CATEGORIES

Riviera Maison

28.9.2011
Tässä postauksessa jaoin kanssanne idean lasijalkaisen lampun sisällön täyttämisestä. Mikäli sinulla on vastaavanlainen lamppu etsinnässä, vihjasi ihana serkkuni, että mm. Riviera Maisonin kokoelmasta kyseisiä löytyy. Siinä samalla eksyin sitten oikein urakalla ihailemaan tämän Hollantilaisen firman tuotteita… Pidän kovasti heidän säilytysratkaisuistaan, mutta nyt ihastuin vielä lisäksi heidän koiran pentiinsä. Tyylikäs doggy lounge :) 
Täällä muita Riviera Maisonin faneja?

In this previous post, I shared with you guys how to customize hollow glass lampbases. However, if you still haven’t found your own glass lamp, my dear cousin tipped off that Riviera Maison’s current collection has similar pieces. I absolutely love their cabinets and innovativity when it comes to storing, but now I set my eyes on this doggy lounge item seen above! How stylish! :)

Other Riviera Maison fans here?
22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sade

  Heips! :)Olen useasti miettinyt samaa tekijänoikeuksistasi kuin anonyymi aiemmin kirjoitteli, mutten ole vain aiemmin kommentoinut asiaa. Nyt kun täällä asiasta puhuttiin, haluaisin myös sanoa muutaman pointin liittyen kommenttiisi:1. "Itse koen, että Kors saa tuossa hyvää mainosta, joten en usko heidän asiasta nyrpääntyvän."Saattaisivat hermostuakin jos tietäisivät, sillä materiaali on heidän omistamaansa. Laki on kuitenkin laki, ja tuollainen jättifirma tuskin on hurjan otettu pienen luokan bloggaajien postauksista.2. "Itseasiassa, hyvän bloggaavan ystäväni kuvia käytti eräs jättiyritys ominaan heidän nettisivuillaan."Niin, vaikka Carita olikin siitä otettu, hän vaati silti korvausta. (Huomiona edelliseen kommenttiin.)3. Korvauksien suuruudesta puhuttaessa:- Laskut ovat pienempiä, jos asia ei mene oikeuteen tai lakimiehelle.- Tekijänoikeusrikkomuksista voi saada useiden tuhansien eurojen sakot (voidaan puhua helposti jopa kymmenestä tuhannesta).- Tekijänoikeusrikoksesta voi saada jopa max. 2 vuotta vankeutta. – Jos asia menee oikeuteen, oikeudenkäyntikuluista tulee myös kevyitä tuhansia päälle.- Vaikka vähättelit korvausten määrää, tuskin sinä tietoisesti haluat rikkoa lakeja. Et varmaan autoakaan haluaisi varastaa vaikka sakot olisivatkin maksettavissa? :DDToivoisin, että olisit hieman tarkempi näiden lakien kanssa, sillä nettikään ei ole ihan vapaata temmellyskenttää. Ei kannata olla välinpitämätön, sillä asiat on enemmän kuin helposti hoidettavissa:Jokaiseen lainattuun kuvaan tulee lisätä linkki sivustoon, mistä lainattu. Ja viittaus, ettei kuva ole oma.Pidän blogistasi, jonka vuoksi halusin myös "huolestua" tästä asiasta. Toivon, että jatkat bloggaamista ilman ongelmia, sillä blogisi on päivieni piristys, ja juttusi todella hyviä! :)Kaikkea hyvää sinulle jatkoon! :) Toivottavasti energiasi ja mielenkiintosi pysyy jatkossakin yhtä korkealla! :) Ihailen intoasi ja monipuolisia juttujasi, upeaa tyyliäsi sekä kauniita kuviasi :) No hard feelings, I hope :)

 • Helkku

  En tiedä ootko koskaan nähnyt sitä, mutta näin kerran yhdessä pikkuputiikissa Riviera Maisonin puolitoista metrisen kynttiläjalan, johon sai olikohan se kuusi kynttilää.. Se on se mistä unelmoin. :)

 • Mrs. V

  Tiia,EIkö olekkin? :)MsS,Ihan totta :) Kodeissa on tällä hetkellä aikamoinen sekamelska kun on muutto käynnissä, mutta josaain vaiheessa varmasti! :)Julia,Oi loistavaa!! Kiitos paljon tästä vinkistä! :)Minka,Samaa mieltä:)RagDoll,On se kumma miten syvälle äidit osaa istuttaa nämä asiat <3 Mäkin huomaan sisustavani todella paljon siihen malliin mitä olen äitini nähnyt tekevän :) <3Anonyymi,Kaikki kommentit olen julkaissut!:) Eli siis yhtään hakkua ei ole tullut Maijan kommentin lisäksi, missä hän totesi omasta mielestään RM:n olevan persoonattomia:) Ja en mitenkään odota mitään yhetistyötä RM:ltä, ihan puhtaasti kumpusi idea serkun vinkistä ja siitä lampusta :)

 • Anonymous

  odotatko yhteistyöehdotusta RM:ltä kun et hyväksy kaikkia komentteja eli niitä jotka eivät ole 100% pelkkää kehua?

 • RagDoll

  Kyllä noista kelpuuttaisi mitä vain omaan kotiinsa. =) Aina välillä tulee käytyä ihastelemassa ja kurkkaamassa lahjaideoita äidilleni. Hänen kotinsa kun muistuttaa tyyliltään kovasti Riviera Maisonia.

 • Minka

  Näyttää todella ihanalta :)

 • Julia

  pyörin ikeassa viikko sitten ja näin että sielä on myös hirveesti noita lasijalkaisia lamppuja mut sen enempää en tutkinut että voiko niitä täyttää sisältä tai ei :) mutta vinkkinä niille ketkä ei välttämättä pääse Riviera Maisonia shoppaamaan :)

 • MsS

  Ihania tavaroita. Kuten joku jo tuossa mainitsikin, Riviera Maisonin tuotteilla saa kotiin mahtavan Beach House fiiliksen. Täytyykin käydä surffailemassa sivuilla… Oletko harkinnut kodistasi laittaa uusia postauksia? Pidän niin kovasti tyylistäsi! :)queenofzeal.blogspot.com/

 • Tiia

  Nuo on kyllä niin ihania :)

 • Mrs. V

  Jaana,Kyllä, minun sukuni on osaksi ranskasta, ja vietämme paljon lomia heidän kesähuvilallaan rannalla ja näistä tuotteista tulee juuri se mieleen. Ehkä siksi minä pidän siitä niin kovin – nimenomaan sitä rentoa beach tunnelmaa :)Anna,Kyllä, itsekin olen kyseistä merkkiä ihaillut jo monet vuodet! :) Kumma kyllä itse en ole koskaan heiltä kotiini mitään hankkinut, mutta ystävältä sain joskus upean kynttilävaasin :)Porvoolainen,Ihan samaa mieltä:)Ankan,Ooh! Ihanassa vaiheessa olete! ONNEA! :)Elisabete,Ylä femma ihanuus! :)katies,Kiitos ihana kun jaoit tiedon tänne!:) Mäpä käyn myös itse vilkuilemassa! :)Anonyymi,Heippa! Kiitos kauniista sanoistasi, mukavaa että annat minulle aikaasi! :) Ja kiitos paljon huolenpidostasi. Tosin kuvat ovat Marie Clairen omistamia, ei Korsin. Tuossa aiemmassa postauksessa kerroin, mistä kuvat ovat, joten en ihan täysin sivuuttanut tekijänoikeuksia. Itse koen, että Kors saa tuossa hyvää mainosta, joten en usko heidän asiasta nyrpääntyvän. Kuvien kuvaaja ja marie clair tosiaan eivät ehkä ole yhtä suopeita. Itseasiassa, hyvän bloggaavan ystäväni kuvia käytti eräs jättiyritys ominaan heidän nettisivuillaan. Kun he siitä jäivät kiinni ja korvausta lähdettiin mitoittamaan, oli se lain piutteissa todella pientä, mistä summista sitten oikeasti puhutaan. Eli meillä on hieman harhakuva näistä "kauheista laskuista", mitä minäkin oletin enne tätä ystäväni tapahtumaa, että vastaavassa tilanteessa olisi. Kiitos paljon huomiostasi ja ystävällisestä huolenpidostasi, pistän korvan taakse. Bannerit minulla tuppaa vaihtumaan melko tiuhaan, ja jatkossa muistan bannerissa tämänkin puolen :)Jessy,Kiva äiti :) Linda,eihän ne kieltämättä suomeksi toimisi niin kansainvälisesti, kuin esimerkiksi seksikkääksi ja sensuelliksi tituuleerattu ranskan kieli :) Miulla on taas sukua paljon ranskassa ja vietämme monet lomat heidän rantahuvilallaan. siitä syystä tämä riviera maisonin ranskalainen rantatunnelma on erityisen lämmittävä minulle <3 Ja voi kiitos! Niitä oli vielä Stockalla, joten omaa vaan hakemaan! :)Toinen serkku,hali murunen. A:ko? <3Maija,Makuja on yhtä monia kuin meitä ihmisiä! :) Ihan totta, Kaikki ei ole kaikille!:) Hyvä niin! :)

 • Haidi

  riviera Maison on ehdottomasti yksi sisustus lempparini! Jatkuvasti käyn sivuilla ja lähimmässä jälleen myynti liikkeessä ihastelemassa! (:

 • Maija

  Tylsää ja persoonatonta. Ei minun makuuni! :)

 • Anni

  Riviera Maison ! <3 Ah ! Täydellistä. t. toinen serkku :)

 • Linda

  Heh! Osa RM:n tavaroista on kieltämättä todella hienoja, mutta en ymmärrä miksi suureen osaan tuotteista on ympätty ranskan tai muun kielistä tekstiä tai paikkojen ja asioiden nimiä. Kieltämättä ranskalainen lause "Je ne sais quoi" (= en tiedä mitä) tai tekstit "Royal Ascot", "Cowes" tai "Yacht Club" näyttävät ulkomaankielisinä ihan hauskoilta, mutta jos niiden tilalla olisi esimerkiksi "Kuninkuusravit", "Kalajoki" tai "Pursiseura" (näin lähimpiä mieleeni tulevia suomalaisia vastineita luetellakseni), en ole ihan varma haluaisinko niitä kotiini. :DPS: Olen muuten todella kateellinen edellisen postauksen paidasta. Se on ihana. :)

 • Jessy

  Meiän äiti on Riviera Maisonin kova fani :)

 • Anonymous

  Heippa!Olen lueskellut blogiasi jo pitkään, ja tykkään kovasti raikkaista postauksistasi! :) Ihanan pirteä blogi ja aina mielenkiintoista ja uutta juttua, kiitos! :)Nyt on kuitenkin huomautettava omaksi parhaaksesi: sinulla tuskin (?!) on oikeuksia Michael Korsin kuviin, joten rikot tekijänoikeuslakia bannerissasi. Bannerissa olevat kuvat tulee olla itse otettuja, tai luvallisilta sivustoilta lainattuja.Blogissa näkyvät lainatut kuvat tulisi aina sisältää tekstin: "Kuvat lainattu (pistä linkki tähän)", muuten nekin ovat tekijänoikeuslain vastaisia.Tämä ihan vaan huomiona sinulle, ennen kuin joku lyö sinulle kauhean laskun laittomasti käytetyistä kuvista. Et olisi ensimmäinen bloggari jolle käy niin..

 • katies

  Huomasin muuten että Pentikillä oli myynnissä sellainen lamppu jonka sisälle voi itse laittaa tavaraa :) ja oli suht edullinenkin, muistaakseni vähän päälle 70e! :)

 • Elisabete

  Täällä ilmoittautuu yksi :) Tulevan kotimme sisustus avartuu näillä kuvilla todella hyvin :)

 • Ankan

  Tässäkin Riviera Maisonin fani :). Nyt kun remppa alkaa kohta olla valmis pääsen sisustamaan ja suuntaan ensiksi Riviera Maisonin :D

 • Anonymous

  Ihanat nuo kynttilänjalat ja tuo teepussilaatikko. Molemmille olisikin käyttöä näin pimeneviin syysiltoihin.Porvoolainen

 • Anonymous

  Heh :) meille jotka ollaan enemmän sisustus kuin muoti huluja… nämä ovat jo vanha tuttavuus :)aina yhtä kauniita ja jay´tkuvan ihastelun kohteena <3-Anna-

 • Jaana

  Voi kyllä on muitakin faneja!!! =) Riviera Maison on se brandi, jonka tuotteilla voisin sisustaa vaikko ihan koko kotini. Merkki edustaa mielestäni yhtäaikaa tiettyä rentoutta ja "beach house"-tunnelmaa, mutta toisaalta myös hyvin hienostunutta tyyliä. Ra-kas-tan =) Ja mikä ihmeellistä, Riviera Maisonia saa myös Oulusta eräästä aivan ihastuttavasta pienestä sisustusliikkeestä, josta saa erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua!