CATEGORIES

Olohuoneemme

4.8.2009

Lisää sisustusta!:)
Eli monen pyynnöstä, näytän teille hieman olohuonettamme.

Sisustaessa suosin maanläheisiä värejä.
Eli meillä näkyy ruskean eri sävyjä, valkoista, mustaa sekä ehkä hitusen vihreää. Värit ovat hyvin lämpimiä ja tuovat nopeasti kodikkaan tunnelman. Kyseiset värit ovat valkoista lukuunottamatta myös hyvin eläinystävällisiä, sillä meilläkin kun on kaksi isoa karvaista kakaraa niin likaa tulee:)

Koristeina suosin isoja lasimaljakoita, jotka korstelen sesongin mukaan. Nyt sisältä löytyy hiekkaa, kiviä, simpukoita sekä muita meriaiheisia koriste-esineitä. Joulun tullen käytän sisällä kauniita koristepalloja, kimaltelvia köynnöksiä yms.

Muita hyviä sesonki-ideoita lasimaljakoihin otetaan vastaan!:)

Nykyään tämän pöytärymhän alla on tummanruskea matto. Kuvat on otettu juuri kun tähän taloon muutimme.

Mun työskentelypiste, missä harvemmin koneen kanssa olen koska tuoli ja istuma-asento ei ole kovin ergonominen:D Mutta en halunnut siihen rumaa toimistotuoliakaan hankkia niin vanha rahi sai käydä.

Ja tuoreita kukkia on aina oltava. Tosin Suomessa tuoreiden kukkien hinnat ovat ihan taivaissa tänne verrattuna. Musta tuntuu että Suomessa kukkien hinnat on melkein kymmenkertaiset!!
Olohuoneesta näkyy meidän takapihallemme,missä on nykyään ne polyrottinkisohvat. Nuo ovet avautuvat sivulle molempiin suuntiin joten kesällä olohuone suurenee huomattavasti:)
Niin ja nämä valkoiset sohvat on käsitelty kaikenmaailman suoja-aineilla, että kun likaa tulee niin useimmiten saan sen pois ihan vaan veitsellä hellästi raaputtamalla. Jos mitään nestettä kaatuu niin olen käyttänyt kuumaa vettä ja ruokasoodaa.
Works like a charm;)
Ja pidän kovasti ripustaa pehmeitä vilttejä sohvan reunoille, joihin on illan tullen ihana käperyä katsomaan elokuvaa:)
61 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Kaunis sisustus! Jäi vaan ihmetyttämään että millä pidät tummat kalusteet pölyttöminä, varsinkin jos sinulla on eläimiäkin? Omat kalusteeni tuntuvat pölyyntyvät heti pyyhkimisen jälkeen :(

 • emmi

  Hei, mulla on juuri ihan sama kysymys pyörinyt jo pari päivää mielessä, kuin edellisellä anonyymillä! Ymmärrän kyllä jos et tahdo vastata tähän kysymykseen, sillä eihän tämän blogin tarkoitus ole keskittyä muuhun kuin muotiin, mutta olisin todella iloinen tiedosta :) Olemme mietiskelleet vakavasti poikaystäväni kanssa muuttoa muutamaksi vuodeksi ulkomaille Helsinkiin muuton sijaan, ja asuinmaasi vaikuttaa juuri täydelliseltä kaiken kertomasi perusteella. Iso kiitos ja kumarrus siis sinulle jo etukäteen! :)<3Emmi

 • Anonymous

  Nyt jäi painamaan mieltä toi "Tosin Suomessa tuoreiden kukkien hinnat ovat ihan taivaissa tänne verrattuna. " että missä päin eurooppaa tai maailmaaa asustat? Olen seurannut blogiasi jo tovin enkä ole perillä ! :) En halua udella ihan maakin riittää..-bella

 • ^aava^

  Yritin jo eilen kommentoida tänne, mutta taisin itse sössiä kommenttini lähetyksen, kun sitä ei ole näkynyt.Kerrassaan upea koti sinulla! Meillä taitaa olla aika lailla samanlainen sisustusmaku, värimaailmakin on sama. Meillä on tuo sama Ikean hyllystö ja myös samat Pentikin pallojalkalamput, joita esittelit joskus aikaisemmin. Ja valokuvia ja maljakoita. Ja vilttejä. Hih. Ehkä saan sinulta hyviä vinkkejä asioista, joita en itse ole vielä oivaltanut :)Muutenkin tykkään blogistasi. Kommenttiesi perusteella vaikutat todella hyväsydämiseltä ja lämpimältä ihmiseltä. Kuten monella muullakin, minullakin tämä kuuluu aamuteehetkeen (samalla kun yritän tehdä toisella kädellä töitä..) Vaikka sanot blogisi olevan pinnallinen, niin mitä sitten, miksi sen pitäisi ollakaan mitään muuta! Naiset tarvitsevat myös hömppää!Tyylisi on kiva ja joskus sitä voisi kuvailla jopa elegantiksi. Mulla tulee susta mieleen Victoria Beckham (ei millään pahalla, jos et tykkää Victoriasta), siis sanotaanko hänen parhaina päivinään ;DNo kylläpäs tästä nyt tuli aikamoinen ylistys. Mutta yritän kai sanoa, että toivottavasti jaksat jatkaa blogisi kirjoittamista, minä ainakin tahdon lukea tätä lisää.

 • Mrs. V

  January,aivan ihanaa että kommentoit!:) Kyllä kahden maan välllä asuminen on aika haastavaa ja ihmisillä on turhan ruusuinen kuva ulkomailla asumisesta, mutta onhan täss toki yhtä paljon positiivisiakin puolia!:) Toivottavasti saat ulkomaan kodistasi pian koin tuntuisen. Se on nimittäi minusta hirmu tärkeää kun ulkomailla varsinkin asuu.Kun muuten elämä riepottelee niin ainakin on paikka miss tuntee olonsa turvalliseksi ja levolliseksi. Oma koti kullan kallis…Sama ongelma kuin sinulla, mutta ei auta murehtia tulevaa van yritetään make the most of now!:)Anonyymi,non taken:) Itsekin kun kirjoitit niin ystävällisesti ja kommentista näkyy että et mitenkään pahan tahtoisesti:) Mutta ikävä kyllä olen tarkkaan rajannut tämän blogin aihealueen. Mitään en itsestäni enempää kerro. Sanotaan näin että olen oppinut kantapään kautta. En yksinkertaisesti voi maatakaan paljastaa. En missään nimessä yritä olla salaperäinen. Olen vain varovainen, koska kerran on jo ilkeästi sattunut. Netti on vaarallinen paikka enkä suosittele kenekään paljastavan enempää itsestään… Minut tuntevat ja toista blogia lukevat tietävät syyn miksi en voi enempää kertoa. Koska en kerro mitään elämästäni, niin mitä ihmettä se muuttaa että kerron missä asun? Ymmärrät varmasti itsekin yksityisyyden tarpeen kun kirjoitat anonyymina?Toivottavasti ymmärrät:) Kiitos vielä asiallisuudestasi ja hyväntahtoisuudestasi!:)Anonyymi,jeps. I am married:) Se ei ole salaisuus:) Näkyy varmaan mun vasemmasta nimettömästäkin:)

 • Anonymous

  En voinut olla huomaamatta kuvaa, jossa sinulla näyttäisi olevan hääpuku päällä??? :)

 • Anonymous

  Toivottavati et nyt loukkaannu, mutta ihmettelen tuota salaperäisyyttäsi, kun et voi edes kertoa missä maassa asut… :) Vaikutat kuitenkin hyvin lämpimältä ihmiseltä, mutta kieltäydyt vastaamasta "kaikkeen"… :(

 • January

  Ensimmäistä kertaa uskaltaudun kommentoimaan:) Blogisi on inspiroiva! Itse(kin) asun kahdessa maassa, ja joskus tuntuu ihan mahdottomalta kun vaatteet ja tavarat ovat "jakautuneet" kahden maan välille. Sinun blogistasi saan uskoa siihen, että voin saada ihanan kodin ulkomaillakin, tällä hetkellä asun vuokralla ja sisustusmahdollisuudet ovat todella rajatut. Sisustusintoa laannuttaa myös epätietoisuus siitä, missä maassa asun vuoden päästä..Kiitos blogistasi!

 • Mrs. V

  Anonyymi,Asuntojen hinnat taitaa olla täälläkin melko samaa luokkaa kuin Suomessa, mutta pakko myöntää kun olen nyt paljon kolunnut läpi Suomen ja asuinmaani asuinmarkkinoita niin Suomessa on kyllä helmet aika harvassa…. Ja kiitos velä ihan mielttömän ihanasta kohteliaisuudesta!:) Olet ihana!:) Kiitos!:)Noora,voi kiitos kovasti että ymmärrät minua ja pidät tästä täysin pinnallisesta blogistani!:) Hyvä muisti sinulla!:) JA kiitos on paikallaan kun selvästikin osaat säilyttää "salaisuuteni":) Olin aloittaessani ihan liia sinisilmäinen ja naivi. kantapään kautta opittu on että netti on vaarallinen paikka!:) Toinen kiitos vielä ihanasta vinkistä! pitääpä ensi kerran ikeassa tähyillä!:) Aivan ihanaa että olet löytänyt takaisin "luokseni":) Mrs.VHei "kaima"!:DItse asiassa nuo verhot olivat ainut asia mitä taloon jätettiin ku me muutimme tänne. He eivät halunneet niitä mukaansa ja me emme halunnee uusia tehdä kun verhoilu maksaa jumalattomasti ja nämä olivat jo valmiina. Itse en olisi ikinä osannut valita tuota punahkoa väriä, mutta jostain kumman syystä se sitten sopi meidän siustukseen erittäin hyvin ja tuo jopa lämpöä!:) Itse olisin varmaan valinnut jotkut kiiltävähkön ruskeat… Joten olen niin pahoillani, etten osaa noisa autttaa nyt yhtään! Kiitos ajastasi!!:)B,voisin tosiaan kertoa siitä kuuristani kun laihdutin vuosi sitten tarmokkaasti kevään ajan. Nyt en enää laihduta vaan liikun sen verran että voin periaatteessa syödä mitä haluan. Tosiaan totutin itseni sen kuntokuurin aikana terveellisimpi vaihtoehtoihin, joten rukailu on silti suht terveleellistä vaikka koenkin että syön juuri sitä mitä haluan:) Postaus on vaan hirmu työläs joten en tiedä koska sen saan aikaiseksi, mutta toivottavasti pian:) Kiitos sinulle ajastasi!:)

 • Sohvi

  Enkö tosiaan ole kommentoinut tätä postausta vai enkö vaan saa nimeäni näkyviin tuosta listasta kun todellakin minulla oli niin paljon kehuttavaa jonka haluan tänne vielä näin vähän myöhässäkin kirjoittaa! :DUpeat sisustukset teillä on talossanne. Nuo lasimaljakot ovat todella kauniita, ehkä tuon "merihenkisen" aiheen takia olen aivan erittäin ihastunut koska tällä hetkellä haluaisin jalkojeni alle valkoista hiekkaa ja kuunnella aaltojen loiskintaa auringon paistaessa ja nuo maljakot henkivät mielestäni juuri sitä tunnelmaa! :DOmpa sinulla ihana koiruus talossa! Itsekin pidän rotweilereista mutta maksaisin vaikka maltaita jos minkä tahansa koiran tänne meidän perheen sekasortoon saisin! :D Se ei ikävä kyllä vielä vanhempien kanssa asuessa onnistu muiden allergian takia mutta ehkäpä joskus :)Olipas tässä pitkä kommentti, toivottavasti löydät ne hyödylliset asiat tämän muun hömpötyksen joukosta!

 • Anonymous

  Kiitos kivasta blogista! Hyvä kun pidät kiinni siitä mitä kerrot/et kerro täällä, tsemppiä! Olisi kiva, jos haluaisit kertoa kuntokuuristasi, mitä muutit ruokailussa/liikunassa, näytät nimittäin todella hyvältä. Sais ehkä vähän tsemppiä tähän omaan projektiin… Niin, ja nätti koti teillä!-B

 • Anonymous

  Täällä vakituinen lukijasi ja tyylisi ihailija kyselee. Olen suunnittelemassa tulevan talomme pohjaa, ja pidän valtavasti olohuone-ruokailutila -ratkaisustanne sekä väriyhdistelmästä. Koska kuvista ei näe tarkkaan tai kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa, haluaisin tietää, minkä väriset verhot näissä ikkunoissa on. Entä mitä materiaalia? Meillä on tällä hetkellä malliltaan ja rypytyksiltään samankaltaiset valkoiset verhot, mutta uuteen kotiin vaihtelu tekisi terää. Verhonne näyttävät punertavilta, vai ovatko ruskeat? Mrs. V minäkin (!)

 • Anonymous

  CIAO!!!!Tosi harmooninen ja kaunis sisustus.Lasimaljakoihin vois laittaa fairyvaloja,olen( Ikeassa?) nahnyt pienenpia kokoja,eli sopiin hyvin..ja syysiltoina nayttaa tunnelmalliselta.Oli tosi ihana huomata etta, bloggaat taas.On,kuin "vanha kamu"olisi palannut.(Tykkasin lukea SVL-blogia,kun se oli avoin.Mutta ymmarran tarpeen yksityisyyteen.En itsekaan voisi paljastaa koko elamaani www:ssa.)Ei tarvitse ostaa enaa mitaa naistenlehtia,kun lukee bloggiasi.Kiitos, etta jaksat paivittaa niin usein ja olet hyvantuulinen. =)Terveisin Noora

 • Anonymous

  ihana koti! miksi ulkomailla kaikki kodit on niin kauniita. asunnot yleensäkkin halpoja ja sieviä.itse etsin parasta aikaa asuntoa itselle ja voi herranjumala mitkä hinnat ja mitä lääviä ne ihmisille tarjoaa! yök yök yök! ja harmittaa aina tosi paljon mennä edes katsomaan. hehe, aluksi muuten kun katsoin noita kuvia, niin ajattelin että hahha oot laittanu kuvia sun unelma kodista, kunnes tajusin lukea ton tekstin ja olin sillai OHO!

 • Mrs. V

  Johanna,voi kiitos kovasti!Ihana kuulla että meillä on sama maku!:)Catherina,voi että, olen pahoillani. Ei nimittäin ole hajuakaan siitä valaistusliikkeen nimestä jossa kävimme (ja vielä kaupunki mikä on nykyään monen tunnin päässä asuinkaupungistani joten ei tule siellä enää käytyäkään). Mäkin pidän pienistä lampuista ja pehmeistä valoista siellä ja täällä:) Tuovat pehmeämmän ja kotoisamman tunnelman?!:)Anna E,aijaa:) Ymmärsin kommenttisi jotenkin ihan väärin:D Mutta siis edelleen samaa sanon. Ihanaa että kiireittesi keskellä ehdit levähtää ja nauttia omista asioista!:) Happy mom is a good mom:)Kiitos vielä kauniista sanoista ja IHANAA että saan jakaa aamukahvin kanssasi!:)Kaikkea ihanaa teidän pienelle perheelle!:)Elena,tiedät varmaan itsekin että kysymyksesi on epäkohtelias vaikka se olikin kauniisti hyväntahtoisesti kirjoitettu?:) En kerro täällä mitään elämästäni ja muutenkin tuntemattoman ihmisen kyselyt toisen varallisuudesta on tökeröä vaikka yksityisyyttäni raottaisinkin. En ikävä kyllä tiedä mistä Suomessa saisi halpoja kukkia!:) Jos keksit niin jaa ihmeessä tieto eteenpäin!:) Ikävä kyllä en paljasta tosiaan täällä mitään henkilökohtaista. En edes asuinmaatani. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos ajastasi:)

 • Elena

  Ihanan näköinen koti teillä, mutta miten ihmeessä teillä on varaa noin isoon kotiin ja kaikkeen sisutamiseen? Ikääkään kun ei ole vielä "neljääkymmentä"? Vinkkejä otetaan vastaan! ;) Missä päin saa halpoja kukkia?? Veikkaisin, että asut jossain pohjoismaissa? :)

 • Anonymous

  Kiitos paljon! Joo, no meidän poika on jo 3,5 kk vanha, että ei tämä niin kovin tuore tapaus ole :) – mutta uusi ihana elämänalku tietysti kaikessa mielessä edelleen :D.Tosiaan kiitos blog(e)istasi! Ne ovat kyllä hyvää aamukahviseuraa :). Pojan nukkuessa on ihanaa rentoutua vähän: juoda aamukahvit rauhassa ja lukea samalla vähän naisellista hömppää ;). Sitä inspiroituu niin aina kauniiden ja tyylikkäiden ihmisten blogeista :) Ja sun blogit on yksi suosikeistani!T: Anna E

 • Catherina

  Jäi epähuomiossa kysymys pois tuosta ed. kommentistani… Mistä olet hankkinut/miltä merkiltä tuo iso valkoinen lamppu toisessa kollaasissa ruokaryhmän takana?On nimittäin todella kaunis. Teillä näyttää muutenkin olevan paljon valaistusta. Itse tykkään kun on erilaista valoa joka puolella, ja nuo avautuvat ovet terassille ja isot ikkunat on ehdoton must myös omissa toiveissani.

 • weekdays

  Ihanan näköistä, todella hyvällä maulla sisustettu :) Vähän kuin jostain Avotakka-lehdestä :D Johanna

 • Mrs. V

  Catherina,mäkin olen joutunut muuttamaan aika lailla. Siksi ollaan valittu tavaroita jotka sopii aika hyvin kaikkialle. Esim sohvaryhmän voi asetella eri tavoin, se on ns. "palasina":D ja ne saa sieltä alta kiinni. Sistustus on tosiaan ikuisuusprojekti joten kiirettä ei tarvitse olla!:)Ja sisustuslehtiä (ja charin blogia:)) on ihana selata!:)Kiitos vielä sanoistasi!:)RiinaR,voi kiitos kovasti!:) Voi noiden koirulien suuri ulkomuoto pettää:) Niin super kilttejä että!:) Niiden kanssa auttanut jopa ihmisiä jotka koiria yleisesti pelkäävät ja nyt ihan rakstuneita kyseiseen rotuun:)Kata,hahhaah:D Kiitos kun sivistit tietämätöntä!:) Joskus olen kuulut mutta ei ole tieto aivoihin mahtunut:D Kiitos sinulle tuttu katani!:)Nelli,voi kiitos ihana kovasti!:) Sullakin on?! Ihanaa!:) Ne on kyllä niin väärin ymmärretty rotu!:) Niin mainioita koiria (mutta pitäähän ne perusteellisesti kouluttaa niin kuin muutkin koirat:)) jotka oppii mitä vaan mitä niille osaa opettaa. Niin ihmisystävällisiä koiria!:) Niin ja noista tuoleistakin!:D ne on ihan kangasta ja sama homma kun sohvassa. Käsitelty aineilla joten saan lian pois raaputtamalla tai ruokasoodalla:)Niin ja molemat on samaa rotua:)EssiK,kiitos kovasi kauniista sanoista ja vielä enemmän mahtavasta vinkistä! Pitää kokeilla!!:) Olen samaa tehnyt isoille kävyille, mutta en lehdille!:) Mitä itse käytät että kimalle pysyy? Mulla on ollut erilaisia spray pulloja vaihtelevalla onnistumisella:)Anonyymi,voi kiitos, ja ihanaa että jaamme rakkauden upeaan rotuun!:) Tosiaan. Hyvin väärin ymmärretty rotu. Jokainen koira on hyvä koira rakkaudella hoivaamisella sekä hyvällä koulutuksella. Meidän lapset ovat myös mitä kiltimpiä ja kuuliaisimpia koiria:)Greta,voi vitsi miten suuri kiitos kauniista kohteliaisuudesta!:) Ihan itse sisustanut. Alusta loppuun!:) Kiitos sinulle!:)Anonyymi,kiitos sinulle todella ihanista sanoitasi!:) Mä oon tehny jouluna samaa käpyjen kanssa!:) Mutta tuo höyhen idea on täysin uusi!:)Pitääpä googlettaa!:)Anonyymi,vo kiitos kovasti!:) Olen pahoillani, mutta jotenkin en koe oloani mukavaksi vastata tuohon vaikka kommenttisi olikin erittäin ystävällinen, ihana ja asiallinen. Pahoitteluni!Tarja,kiitos kovasti ideasta, itse olen kyseisiä tuoleja ihaillut, mutta todennut että minun mielestäni se ei sovi sisustukseemme yleisestiottaen. Jotenkin liian moderni mun muuten niin perusilmeeseen. Kiitos kuitenkin kovasti vinkistä!:) Ehkä vielä ajan myötä lämpeän idealle!:)Anna E,hei ihana!!! JA ONNEA!!!:) Kumpi tuli?:):) Ja kyllä hätä keinot keksii!!:) Ihanaa että keskityt itseeki äitiyden keskellä. Siinäpä vasta haastava homma!:) Vaikeaa tasapainotella kun elämään tärkeysjärjestys menee kertaheitolla uusiks kun ykkösijan vie pieni ihme!:)Ja kiitos vinkistä!:) Yksinkertainen kun on vaan kaunista!:) Täytyy kokeilla!:) Onnea vielä ja suuri kiitos kohteliaisuudestasi ja että annat minun jutuille aikaa kiireesi keskellä!!:) Emilia,Voi kiitos ihan hirmuisesti!:)Ei tässä talossa niin paljoa muuta ole nyt nähtävää. Ehkä jotain yksityiskohtia kylppäristä ja keittiöstä:)

 • Emilia

  Teillä on tosi kaunis koti! Olisi mukavaa nähdä enemmänkin sisustustasi :)

 • Anonymous

  Heips!Kaunis koti. Minäkin tykkään valkoisista huonekaluista ja valkoisesta sisustuksesta muutenkin. Ja ihan "uhallakin" olen tyylilleni uskollinen kodissamme, vaikka meille on äskettäin syntynyt vauva ;). Kyllä lian ja tahrojen puhdistamiseen sitten keinot löytyy – i hope so ;). Eikä tyylistään tarvitse luopua, vaikka äidiksi tuleekin :) – niin haluan ajatella.Mulla on olohuoneessa yhdessä neliönmuotoisessa lasikulhossa merisuolaa ja 4 tuikkua. Se on minusta tosi kaunis yksityiskohta yksinkertaisuudessaan ja sopii meidän vaaleaan kotiin :).T: Anna E.

 • Tarja

  Sopisiko työpisteesi tuoliksi Kartellin Louis Ghost-tuoli? Olisi parempi istua. :-)

 • Anonymous

  teillä on ihanan näköinen koti, kauniisti sisustettu! :) kuinka iso teidän asunto on?

 • Anonymous

  Ihana koti teillä :) todella kutsuva, sinulla tuota esteettistä silmää kyllä riittää!! Minä olen pitänyt lasikulhossa käpyjä, maalasin ne hopeisiksi, eli sopiva talvi/syksy koristus. Näin myös jossain lehdessä lasikulhossa höyheniä, ja näytti muuten ihanalta!Kiitos tästä raotuksesta :)

 • Greta

  Vau, pakko sanoa että sulla on silmää sisustamiselle! Ootko ihan ite suunnitellut vai onko sulla ollut joku apuna? Todella tasapainoista ja kaunista joka tapauksessa!

 • Anonymous

  Upea ja kodikas sisustus! Ja koira on aivan ihana. Itsellänikin on rottweiler joka on mitä kiltein koira.

 • EssiK

  Kauniita koristeita maljakoissa:) Itse harrastan samaa sesongeittain vaihtelua kynttilä maljakoiden kanssa! Syksyn tullen laitan kirkkaaseen lasimaljakkoon valkoisen kynttilän seuraksi kullattuja tai hopeoituja lehtiä:) Tulee todella kauniin näköistä! Olen nähnyt lehtiä sisustuskaupoissa, mutta olen myös tehnyt itse:)Ihanan kodikkaan kodin olet onnistunut luomaan!

 • Nelli

  Mielettömän kaunis koti! Ruokailuryhmä hipoo täydellisyyttä, tuon tyylinen on minullakin nyt haussa:) Onkos muuten teidän tuolit nahkaa vai jotain kangasta? Onko helppo pitää puhtaana?Minullakin on rottweiler ja on suloinen kuin mikä! Luinko oikein että teillä on kaksi koirua..Onko molemmat tätä samaa rotua?:)

 • kata

  Oletko verhot teettänyt vai ostanut valmiina ?Jos olet ostanut valmiina sieltä niin voisinko pyytää laittaisitko mulle tiedon mistä kaupasta (vaikka meilitse) niin voin sitten lähettää anopin ostoksille.Oon etsinyt Suomesta tuollaisia mutten löytänyt :(

 • Anonymous

  Todella kaunista! Tyylikästä, mutta samalla viihtyisää ja voisi tuntua ihan kodikkaalta.Ihana blogi sinulla.t.Minttu

 • Kata

  Leikkokukat tarkottaa kaikkia "irtokukkia", joita voi laittaa maljakkoon. Ne on siis varresta leikattu, eikä oo enää mullassa.Täällä on muuten aika monta Kataa nykyään. Menee jo itsekin sekasin, mitä on kirjottanut, hih. :)

 • RiinaR

  Ihana koti<3 juuri oikein mukavan kotoisan näköistä! Koirulit on vähän pelottavia :D

 • Catherina

  Mä olen erittäin innostunut sisustamisesta ja arkkitehtuurista (olisi esim. hienoa suunnitella ja rakentaa oma talo ja tietysti sisustaa oman maun mukaan). Täten onkin kiva seurailla erilaisia sisustuksia! Itsellä kun on yksiö (jota en omista) ja jossain vaiheessa muuttamassa ulkomaille, niin ei oikein pysty sisustamaan täysillä. Kuitenkaan ei voisi kaikkia tavaroita alkaa rahtaamaan muille maille. Odotankin kovasti kun vihdoin pystyisi asettumaan jonnekin pysyvämmin ja nauttia omasta kodista, sen sisustuksesta ja tunnelmasta. Kaunis ja kodikas koti sulla! :)

 • Mrs. V

  Anonyymi,voi kiitos sinulle ihan hirmuisesti!:) Sinä olet aaaawwww!:)spanish girl,kiitos kovasti taas IIIIIHANISTA ideoista!:) Sultahan olen kaiken oppinut!:) love uAnonyymi,ikävä kyllä en paljasta täällä mitään yksityiselämästäni. Eli en edes maata jossa asun. Kiitos kuitenkin kovasti kauniista sanoistasi!:) Aina tylsÄ kun ei voi vastaa kunnolla mukavan tuntuisille lukijoilleen. Kiitos ymmÄrryksestäsi!:)auray,voi vitsi minkä kohteliaisuuden heitit!:) Kiitos nyt hirmuisesti!:) Olohuone on sisustettu ihan vaan kÄytÄnnöllisyyttä ja mukavuutta miettien. Ihanaa että sinä pidät samoista asioista!:)Mona,voi vitsi miten ihanaa että ymmärrät varovaisuuttani näin hyvin!:) aivan ihanaa, kiitos sinulle!:) Ja todella ihana kuulla että pidÄt minun hassuista jutuista!:) Tämä blogin on tuonut yllättävÄn paljon mahdollisuuksia mukanaan, joten varmasti yritän kaikkeni ettÄ voin pitää tätä pystyssä pidempään kuin mitä suunnittelin!:) Kiitos että annat minulle aikaasi!:)

 • kata

  Mona : Ei saa laittaa tollasia lopetusajatuksia blogittajan päähän ;)

 • Mona

  Sun blogihan tää on ja kirjotat juuri siitä mistä haluat, eli eihän sun tarvii pahoitella ettet kerro koiristasi mitään:) Jutut joista haluat kirjoittaa on kuitenkin aina tosi kivoja:)Ihanaa kun joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa hyvän blogin eteen. Kauhistus jos lopetat tän pitämisen, ni tulee ihan ikävä sun kivoja juttuja:/

 • auray

  Aivan upea olohuone! Yksi upeimmista joita olen nähnyt:)

 • Anonymous

  Aiva ihanasti sisutettu talo:D Missä päin mailmaa sää oikeia asut tällä htekellä? ois kiva tietää:D

 • Anonymous

  Hei Muru!Siitä mitä laittaa lasimaljakoihin:kesällä kauniita ja raikkaita sitruunoita kulho täyteen,toimii raikkaana väriläiskänä kesällä.Illalla maljakoissa kelluvia kynttilöitä(muistat ehkä nuoruusvuosiltasi).Juustoillanistujaisiin on kiva täyttää kulho viinipullon korkeilla,nekun on nykyään ikävä kyllä katoava luonnonvara.Tässä muutama vinkki Sinua rakastavalta Spanish girl'liltä

 • Anonymous

  Tosi viihtysän näköinen koti teillä! Ja tuo koirakin on aww! ihana! ;p

 • Mrs. V

  Kata,voi kiitos kovasti. Ihana kuulla ettÄ sinä pidÄt!:) Nuo ovat itseasiassa liljoja, mutta vasta nupullaan. En itseasiassa edes tiedä mikä leikkokukka on:Olen täysin lahjaton, tapan kaikki kukat ja sitten masennun:DMarika,voi miten ihana kuulla ettÄ miellyttäÄ myös sinun silmäÄsi!:) Tumma puu on minunkin lemppari:)Kiivi,voi kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi ja ettÄ jaoit sen kanssani:) Ikävä kyllä en viitsi kertoa mitään yksityiselämäni puolelta, joten jos noista kuvista tunnistaa niin tunnistakoon:) Pahoitteluni taas varovaisuudestani.Anttis,ihanaa että jaamme saman maun!:) Kiitos!:)Mona,oi ihanaa ihana aamukahvi lukija!:) Minusta on niin ihanaa ettÄ ihmiset lisäÄvÄt mun pienen blogin aamun nautintohetkeen!:) kiitos suuresti sinulle ajastasi!Ikävä kyllÄ en kerro tämän blogin puolella mitään yksityiselämästäni. Täten en tule kirjoittamaan mitään koiristani:( pahoitteluni. Kiitos sinulle kuitenkin vielä!:)Kata,kiitos siitÄ vaikka arvailetkin missä asun mutta kuitenkin teet sen sillÄ tavoin että et muille paljasta sen enempää:) Olen iloinen ja kiitollinen:)TäÄllÄ tosiaan on aikalailla halvempaa…Kiitos itsellesi että kommentoit!:)epis,koska en julkaise kommentteja missÄ yritään vaan ja ainoastaan ruotia yksityiselämäÄni. Vastasin sinulle kyllä silti tuolla aikaisemmin kuten nytkin:) Toivottavasti näit sen:) Koska sinulla on selvÄsti minulle asiaa, kehotan kirjoittamaan minulle mailia. Täällä en paljasta mitÄän yksityiselämästäni, mistÄ sinulla on selvästikin väärä käsitys.ps. kai huomasit tuon oikeansivupalkin alhaalla olevan IP-osoitteiden tallentajan?;)

 • Kata

  Hei, hienolta näyttää. Muutamista jutuista kuvissa päätellen olen minäkin majaillut samassa maassa.. hassua miten jotkut asiat taloissa on niin maakohtaisia :)Saisipa Suomessa samanlaisia kalusteita edullisesti samanlailla kun "siellä" :)Tykkään blogistasi ja siitä että niin ahkerasti/usein kirjoitat *kiitos*

 • Mona

  Oi miten ihana ja lämmin koti. Varmasti viihdyt hyvin kotona kun on noin rauhallinen ja seesteinen sisustus<3 Ja ihana yllätys oli, että omistat myös kaksi koiraa!:)Niistä olisi kiva lukea myös postausta:)Meitsi lukee kans aamukahvilla aina sun postaukset. Inspiraatioita sulta saa jatkuvasti. Kiitos siis jälleen ihanasta blogista<3

 • Anttis

  Kaunista ja kodikasta :)

 • Kiivi

  Pakko sanoa, että teillä on todella mukavan oloinen koti ja hienosti sisustettu :) Minkä rotuisia koirat ovat?

 • Mrs. V

  Coco G,voi kiitos kovasti kommentistasi!:)Olen erittäin otettu jos olen kyennyt inspiroimaan!:) Blogin suhteen saa nähdä mitä tapahtuu. Yritän kaikin keinoin pitää tätä pystyssä!:) Ps.Laitatko mulle mailia?:) Heini,ihan totta. Oikein järkytyin kun tajusin suomen hinnat! Kiitos vinkistä. Harmi että omani on Suomessa! Täytyy varmaan se fakta pian korjata!:) Ja se on ihan totta…Niihin jää koukkuun. Ne tuovat niin paljon lisää!:) Ilman niitä on sitten niin tyhjää!:D

 • Marika

  Todella ajatuksen kanssa kauniisti sisustettu tila! Kaikki sopivat täydellisesti yhteen ja noin tumma puu sopii todella hyvin suureen tilaan. Kelpaisi kyllä minullekin! :)

 • Kata

  Upea koti! Pidän itsekin juuri tuosta värimaailma, todella kaunis ja tunnelmallinen. Teidän kodin pohjarakenne vaikuttaa hyvältä. On kunnon tilat ruokahuoneelle ja sohvanurkkaukselle.Leikkokukat on ihania. Mua harmittaa vietävästi, että ne maksaa täällä niin paljon, muuten toisin niitä aina kotiin. Täällä ei ole mitään kukkatorejakaan, joita on ulkomailla.

 • Mrs. V

  T,aivan ihana kuulla että sinäkin otat blogii aamun nautintahetkeen. Kiitos ja kumarrus. Olen otettu!:)Ehdottomasti musta valkoisen kanssa sopii, mutta pienissä määrissä. Musta tuo mun rakas Bellagio voisi laittaa kuvia vanhasta ulkomaan kodistaan ja näyttää kuinka hyvältä mustan ja valkoisen yhdistelmä voikaan näyttää!:) Hän käytti mustaa rohkeasti ja että näytti hyvältä!:) Ja ihan totta, mä oikein järkytyin tossa kesällä kun katoin esim liljojen hintaa Suomessa! Täällä saa kirjaimellisesti 10 isoa liljaa sillä hinnalla millä Suomessa saa yhen!:SJane,no ihanaa musimusi!:)Hei kiitos kovasti. Pitääpä mennä tutulle kukkakauppiaalle ja pytää häntä auttaa mua eteenpäin:D Ja ei mua ainakaan haittaa että et ole kirjautunut kun vaan tiedän että se on sinä!:) piti vaan varmistaa!:) pusuja!:)anonyymi,hyvät silmät sulla on!:D Ja maailman kiltein sellainen!:D

 • Heini

  Upealta näyttää :) Kukkien hinnat ovat tosiaan täällä pilvissä, mutta niin ihania ne ovat, että ilman niitä tuntuu että jotakin puuttuu, niihin jää tavallaan koukkuun! Valkoiset liljat kirkaassa aalto-vaasissa ovat aivan ihania.

 • Coco G.

  Todella kaunis sisustus sinulla. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa vaikka kommentoin nyt ensimmaisia kertoja ja taytyy sanoa etta annat kylla ihanasti inspiraatiota niin sisustukseen kuin terveyteen ja pukeutumiseen liittyvissa asioissa. Minulla on muuten vahva tunne etta saatamme asustella samalla suunnalla. Toki en missaan nimessa varma asiasta ole.Jokatapauksessa, ihana lukea aamun iloksi blogiasi, toivottavasti saamme nauttia tasta viela pitkaan.(Pahoittelen pilkkujen puuttumista tekstissani. :) )

 • Anonymous

  AAAAWWW, rotikka :)

 • Anonymous

  Hei!Kyllä on Janesi täällä :). Menee vain niin kauan aina mennä sisään mun profiiliin, niin kommentoin näin.Lupaan parantaa tapani :)No kokeile vaikka falmingo-kukkia, tai gerberoita.Kallat olisi kauniita, mutta en tiedä miten ne kelluvat…Pusss

 • Mrs. V

  hotmama,oi ihanaa että inspiroiduit!:) Sisustus on ikuisuusprojekti, joten mikään kiire ei pitäis olla:D Ja kiitos vielä sulle muru miljoonasti avusta!:) Mun systeri tulee tänne varmaan viikon kuluttua niin pyydän sen hakee ne sun systeriltä:) Jos systeris pohtii vielä kenen kanssa se tänne lentäis niin tule sinä mukaan?:)Paljon haleja sinne päin!:)Jane,hei loistava idea!:) (onhan se "mun" Jane siellä?:)) Ihanaa että tää blogi ehtii aamukahvin seuraksi!:) Kokeilen ideaasi pikimmiten!:) Onko ideoita mikä kukka näyttäisi hyvältä? terv. nuori nainen, joka on maailman huonoin kasvien kanssa ja onnistuu jokaisen enemmin kuin myöhemmin tappamaan mutta sisällä asuu toiveikas viherpeukalo;)COCO,voi kiitos!:) Tuo merkitsee erityisen paljon kun kohteliaisuus tulee itse erittän lahjakkaalta naiselta!:) Omakoti talo on tämä ulkomaan kotimme:)MILLA,voi kiitos kaunis!:) Sitten olen onnistunut tavoitteessani ainakin sinun mielestäsi – kotonaan pitää viihtyä parhaiten!:) Jannika,kaunis kiitos!:) Täydellisten kappaleiden etsiminen on kyllä uskomattoman työlästä. Ja siihen kun lisää malttamattomuuden niin voila! Hermoromahdus on valmis:D Kuvan kukat ovat liljoja, mutta vasta nupullaan:)

 • T

  Huomenta :) Mulla sama, aamukahvi töissä alkaa blogillasi! :)Todella kaunis sisustustyylisi jatkuu makkarista olkkariin. Miellyttää myös minun silmääni, ja huomaan paljon samaa omassa kodissamme. Paitsi musta on ollut itselleni jotenkin kompastuskivi jota en ole missään muodossa kotiimme hankkinut. Well, todistit sen vääräksi. Sehän sopii kuin nappi muuten vaaleahkoon sisustukseen, eikä ole lainkaan liian kova pieninä annoksina.Kukkien hinnat ovat kyllä järkyttäviä Suomessa, ei juuri tule osteltua kuin viikonlopuksi silloin tällöin.

 • Jannika

  Ihan täydellinen sohvapöytä! Olen etsinyt itselleni jo pitkään uutta sohvapöytää, mutta vielä ei ole löytynyt.Ihanan tunnelmallinen koti :)Mitä muuten ovat nuo kasvit tossa viimeisessä kuvassa?

 • MILLA

  sulla on todella viihtyisän näkönen koti! toi ruokapöytänurkkaus on ihana <3

 • COCO

  Aivan ihana!! :) Onko tämä ihan omakotitalo, paritalo?

 • Anonymous

  Huomenta!Sanoit, että teilläpäin kukat ja kasvit maksavat vähemmän kuin Suomessa, niin ajattelin että voisit kokeilla laittaa vettä lasi maljoihin ja leikata kukista varret pois ja laittaa kellumaan veteen. Näyttää kauniilta :)Kiva kun postauksesi tulee aina näin aamukahvin aikaan, kiva aloittaa työpäivä :)Jane

 • hotmama

  Teidän koti näyttää niin ihanalle. Ja oon niin kade teidän takapihasta ja siitä sohvaryhmästä… Mulla on kauhea sisustusvimma päällä ja keksin koko ajan uusia juttuja kotiin. Taidanpa täältä varastaa muutaman idean ;)Ai niin ne kengät on nyt sit siskolla odottamassa hakijaa :)