CATEGORIES

My kind of art

3.3.2012

Itse olen ihan äärimmäisen huono käsistäni.

En osaa piirtää ja käsitöissäkin olen tyytyväinen jos saan irronneen napin kiinnitettyä takaisin pakoilleen :/

Senkin vain nipin napin :D

Ihaillen seuraan ihmisiä, joilla on taito tehdä omilla käsillään jotain niin kaunista ja henkilökohtaista.

Olisi ihana pystyä vaikka kutomaan jotain ihanaa ystävälle lahjaksi, kuten lämpimän huivin kylmien kuukausien varalle viimalta suojaamaan tai lämpimän viltin muistuttamaan ystävän halauksesta toisen pois ollessa.

Voih.

Kunpa vain osaisin.

Oma kummitätini on äärimmäisen lahjakas käsistään ja onkin harrastuksenaan jo pitkään ilahduttanut ystäviään maalauksillaan.

Muistan ihan pikkutyttönä saaneeni kummitädiltä lahjaksi kauniin prinsessataulun, jossa oli prinsessalla vaaleanpunaisessa prinsessamekossaan säihkyvää kimallettakin! Voi että muistan ihailleeni sitä huoneessani niin ylpeänä! :)

Ihan vast’ikään äitini tilasi kummitädiltäni Espanjan asuntoonsa jotain merellistä, mutta pehmeän beigessä värimaailmassa. Oma makuni sisustuksen(kin;)) suhteen periytyy hyvin pitkälti äidiltäni. Joten kuten varmaan arvaatte, löytyy äitini kodista myös paljon valkoista sekä ruskean eri sävyjä tummasta puusta pehmeään beigeen. Teistä pitkään mukana olleet varmaan muistavatkin, että blogissakin olen pienesti ovea äitini sisustukseen raottanut.

Mutta miten toteutti kummitäti äitini pyynnön merellisestä – mutta beigestä värimaailmasta, jonka hän halusi sointumaan heidän loma-asuntonsa tunnelmaan?

Aaah. Minä tykästyin näihin tauluihin niin kovasti, että itsekin pistin kummitädilleni tilauspyynnön sisään! Pidän vielä salaisuutena sen mitä kummitädiltäni tilasin, sillä itsekin saan innolla täällä jännittää miten artisti toteuttaa toiveeni minulle sopivaksi :)

Tässä muutamia kauniita tauluja lisää:

Äitini itseasiassa ehti jo varata tuon vasemmanpuoleisen kirjekuori taulun :D Sen nimi on Carta Amorosa, eli rakkauskirje. Oikeanpuolimmaisen työn nimi on Poemas de oro, eli kultaisia runoja.

Kummitätini tekee näitä pienenä sivubisneksenä, joten jos sinä ihastuit hänen kättensä jälkeen ja sinulla olisi jokin toive minkä haluaisit seinällesi kotia koristamaan, ota yhteyttä osoitteeseen: kati.kaivanto@hotmail.com

Hän varmasti tuo visiosi eloon <3
Täydellinen lahjaidea meille, jotka eivät näin äärimmäisen lahjakkaita käsistään ole :D

When it comes to working with my hands I am incredibly bad… I can barely sew back on a fallen button, let alone actually make something from scratch by myself! God how I envy people who are able to remember their loved ones with self-made gifts like knitted scarfs and thoughtful paintings!

My godmother is one of these incredibly gifted people and has painted all of the paintings seen above. The two first ones are paintings that my mother ordered for their apartment in Spain. All she said to my godmother was, that she wished for something nautical, but yet beige! Above you can see how amazingly she brought that request to life!

If you fell in love with her paintings, you have the chance to order something for yourself as well! My godmother has a small painting business on the side and creates art made especially for you. Write to kati.kaivanto@hotmail.com, explain your request and ask for a suitable price for the job in question.
I am sure, she can make your dreams come alive!:)

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • fifi

  Kiitos tästä vinkistä :)Mä oon miettinyt jo pitkään, jos sais teetettyä maalauksen meidän hevosesta, saisi vähän taiteellista näkökulmaa tähän hevostytön sisustukseen.. Nyt täytyy kyllä ottaa yhteyttä, jos saisi tämän yhden ikuisuusprojektin loppuun.Ja koirapostauksesi on ihana, meillä koirat katsovat kovasti telkkaria, nuorempi koira saattaa välillä pitkän aikaa tuijottaa ruutua. Suosikkiohjelmia meillä on Avara Luonto ja Elämäni Eläimet :)Kiitos blogistasi <3

 • emmasofia

  Aivan upeita! Erityisesti nuo kaksi ensimmäistä ottaisin mielelläni koristamaan kotiani. Täytyykin ottaa yhteystiedot talteen :)!

 • Saara

  Mä oon myös täysin tumpelo kaikkien käsitöiden kanssa, juurikin se napin kiinnitys tuntuu jo suurelta saavutukselta… :DJa tuo majakkataulu! Aivan upea! Ihan kuin olisi itse muumien majakkasaarella :D

 • Mrs. V

  Ne ovat aivan ihania <3 Ja minä kun olen kasvanut hänen töidensä parissa niin tottakai mieleen tulvii paljon ihania lapsuuden muistoja <3 Ikävä kyllä en osaa sanoa, sillä minusta hän käyttää välillä jos jotakin ? Pitääpä kysyä! :)

 • Mrs. V

  Oih! Herkkä onkin loistava sana näitä kuvaamaan! :)Kiitos ihan hirmuisesti tästä huomiosta. Parhaani mukaan pyrin vastaamaan kaikille teille ihanille, jotka minulle aikaanne annatte <3 Tosin joskus on aivan kamala kiire ja muut velvoitteet eivät aina ajallisesti sitä salli, mutta yritys on ainakin täysi 100%! :) Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja siitä, että vietät aikaa kanssani !:)

 • miu

  Aivan upeita töitä, niin omantyylisiä vielä kaiken lisäksi! :) Millä se maalaa noita tauluja? Ite tykkään öljymaalata :)

 • uusi lukija

  Herkkiä ja viehättävän näköisiä tauluja.Haluan vielä kommentoida että on ihanaa kuinka jaksat vastailla kommentteihin. Vaikutat tosi kultaiselta bloggarilta joka arvostaa lukijoitaan. Tällaista on kiva lukea! Jatka samaan malliin :)

 • Mrs. V

  Oih ihana! Juuri yo-, hää-, kihlajais- tai lapsen syntymäpäivän johdosta tuollaiset lahjat ovat niin uniikkeja ja ihania! Merkkaavat aina jotain hyvin tärkeää päivää <3 Meilläkin on Suomen kodin olohuoneessa häälahjaksi Katilta saatu upea kultainen aurinko pehmeillä väreillä ja upeasti maalattuna, jonka nimi on hellyys <3 Upea! Pitääpä ettiä kuva (varmasti jostain koneeltani löytyy siitä kuva?!) ja näyttää se teillekin <3Mutta ihana pieni maailma <3 Aika varmasti tietää äitisi minunkin äitini siis :) Tosi kiva että jaat osan päivästäsi kanssani! :)

 • Mrs. V

  Voi kiitos paljon! Tosin haluaisin taas pian vaihtaa! :/ Ideoita bannerin suhteen otetaan vastaan! :)

 • Mrs. V

  Voi miten ihana että pidät!:) Hinta haitari riippuu taulun koosta. n.100e-300e on suurinpiirtein haitari :) Kannattaa ottaa vaan rohkeasti yhteyttä, kertoa toiveistaan ja kysyä tarjouspyyntöä! :)

 • Mrs. V

  Joo!! MÄ olen niin samaa kastia! :D Mä olen ihan toivottoman huono käsitöissä ! :D Kyllä, hänen tauluissaan on niin paljon lämpöä ja sensuellia lapsenmielisyyttä, että ihan lämmittää :) Täydellinen lahja esim hääparille, raskaanaolevalle kaverille tai vaikkapa kihlajaisten kunniaksi teettää jotain henkilökohtaista <3 Me saimme esim häälahjaksi kummitädiltä niin kauniin kultaisen taulun hälahjaksi, jonka nimi oli "hellyys" <3 Se on ihana!

 • Mrs. V

  Loistavaa että löytyi täältä kiinnostuneita! <3 Tosiaan, ihan saada tilattua jotain hyvin henkilökohtaista ja juuri sitä mitä haluaa / tilaan tarvitsee! :)

 • Mrs. V

  Joo Kati on erilaisia hienoja majakoita tosiaan tehnyt aika montakin! :) Mulla hieman sama. En ole itse hankkinut paljoakaan taidetta, mutta sitten on näitä vahvan tunnesiteen sisältäviä yksilöitä <3 Mutta juuri – se tunnelma ja kaunis lapsenmielisyys minua niissä kiehtoo <3

 • Mrs. V

  Minullekin tulee niin lapsuus mieleen noista niin siksikin tunnesiteeltään niin hienoja <3

 • klaara

  Tunnistin nuo taulut heti! Sun kummitäti on mun äidin työkaveri ja maalasi aivan ihanan jättikokoisen kukkataulun mun ylioppilaaksi pääsyn kunniaksi koristamaan meidän olkkaria ;) ja aika samantapainen purjevenetaulukin meiltä löytyy, sekin just Katin tekemä :)Uskomatonta törmätä tämmöseen ja nyt oli pakko kommentoida ekaa kertaa vaikka blogiasi olen lukenut jo tosi kauan!

 • Anonymous

  Upea banneri!!!! :)

 • Anonymous

  Aivan upeita! Minkä hintaisia nuo taulut ovat suurinpiirtein?

 • Helkku

  Mä oon kans niin poropeukalo käsitöiden suhteen, että! En ole vieläkään saanut valmiiksi kahdeksannella aloittamiani lapasia, puhumattakaan tilkkutäkistä pojalleni jonka aloitin kaksi vuotta sitten. :DTätisi osaa maalata upeasti, aivan ihanan näköisiä tauluja. :)

 • Anonymous

  Kiitos kun näytit taulut ja yhteystiedoista! Laitan ehdottomasti talteen! :) Aivan, siis aivan upeita tauluja! :) t. Maarit

 • Norppa

  Majakka ja kummeli oli mun suosikit, tietty, vaikka kaikki muutkin ovat kauniita. Olen nähnyt Katin töitä muuallakin ja tykännyt niistä kovasti. Mulla menee kaikki abstrakti taide ihan yli niin, että hujahtaa ja sellainen vanhantyylinen öljyväritaide taas on sellaista, mitä ihailen muilden kodeissa, mutten tahdo omaani. Näissä on mun mielestä se ihanaa, että tällainen ei-taiteentuntijakin tajuaa taulujen sanomaa ja tunnelmia.

 • Mona

  Noi taulut on tosi hienoja :D