CATEGORIES

Sinistä…

2.2.2013

Pikapäivitys tähän väliin!

Kiitos teidän, maltoin mieleni ja laskin sudit ja pensselit. Päätin lisätä lastenhuoneeseen väriä toistaiseksi tekstiileillä. Sillä kehitys on niin huimaa, että pian huone pursuu jos jonkin väristä örkkiä joka nurkassa… Minulta löytyi jo ennestään melkoisen paljon sinisiä elementtejä, joiden paikkaa vaan vaihtamalla sain huoneeseen juuri sitä mitä kaipasinkin: Ripauksen väriä.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • vinkki

  Hei! Olen pitkään etsinyt meidän lastenhuoneeseen jotain beigeä (tai muu neutraali väri), pehmeää, lyhytnukkaista mattoa, mutta en ole löytänyt sopivaa. Mistäköhän te olette löytäneet mattonne? Kiitos avusta!

 • Kaunis huone! :)
  Halusin kommentoida tuohon teidän pojan maitoallergiaan, kun luin aiemman postauksen kommenteista siitä. Tosi kurja kuulla ja teillä on varmasti ollut rankkaa! Voiko poika nyt paremmin? Meilläkin epäiltiin maitoallergiaa, syksy oli raskasta aikaa ja lopulta kun maitoallergiaa ei kuitenkaan allergiatesteissä todettu ja olin jo kokeillut vaikka mitkä dieetit, niin lopetin imettämisen ja sen jälkeen pojan vointi koheni. Nyt siitä on reilut 2 kuukautta ja on kyllä niin ihanaa kun arki on rauhoittunut, unet tasoittuneet jne. Tosi nopeasti sen järkyttävimmän väsymyksen onneksi unohtaa! Meillä on toistaiseksi löytynyt banaani ja persikka, joille poika on herkkä, en tiedä onko varsinaista allergiaa mutta huono olo hänelle niistä tulee. Mutta siis halusin vain toivottaa sinulle ja perheellesi hyviä vointeja ja toivottavasti tilanne on rauhoittunut! :)

  • Mrs.V

   Heippa ihana! Kiitos kovasti tsempistä! Täällä tosiaan näkyy jo valoa tunnelin päässä kun allergiolla todettiin sitten vihdoin ja viimein ihan altistustesteissä maitoallergia. Tosin olin siitä itskin varma, sillä jätettyäni maidon kokonaan pois ruokavaliostani, poika muuttui aivan totaalisesti. Taas se sama vanha aurinko, mitä oli ennen 5kk rajapyykkiä kuin tosi rumba alkoi. Nämä allergiat yms. vaivat ovat niin yleisiä, että onneksi lähes kaikki vanhemmat tuntuvat ymmärtävän tämän ajanjakson haastavuuden. Sen tiesin itsekin onneksi jo ennen poikaani, joten ei tässä helpolla kuviteltukaan pääsevän :D Kiitos myös kaiken tämän saatavilla olevan tiedon, osasi myös hakea apua nopeasti. Näin poika voi jo paljon paremmin suhteellisen nopeassa ajassa. Hirmuisesti tsemppiä sinne kans! Melkoisen haastava ajanjakso, mutta kyllä tästä selvitään! :) Samaa sinne ja ihania hetkiä teidän suloisuutenne kanssa! <3

 • Kaunista ja harmonista. :) Ja jos tuntuu, että haluaakin maalata, niin aina se onnistuu myöhemminkin. :) Itselläni olisi edessä pienen tyttövauvan huoneen sisustaminen tässä keväällä (vaikka tyttö tuskin omaan huoneeseensa vielä pitkään aikaan muuttaakaan), mutta tuloksena ei varmasti ole mitään näin kaunista. :D

 • Minea

  Moikka! Ensiksi haluaisin kiittää ihanasta blogista, löydän täältä aina niin paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni :) Toiseksi esittäisin postaustoiveen liittyen isoihin laukkuihin, ns matkakasseihin. Käyn paljon työmatkoilla ja lentokoneeseen on lähes poikkeuksetta pakko aina ottaa työläppäri, jonka lisäksi otan yleensä ipadin mukaan. Näiden lisäksi sinne on myös mahduttava perus lompakko, matkustusasiakirjat, yleensä jotain papereita ja ehkä joku pieni pussukka meikeille tms. Tälle tavaramäärälle (lähinnä läppärin takia) tarvitsen aina ison laukun koneeseen ja ylipäätään työmatkoille otettavaksi. Bayswater ei mene tällä tavaramäärällä kiinni (kokeiltu on!) ja ainoa mitä voin tällä hetkellä käyttää on iso perus Longchamp, joka tilavuutensa takia on ihan fine, mutta hienompiakin laukkuja on varmasti olemassa. Laukun tulee myös olla siisti, koska sen kanssa mennään yleensä myös neuvotteluihin. Olisin erittäin kiitollinen jos tekisit postauksen eri merkkien laukkuvaihtoehdoista tähän tarkoitukseen. Kiitos!

 • LadyBlue

  Luulenpa, että oli oikein hyvä ratkaisu :) Huone pysyy rauhallisempana ja harmonisempana näin. Ihania kyllä nuo vaaleansiniset yksityiskohdat!

 • Ihanan seesteisiä kuvia! :)

 • eve

  ihana huone :)

 • Sarr

  Hei mistä tuo ihana tähti peitto on?

  • Gant

   Gantin on tuo vaaleansinen tähtipeitto!
   Ja stockkalta ainakin saa noita :)

 • anna

  Oi ihana ihaa!! Itekin miettisin yksityiskohdat tarkkaan ja suunnittelisin kaikkee uutta kokoajan :)

 • Näyttääpäs hyvältä! :)

 • S

  Ihana huone
  Värit piristivät sitä kyllä ihmeellisesti.

 • Hanna

  Näyttää mega hyvälle ;) etkä kyllästy…
  Ihaa on niin liikkis <3

 • dd

  herranpieksut ku paistaa värit silmään

 • Tosi kiva tuli :) hyvä päätös.