettanut mitään tehdä vaan omalla kovalla työllä luonut tämän blogisi jota olen vuosikaudet jo rakastanut ja seurannut. Tsemppiä teidän perheelle elämänmuutokseen!

  • :D Voi että! Ihana kertomus! Ja kiitos niin kovasti siitä että olet arvostanut ja kunnioittanut rajanvetoani, vaikka voin ymmärtää että se on monelle ollutkin joskus ehkä vaikea ymmärtää. Mutta minulle merkitsi paljon se, että minulla oli jotain omaa näiden muuttorikkaiden vuosien keskellä – eikä sitäkin nähtäisi sellaisena, että “miehen maineella ratsastetaan”. Uskoin että minulla on ihan itsenäni annettavaa enkä halunnut että se heti alkuun värittyy vääränlaiseksi. Te olette niin kauniilla tavalla osoittaneet aidon kiinnostuksenne ja se on auttanut minuakin avautumaan vuosien saatossa kun tiedän, että tämä on yhdessä teidän kanssanne rakennettu <3 Kiitos! <3

 • Paula

  ❤️

 • sh

  Kaunis kirjoitus!

  • Kiitos paljon! <3

 • Iida

  Hei ja kiitos hienosta tekstistä! Minun parempi puoliskoni pelaa jääkiekkoa ja allekirjoitan niin monet mainitsemistasi asioista. Vaikka huippu-urheilun kanssa elämisessä on omat haasteensa, välillä oikein pysähdyn miettimään kuinka onnekkaita olemme. En itse ole koskaan ollut kummoinen joukkueurheilija, mutta ilahdun aina uudelleen tästä joukkueesta jonka itsekin olen mieheni mukana saanut. Se on aivan kuin saisi toisen työyhteisön ja -kaverit tai kuten aloittaisi koulun joka syksy uusine ystävineen. Ja mikä solidaarisuus ja toisten auttamisen kulttuuri näissä ihmisissä onkaan! Onnea uusiin haasteisiin, selviätte yhdessä varmasti mistä vain! <3 Joskus tämä vaihe lienee meilläkin edessä mutta siihen asti yritän keskittyä hyviin puoliin ja nauttimaan tästä. :)

  • Tuo on niin totta. Paljon se ottaa, mutta enemmän se antaa – jos on valmis elämään täysillä. Koska onhan moni “tavallinen” asia maasta toiseen alituiseen muutaessa paljon vaikeampaa rakentaa sitä omaa polkua. Mutta kuten kaikessa, uskon että when there is a will there is a way. Joten nautihan vuosista – ne ovat ihana seikkailu, kunhan pitää sydämen ja mahdollisuudet avoinna <3

 • minna

  Ajauduin seuraamaan blogiasi pari vuotta sitten. Välillä mietin, että miksi klikkaan uuden postauksen auki. Mitä siitä saan? Meidän elämämme ovat aika isolta osin niin erilaiset. Kosketuspintaa kuitenkin löytyy. Ja ehkä elämiemme erilaisuudesta johtuen huomaan virkistyväni. Kiitos laadukkaista postauksistasi! Tämä jalkapalloilu tuli ihan uutena tietooni. Mukavia hetkiä uuden unelmointiin.

  • Voi että miten kiitollinen olen, että seuraat erilaisista elämäntilanteista huolimatta! Koska tuohan on juuri se mikä opettaa. Minuakin blogin pitäminen auttaa kasvamaan kun erilaiset ihmiset jatkuvasti haastavat katsomaan asioita eri kanteilta. Se on hienoa! Kiitos kovasti että olet seurana! <3

 • Helkku

  Nyt on aika uusien tuulien. <3 elämä on siitä ihmeellistä että sillä on aina jotain uutta annettavaa meille kaikille. Uskon, että tämä iso muutos tuo sun ja koko teidän perheen elämään uusia mahtavia asioita, jotka ei olisi mahdollisia ilman tätä uutta tilannetta.
  Minä en ole koskaan ajatellutkaan että joku voisi määritellä sinut pelkästään miehesi ammatin perusteella, tää blogi on niin mahtava ja antaa sinusta varmasti oikean kuvan ihmisenä. ?
  Paljon ihania talvipäiviä sinne, täällä yksi uskollinen lukija pysyy vielä mukana!

  • Olen aivan samaa mieltä – kiitos Helkku <3 Ja voi että miten kauniisti sanottu. Olen hyvin otettu. Kiitos kaikista vuosista, niistä monista monista kannustavista viesteistä, myötäelämisestä ja seurasta vaikeina ja hyvinä hetkinä <3 Kiitos!

 • Maria ja Pojat

  Miten kauniisti sinä koet ja kirjoitatkaan asiat, miten kiitollinen olet kaikesta siitä, mitä olet saanut ja mitä sinulla on – tuossakin asiassa yritän ottaa sinusta mallia, kehittyä itse enemmän samaan suuntaan. Olet yksi kauneimmista ihmisistä, jotka tiedän. ❤

  Paljon onnea koko teidän perheelle tulevaan, olette upeita, kaikki. ❤

  • Miten ystävällinen oletkaan. Kiitos kauniista sanoista ja siitä, että niin aktiivisesti jaat täällä hyvää mieltä ja kannustat eteenpäin <3 Kaikkea hyvää teidän perheelle! <3

 • Virpi

  Sulla on kyllä taito kirjoittaa niin upeasti ja liikuttavasti. Johtuu varmaan siitä, että kirjoitat koko sydämelläsi ja tunnutkin olevan erittäin herttainen ja sydämellinen ihminen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi tuleviin koitoksiin <3

  • Valtavat kiitokset Virpi hyvin kauniista sanoista! Olen todella iloinen jos ajatukseni tulevat oikealla tavalla läpi. Pyrin ainakin täydellä sydämellä kirjoittamaan ja olen niin iloinen jos se välittyy <3 Upeaa uutta vuotta sinulle myös <3