CATEGORIES

Joulukoristeita 2010

12.12.2010

Noniin!
Lupailinkin niitä kuvia tämän vuoden joulukoristeluistani. Tässä muutama kuva, jotka toivon mukaan välittävät teille kaikille hieman joulumieltä ja parhaimmillaan jopa hieman inspiraatiotakin jollekin!:)

Rakastan käpyjä joulukoristeluissa. Olen myös spreiannut hopealla glitteri suihkeella muutaman kävyn kauniiin kimaltaviksi, joita olen lisännyt joulukoristeluihini.

Kimaletta, kynttilöitä ja pikkuvaloja… Tuovat heti jouluntunnun.

Rakastan Iittalan kivituikkuja. Varsinkin heidän huurtuneen lasin värinen matta/kirkas – malli on erityisen toimiva joulun koristeluissa.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  hei mikä kamera/millä objektiivilla sinulla on kun näin mahtavia kuvia saat?

 • Vanilja

  Hei, kivalta näyttää. Ainakin hieman erinäköinen Joulu kuin yleensä kaikilla :)

 • suklaasydän

  Olipas nättejä :) Ehdottomasti noista saa vähän inspiraatiota omiin joulukoristeisiin – tällä hetkellä mulla on ollut vain pieni määrä tonttuja, mutta nuo hileiset kävyt näyttävät todella kivoilta myös. Pitääkin muistaa seuraavan kerran kaupoissa :)

 • Veera

  Ensinnäkin, oon seuraillu sun blogia vasta hetken, mut oon vaikuttunu paljon ja tykkään lukee sun juttuja :) Ymmärrän hyvin että haluut pitää blogin pinnallisissa asioissa ja hyvä niin, koska ei sun yksityisasiat muille kuulu :) Ja oot ihan MIELETTÖMÄN kaunis! Varmasti saat kuulla sitä aika paljon :D Missä päin maailmaa muuten asut kun et ilmeisesti Suomessa?

 • Anonymous

  Hmm, asutkohan samassa maassa kuin mistä vieraillessani itse ostin samanlaisen koristekuusen kuin ensimmäisessä kuvassa.;)