CATEGORIES

Uusi asunto

11.6.2011

Voipi (lue – ihan varmasti tulee :D) olla, että tulevaisuudessa sisustuksesta ja rempasta tulee enemmänkin juttua. Sillä ostimme mieheni kanssa hiljattain uuden asunnon Helsingistä, jonka on määrä valmistua ensi vuoden alkupuolella. Upeaa on tässä hommassa se, että saamme itse tehdä asunnosta juuri meidän näköisemme. Tällaista on siis mietitty….

Eiliseen mennessä piti toimittaa haluamme muutostyöt märkätiloihin (eli kph ja wc) sekä keittiön kalustus.Kyllä siinä on sitten paljon hommaa! Varsinkin kun tulevaa asuntoamme ei ole vielä edes olemassa. Pitää vain pohjapiirrostusten avulla luoda mielikuvia ja miettiä mikä sopisi ja minne sekä minkä kanssa. Esim. sopiiko se hana sen allasmallin kanssa ja millä saumavärillä laatoitetaan kaakelit… Hyvin paljon asioita, mitä ei välttämättä heti tulisi edes miettineeksi!

Mutta siis tämän asian tiimoilta voi olla jonkin verran puhetta kun mietin parhaita ratkaisuja… Joten kun jokin aika sitten valittelin inspiraation puutetta sisutuksen saralla niin nyt on kyllä tilanne kääntynyt ihan päälaelleen :D Nyt inspiraation puutetta taas on treenaamisessa.

Terveisin: Sohvaperuna.

34 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Linda

  WOW! Näyttää todella houkuttelevalta:) Hyvä maku teillä!http://lindalinnea.blogspot.com/

 • -S-

  Onnea uudesta asunnosta!Meillä aivan exact sama tilanne päällä, jännä päättää materiaalit käymättä edes koko talossa/omassa tulevassa asunnossa, mutta näinhän se nykyään menee!Jänskättää vähän, että kun asunnon valmistumiseen on vielä tuo lähes vuosi aikaa (meilläkin), että muuttuuko mieli moneen kertaan :)Yleensä kyllä olen aika vahva päätöksieni suhteen, mutta kysehän on valtavasta päätöksestä! huoh. ja miten välttää trendeihin sortuminen, niin että kämppä kestää aikaa? vaikka voihan sitä aina sitten pistää uusiksi.Todella jään odottamaan sisustuspostauksia!Onnea vielä!-S-

 • Linda

  Ihanaa! Onnea uudesta kakkoskodista! Huippua että saan lukea sun sisustusjuttuja, mullakin projekti menossa, ostin juuri töölöstä kaksion! :) aurinkoista kesää!

 • Anonymous

  Tyylitaitosi on ihastuttavaa niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa! <3 Odotan innolla sisustuspostauksia :)Pakko vielä mainita,että blogisi on täyden 10 arvoinen! Ihanaa kun on ihminen joka ei jaa 100%elämäänsä blogissa :)

 • Anonymous

  Onnea! :)

 • Mariella

  Näyttääpä ihanalta. Asunnosta tulee varmasti upea kunhan valmistuu. Tätä jään seuraamaan kyllä mielenkiinnolla, olis ihan unelmaa (no omani meni ohi kyllä nyt vaikka lähellä jo oli) saada ostettuu uusi asunto tälleen rakennusvaiheessa että saa sitten kaiken päättää itse. Teittekö isompia muutoksia esim pohjaan?

 • Anonymous

  En tiedä oletteko muuttamassa niihin Eiranrannan uusiin taloihin, mutta niitähän kritisoitiin brittiläisen arkitehtikriitikon toimesta tämän päivän Hesarissa aika kovin sanoin.

 • Kia

  Aivan ihania juttuja! Samantyylisiä sisustusunelmia pyörinyt itselläkin päässä vähän aikaa jo. Harmi vaan kun vasta muutettiin syksyllä ja satsattiin silloin sisustukseen ja opiskelijana ei ihan kokoaikaa pysty radikaaleja muutoksia tekemään. Rankkaa olla tuuliviirimieli :DMutta niinkun moni jo onkin sanonut, ihana päästä seuraamaan sisustusjuttuja täällä. Rakastan haaveilla ja tätä blogia lukiessa usein tulee sellainen "kyllä minäkin vielä sitten joskus" -fiilis. Upea blogi ja erityisesti bloggaaja!

 • Kaisa

  Vau! Nyt jään seurailemaan mielenkiinnolla. Sisustusjutut on tosi kiva lisä tähän sun muutenkin ihanaan blogiin. Varmasti saan sulta paljon inspiraatiota tältäkin saralta :)

 • lora

  Oikein paljon onnea. Tuohan on mahtavaa kun pääsette alusta alkaen vaikuttamaan asunnon ulkonäköön :) Onkin fiksumpaa pitää vanha asunto ja laittaa vuokralle. Meilläkin olisi suunnitelmissa hankkia kakkosasunto jossain välissä, tosin se toimisi ainoastaan sijoitusasuntona ja olisi vuokralla.Innolla jään odottamaan sisustuspostauksia :)Aurinkoista päivää!

 • Anonymous

  Ensinnäkin pitää sanoa, että löysin blogisi vahingossa, mutta vahinko se olikaan! Olen aivan rakastunut! Sinulla on mahdottoman tyylikäs tyylitaju, jossa osaat näyttää sekä klassiselta että olevasi mukana trendien kanssa! Mielestäni vaikutat aivan ihanalta! <3 Tämä suunnitelma talollenne on aivan ihana! Niin simppliä, mutta kaunista! Oih! Saako kysyä että kuinka iso asunto on? Onko asunto valmistumassa tällä hetkellä vai aiotteko rempata sen? Onko asunnossa parveketta ja kuinka paljon huoneita? Anteeksi kysymyspläjäys, mutta on kyllä niin kaunis asunto ja into heräsi minussa! :)

 • Cava

  Onnea muru <3 ihanaa kun the one vihdoin löytyi!!! :)

 • Elisabete

  Onnea uudesta kodista, tulee varmasti näyttämään aivan upealta. Ainakin näin suunnitelmien ja kuvien perusteella kun lukee :) Meillä on myös tämä sama projekti ollut pitkään käynnissä, ja se valinnan vaikeus!?Onneksi tähän mennessä kuitenkin valintamme ovat olleet oikeat, olohuoneemme ja eteisemme ovat saman tyylistä kuin kuvissasikin. Joten ehkä ei ole vaikeaa arvata millä sisustuksella koko kotimme tulee näyttämään ;D <3

 • kloe

  Ihanalta näyttää. Ei sellaista liian modernia, vaan vähän myös romanttisuutta ja lämpöä. :)Voi olla liian henkilökohtaista, mutta olen välillä miettinyt, että miten kauan olette yhdessä miehenne kanssa olleet, kun olet naimisiinkin mennyt melko nuorena? Itse tulen välillä pohtineeksi häitä ja mietin aina minkä ikäinen sitä "kuuluisi" olla jne ja olen melkein sinun ikäisesi.

 • Anonymous

  oho, sulla taitaa olla rikas mies

 • Anonymous

  Aivan ihania ideoita, asunnosta tulee varmasti todella magee! :D Oikein paljon onnea projektille ja innolla odotan tänne sisustuspäivityksiä! :)))-Emilynp.s. Kuvat koiristanne ovat muuten ihania myös ja niitä myös mielelläni koiraihmisenä näkisin lisää. :)))

 • Kira

  Vautsi, kade olen:) Saako kysyä, että teilläkö on siis nyt kolme asuntoa sitten? Se kotinne ulkomailla, Helsingin vanha jää vuokralle ja ostitte uuden Helsingistä? Ei taida olla pikkurahasta puutetta;) No joo, eipä raha-asiasi minulle kuulu mutta kuulostaa tosiaan että olette aika varakkaita kun sinäkin olet noin nuori vielä:) Mikäpä siinä, olisi mukavaa kun itselläkin olisi rahaa tuollaisiin, ei ole ihan rahaa ostaa kakkosasuntoa kun ykköseenkään ei ole varaa:D Hyvälle nuo suunnitelmanne näyttävät, todella tyylikkäille mutta se nyt ei yllätyksenä tullut. Ihastelen muuten jatkuvasti vaatevarastoasi sekä ulkoista, että sisäistä kauneuttasi:) Tämä blogisi saa kyllä kateudesta vihreäksi välillä mutta mielestäni hyvällä tavalla ja ehkä se on vaan hyvä, niin saa itseäkin potkittua tavoitteiden saavuttamiseen:) Ei muuta kuin paljon onnea uudesta asunnosta!

 • Maria

  Voi, onnittelut! Varmasti on iso, mutta sitäkin mielenkiintoisempi projeksti :) Voin kuvitella kuinka itse vekslaisin ja miettisin pääni puhki eri vaihtoehtoja..

 • Jaana

  Kaunista. Ja ihan sun näköistä =) Mä kans tuskailen sisustusmateriaalien kanssa. Uusimme kotimme lattiat ja samaan syssyyn seinäpinnat…Välillä tuntuu, että sitä valikoimaa ja vaihtoehtoja on vain liikaa. Pää menee pyörälle liikkeissä, jos ei ole etukäteen mielessään muodostanut mielikuvaa siitä, mitä tarkalleen (tai edes lähes suunnilleen) haluaa. Siitä mielikuvasta/väreistä/tyylistä pitää vaan kylmästi pitää kiinni, vaikka tekis mieli hullaantua vaikka mistä muunalaisista tapeteista tms. =)

 • Mrs. V

  Mona, Hei ihana! Kiitos!:) Ei olla siis vakituisesti Suomeen muuttamassa. Meillä on ollu täällä Hesassa oma asunto koko ajan, mutta ollaan etitty isompaa viimeiset 4 vuotta. Pidämme kovasti tämän hetkisestä asunnon sijainnista ja kun tien toiselle puolelle ruvettiin rakentamaan hyvännäköisiä asuntoja niin iskettiin viimein kiinni :) Samaa sulle kaunotar!!:)Peppi,Voi kiitos!:) Ei olla, me vaan ostettiin nyt isompi asunto ja laitetaan nykyinen Hesan asuntomme sitten vuokralle :)Anonyymi,Periaateessa siis "lomaasunto" :) Onhan meillä koko ajan täällä SUomessa ollut oma asunto, nyt vaan vaihdetaan isompaan ja laitetaan nykyinen vuokralle kun valmistuu :)Anonyymi, Voi kiitos!:) Niitä tulee sitten oikein olan takaa :DMJ,hahahhaha. Joo niin totta. Yleensä kun toinen ottaa tulta niin joku toinen jää hieman vähemmälle… :Dviveka,voi kiitos:)sofie,Voi kiitos murunen!:) Pitää muuten nyt oikeesti sopia ne treffit!!! Satu,Joo meillä tulee muuten koko tilaan (keittiö osana ruokahuonetta ja olohuonetta) beigeä seinää ja tummaa lattiaa niin kiva kun keittiö on sitten hieman valoisampi :)lilli,Voi kiitos!:)HelkkuKiitos ihana:) Mutta onhan meillä ollut asunto Hesassa koko ajan, nyt vaan hankimme isomman, joka on ollut työn alla jo 4 vuotta :/ Tää nykyinen asuntomme laitamme vaan site vuokralle. Ja varmasti oma kotisi Helsingissä on lähitulevaisuuden toteutunut unelma kun sitä paljon haluat;)Lilli,Voi kiitos, onhan oma koti aina kullan kallis. Mutta siis meillä on ollut koko ajan SUomessa toinen asunto, ja ollaan vuosia etsitty isompaa kämppää. Nyt saatiin vihdoin meille täydellinen ja laitetaan nykyinen asunto täältä vuokralle. Emme siis ole muuttamassa vakituisesti vielä ainakaan SUomeen, eli edelleen vaan kesät ja silloin tällöin kun käymme Suomessa – saamme nauttia Hesan asunnostamme…:(Anonyymi,Voi kiitos, mutta ei olla vielä muuttamassa vakituisesti SUomeen. Nyt vaan vaihdetaan nykyinen asuntomme hieman isompaan :)

 • Anonymous

  wow mahtavaa,onnea uuteen kotiin!! :)bongasin tuossa yhden kuvan yleensä tyylikkäästä kim kardashianista,ja let me just say, sinä osaat kyllä yhdistää värejä paljon paremmin kuin hän tässä kyseisessä kuvassa :D http://www.eonline.com/uberblog/hwood_party_girl/b246369_kim_kardashian_already_calling_dibs_on.html

 • Anonymous

  oi miten ihania kuvia! :)oletteko siis muuttamassa vakituisesti suomeen?

 • Lilli

  vaaau. Olet oikea onnentyttö :) muutatteko siis Suomee ku asuntonne valmistuu, vai onko teillä sitten kaksi asuntoa?

 • Helkku

  Mitähh?? Voi hitsiläinen, onneksi olkoon uudesta asunnosta! Pakko myöntää, että pieni kateuden pistos tuntui tuosta uutisesta; oma ikuinen haaveeni on oma asunto Helsingistä. Mutta aivan satavarmasti olette sen ansainneet, ja iloitsen puolestanne. :) Niitä sisustuspostauksia odotellen..

 • lili

  Ompa kyllä hyvännäköisiä suunnitelmia! Innolla jään oottelemaan kuvia valmiista kämpästä!:)

 • Satu

  Ei vitsi kuulostaa ihanalta. Rakastuin tohon ideaan keittiöstä, jossa alakaapit olisi tummat, tumma lattia ja muuten valkoisilla kaapeilla ja kromisilla kylmälaitteilla! Ihana!

 • Sofié

  Hei!Onnea uudesta kodista! Tiedän jo nyt, että siitä tulee uskomattoman kaunis!

 • viveka

  Huokaiseva vaaaauuu, kuulostaa ihaaanalta :)

 • MJ

  Onnea uudesta kodista! Kiva päästä "seuraamaan" asuntoprojektia. Ehkä se on niin, että inspiraatiota riittää vain harvaan/yhteen asiaan kerrallaan. Ja hei, kuka näillä helteillä inspiroituu treenaamisesta? ;) Aikamoista pakkopullaa juuri nyt…Mukavaa viikonloppua!

 • Anonymous

  Aivan ihanat suunnitelmat, en malta odottaa lopputulosta. :)

 • Anonymous

  Oottekko muuttamassa sieltä salaisesta maasta Suomeen ihan pysyvästi, tai siis kunnolla asumaan, vai onko tämä lomasunto?

 • Anonymous

  Oottekko muuttamassa sieltä salaisesta maasta Suomeen ihan pysyvästi, tai siis kunnolla asumaan, vai onko tämä lomasunto?

 • Peppi

  Wau, näyttää ihanalta. Oletteko muuttamassa siis helsinkiin?

 • Mona

  Oi miten ihanaa!!!! :)) Oletteko muuttamassa takaisin Helsinkiin? :)Nuo kuvat ovat kyllä ihania, ja voi että kyllä toi valkkaaminenkin on kivaa;) Tosin itsellämme jo takana:D On siinä tosiaan ihan hirmunen homma ja ku valinnan varaa on yksinkertaisesti aivan liikaa:)Haleja <3 Ja ihanaa kesää kaunotar <3