CATEGORIES

Laura Ashley home – lighting

28.8.2011
Tuossa aiemmin oli puhetta lasisista lampunjaloista ja alitajunnastani hiipi pari päivää myöhemmin aiempi alkukesän käyntini Laura Ashleyn liikkeessä, missähän oli erilaisia lasisia lampunjalkoja vaikka kuinka. 
Meillä kun valmistuu uusi asuntomme vasta ensi vuoden puolella niin vielä en ole päässyt liiaksi miettimään sisustuksen irtaimistoa kuten lamppuja, verhoja tai muitakaan kalusteita. Viime kuukaudet on mennyt miettiessä märkätilojen laattojen väriä, muotoa, niiden saumavärejä, keittiön kaappien väriä, ovenkahvoja, listoja, sisustusseiniä, saunalauteiden materiaalia ja muotoja, valoratkaisuja, spottien paikkoja, pistorasioiden paikkoja, kylpyhuoneen kalusteita, kraanoja, lattiakaivon paikkoja jne jne jne. Hommaa vielä vaikeutti se, kun koko asuntoa ei vielä silloin ollut edes olemassa, että ei päässyt konkreettisesti paikan päälle ihmettelemään mikä missäkin tilassa toimisi. Nämä pohdinnat ovat tuottaneet sen verran tuskan hikea, että en tästä syystä ole jaksanut sisustuksesta blogiinkaan kirjoittaa :D Paljon on ollut tämän sarallakin siis säädettävää, mutta nyt ainakin tulee sitten juuri meidän näköisemme asunto. 
Kun nämä perustat ovat valmiit, pääsee sen jälkeen seuraavaan vaiheeseen: sisustukseen. Sitä varten on ihana sitten vetäytyä ihailemaan erilaisia inspiraatiokuvia ja niitähän Laura Ashleyn sivuilla on tarjota. Kun tulee aika etsiä uusia lamppuja, verhoja ja tapetteja, käännyn ehdottomasti kyseisen liikkeen puoleen.

Kuvat ovat kaikki lainattu Laura Ashleyn kotisivuilta. Jos joku tuotteista herätti mielenkiinnon, pääsee kuvissa näkyvien pisteiden kautta LA:n omilla sivuilla tavaran tuotetietoihin. Ihanan helppoa!

Kauniiden kankaiden lisäksi ihastuin erityisesti heidän valaisimiinsa. Todella kauniita lasisia lampunjalkoja mitä kauneimmilla erikoisemmillakin varjostimilla. Keräsin tuohon alle muutaman lempparini, joita varmasti käyn hypistelemässä vielä ensi vuoden puolella kun hankinta on ajankohtaisempi.

1. & 2. Vertical stripe shade, 69,00 € / 3.Toby spot natural shade, 69,00 € /  4. Selby Crystal Glass Base, 210,00 € / 5. Henry Glass And Chrome Lamp Base, brittien verkkokaupassa 38 £ /  6. Isla Glass Stacked Cube Lamp Base, 155,00 € / 7. Archer Silver Leaf Complete Lamp With Silver Shade, 115,00 €


A few months ago, we bought a new appartment. This appartment however, still did not exist. The beauty of getting a completely new appartment is that you get to design it yourself to make it meet your own needs. On the other hand, it’s amazing how much detail you have to take into consideration while modeling your new home. 
Now, finally, that all major decisions have been made, I can begin to dream of the furnishings as well. 
Recently, I visited a Laura Ashley shop in Helsinki, and I must say, they have the most beautiful textiles and lampbases. My favourite table lamp brand in the past has been the Finnish designer Pentik with their glass ball lampstands, but as our new home begins to be closer to completion, I will definitely visit their store again. 

I added a few of my favourites here above. All the pictures are borrowed from Laura Ashley’s own web pages. The black dots in the inspiration pictures make it easy for you to locate item names if you find something you like while browsing. Ah, I found too many gorgeous things! :D
11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Bella

  Noi nojatuolit toisteksiviimeisessä kuvassa on PAKKO saada! Ja sen yläpuolella olevassa kuvassa näkyvä peili sulatti mun sydämen!Kiitos ihanasta blogista! :)oonaisabella.blogspot.com

 • Riiny

  Toi ensimmäinen makuuhuoneen sisustus on ihan mielettömän ihanan värinen, ehdottomasti haluaisin alkaa muokata makkaristani tuollaista! Nam, kiitos paljon, sain tästä postauksesta ihan hirmuisesti vinkkejä! :)

 • Sugarfree

  Mulla on yksi standardivinkki kaikille remppaajille ja rakentajille: pistorasiat ainakin olohuoneen ja keittiön seinään vyötärön korkeudelle. Imurin käyttö helpottuu kummasti kun ei tarvitse ährätä lattian tasossa töpselin kanssa!

 • Noora Katariina

  Oi että miten ihania kuvia! Tuli heti kauhea hinku alkaa uusia omaakin sisustusta. Ja varsinkin tuo lamppu, jonka jalassa on lehti on todella upea.

 • Jenni

  meillä rakennetaan saunamökkiä & on kyllä siinä projektissa huomannut, että miettimistä riittää yllättävän paljon! äiti tuskailee, kun kaikki pitää jotenkin tietää niin kovin aikaisin. ja meillä sentään neliöitä on tuloillaan paljon vähemmän kuin omakotitalossa! en malta odottaa, että näen teidän asuntonne valmiina ;) sulla on jotenkin niin hyvä sisustusmaku! lamppu numero seiskassa on aivan ihana tuo lehtijalka :) oioi iskee tässä sisustusinto itsellekin.

 • juulia

  Voi että, toi seiska on niin kaunis !

 • Anonymous

  Eka kuva on aika lailla meidän makkarin näkönen, meillä harmaat ja savun sävyt vaan tummempia ja valkoset valkosempia. -Käly

 • M

  Olisipa meijän kodin sisustus tollanen ku noissa kuvissa :P Kyl mulle kelpais!

 • Eini

  Oih! Ei voi muuta sanoa kuin ihania kuvia! Oma sisustusinnostus sai kyllä taas potkua :-)Kiitos noista hintatiedoista tuossa lopussa, olen aina ihaillut Laura Ashleyn tuotteita, mutta olen mieltänyt sen jotenkin niiiiiin superkalliiksi, etten ole uskaltanut tarkemmin syventyä kotisivuihin tai astumaan itse liikkeeseen. Näillä tiedoilla "voipi olla", että tuleekin lähitulevaisuudessa piipahdettua liikkeessä ;-)Innolla odotan kuvia/ideoita uuden kodin sisustuksestanne!

 • diamond girl

  Mielettömän kauniita sisustusjuttuja, aivan todella ihania! Itsellänikin näin syksyn kynnyksellä iskee sisutusinto :) Rakastan kaikkea kaunista!diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Helkku

  Joo Laura Ashleyn sisustustuotteet on niin kauniita. Tuon toisen kuvan sini-harmaa sävy on kaikista upein mun silmään. Innolla odotan niitä sisustuspostauksia, eivät varmasti petä meitä lukijoita tyylikkyydellään ja kauneudellaan! :)