CATEGORIES

6 Vinkkiä kauniisiin lahjapaketteihin

20.12.2017

Jouluun on enää neljä yötä jäljellä ja monilla on lahjojen paketointi vielä edessä. Itse tykkään paketoida lahjoja. Kaunis lahjapaketti on ilo antaa ja sitä ennen ne näyttävät kauniilta kuusen alla. Paketointi saattaa olla monelle epämieluista puuhaa, mutta jos siihen laittaa hitusen enemmän ajatusta niin siitäkin tulee inspiroivaa tekemistä. Tässä kuusi vinkkiä kauniisiin lahjapaketteihin.

1.Valitse värimaailma
Jos haluat että paketit näyttävät kauniilta kuusen alla niin valitse jouluksi väriteema. 3-4 keskenään sointuvaa väriä on hyvä määrä. Meidän joulumme koostuu tänä vuonna kullasta, hopeasta ja valkoisesta. Valikoin paperit valitsemani värimaailman mukaan ja täten saatan ostaa lahjapaperit muutamastakin eri paikasta.

2.Osta paksuja nauhoja
Tavallisen lahjanarun lisäksi olen ostanut paksua lahjanauhaa askarteluliikkeistä. Erityisen kauniita ovat mielestäni paksut yksiväriset satiininauhat, valkoinen pitsinauha sekä ohuella metallireunuksella varusteut kimaltelevat nauhat. Nauhat missä on ohutta metallilankaa ovat hyvin ryhdikkäitä. Niillä saa kiedottua kauniin näyttävän rusetin ilman muita ehosteita.

3.Yhdistele nauhoja ja naruja
Yhdistele nauhoja keskenään. Lisää valkoisen pitsinauhan päälle vaikkapa kultainen lahjanaru tai kiedo paketti kahdella erivärisellä lahjanarulla. Kun pidät kiinni valitsemastasi n.3 värin värimaailmasta toimivat kaikki hienosti yhdessä.

4.Käytä pienkoristeita
Olen lisännyt lahjapaketteihin pieniä koristeita kuten kullattuja käpyjä ja minipalloja. Näitä voi ostaa nyt kaupoista suhteellisen edullisesti (Clas Ohlsonilta 20 minipalloa nyt 1,5e), mutta askartelija voi käydä metsäretkellä hakemassa käpyjä sekä kauniita lehtiä ja kullata ne itse metallispraylla.

5.Pakkaa huolellisesti
Älä hosu paketoimisen kanssa. Teippaa huolellisesti sekä viikkaa kulmat ja reunukset siisteiksi. Vaikeammin paketoitavat lahjat kuten esim. pehmolelut voi sujauttaa pahvilaatikkoon milloin lahja on helpompi paketoida.

6. Lahjakortit
Kaupoista löytyy kauniita lahjakortteja joihin kirjoittaa lahjansaajan nimi. Omat kimaltelevan kultaiset ja valkoiset lahjakortit ostin tänä vuonna Sinellistä.

Siinä muutama vinkki lahjapaketointiin. Jouluniloa teille kaikille joulukiireiden keskelle! <3

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Kauniita paketteja – mutta kahden vaativaa työtä tekevän suurperheellisen kodissa nähdään hieman erilainen toteutus… jos nyt ilman jesaria selvitään niin ollaan tyytyväisiä :). Aikaa on kovin rajallisesti, rima on siis laskettu hurjan alas. Ehkäpä joskus on aikaa tälläiseen tulokseen!
  Sanna

  • Hei kuule mä niin ymmärrän! Mulla onneksi työni puolesta tämä mahdollisuus! Ja Jouu pitää ottaa rennoin rantein ja mennä juuri sillä omalla jaksamisella ja realistisella pystymisellä. Se on juuri paras silloin ja takaa sen parhaan tuloksen <3 Rento, ihana ja hyvä joulu <3

 • Anonymous

  Mistä tuo kimalteleva kullanvärinen lahjanauha on hankittu? ?

  • Se on SInellistä! :)

   • Anonymous

    Kiitos vastauksesta :) Kävin siellä tänään ja onnistuin nappaamaan viimeisen paketin :) Kauniita paketteja. Hyvää joulua ja kiitos inspiroivasta blogista <3

 • Voi että miten kauniita paketteja ? itse olen juurikin hyvin laiska paketoimaan, mutta on ne kyllä niin kauniita kun vähän panostaa

  • Kiitos Sanna kovin! Ja ihan totta – ja jollain tapaa terapeuttistakin :D

 • Haidi

  Paketointi on parhautta <3 itse lähdin tänä vuonna super yksinkertaiselle linjalle valkoisella paperilla ja punaisella satiininarulla. Lahjakorteissa punaista glitteriä :) sinulla on kyllä ihan super ihanat paketit tänä vuonna <3

  • Todella hyvä ja kaunis valinta <3 Mäkin aion pitkälti mennä valkoisella paperilla ja just paksulla satiininauhalla! :D

   • Haidi

    Ok, viimeinen kerta kun mulla on pliisu valkoinen paperi. Ens vuonna palaan glitter papereihin :D nimimerkillä triplapaketointi..

 • Maitoviiksi

  Kauniita paketteja! Itsekin tykkään suunnitella pakettien tyylin etukäteen, tosin tänä vuonna tein myönnytyksen ryhmä hau-lahjapaperille. Itse kutsun “lahjakortteja” pakettikorteiksi, jos näitä tarkoitit.

  • No siis juurihan tuota tarkoitin. Meni vellit ja puurot sekaisin! :D Mutta kiitos kovin ja ihanaa joulunodotusta! <3

 • Maria ja pojat

  Oih, olen aina ihaillut kaikkia sinun lahjapakettejasi, niin kauniita. Kiitos näistä vinkeistä ja ihanaa joulun aikaa koko teidän perheellenne. ❤

  • Kiitos ihana <3 Ja samaa teille!