CATEGORIES

La Case De Cousin Paul -valot lastenhuoneessa

27.12.2012

Muistanette minun ihastelleen La Case De Cousin Paulvaloja tässä postauksessa? Jouluostoksia Stockmannilla tehdessäni huomasin niiden olevan kanta-asiakastarjouksessa. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun kiikutin ne hymyileväiselle kassaneidille. Nyt koristaa meidänkin lastenhuonetta leikkisät ja lämpimät valopallot.

Kuten aiemmin tuumailin, ostin meille beigenvalkoisen sarjan nimeltä Kit Uyuni. Koska olen poikkeuksellisen lahjaton käsitöissä peukalon ollessa keskellä kämmentä, hieman arvelutti tuo pallojen pieni askarteluoperaatio. Valot tulee itse pujottaa palloihin, joiden valmis reikä valoille on pienempi kuin valotuikkujen päät.

Jopa minunlaiselleni lahjattomalle askartelijalle tämä oli todella helppo tehtävä. Leikkasin kynsisaksilla vain pienet viillot reikien suulle, joista sitten pujottelin sisään valot. Helppoa ja jopa nopeaa.

Nyt haaveilemani valot koristavat lastenhuonetta, minne ne sopivat loistavasti. Mieheni ei kovin usein näihin hössötyksiini ota osaa, mutta näille hänkin antoi positiivista palautetta. Kuulema todella hauskat valot. Pieni miehemme tuntuu olevan ihan samaa mieltä. Niitä hän tuijottelee autuaasti ja havittelee pikkusormillaan.

Kyseinen valosarja on nyt kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla hintaan 23,90e (norm. 29,90e). Jos tavarataloa ei lähistöltä löydy, on niitä saatavilla myös heidän *verkkokaupassaan. Mikäli et heidän kanta-asiakaskorttiaan vielä omista, nyt voit saada sen ilmaiseksi. Stockmann täyttää tänä vuonna 150-vuotta, minkä kunniaksi tämä tarjous on voimassa tämän vuoden loppuun. Voit käydä täyttämässä kanta-asiakaslomakkeen *täällä, jonka jälkeen saat välittömästi henkilökohtaisen kanta-asiakasnumerosi, jota voit käyttää asoidessasi tavaratalossa tai verkkokaupassa. Itse kanta-asiakaskortti tulee myöhemmin kotiisi postitse.

Löytyykö teidän kodistanne Paul-serkun valot? Mitä olette pitäneet?

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Mulla ollut nämä käytössä muutaman viikon ja tänään en saanut niitä enää päälle lainkaan? Huomasin, että osa lampuista oli mustunut. Tietääkö kukaan, mistä saisi uusia lamppuja?

 • Upea lastenhuone teillä! Laitoin samat valot tilaukseen mallista Kit Helsinki Ranskan verkkokaupasta muutama viikko sitten.. Odottelen vieläkin postipakettia..:)

 • Emmi

  Meiltä löytyy tuollaiset puna-oranssi-kelta sävyisinä, aika hassua tässä on se että olet kiikuttanut nuo valot yli 10vuotta sitten thaimaan matkalta kotiin ja edelleen palaa kaikki valot moitteettomasti :)). Enkä ole kyllästynyt noihin tänä päivänäkään!

 • Ire

  Täältä löytyy kanssa turkoosi-violetit pallot koristamasta makuuhuonetta. Pienin askelin koitan sisustaa maajussin kotia nyt myös morsiamen näköiseksi ja pallot oli yksi niistä alkuaskelista. Olen kyllä ollut todella ihastunut palloihin vaikka samaa ongelmaa on ollut että välillä valot pätkii ja heiluttelemalla kimmeltävät jälleen. Kiitos ihanasta blogista, en ole aikaisemmin kommentoinutkaan!

 • Sara

  “Voit käydä täyttämässä kanta-asiakaslomakkeen *täällä, jonka jälkeen saat välittömästi henkilökohtaisen kanta-asiakasnumerosi, jota voit käyttää asoidessasi tavaratalossa tai verkkokaupassa. Itse kanta-asiakaskortti tulee myöhemmin kotiisi postitse.”

  Stockmannilla kyllä hieman ihmeellinen tyyli, sillä mieheni hommasi stockalla vierailun yhteydessä itselleen kanta-asiakaskortin ja myyjä vakuutteli, että viikon sisällä tulee kotiin postissa. Näin 3 viikkoa myöhemmin korttia ei vieläkään näy eikä kuulu :/ Eikä mitään kanta-asiakasnumeroakaan saanut mukaan. :S

 • Sini

  Moikka!
  Oisin kysynyt sulta tohon kanta-asiakaskorttiin liittyen, että vaikka se nyt onkin ilmainen niin pitääkö siitä myöhemmin maksaa jotakin? Kiitos vastauksesta!

 • Meillä on myös pallot (muistaakseni Manhattan tai New York -niminen sarja) tulevassa lastenhuoneessa. Innostuin myös tilaamaan omaan makkariimme itse suunnittelemani pallot merkin omilta nettisivuilta.
  Kaverini kanssa tehtiin yhteistilaus niin postituskustannukset meni tosi pieniksi.

 • Manuela

  Itse tilasin tuon saman sarjan Stockmannilta ennen joulua ja se oli joulun ajan olohuoneessa, tänään juuri siirsin valopallot 1- ja 3-vuotiaiden poikiemme huoneeseen kirjahyllyn viereen ja ne sopii siihen tosi kivasti. Pian meidän 3-vuotias saa oman huoneen ja ajattelin laittaa nuo valopallot sinne tai ehkäpä innostun tilaamaan vielä toisen sarjan. Mielestäni ainoa miinus näissä valopalloissa on niiden polttimoiden lyhyt kesto. Olemme jo vaihtaneet sarjaan kaikki kolme paketin mukana tullutta polttimoa, joten seuraavaksi täytyy ottaa selvää, mistä sarjaan sopivia polttimoita saa.

 • Maria

  Ihana! En ole ennen nähnytkään tuollaisia, mutta nyt alkoi hankkiminen houkuttaa – sen verran tunnelmallisen näköistä. :)

 • Mari

  Multa löytyy kahdetkin, toiset ne super kirkkaat ja toiset missä on lilaa ja turkoosia. Ai noinko helposti ne reiät saakin tehtyä!!? Itsehän olen leikannu pikkuisen reiän niihin kaikkiin:D:D Jos hommaan lisää niin kokeilen kyllä tuota tyyliä. Olen ollut hieman pettynyt niihin kyllä koska itsekkin pidän niitä tuollain roikotettuna ja välillä kun niitä liikuttaa valot sammuvat ja saa taas ravistella, että menee päälle. Tasaisella alustalla tuskin tätä ongelmaa on. Minä koitin saada niitä vähän levälleen roikkumaan muttei se onnistunut. Noh on ne hienoit noinkin!:)

 • Saaramaria

  Kävin vielä merkin omilla nettisivuilla katselemassa, ja itse valitut värit valoihin + kuljetus Suomeen oli 35,90€.. eli sai valita pallo pallolta, mitä värejä haluaa. Sinänsä ei ollut kallis (21,90) pallosetti itse valiten, mutta toimitus Suomeen oli reilun kympin. Ei kauhean kallis ottaen huomioon, että voisi tilata useamman kerralla ja saisi tosiaan valita ihan oman mieltymyksen mukaan nuo värit.

 • Saaramaria

  Höh, verkkokaupasta en löytänyt kuin nuo sini-vihertäväsävyiset valot. Suunnittelin myös niitä pojan huoneeseen, mutta eskarilaisella on jo omia toiveita värien yms. suhteen, ihan neutraalit ei käy, mutta jotain vähän erilaista olisin kaivannut. Pitänee yrittää seuraavalla pääkaupunkipiipahduksella ehtiä ihan tavarataloon asti katsastamaan vaihtoehdot. Tosin mitä googlailin, voi tilata muualtakin noita.

  Ihanasti istuu sisustukseen ja väreihin nuo valitsemasi valot, kaunista!

 • Veronica

  Ihanat ovat kyllä! Ja hyvä tietää, ettei ole suuri operaatio tuo polttimoiden asennus palloihin. Teillä on kyllä niin kaunis sisustus ja koti ! :)

 • Paula

  Nuo valot ovat kyllä niin kauniita! Itse tilasin 7 kuukautisen poikani huoneeseen ennen joulua vihreän sävyisiä palloja Pellossa sijaitsevasta Seita Shopista. Seita Shopin verkkokaupasta saa tilattua ihan yksittäisiä palloja monessa eri sävyssä ja valosarjan erikseen, eli saa juuri sen värisen setin kuin haluaa. :)

 • Martina

  Eipä löydy, mutta taitaa jossain vaiheessa löytyä :) Mä olen luullut, että ne ovat paljon kalliimmat, mutta nuohan ovat aika edulliset..! Täytynee jossain vaiheessa sitten tilata paketti tai pari kotiin :)

 • Heli

  Meiltä löytyy nuo samanväriset tytön huoneesta. On tykätty kovasti. Meille on tulossa kohta vauva ja voi olla että täytyy hankkia toiset.

 • Nina

  Noi valot on kyllä tosi ihania! Itse tilasin kotiini heidän nettisivuiltaan suuren keltaisen pallon kattolampuksi.