CATEGORIES

Desenio

29.2.2016

Maija Myöhänen täällä hei! Vasta kuluneen viikonlopun aikana löysin Instagramin kautta firman nimeltä Desenio, joka tarjoaa laajan skaalan erilaisia julisteita. Ihastuin taulujen grafiikkaan ja viettelevään yksinkertaisuuteen. Täten lähdin googlettelemaan merkkiä lisää ja huomasin monen muunkin suomalaisen sivuston heistä kirjoittaneen. Blogeissa näitä näkyi siinä määrin, että taitaa olla kyseessä hetken blogikodin must-juttu… Mutta hitsi kun omaa silmää viehättää! Mitä ihanimpia ideoita keittiöön, olohuoneeseen tai vaikkapa lastenhuoneeseen.

taulut2

Meillä on kotona muutenkin pientä pintaremonttia tulossa. Seinät maalataan uusiksi ja lattiakin saa uuden värin. Myös vihdoin ja viimein olisi tarkoitus lisätä ne kauan kaipaamani paksut lattia- ja kattolistatkin… Joten kunhan isommat työt saadaan ensin tehtyä, voin ryhtyä ideoimaan uutta taulukollaasia joko olo- tai makuuhuoneeseen. Olen pitkään ihaillut myös kauniisti aseteltuja tauluhyllyjä, joten jää nähtäväksi kumpaan päädyn. Kaliforniasta tuli otettua paljon muistojen täyteisiä maisemakuvia, mitä varmaan yritän jotenkin yhdistää tällaisten yksinkertaisten julisteiden rinnalle. Tässä muutama suosikkini Desenion valikoimasta:

taulujulisteet

Ultimate lemppareita on tietysti nuo kullanhohtoiset taulut. Surprise. Mutta saan kyllä melkoisesti töitä tehdä, että mieheni suostuu ripustamaan mitään kultaista meidän seinille…

Pictures: First picture from Voe’s blogg, rest from Desenio

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sonja

  Minkä maalainen tämä yritys on?

  • Olisiko ruotsalainen?

 • Ansku

  Apua, et kai sinäkin:D en kestä miten ihmiset haluaa just tota samaa sisustustyyliä. Vaaleeta, kultaa, harmaata, kliseiset riskittömät printtitaulut… Nyt jotain sielua kehiin!

 • They all look absolutely amazing.
  Why don’t you write your posts also in english? I think that all your blog foreign readers would like it :)

  • Mrs.V

   Oh I definitely would love to do so, if I only had the time… Unfortunately I have so little time at my disposal, that I simply have to make the decision to write in English or Finnish… And as my readers are mostly Finns, I chose the latter. But hopefully at some point I have more time again and I can translate texts into English as well. Thank you so much for coming here, despite the language barrier. I am very honored and thankful, that you are here! <3

 • Eea

  Hei kivaa, ilmeisesti sisustuspostauksia luvassa :) Ainakin ite odotan kovasti, tykkään siitä lämpimästä tunnelmasta mikä teidän kotona on.

  • Mrs.V

   Katsotaan… EHkä jotain… :) Kiitos, itse olen vuosien varrella kyllästynyt ruskeaan ja nyt on tarkoitus vähän freesata.. ;)

 • i

  Maalaatteko lattian valkoiseksi ?

  • Mrs.V

   Ei maalata :)

 • saara

  Moikka! Olisi hauskaa kuulla mikä ajaa teidät maalaamaan uudelleen seiniä, värien valinta muuton yhteydessä oli varmaan tarkasti harkittua. :) itsekin asun yit uudiskohteessa ja muistan kyllä miten vaikeaa oli tehdä päätöksiä kodin pinnoista siinä vaiheessa kun mitään ei ollut vielä valmiina! On todella vaikea päättää kaikki alusta asti kerralla, vaikka toisaaltahan se on ubelmatilanne :D tsemppiä pintaremonttiin ja muuhun arkeen! :)

  • Mrs.V

   Moikka! :) Itseasiassa ihan vaan se, että sävyt alkoivat kyllästyttää ja kun tosiaan kaikki valittiin kauan ennen kuin meidän talo oli edes pystyssä (ja moni materiaali ja väri valittiin puhtaasti netin välityksellä kuvista kun asuttiin vielä Hollannissa/englannissa niin ei päässyt livenä näkemään tarkkaa sävyä) niin nyt olisi tarkoitus vain vähän päivittää… :) Kiitos paljon – gonna need it! :D

 • Niina

  Ihania julisteita! Itsekin tilasin joulukuussa syntyneen poikamme huoneeseen tuon batman julisteen ja toisen born to be wild tekstillä. Hienoja ovat.

  • Mrs.V

   Ihana kuulla! Niin paljon kivoja idoita! Ja onneksi olkoon jouluihmeestänne! <3

 • Vitsi miten kivoja tauluja! Itsellänikin tekisi mieli iskeä tauljen kuvia taas uusiksi, mutta saa nähdä meneekö vaan kuvat vaihtoon vai lähdetäänkö ostamaan lisää kehyksiä! :D mulla sisustusmaku on niin yksioikonen, että nustavalkoset tekstit on omia lemppareita näistä!

  • Mrs.V

   Mutta hei onneksi nuo julisteet itsessään eivät niin kalliita ole, joten kyllästyessä niitä raaskii vaihtaakin! :)

 • Saaramaria

  Kiitos vinkistä! Tilaus lähti samantien, tosi monipuolinen valikoima. Kultainen maailmankartta jäi vähän kaivelemaan, mutta en keksinyt sille vielä paikkaa, ja tosiaan täälläkin mies saattaisi vastalauseen esittää ?

  • Mrs.V

   Joo ei hitsi, mä niiiiin haluisin juuri sen kultaisen maailmankartan. Vähän kuin symbolisoimaan sitä, miten koti on ympäri maailmaa ollut, mutta sydän aina Helsingissä <3 Mutta en kyllä usko, että saan myytyä kuoltaista taulua miehelle niinkuin milläään muotoa :D