CATEGORIES

Sängynpääty

27.10.2010

Muistatteko vanhemman postaukseni, missä päivittelin sitä kun en löytänyt sopivaa sängynpäätyä sopivaan hintaan?
Noh… Hyvä ystäväni muisti, ja teki minulle juuri sellaisen sängynpäädyn, mitä olen etsinyt ja halunnut.

Itse kun olen totaalisen lahjaton käsitöissä, tämä oli minulle aivan mieletön juttu. Minulle ei olisi ikinä tullut mieleenkään lähteä tekemään omaa sängynpäätyä, mikä lahjakkaan ystäväni sanojen mukaan “on nyt ihan helppo homma” :S


Kuinka mieletön lahja?!
Pitää suostutella ystäväni pistämään firma pystyyn!:)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • WE INSPIRE US

  OMG!! se on mun unelma sängynpääty!hei, voi olla sun ystävällä on oma blogi, tam joku internet tila, missä hän voisi näyttä DIY masterclass'??

 • Jaana

  Hei Jenni….mä oon vähän selvitellyt näitä ja tässä on mainio linkki, missä on hyvin neuvottu, mitä materiaalia tuonne päällyskankaan alle kannattaa laittaa…ja muutenkin hyvät ohjeet juuri tällaisen sängynpäädyn tekemiseen =)http://www.bejane.com/headboard

 • Hanna

  Upea! Ihanan tunnelmainen makkari ja tosi kauniit värit!

 • Jenni

  Millaiselle pohjalle tuo kangas on kiinnitetty, tai siis mitä materiaalia päädyn kankaan alta paljastuu? Entä millaista tuo kangas on, jolla se on päällystetty?:) Itse olen kanssa jo kauan suunnitellut päädyn tekemistä, mutta mitään en ole vielä saanut aikaan.

 • St.Brigitten

  Ihana! Muuta en voi sanoa :)

 • Nadja

  Todella kaunis tuo kyllä on! Mullekkaan ei kyllä tulisi mieleenkään väsätä tuollanen itse :D

 • Jaana

  On kyllä hieno!!! Itse oon kans kallistumassa sen kannalle, että itse pitää askarella. Ihmeen huonosti muuten on sängynpäätyjä tarjolla erilaisia, vaikka käsittääkseni parisängyt myydään nykyisin pääosin tällaisina "päädyttöminä" jenkkisänkyinä.Tiedätkö, onko tuossa ystäväsi tekemässä taustalevy vaneria vai mitä materiaalia ?

 • Jannika

  Vau! Upea. Itse ihan vaan jouduin ostamaan sängynpäätyni ;) eikä ollut halpaa lystiä.Olet todella onnekas, kun sinulla on noin ihania ystäviä :)