CATEGORIES

Kynttilän valossa jouluun valmistautumista

25.11.2010

Minä rakastan kynttilöitä!
Niiden tuoma lämpö, valo ja tunnelma on vain vertaansa vailla. Kun ulkona on kylmää, on ihana sytyttää kynttilöitä ja kääritytä lämpimän viltin alle lukemaan kirjaa tai pötköttämään sohvalle rakkaan viereen katsomaan televisiota.
Monessa blogissa näkee jo joulukoristeluita, mutta itse en ole sinne asti ehtinyt. Mutta kun ensimmäinen joulukuuta koittaa, kaivan varastosta varmasti kaikki joulukoristeet joululaulujen soidessa taustalla!:) Sitä ennen voisin vaikka jakaa teidän kanssanne vielä kuvia edellisien vuosien koristeluistani (niitä sistus postauksia kun on kyselty, mutta mulla on ideat niin vähissä).Tämä kaunis kynttilämaljakko on Riviera Maisonista. Sain sen ihanilta ystäviltäni lahjaksi kun he kävivät viime viikonloppuna visiitllä <3 Sopii meidän kotiimme kuin nakuutettu!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • battery

    moikka! oisko mahdollista saada jotain kirjoitusta sun ihanista koirista? ne on niin suloisia :)

  • Anonymous

    ei kovin turovallinen viritelmä. steariini on kuumaa ja saattaa valua käpyjen päälle. myös pieni kipinä saattaa sytyttää ne tuleen.

  • sissi

    Meilläkään ei vielä ole joulukoristeluja ja odottelenkin joulukuun 6 päivään jolloin "Sinter Klaas" on ohi. Yhdet kirkkaat jouluvalot olen ostanut ikkunaan ja piparkakkutalon meinaan tehdä koristukseksi jos johonkin vaan mahtuu…Onhan hei tämäkin sisustuspostaus;)