CATEGORIES

Verhot

21.7.2012

Postauksien lomassa on vilahdellut kuvia verhoistamme.
Muutamat teistä ovat niiden alkuperää kyselleet, joten tässä postaus niistä.

Kaikki verhomme olen hankkinut valmisverhoina Stockmannilta, jotka kuuluvat Villa Stockmann sarjaan. Olohuoneen ikkunoita reunustavat vitivalkoiset silkkiverhot, joiden standardimitta on 133 x 260cm. Verhojen teettäminen on melkoisen kallista (kyllä – tämä rähmäkäpälä on täysin lahjaton käsitöissä, joten verhojen tekeminen itse ei tule kysymykseenkään), joten olin hyvin iloinen kun Stockan valikoimista löytyi juuri sellaisia materiaaleja ja värejä mitä olin etsinytkin.

Lastenhuoneen leikkisän raidalliset verhot ovat Villa Stockmann sarjan Paola-silkkiverhot. Itse pitäydyin beigevalkoisessa maailmassa, mutta samaa raitaa on saatavilla myös esimerkiksi harmaana.

Kaikkiin verhoihin hankin koristeelliset verhotangot. Kyseistä mallia saa myös Stockmannilta, mutta itse hankin omamme Kodin Ykkösestä, missä ne olivat jonkin verran edullisempia.

Makuuhuoneeseen valitsin vielä hiekan väriset Villa Stockmann Paloma-silkkiverhot.

Saadakseni viimeisen silauksen verhoihin, hankin seiniin vielä verhokoukut sekä koristeköydet antamaan ryhtiä. Kuvissa näkyvät koristeköydet ovat kaikki Stockmannilta. Verhokoukut ovat Kodin Ykkösestä sekä Stockmannilta.

Villa Stockamann merkistä löytyy vielä silkkiverhojen kanssa samaa sarjaa olevat koristetyynyt. En voinut vastustaa kiusausta ja hankin viisi kappaletta tyynyjä verhojemme kolmessa eri sävyssä. Kuvissa näkyy tuo ihana Pentikin pupukin, jonka kanssa nukuin kuukauden päivät, jotta tuleva pikkumies saisi sen tutuista tuoksuista (who are we kidding – hajuista :D) turvaa kehtoonsa. Nyt sen vahtiva silmä lepääkin kehdon reunalla meidän sänkymme sijaan <3

Kyseisiä verhoja sekä koristetyynyjä on saatavilla Stockmannin omassa verkkokaupassa, mikäli et paikan päälle pääse kauneuksia ihastelemaan. Yllä näkyvistä linkeistä pääset suoraan tuotesivuille, sillä Stockmann kuuluu affiliate-kumppaneihini.

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hei,

  Täältä löytyy upeita silkkiverhoja ja muita silkki tuotteita.
  http://www.janistarsilk.com/epages/janistarsilk.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130508-11092-216418-1/Categories/Silkkiverhot

 • Sara

  Onko silkkiverhojesi väri “taitettu valkoinen” kuten Stockmannin sivuille olevissa verhoissa?

 • Bella

  Ihana postaus, näistä sisustusjutuista saa aina mahtavaa inspiraatiota – ja hirveän muuttokuumeen :) Alkaakin olla selvää, että kun tästä väliaikaisasumuksesta päästään muuttamaan enemmän omaan pesään, tulee listalle ehdottomasti verhoshoppausreissu Stockalle! Stockan sisustusosasto tosin on ainakin mulle hyvin riskialtis paikka, uhkaa aina lähteä vähän käsistä, kun löytää kaikkea niin ihanaa :)

 • Sissi

  Hääpukupostaus olisi minullekin mieleen :) Joku sellainen “moderni morsian” tai jotain erilaista. Toki olisi ihana nähdä oma hääpukusikin :)

 • Iina

  Oi, pidän kovasti!
  Olen saanut käsityksen, että olet naimisissa. Voin tietysti olla myös väärässä, mutta olisi ihanaa jos pystyisit tekemään postausta omasta hääpuvustasi tai siitä millaisen hääpuvun tahtoisit. Olet upea nainen ja onnea sinulle ja perheellesi uudesta tulokkaasta!

 • Veronica

  Ihanaa, kiitos tästä postauksesta! Ihailin verhojanne jo aiemmin ja oli kiva nähdä näin vielä kuvissa muidenkin huoneiden verhoja. Todella kauniita ovat kaikki :)

 • Tytto

  Todella tyylikkäät verhot :) Pikkupupu on myös suloinen. Itsellänikin on samanlainen, mutta isompi. Reppana on vaan vähän nuhruisemman ja harmaamman näköinen :D

 • Ompas ihana taas kuulla sinusta! Toivottavasti kaikki on lähtenyt rullaamaan hyvin tämän uuden tulokkaan myötä. :) Aivan ihania nuo kuvat tuolta lastenhuoneesta, jotenkin idyllisiä. :) Hyvää viikonloppua sinne teille!

 • Cayenne

  Totaali repeäminen tuolle “who are we kidding – hajuista :D” :D

  Aivan ihanat nuo makuuhuoneen ruskeat silkkiverhot köysineen, itsekin olen alkanut viimeaikoina viehtymään tuollaisiin pehmeisiin ja muhkeisiin muotoihin (:D siis sistustuksen puolella) kun tuntuu että vielä vuosi sitten kaiken piti olla mahdollisimman läpikuultavaa ja kliinistä ja minimalistista.

  Vaikka vielä onkin kesää jäljellä niin silti syksyä kohti mennessä alkaa taas tulemaan pientä sisustuskuumetta, eli näitä sisustusvinkkejä ja muita aihealueeseen liittyvää ainakin minä jaksaisin mielelläni lukea jatkossakin! :)