CATEGORIES

Sisustustikkaat

27.5.2011
Pari päivää sitten mainitsin, että tulen teidän kanssanne jakamaan sisustuskuvia naisen käden jäljestä, jolta minä olen kaiken oppinut – nimittäin äitini kodista.
Minun tavoin, äitini rakastaa laukkuja ja huiveja. Hän on tuonut sisutuksessaankin hieman tätä naisellisuuden yleistä ilmiotä esille, nimittäin sisustustikkaiden avulla. Hänen pukuhuoneen / työhuoneen sisääntulossa on heti puiset tikkaat, jossa roikkuu kauniita huiveja ja näyttäviä laukkuja.

Pehmeyttä kokonaisuuteen tuovat neutraalin sävyisen huivit. Sisustustikkaat sopivat erinomaisesti myös eteiseen, missä voit kauniisti pitääkätesi ulottuvilla laukut ja huivisi. Tikkaat toimivat myös olohuoneessa, missä pehmeät viltit voivat olla näyttävästi esillä.

Jos haluat tikkaisiin hieman persoonaa, niin DIY-nainenhan loihtii vastaavan sistuselementin hetkessä! Et tarvitse muuta kuin narua ja sopivan kokoiset oksat voi hankkia lähimetsästä. Tässä kotivinkin versio.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Heippa!Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista. Olen melko tuore lukija. Sellainen kysymys tuosta lattialla olevasta BB:n laukusta, että osaatko kertoa mikä on tuon mallin nimi?

 • Elina

  Oi, tuollaiset tikkaat olisi kyllä mahtavat! Nuo huivit kun tuppaa olemaan aina ihan solmussa tuolla kaapissa, enkä aina edes muista mitä ihanuuksia siellä on :-) Tuollaisessa ne olisivat ihanasti esillä ja valmiina otettaviksi – laukkuja tykkään säilyttää dust bag:ssa, jotta pysyvät hyvinä :-)

 • Anonymous

  Esiteltiinkö tässä nyt tikkaita vai laukkuja? Sun omat laukut kyllä hienompia, mutta kiva että äidiltäkin löytyy ;)

 • Anonymous

  Ihanat tikkaat ! Mahtava sisustuselementti! Ja tuon lattialla olevan laukun haluaisin kyllä omaan kaappiinikin ! ooh. Jaksat aina yllättää uudenlaisilla postauksilla !

 • Riikka

  Itse tein tuollaiset vanhoista seipäistä parvekkeelle:) Ajattelin, että leikin sen verran vanhalla ja uudella, että ripustan tikapuihin kirkkaanväriset lyhdyt:)

 • Helkku

  Sun äidin koti näyttää todella ihanalle paikalle, ja hänen tyylistään huomaa keneen olet tullut; voisin kuvitella jotain tämän näköistä myös sinun ja miehesi kotiin. :)Noi tikkaat on kyllä hauska idea, itellä oli edellisessä asunnossa tuon tapaiset, mutta muuton yhteydessä ne jäivät siskolleni, joten nyt oon ollut ilman ja hakusessa on ollut täydelliset sisustustikkaat omaan kotiini. :)

 • Tanja

  Onpa ihana ajatus käyttää sisustustikkaita nuin! Tuo vilttien säilytyspaikkana käyttäminen kuulostaa kieltämättä aika houkuttavalta!

 • Anonymous

  Todella nättejä laukkuja sinun äidilläsi! :) Voisinko kysyä, että mikä mahtaa olla tuon valkoisen laukun merkki? Kiitos :))