CATEGORIES

Pehmeyttä sisustukseen

30.5.2011

Lisää kuvia äitini kodista.

Hänen kotonaan huokuu lämpö ja harmonia. Sohvat kutsuvat löhöilemään ja silmä lepää kaikkialla minne katsoo. Väreinä äitini on käyttänyt lähestulkoon ainoastaan ruskean eri sävyjä ja valkoista, mutta todellisen pehmeyden tunteen tuovat muhkeat tyynyt ja pehmoiset viltit, joita voi ihailla äitini kotona lähes kaikkialla.

Kuten sohvan käsinojalla…

Tuomaan värikontrastia tuikitavalliseen valkoiseen nojatuoliin…

Sisustuselementtinä kauniissa puuvadeissa…

Tai sänkyjen päälle levitettynä, kutsumaan pienille nokkaunille…

Niillä on äitini kodin tehnyt. Harmonisilla ja maanläheisillä sävyillä, pehmeillä materiaaleilla ja valtavalla rakkaudella.
16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  http://www.mulberry.com/#/storefront/c5630/1900/category/ oisko tää kyseinen pöydän alla oleva laukku?

 • Pinja

  Minäkin haluaisin kuollakseni tietää mistä tuo ihana nahkalaukku on peräisin(pöydän alla oleva)….

 • Anonymous

  Herää kysymys, että miten monta vilttiä yksi ihminen tarvitse… :D No ei vaan, kivan näköistä sisustusta!

 • Sofié

  Arvaappa kuka hullaantui täällä Barcelonassa Zaran väriloistoon? ;)Mukaan lähti esimerkiksi bannerissasi oleva sähkönsininen paita :)Kiitos inspiksestä :)

 • diamond girl

  Aivan todella ihastuttava koti äidilläsi, huokaus! Minusta on niin kiva lukea postauksia johon äitisi liittyy, koska puhut hänestä äänensävyllä joka huokuu kunnioitusta ja ylpeyttä :) Minullakin on läheiset välit äitini kanssa ja se on rikkaus jos mikä <3diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Anna

  Ah, melko lahella taydellisyytta :) Toki en jaksaisi aina olla suoristamassa viltteja tuoleilla mutta muuten juuri sellainen olohuone kun itse haaveilen. Kiitti taas kivasta blogista, saan siita kovasti iloa arkiaamuisin, kun tyosahkopostien lomassa kay kurkkimassa josko olisi uusi postaus tullut. Ps, barbit sucks :)T. Ansku Ireland

 • Tanja

  Äitisi koti näyttää juuri sellaiselta mistä itse pidän! Meiltä löytyy myös tummaa ruskeaa ja luonnonvalkoista ym vaaleista värejä :)todellajossain.blogspot.com

 • Anonymous

  Ihan kivan näköistä kuvista katsottuna, mutta miten toimii käytännössä? Itse ainakin tällaisena pölyallergisena ja varsinaisena pölyneurootikkona en voisi kuvitellakaan noin paljoa tekstiilejä sisustuksessa. Nuo kaikki tyynyt, viltit ja huovathan ovat varsinaisia pölynkerääjiä! Ja vain lisäävät valtavasti siivoamista. Itse pyrin karsimaan kaiken ns. turhan minimiin.

 • Anonymous

  Aivan ihana koti, wau! :))) Tuolla kelpaa kyllä rentoutua!

 • Tickler

  Kaunis koti ja kaunis tytär äidilläsi :). Yksi noista torkkupeitoista voisi olla Balmuirin (valkoinen palmikkoneuleinen). Jos merkki ei ole vielä äidillesi (tai sinulle) tuttu suosittelen tutustumaan. Suomalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuiset tuotteensa maailmalla. Ja myy niitä myös ympäri maailman. http://www.balmuir.com/Ulkokuvat otettu Ainolanpuistossa Oulussa, josta omassa blogissanikin kirjoitin.

 • DziewczynaKomornika

  nice room and beautiful pillows;)http://dziewczynakomornika.blogspot.com/

 • Anonymous

  Hei! Aloitan ensin sillä, etä löysin sattumalta blogisi, ja tykästyin kovasti!:) Toinen asia, osaatko sanoa, mistä äitisi on ostanut noin kauniin laukun, mikä on pöydän alla? :) Tuo liippaisi melko läheltä unelmieni laukkua, joka on hakusessa… :D Ja vielä lopuksi äitisi koti on hyvin kaunis! :)

 • Mipsukka

  Kaunista ja tyylikästä, jotka on saatu toteutettua simppeleillä jutuilla. Sun äidilläsi on kyllä silmää. :) Itse olen todella huono sisustamisessa ja olen jättänyt sen meillä mieheni kontolle.. ;)

 • Tanja

  No just, levitin eilen illalla ekaa kertaa tälle keväälle jotain kevyesti ruskettavaa voidetta ja ajattelin just kun heräsin et Wau, sain väriä. Kunnes näin ton sun viimisen kuvan, oon edelleen lumivalkoinen! :D Ihana koti teidän äidillä!

 • Anonymous

  Upea koti! tulee mieleen lämmin takkatuli talvella näistä kuvista lämpö oikeen huokuu katsojalle:)

 • Cheririe

  Sun äidilläs on kyllä hyvä maku, ei siis lienet epäselvää mistä sä oot sen periny! :)Kaikki näyttää ihanan pehmeältä ja kotoisalta!