CATEGORIES

Strictly Stylen hullut poiminnat

9.4.2013

Huomenna ne alkavat! *Stockmann ympäristö täyttyy keltaisista, hullunkiilto silmissä kiiluvista ostajista. Aiempina vuosina olen kiertänyt Stockmannin kaukaa haamujen vallatessa käytävät, mutta viimevuotisen kokemukseni ansiosta uskaltanen tällä kertaa osallistua hulluuteen. Ryysis on varmasti pahin keskiviikkoaamuna ovien avautuessa, mutta elättelen toivetta, että torstaina aamupäivällä olisi jo rauhallisempaa. Ainakin viimevuotinen 2. keltaisen päivän shoppailukokemus oli jopa miellyttävä.

Mutta mitä kaikkea mahtavaa sieltä alekoreista löytyykään? Tähän seuraavaksi listaan omia suosikkejani. Tuotteita, mitä minä tulen tavaratalosta metsästämään, sekä tavaroita, jotka omistan ja voin lämpimästi suositella hankittavan nyt hullareiden huikeaan hintaan.

Tänä vuonna en löytänyt muodin puolelta montaa sydämentykytyksiä herättävää kappaletta. Viime hullareilla oli tarjouksessa aina tarpeellisia nahkasaappaita – sekä hanskoja, mutta nyt klassikoita ei löytynyt paljoa. Huomioni kiinnittyi kuitenkin Filippa K:n ikimuodikkaaseen raitapaitaan, Marellan sinivalkoiseen takkiin sekä Sandin kauniiseen koralliseen mekkoon, joka olisi loistovalinta kesän moniin juhliin. Näitä kolmea minä haluaisin ainakin sovittaa.

Eniten mielenkiintoista tarjontaa löytyi sisustusosastolta. Voin lämpimästi suositella kuvastossa näkyviä Gantin pyyhkeitä, jotka hankin itse edellisiltä hulluilta päiviltä. Tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi ne ovat myös hyvin pehmeät. Myös perinteistä Iittalan Kastehelmi-sarjaa on nyt mahdollista hankkia edullisesti. Vein juuri ruotsalaiselle ystävälleni Kastehelmi-sarjan kulhoja ja tuikkuja tuliaisiksi, kun hän niistä niin kovasti pitää. Nyt mm. 1,9l kulho on vain 26,90e, kun normaalisti sen hinta pyörii reilusti yli 40 eurossa. Yritän myös kaapata yhden Pentikin pallolampunjalan lisää kokoelmiini. Isomman, 46,5cm kokoisen, lampunjalan normihinta pyörii 60-70 euron tietämillä ja nyt sen voi ostaa n. puoleen hintaan.

Muodin ja sisustuksen lisäksi löysin kiinnostavia tuotteita elektroniikka- sekä lastenosastolta. Myöhemmin tänään nostan esille vielä kiinnostuksenkohteitani Strictly Baby Style-postauksessa, sillä suosimiani lastentuotteita on mukavasti saatavilla nyt huikeilla alennuksilla.

Minulta usien kysytään mitä kameraa ja linssiä käytän kuvatessani. Kuvaan vanhalla luotettavalla Canon 450d kameralla, mutta olen aikeissa päivittää kamerarunkoni lähitulevaisuudessa. Jos teilläkin on samaisia aikeita, tarjoaa hullutpäivät siihen tarpeeseen mm. EOS 7D kameraa. Minun omissa haaveissani tosin pyörii Canon 5D Mark II. Rungon lisäksi erittäin tärkeitä apuvälineitä on erinäiset objektiivit. Tällä hetkellä suosikkilinssini on Canon EF 50mm/1.4f -objektiivi. Sillä on hyvä kuvata mm. päivänasuja, sillä pieni aukko (f-merkintä) saa kuvassa aikaan sen, että asu erottuu kauniin terävästi kuvasta taustan jäädessä sumeammaksi. Tarjouksessa oleva f/1.8-objektiivi ajaa saman asian, minkä takia suosittelen tätä kaikille asukuvia kuvaaville bloggaajille. Myös makro-objektiivia käytän paljon kuvatessani kosmetiikkaa ja yksityiskohtia.

Mikäli Stockmann-tavarataloa ei lähiseudultasi löydy, on sinun tänäkin vuonna mahdollista tehdä ostoksia verkossa. Kaikki poimimani tuotteet on myös saatavilla *Stockmann verkkokaupasta. Myöhemmässä postauksessa annan teille myös ohjeet siihen, kuinka verkossa voi hullujen päivien aikana toimia niin, että saat mahdollisimman monet himoitsemistasi tuotteista.

Tässä minun poimintani tämän kertaisilta hulluilta päiviltä. Myöhemmin tänään tuon esille vielä suosikkejani lastenosastolta. Hullun hauskoja ostoshetkiä teille ja toivottavasti löydätte keltaisesta viidakosta haluamanne!

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sulla on aina niin ihanan inspiroivia postauksia täällä blogissas! Ihania juttuja olit taas hullareilta poiminut, täytyy katsoa jos itsekin menisin paria noista jutuista metsästämään :)

 • Nuo Kosta Bodan -koriste-esineet ovat menneet minulta luettelosta ihan ohi! Pitää ostaa lahjavarastoon.
  Ja hei mitäs siellä oranssissa kassissa olikaan – click click? Oranssi voittaa keltaisen ;)

  • Mrs.V

   Ah! Kiitos muistutuksesta! :) Tällä viikolla paljastan kassin sisällön.. :D ps. ja hyvä että nostostani oli apua! :)

 • Itse joka vuosi odotan noita Hulluja päiviä, mutta harvoin mitään löytyy. :/

  http://katerinaalezandra.blogspot.com

 • Anna

  5D Mark II sijasta kannattaa hankkia suoraan uudempi 6D. Suunnilleen samaa hintatasoa, ominaisuuksiltaan ja käytettävyydeltään paljon parempi – molempia käyttäneenä suosittelen lämpimästi 6D:tä :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos suuresti tästä vinkistä! :)

 • haidi

  Itse taidan metsästää tuota filippa K:n neuletta, saa nähdä vain onko enää illalla jäljellä kun töistä pääsee! ja Tigin shamppoita :) kaikkea muutakin ihanaa olisi, mutta “ostolakko” järkevöittää nyt hankintoja :D

 • Kiitos vinkistä tuohon objektiiviin! Olenkin sellaista vähän silmällä pitänyt, ja tämän pitäisi olla aika hyvä! Pitääkin yrittää sitä metsästää! Tosin jos ei hullareilta onnistu, se näyttää olevan myös Gigantin verkkokaupassa samaan 99€ hintaan, joten ei paniikkia! :)
  xx J

 • Karolina

  Kiitos elektroniikkavinkeistä! :) Kysyisin vielä, että olisiko todella hyvä objekti tuo 99€ maksava? Kävisikö muuhunkin kuin asukuvien ottoon? :D

  Kiinnostaisi siis itseäni kovasti! Olisi kiva saada uusi objekti! :) Ja eikös tuo kävisi myös Canonin 1100D -malliin?

  Tulipas hirveä kysymystulva!

  Aurinkoista kevätpäivää sinne! :)

  -Karolina

  • sara

   Tuo Canonin 50mm 1:1,8 on oikein hyvä yleislinssi. Tiedän monta bloggaajaa, ketkä kuvaavat ko. linssillä kaikki kuvansa asuista, sisustukseen jne. Linssin valovoimaisuus on siis 1:1,8, mutta toki aukon kokoa vuoipi tuonkin kanssa säätää ja saada suurempiakin terävyysalueita kuviin :) Itse käyttäisin paljon mielummin tuota kiinteää linssiä, kuin tod. näk kamerasi mukana tullutta zoomia, mutta tämä on toki makukysymys.

  • Mrs.V

   Tuo on ns. se halvin malli, joka sopeutuu juurikin niihin asukuvien “sumea tausta – terävä asu” efektiin. ELi ei ole linssi “ultimate” – mutta juuri tuohon tarkoitukseen loistava. Ja uskaltaisin sanoa, että sopii loisyavati muuhunkin kuvaukseen, sillä sopeutuu pienen aukkonsa takia hyvin vähäiseenkin valoon. Yksi ongelma linssissä on, että siinä ei ole zoomia. Ja sopii ymmärtääkseni kaikki Canonin linssin Canonin runkoihin! :)

 • Salla_Kristiina

  Mäkin aattelin lähtea metsästämään tota Filippa K:n raitapaitaa ;) klassikot kannattaa aina jos on alessa!

  • Mrs.V

   Ihan samalla linjalla! :D

 • Oletko tutustunut nettikauppaan nimeltä lavishalice.com? Täältä löytyy älyttömän ihania klassisia juttuja huikean edullisesti ja myös niitä paljetteja :) käyppä kurkkaamassa … :)

  • Mrs.V

   En ole, joten iso kiitos vinkistä! :)