CATEGORIES

Meikkipöytä

2.6.2012

Uuteen Suomen kotiin sain viimein hankittua jotain, josta olen monet vuodet unelmoinut: Oma meikkipöytä.

Halusin kovasti oman pienen nurkkauksen, mihin saisin kaikki meikkini, suosikki koruni sekä joitain hiustuotteita mahdutettua. Viimein tämä pieni toiveeni kävi toteen, ja nyt jaan teidän kanssanne tämän paikan, missä minä istun pienen tovin aamuisin ehostaen naamaani.

Meikkipöytä on hankittu Cobello -nimisestä huonekaluliikkeestä Vantaan Petikosta. Heillä on myös pienempi liike Helsingissä Kasarminkadulla aivan Espan tuntumassa. Mikäli etsit valkoisia romanttisia huonekaluja – suosittelen suuntaamaan tähän liikkeeseen. Meillä kun seinät olivat beigeä sekä muita ruskean eri sävyjä ja lattiat tummaa puuta, halusin raikastaa kokonaiskuvaa valkoisilla huonekaluilla. Minä tilasin heiltä vielä erikseen lasilevyn tuohon pöydänpinnalle, sen pitäisi pian olla valmis noudettavaksi.

Oikeassa kulmassa on kaunis peililasivitriini, jonka ostin Espanjan reissullamme Zara Homesta. Rasian sisältä löytyy suosikki koruni. Sen päällä on lempihajuvesiäni, joista fiiliksen mukaan suihkautan yhtä kyytipojaksi. Näin lämpimillä säillä esillä on lempparini kesäisistä tuoksuista.

Laatikoista löytyy hiusharja, pinnejä, kynsilakkoja, huulirasvoja ja kaikkea muuta sellaista, minkä mielummin pidän hieman piilossa. Hajuvesipullot kun ovat sen verran kauniita ja viimeisen päälle muotoiltuja, että niitä on kiva pitää esillä. Pöydälle ei paista suora aurinko, joten ne eivät pääse pilaantumaankaan ennen aikojaan.

Suurentavan peilin valolla ostin Stockmannilta. Se on ihan äärimmäisen kätevä kun pitää tehdä silmärajauksia tai muuta tarkkuutta vaativaa hommaa. Erityisesti kulmakarvojen nyppiminen helpottuu huomattavasti tämän mukavan lisän avulla.

Vasemmalta löytyy meikit. Minähän käytän kolmea erilaista meikkivoidetta… Niistä sekoitan sävyn joka soveltuu silloiseen väriini parhaiten. Reilu vuosi sitten kokeilin Guerlainin primer – meikinpohjustusvoiteta eikä taakse ole ollut katsomista. Ihastuin tuotteeseen täysin, sillä se siloittaa ihon pehmeäksi ennen meikkivoiteen levitystä, milloin lopputuloskin on ihan heleä ja sileä. Kultahippuisen kosteuttavan primerin käytin loppuun talven aikana ja nyt kesällä käytän tuota meteorites perles voidetta, joka jättää ihon ihanan kuulaaksi.

Kauniissa Iittalan lasivitriinissä pidän korvakorujani. Niin tyylikäs ja kaunis yksityiskohta, jonka kätköstä löytää helposti etsimänsä. Kiitos rakkaalle ystävälleni tästä ihanasta lahjasta parin vuoden takaa <3

Ostin kuin ostinkin River Islandista niitä ihailemiani lasipurnukoita. Suomeen vein kaksi meikkipöydälleni sekä kaksi kylppäriin. Pienemmässä purkissa kädenulottuvilla on topsipuikot kun isompaan asettelin meikkisiveltimiäni.

Peili on monta vuotta vanha ja vanhasta asuinmaastani hankittu, joten ikävä kyllä en osaa siihen ihastuneita neuvoa eteenpäin. Cobellossa oli tosin paljon vastaavia myynnissä. Meikkipöytäni jakkara on pöydän lailla ostettu Cobellosta. Edesmenneillä rakkailla isovanhemmillani oli joitakin huonekaluja, joissa oli tätä samaa kirjailua kuin tuolin jaloissa näkyy. Ehkä siinä syy täyteen ihastumiseeni – herättää paljon muistoja <3

Eli tällaisessa paikassa minä ehostan naamaani! Ennen meikkailin milloin missäkin ja raahasin kaikkia tavaroitani mukanani hyvää valoa etsien. Useimmiten olin vaatehuoneen lattialla peilin edessä – kaikki tavarat hujanhajan siinä jaloissa… Ah ihana kun on viimein tuollainen oma pieni nurkkaus!

Missä sinä meikkaat?

81 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • SofiaAmanda

    Voi ompa upea meikkinurkkaus! Itsellänikin ollut jo haaveissa tuollainen pidemmän aikaa, jonka ääreen saisi istua ja laittaa hyvässä valaistuksessa meikkiänsä :) Meikkailen tällä hetkellä kolmessa paikassa (riippuen miten kiire on laittautumisen kanssa). Aluksi eteisen peilillä, jonne olen kasannut kaikki meikkini, vessassa, jonne siirryn laittamaan esimerkiksi rajaukset kun eteisen valaistus on niin huono ja saatan käydä vielä ikkunan edessä laittamassa kulmani :D
    Millainen valaistus sinulla on tuossa meikkinurkkauksessasi? :) Spotit, lamput peilin takana..? Näyttäisi olevan niin hyvä valaistus :)

  • Ihana, romanttinen meikkipöytä <3 Tykkään ja sopii varmasti teidän kodikkaaseen sisustukseen!:) Mä meikkailen myös meikkipöydän äärellä ja sudit myös lasipurkissa. Meikit säilyy meikkipöydän laatikoissa:)
    Ps. Mä oon myös aiemmin meikkaillu aina lattialla ison peilin edessä:) Nykyisin siinä edelleen laitan aina hiukset, en vaan osaa niitä laittaa muualla:D

  • primrose

    Ihana meikkipöytä! Etsin parhaillaan poikaystäväni kanssa ensimmäistä yhteistä asuntoamme ja kovasti haaveilen mahduttavani sinne tuollaisen ihanan meikkipöydän, jolle voisin laittaa myös tuoksuni, koruni ja muut naisellisen ihanat jutut. Voi tosin olla, että tähän ensimmäiseen yhteiseen asuntoon ei ihan kaikkea saa mahtumaan.. Mutta haaveillahan saa aina! Mihin mahdutit oman pöytäsi? Onko se esimerkiksi makuuhuoneessa?

    • Mrs.V

      Pitkästä aikaa primrose!! Voi onnea kovasti teidän ensimmäiseen yhteiseen asunnon hakuun! Ihania aikoja! Toivottavasti toiveesi käyvät toteen! Mullakin kävi näin viimein 8 vuoden yhteiselon jälkeen! :) Ehkä sä saat aikaisemmin aikaiseksi! :D Mun on makuuhuoneessa! :)

  • vivian

    Pese hiukses! Sulla on aina rasvanen tukka, hyi.

    • Mrs.V

      No kyllä – ihan aina! :) Koskaan en ole hiuksiani pessyt! :)

  • Heinis

    Näyttää ihanalta – siistiltä ja jämptiltä! :) Ja oikeasti helpottaakin sitä arkea <3 Eikä loppujen lopuksi varmasti niin älyttömästi tilaakaan vie… Gr8 idea!

    • Mrs.V

      Kiitos paljon – minähän olen pienoinen järjestysfriikki :/ Ja tosiaan – ei vie paljoa tilaa!

  • Anna

    Ooi, ihanan nurkkauksen olet saanut aarteillesi :) itse meikkaan joko keittiönpöydän äärellä peili ikkunalaudalla, tai kiireisinä päivinä ihan vaan vessassa nopeasti sutaisten. Meillä on vessassa onneksi suht kirkas valo, joka ei ole kellertävä. Mutta luonnonvalo on kyllä se paras valo :)
    Pakko pistää tähän loppuun vielä, että kiitos ihanasta blogista, ja paljon tsemppiä raskauden viimeisiin hetkiin, ja siitä eteenpäin <3

    • Mrs.V

      Ihan totta! Luonnonvalossa saa parhaan lopputuloksen, mutta kyllä sitä varmasti keinovalossakin saa ihan hyvin sutaistua nopeat meikit kun tietää mitä tekee :) Kiitos ihan hirveästi seurastasi ja tsempistäsi <3

  • Hilppa

    Aivan loistava idea :) Itse meikkaan meidän eteisessä kun siihen tosiaan tulee luonnonvaloa. Teimme remontin ja olisin toivonut, että voisin meikata vessassa, mutta valot eivät olleet ollenkaan sellaiset kuin toivon. Nyt pitää vain odotella että lamput palaa jotta saisin vaihdettua sinne kokonaan uudet, jotka sopisivat myös meikkaukseen :)

    Vitsi oon tosi kauan metsästäny tuon mallista penkkiä eteiseen, että saisi istua kun laittaa kengät. Varsinki talvella todella ärsyttävää kun yrittää pukee saappaita ja korkeakorkoisia nilkkureita ja ei meinaa pystyssä pysyä ja lattialla ei ehkä vitsisi istua :DD

    • Mrs.V

      Voih harmitus. Niin harmittavaa että remontin kanssa sitten aina käy näitä joitain “ylläreitä”. Nim. Uudisrakentamisen “hienouksien” kanssa painiva :D Mutta Cobellosta löytyy! ja eri mittaisina jos kiinnostaa!

  • Lina

    Koulun vessassa haha :D

    • Mrs.V

      KÄyhän se niinkin! :D

  • Miilu

    Minulla on peili, jossa on puukehykset;samaa kukkakuviota ylä- ja alareunoissa. Sopisi niin hyvin tuohon kokonaisuuteen :)

    • Mrs.V

      Voi että miten kauniilta kuulostaa! :) Vaali aarrettasi <3

  • A

    Hei lempibloggaajani!

    Cobellon huonekalut näyttävät aivan ihanilta. En valitettavasti löytänyt Cobellon sivuilta minkäänlaisia hintatietoja, osaisitko kertoa liikkeen yleisestä hintatasosta jotakin? En asu pk-seudulla, joten en viitsisi turhaan lähteä sinne asti, jos kalusteet ovatkin todella tyyriitä eivätkä mahdu budjettiini :(

    Kiitos avustasi!

    • Mrs.V

      Kiitos paljon ystävällinen A. Ilo ja kunnia, erityisesti kuin blogimaailma on pullollaan kerrassaan upeita ja ihania bloggaajia! Eli tämä pöytä oli n.300e luokkaa. Hinnat toki riippuvat täysin huonekalusta, joten ikävä kyllä en osaa sen tarkemmin neuvoa kuin katselemaan tuotteita ja soittamaan suoraan liikkeeseen jos tahdot tiettyjen tuotteiden hintaa tiedustella etukäteen :)

  • Todella upea meikkipöytä sinulla! Ja miten kauniisti olet asetellut kaikki purkit ja purnukat, tykkään! Nykyään meikkipöytiä ei ihan jokaisessa huonekalu- tai sisustusliikkeessä myydäkään. Itsellä on jo pari vuotta ollut hakusessa “se oikea” meikkipöytä! :)
    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    • Mrs.V

      Se on ihan totta. Kyllä minäkin niitä tovin googlettelin ja yritänpä siis tehdä teillekin niistä löytämistäni postauksen jos teistä jotkut halukkaat ovat myös vastaavaa etsimässä! :) Samaa sinne!

  • Taija

    Kun aina puhut toisesta maasta niin kertoisitko mikä maa on kyseessä`?

    • Mrs.V

      Hei! :) Juu ei entiset asuinmaani ole mitään salaisuuksia, mutta toimineet hyvänä rajana estämään jatkokysymyksiä – sillä tahdon pitää tämän blogin hyvin pinnallisena hyvän mielen paikkana :) Suosittelen lukemaan tämän postauksen mikäli syyni tähän kiinnostaa enemmän:

      http://www.olivialehti.fi/strictly-style/category/me-mina/

  • miu

    Voi miten ihana meikkipöytä!! Juuri tuollaisesta olen haaveillut :) Tuo valkoinen on todella hyvä värivalinta ja hajuvesipullot näyttävät tyylikkäiltä. Itse meikkailen epäluonnollisen valon äärellä kylpyhuoneessa :(

    En ole vähään aikaan lukenut blogiasi, kun jostain syystä blogisi uudet postaukset eivät ole tulleet näkyviin bloggerin hallintapaneeliini :o :( Koitin juuri lisätä blogisi uudestaan luettuihin, mutta se valitti virhettä. Nyt se kuitenkin loppuen lopuksi toimii… kai :s

    Kaikkea hyvää sinne<3

    • Mrs.V

      Kiitos ihana Miu! Ja suuri kiitos tiedosta, että bloggerissa ei ole seurailu toiminut! Oletko varma, että se toimii sinulla nyt? Sillä jos on vielä ongelmia niin laita ihmeessä viestiä niin yritetään yhdesäs löytää ratkaisu! :) Kaikkea hyvää sinne myös! :) Ja toivottavasti saat vielä päivänvaloa jostain meikkaushetkiin! :)

  • jEh0Va

    Vitriini on lasiovinen/lasinen kaappi (Iittalan Vitriini on vain tuotenimi) ja kirjailu on langalla kankaaseen tehtävä kuviointi

    • Mrs.V

      Enpä tiedä miksi muuksikaan olisin lasia nimittänyt :) Ja kirjailu vaan kuulosti tuossa koristeellisessa kuviossa paremmalta kuin muotoilu, joten en jäänyt asiaa sen pidempään miettimään :/ Mutta näitä pieniä virheitä tulee varmasti tapahtumaan jatkossakin nopeasti ajatuksen virtana kirjoittaessa. Pahoitteluni etukäteen niistäkin!

  • Laura

    “Pieni nurkkaus”, “pieni toive”, “pieni tovi”,…. Miksi pitää esittämällä esittää niin kamalan vaatimatonta. Olet varmasti oikeastikin herttainen tyyppi, mutta välillä tuntuu menevän hiukan överiksi postausten “olen niin vaatimaton maan matonen” -sanavalinnat vimpan päälle otettujen kuvien yhteydessä (joilla sitten “kerjätään “sadan kommentoijan ylistyskuoro – joka yrittää vakuuttaa päinvastaista.) Monella bloggaajalla (esim. kalastajan vaimolla) itse asiassa vähän sama virsi. Välillä jurppii niin hiiiveesti kommenttien kalastelu itseään ja asioitaan vähättelemällä. Ei mulla muuta, kiitos.

    • Mrs.V

      Ihan puhtaasti pienesti sen takia, koska minusta materialistiset toiveet ovat aina enemmän tai vähemmän pieniä. Jos taas luet joitain ajatuksiani esim. lapsen tulosta, on se taas suuri ja harras haave :) Kyllä tätä bloggaamista on sen verran pitkään jo tullut tehtyä, että sitä tietää niitä risuja tulevan ihan yhtälailla kuin ruusujakin :) Eli ei mitään kerjäystä – yhtälailla niitä ei samoin tavoin miettiviä on! :)

  • Todella ihana sisutsus. Tuohon meikkipöytään ihastuin täysin <3

    http://petripenna.blogspot.fi/

    • Mrs.V

      Kiitos! ja tosiaan – Cobellosta löytyy!

  • Jaana

    Meillä on kaksi WC:tä, joista toinen oli aikaisemmin “omistettu” mun meikeille, hiustuotteille, kihartimille ja muille. Nykyisin mulla on vakiintuneet meikkituotteet, joten ne mahtuvat kivasti mustaan samettiseen meikkipussiini, jonka nostan aamuisin kylppäristä mukaani olohuoneeseen. Meikkaan “kätevästi” ja erittäin käytännöllisesti olohuoneen sohvalla, pikkuinen tyttö sylissäni sillätavalla “puolisokeasti” pienestä peilistä katsoen ;D Onneksi oma naama on jo niin tuttu, että arkimeikki syntyy tosi näppärästi näinkin n. viidessä minuutista :D Ehkä about 3-4 vuoden kuluttua voin taas asettua peilin eteen pöydän ääreen hoitamaan meikkaamisrutiinit :)

    • Mrs.V

      Ihana! :) Kyllä, pikkuinen varmasti tekee aivan oman aikataulun minullekin, joten nähtäväksi jää miten käy! :) Mutta voi miten ihanalta sinun seurasi kuulostaakaan <3 Ja kyllä sitä aina keinot keksii kun niin vaaditaan :) Ihania hetkiä sinne prinsessasi kanssa!

  • Voi kylläpä sinä olet kaunis näissä kuvissa!

    Ihastuttavan kadehdittava on myös tuo meikkipöytäkokonaisuus. Meillä onneksi mies on luvannut seuraavaan asuntoon minulle oman meikkipöydän ja kun sen asunnon katsominen alkaa syksyllä, niin ei kovin kauaa tarvitse odotella. tällä hetkellä meikkaan keittiön pöydän ääressä, etenkin arkisin. En ainakaan ole sen toisen kylppäriä tarvitsevan tiellä kun aamukahvia hörppiessä laitan naaman kuntoon myös :)

    • Mrs.V

      Kauneus on katsojassa ihana Dahlia! Ihanaa – toivottavasti sinun pieni toiveesi käy toteen pian siis myös! :) Vaikka nykyinen paikkasi kuulostaa myös ihanan tunnelmalliselle :)

  • Meiltä löytyy myös kampauspöytä jonka aikoinaan halusin ylioppilaslahjaksi (http://mansikkapaikastavasemmalle2.blogspot.fi/2012/03/kampauspoyta.html ) Vuosiin en vain ole osannut käyttää sitä ja pöytä on milteipä vain koriste. Yleensä meikattua tulee kylpyhuoneessa jossa on kyllä ihan surkea valaistus. Tuntuu vain helpolta meikata siellä missä on ihan kaikki tarvittava +vesipiste. Ehkäpä tästä sinun postauksestasi inspiroituneena alan taas miettimään kampauspöydän uudelleen käyttöönottoa.

    • Mrs.V

      Tuo on ihan totta – siellä kaikki yleensä on säilössä joten se on luonnollisesti kätevin paikka meikata. Tosin meillä on aina ollut sama ongelma – valaistus toivottoman huono… Mutta onneksi sullahan on oiva vaihtoehto ihan käden ulottuvilla! :)

  • Kaunis meikkinurkkaus. vastaavasta minökin haaveilen, ja nyt olisi tilaakin. Olen vaan nyt jotenkin hurahtanut terassihommiin, ja tuntuu että kaikki rahat hukkuvat sinne! :D Tällähtkellä meikkaan siis ankeasti ja ahtaasti vessassa. Hyvä maku sulla muuten tuoksujen suhteen! Mullapa on samoja ihania tuoksuja :)

    • Mrs.V

      Elämä on pieniä projekteja täynnä :) Kaikki aikanaan :) Ja onhan meillä sama maku vaikka minkä suhteen! :) Great minds think a like vai? ;)

  • Onpa suloinen meikkauspöytä. :) Meille ei nykyiseen asuntoon sellaista mahdu, joten toistaiseksi meikkailen vielä kylppärissä. Olisi kyllä tosi kiva seuraavassa kodissa, ettei tarvitsisi aina siirtyillä jos mies tulee laittamaan hiusvahaa juuri samalla hetkellä kun meikkaukset on kesken. Ja sitähän ei voi laittaa eteispeilin edessä.. :D

    • Mrs.V

      Hahaha – tuttu tunne! Kiitos paljon, toivottavasti sinäkin saat vielä lähitulevaisuudessa toivomasi! :)

  • Minna

    Ihana nurkkaus :) Olen itselleni suunnitellut juuri samanmoista nurkkausta, tosin modernia sellaista.
    Oikein kaunis ja ihanan oloinen meikki nurkkaus nyt täytyy itsekkin kiirehtiä ostoksille ;)
    Niin ja oikein ihanaa odotusta sinulle, olen blogiasi lukenut jo pitkään mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kommenttini :) Olet ihana! Mukavaa v-loppua sinulle!

    • Mrs.V

      Kiitos Minna ensimmäisestä kommentistasi ja pitkäaikaisesta seurasta! :) Toivottavasti saat pian toteutettua pienen unelmasi modernista meikkipöydästä! :)

  • Emppu

    Ihanalta näyttää – ja muuhun sisustukseen niin sopivalta!
    Minulla olisi aiheen vierestä kysymys, eli pöydälläsi näkyy tuo Biothermin vartalotuoksu. Mietin sellaisen hankkimista kesäksi, joten ajattelin kysyä mielipidettäsi siitä, toimiiko se hyvin hajuveden asemasta? Kesällä kun en tykkää käyttää kovin voimakkaita tuoksuja (tai no, en muulloinkaan, mutta kesällä vieläkin hillitympiä..).

    Kiitos ihanasta blogistasi, ja vauvamasusi on kyllä upea! :-)

    • Mrs.V

      Kiitos kovasti! :) Suosittelen tuoksua ehdottomasti! Aivan ihanan raikas ja kuuluu lemppareihini aina kesäisin! Eli käytän sitä ihan hajuvetenä ja loistavasti toimii! :) Sitä raikasta tuoksua voi vielä vahvistaa vartalovoiteilla! :) Ja kiitos itsellesi seurasta! :)

  • Ompa sulla kaunis meikkipöytä, ja niin siisti. Omani on olohuoneen pöydällä ja ihan leväällään. :s Kai sen sais paremminkin järjestettyä, mut jotenkin se on vaan leiriintynyt siihen. :P

    • Mrs.V

      Kiitos! Ja tosiaan, mä olen pienoinen järjestysfriikki… Kaikella on paikkansa :D

  • Jii

    Mä meikkailen milloin missäkin, sängyllä, sohvalla, keittiön pöydän ääressä… Mies sitten huomauttelee, kun meikkejäni tai tarvikkeita tuntuu löytyvän sieltä sun täältä, ooooops! :D Mutta siitä omasta asunnosta tulevaisuudessa tulee löytymään mun oma kauneuspiste. :)

    • Mrs.V

      Hahahah – no juuri näin. Nyt vaan miehelle aina huomauttelemaan että ensi paikkaan sitten oma meikkipiste kiitos niin ei tartte tulevaisuudessa huomautella..? ;) :D

  • Me saadaan tonne uuteen kämppään Eero Saarisen iso marmoripöytä ja ruokatilassa on ihanat isot ikkunat, joten mun meikkausnurkka siirtyy todennäköisesti sen pöydän ääreen! ;) Mutta tosi liikuttava toi sun meikkistation! xx

    • Mrs.V

      Oih – kuulostaa ihanalle! :) Ja kiitos!!!xxxx

  • Pilvi

    Olet todella kaunis ja siksi mua häiritsee sun runsas mekkien käyttö. Banneri- ja esittelykuvissa sulla on t o d e l l a paksu meikkinaamari kasvoilla. Miksi et käyttäisi vain sävyttävää päivävoidetta, jotta lopputulos olisi raikas?

    • Mrs.V

      Voi kiitos kauniista sanoista. Ikävä kyllä itse en koe että käyttäisin meikkiä runsaasti. Sillä mulla menee n.10 minuuttia meikatessa :) Laitan meikkivoidetta (sillä oma ihoni on niin ohut, että paikka paikoin näkyy pinnassa verisuonia) koska en ole niin onnekas että pelkkä sävyttävä päivävoide riittäisi :/ Mutta auringossa oltuani ihoni väri tasoittuuu eikä verisuonet niin näy:) Mutta siis jos ei käytä itse meikkivoidetta lainkaan niin ymmärrän että silloin toiselle se voi tuntua “todella” paksulle. Mutta siis ihan on katsojassa varmaankin, sillä meikkivoide ei minusta naamaria vielä tee. Jos kiinnostaa niin tässä linkki videoon miten minä meikkaan! :)

      http://www.youtube.com/watch?v=jzeKBqi57AU&list=UUjBiXijZ7OkaO1DIL2oqW-A&index=8&feature=plcp

      • En minä kyllä mitään meikkinaamaria näe…?

        Se on totta, että meikkivoiteella voi tehdä itselleen naamarin, mutta ihan helposti onnistuu käyttää meikkivoidetta siten, että se näyttää kevyeltä ja peittää mitä sitten sillä haluaakaan peittää.

        Oma meikkipaikkani on työpöydän ääressä. Meikkini ovat suoraan selän takana joten kun meikkaan, käännyn niin, että vasemmalla on työpöytä ja oikealla meikit. En osaa meikata jos peili on seinässä kiinni tai seisoo pöydällä. Mun on sellainen kämmenenkokoinen tai vähän isompi käsipeili, jota siirtelen miten sattuu. Alaviistoon, suoraan eteen, ylös jne.

  • Laura

    Aivan ihana nurkkaus, Mrs. V!
    Ihan kateeksi käy.
    Ihana uusi koti kertakaikkiaan! :)
    Oletko nyt muuttanut pysyvästi Suomeen miehesi kanssa vai menettekö vielä takaisin ulkomaille?

    • Mrs.V

      Kiitos paljon! Kuule omaa vaan rakentamaan! :) Näillä näkymin näyttää siltä että ulkomaille käy vielä matka piakkoin, mutta sen enempää en ikävä kyllä täällä julkisessa ympäristössä jaa. Kiitos ymmärryksestäsi! :)

  • Saana

    Heippa!

    Aivan ihana meikkauspaikka!
    Mitä hintaluokkaa noi mahtoivat olla?

    • Mrs.V

      Kiitos kovin! Hinta pyöri 300e tienoilla!

  • -

    Mulla on yksi tähän postaukseen liittymätön kysymys johon toivoisin vastausta :) Eikö sinulla olekkin LV:n denim huivi sinisenä? Onko se säilynyt kuinka hyvin? Harkitsen huivin ostoa, mutta olen monilta kuullut että laatu olisi heikkoa :/ Kiitos vastauksestasi :)

    • Mrs.V

      Todella moni kysyy samaa ja olen kovin yllättynyt aina “huonosta” laadusta! Eli siis minä olen ollut hyvin tyytyväinen! :) Mitä muille on käynyt että millä tavoin se olisi huonoa laatua? Olisi kiva tietää niin voisi itse pitää silmällä :) Ainut mitä olen huomannut on, että kankaan kanssa tulee olla hyvin varovainen korujen – erityisesti sormusten kanssa. Kuten minkä tahansa aran materiaalin kanssa, niin sormusten terävät kulmat saattavat jäädä kiinni kankaaseen!

  • Kaarina

    Kaunista!! Helsingin keskustan Cobello on Kasarmikadulla.

    • Mrs.V

      Voi jösses! Niin muuten on! Kiitos paljon korjauksesta – vaihdan sen heti tekstiin! :)

  • Haidi

    Oi ihanan kaunistautumisnurkkauksen olet itsellesi saanut, ja varmasti ihanaa kun ooma pitkäaikainen unelma on toteutunut :) Todela kaunis ja elegantti sisustus tässä nurkkauksessa! Itskekin haaveilen joskus saavani vastaavan laista ;>
    Tällä hetkellä meikkaan vaatekaappieni peilin edessä.. :D heh! Takana on onneksi ikkuna niin valo on yleensä hyvä! Sitten viellä kierrän olohuoneen peilin luokse tarkatamaan lopputuloksen, jso huono palaan korjailemaan ;D

    • Mrs.V

      Kiitos kovasti Haidi! Kyllä, sain juuri sellaisen pienen siron nurkkauksen mistä olin haaveillutkin. Pöytä on kovin yksinkertainen ja ohut leveyssuunnassa, joten ei vie kovasti tilaa. Minäkin olen kaikki vuodet meikannut vaatehuoneen pitkän peilikaapin edessä! :D Sekin oli oikein loistava kun oli hyvä luonnonvalo ja tavarat sai suoraan aina sinne meikkikaappiin piiloon. Lattialla sitten vaan sitten suttailin :D

  • Oi, kuinka kaunis yhdistelmä! Tosi klassinen ja jokaisella naisella pitäisi tuollainen olla. Itse meikkailen kylpyhuoneessa peilin edessä, kun kaikki tilpehöörit ovat kätevästi käden ulottuvilla. Odottelen innolla sen ikioman asunnon löytymistä, jossa on pakko olla iso vaatehuone ja tilaa tällaiselle “kauneuspöydälle” :)

    Terkuin,
    Girly Style
    http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

    • Mrs.V

      Se on totta! Kph on oikein hyvä kätevyydeltään. Minä taas kovasti tarvitsisin paikan missä istua alas – ja meidän kph:ssa ei ole tarpeeksi valoa meikin tarkistukseen :( Mutta tosiaan, meillä kaikilla on näitä ikuisuus unelmia <3

  • Voi vitsi – tuollainen oma meikkinurkka olisi kyllä omakin unelma :) Tällä hetkellä mulla on iso meikkipakki (työkalupakin näköinen) joka asustelee olohuoneessa, jossa meikkailen.

    • Mrs.V

      Kiitos! Hahhaahha :) Työkalupakki :D

  • Z

    Ihanaa, että olet päässyt toteuttamaan “pöytäunelmasi”, kaunista on! Itse kiinnitän ajallisesti niin vähän huomiota naamaani, että ihonhoito-ja tuoksutuotteet ovat vessassa, joka on onneksi hyvin valaistu ja kivan näköinen ylipäänsä. Siinä vessan peilin edessä vietän ne puolitoista minuuttia aamuisin. Kasvojeni iho on etenkin näin kesäisin niin hyvässä kuosissa, ettei ole tarvetta kuin sipaista vähän helmiäistä poskiin. Ehkä joskus vanhempana ladyna kaipailen omaa nurkkausta, mihin pystytän koruvaltakuntani.

    Nyt kun kaikkien korujen, purkkien ja päniköiden pitäää olla korkealla, piilossa tai lukkojen takana. Kaksivuotias tutkimusmatkailija unohtaa hetkessä, ettei äitin purkkeihin saa koskea. Kerran oli valkosavijauhepurkki töpsötelty pitkin lattioita, minkä lisäksi ruokapöydän pöytälevyn alapinnalla on pysyvä näyttely oranssilla kynsilakalla maalattuna. Ja hiljattain pikkutyyppi oppi kantapään kautta, että bodyspray-pulloa ei kannata toiste tarkastella suutinosa kohti silmiä samalla kun suihkii sisältöä…

    • Mrs.V

      Voih! Ihanan nopea sinä olet! Minun 10 minuuttia kalpenee sinun rinnallasi! :D Mutta tuohan on ideaali – että kesäisin ei tarttisi laitta juuri mitään! Ja voi suloinen tuo sinun tutkimusmatkailijasi!!! <3 Meilläkin pitänee vissiin piakkoin sellaiseenkin varautua. Eli tulevaisuudessa pöytä on tyhjä :D

  • Marjutt

    Mulla on käytössä äitini meikkipöytä, jonka hän on saanut aiemmin perintönä. Pöydässä on jonkin verran kulutuksen merkkejä, mutta niinhän niillä perintökalleuksilla saakin jo olla :)

    • Mrs.V

      Oih – nuo perintökalleudethan ovat parhaita! <3 Kyllä, elämän kuuluu näkyä! :)

  • Ihana oma nurkkaus :). Tuo iittalan lasivitriini on kyllä tyylikäs ja upea, oon miettinyt sellaisia koruilleni.

    • Mrs.V

      Kiitos Heinie! Suosittelen lämpimästi! Sain sen lahjaksi ystävältäni ja pienemmät korvakoruni ovat viihtyneet siellä siitä lähtien!

  • oih, aivan ihana! Niin tunnelmallinen ja juuri ainakin omaan sisustusmakuuni sopiva nurkkaus :) Cobello on kyl yks mun lempisisustusliikkeitä, siellä on nimittäin just tommosia ihania romanttisia huonekaluja :)

    • mrs v

      Kiitos Kelly! Se on kyllä todella kiva kauppa ja varsinkin siellä Petikossa on todella kiva esillepano! LAstenhuoneeseen tuli hankittua sieltä yhtä sun toista <3

  • Tytto

    Ihana pieni meikkinurkkaus! Mä meikkailen tosiaan missä sattuu. Yleensä joko sängyllä tai sitten sohvalla. Tästä tavasta ei asunnon toinen asukki hirveästi kyllä pidä… :) Todella kaunis tuo jakkara varsinkin pienine koristeluineen.

    • mrs v

      Joo, tuttu juttu… Onneksi nyt on tosiaan paikka missä ne pysyy poissa jaloista :) Ja kiitos, sen ykistyiskohtiin minäkin ihastuin :)

  • Kaunokainen sen kun vain hehkuu. <3
    On kyllä ihana tuo oma nurkkaus. =) Tuo jakkara tuo muistoja myös tänne, sillä edesmennyt isomuffani veisti puusta kaappikelloja, sekä huonekaluja, joten kuviot näyttävät aika tutuilta.. Tulee siis lapsuus mieleen.

    • mrs v

      Kauneus on sinussa ihanainen Ragdoll <3 Ja kyllä, on se kumma miten tuollaisetkin asiat tuo niin lämpimän tunteen ja ne lapsuuden muistot niin kirkkaina ja elävinä mieleen <3

  • Ihana oma nurkkaus! :) Itse meikkaan vessassa,sinne paistaa aamuaurinko. Odotan kyllä rakennusprojektin alkua…kaikelle tulisi oma tila ja samalla tavarat olisivat loogisesti omalla paikallaan…eikä hujanhajan niinkuin nyt. :P Todella kaunis pöytä ja jakkara,yksityiskohdat vievät vanhaan aikaan takaisin. Modernimmat esineet sopivat hienosti pöydälle,tykkään! :) Hyvää lauantaita! :)

    • mrs v

      Kiitos muru! Luonnonvalossa on paras meikata! Meilläkin paistaa tuohon huoneeseen aamuaurinko, mutta ikkuna on niin toiselle puolella huonetta, ettei onneksi yllä pöydälle saakka. Tosiaan, tuo projekti on todella uuvuttava, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo :) Kiitos vielä muru – tsemppiä teidän rakennusprojektiin ja ihanaa lauantaita!