CATEGORIES

Walk into my closet

27.7.2009

Raotan teille nyt hieman ovea vaatekaappiini.
Vaatekaapin olen suunnitellut itse toimivaksi tähän tilaan. Se onnistui helposti Ikean PAX-malliston ansiosta. Saat luoda juuri sellaisen kaapiston kun itse tarvitset.

Makuuhuoneemme on sen verran iso, että jaoimme sen vaatehuoneeksi. Tällä puolen näet vasemmalla lasiovet, joiden takaa paljastuu 8 hyllyä tilaa.
Ja kun kierrät vaatekaapin toiselle puolelle…
…löytyy sieltä vaatteet joita säilytän mielummin henkarissa kuin viikattuna. Jos meillä olisi tarpeeksi tilaa niin varmasti pitäisin kaiken henkareissa.
Ei viikkausta – heaven!

Osaa kengistäni säilytän tässä tilassa vetolaatikoitteni yllä, joiden sisältä löytyy sukat ja alusvaatteet.

Osan kengistä säilytän laatikoissa omissa kangaspusseissa, joissa ne alunperin sain ostohetkellä – taatakseni niille mahdollisimman pitkän iän.

If you ask me – henkaritilaa saisi olla paljon enemmän!:)

Ja pitäähän vaatehuoneessa yksi nojatuoli olla!:)

45 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  en tiedä onko jo kysytty, kun olen laiska lukemaan noita kommentteja, mutta, oletko ottanut kaapeista ovet pois? erittäin järkevästi tehty tuo vaatenurkkaus! ei ainakaan valoa puutu kun luonnovalo tulee suoraan ikkunasta :) pölyttyvätkö vaatteet vain, jos ei ole ovia?

 • Sasha

  Lovely! oikeen jokatytön unelma :)Tosi fiksu ratkaisu tohon tilaan ja kaikki näyttää hyvältä. Myös minä puhkun intoa saada oma iso tankorunsas vaatehuone. Mun ongelmanani on tällä hetkellä se, että vasta nyt olen herännyt peruskappaletodellisuuteen. Nimittäin oman vaatehuoneeni kolmannes koostuu mitä mistäkin tyhmästä heräteostoksesta, ja kulmakiviä uupuu. Että tyylikkäät perusyksilöt ovat oma luokkansa tekemään tyylistäni naisellisen ja loistavan (esim. perus topit muutamissa eri väreissä, siistit suorat housut, muutamat täydellisesti istuvat farkut ja parit käytännölliset korkkarit.)Hyvää loppukesää :)

 • Jonna ja Nella

  Onpas mukavasti istutettu vaatehuone makuuhuoneeseen. Ensin häiritsi hieman tuo, että vaatteet olivat lähes kaikki näkyvillä, mutta kun eivät ilmeisesti itse makuuhuoneen puolelle näy, niin tykkäilin tällaisestakin ideasta.. :)Vaatii vain reippaasti omaa makuuhuonetta suuremman tilan jotta tuollaisen saa järjestettyä :) Kaunis kokonaisuus ja varmasti toimiva.

 • KitKat AKA Katz

  Aivan unelma!

 • Mona

  Sanaton..<3 Nyt täytyy alkaa inspiroimaan omaa vaatteiden säilytystä:) Tästä sai kyllä paljon potkua! Kiitos jälleen:)

 • emmi

  Tiedän tasan mitä tarkoitat, sillä poikaystäväni on todella, todella järjestelmällinen ihminen :D Mm. jokaisella tavaralla on oma tarkka paikkansa! Uskon kuitenkin, että tämä on vain hyväksi minun erittäin epäjärjestelmälliselle luonteelleni, pientä vastapainoa :)

 • Anonymous

  Siis aivan ihana! Olen ihan ällikällä lyöty ja tuollaisen vaatehuoneen haluan itsekin sitten joskus… :)

 • Kirsi

  Todella toimivan näköinen vaatesäilytysratkaisu sinulla ja miehelläsi! Sinulla on kyllä sisustusilmää upean vaatemaun lisäksi! Harmillista kun Suomessa, jos ja kun asunnosta löytyy vaatehuone niin se on pieni, kolkko ja pimeä. Tuo avoin "walk-in-closet" makkarin yhteydessä on kiva kun siihen tuleee paljon päivänvaloa. Ja yhdyn myös tuohon, että vaatteita on niin paljon kivempi ottaa käyttöön henkareista :) Itse turhaudun kun vaatteiden silittämisen ja viikkaamisen jälkeen vaatteisiin rypistyy uudet rypyt kun ne kasaa hyllylle pinoon :(

 • Mrs. V

  Maria, se on ainakin mielle kieltämättä toimiva ratkaisu – ja girl needs her space right?:DLa Petite,kaikki on huomattavasti helpompaa ja ripeämpää kun tavarat ovat järjestyksessä – vaatteet myös!:) Oi ihanaa että inspiroiduit!:) Ihania kaapiston suunnittelu hetkiä!:)pizAm,voi miten ihana kuulla että musta on voinut olla jopa apua!:) Tosiaan kun tyylini on hyvin rauhallinen ja jollain tapaa jopa klassinen niin jokaisen tulisi löytää vastaavia kaapistaan:) Ihanaa jos sinä olet saanut siitä itse näinkin paljon irti!:) Ihana kuulla!:) Kiitos vielä että kerroit sen minulle, teit minutkin iloiseksi:)Pipari,aaah:D No mutta varmasti on tulevaisuudessa..;)Ida,kiitos kovasti!:) Itse pidän sen toimivuudesta ja helppoudesta:)Marika,oh lucky girl you!:) Olen kateellinen!:) Olisi ihana saada kaikki vaatteet roikkumaan!!:) Se on niin totta. Vaatteet henkarissa helpottaa kummasti:D

 • Marika

  Todella kauniisti on tämäkin osa sisustettu! Itse olen saanut lähes kaikki vaatteen henkareihin. Ainoastaan alustopit, farkut ja muut vastaavat ovat viikattuina. Rakastan sitä, että näen vaatteet helposti, ne eivät rypisty eikä niitä tarvi viikata.

 • Ida

  Todella ihana vaatenurkkaus! :)

 • Pipari

  No koska mäkin haluan noin paljon tilaa! :D

 • pizAm

  tiiätkö,sä oot pelastanu mun molet vaatekriisi-aamuni :) juuri tänään mulla oli ehkä 10 minuuttia aikaa pukeutua ja miettisin puolet ajasta että mitä ihmettä laitan päälle.sopivasti oli kannettava auki joten avasin blogisi, klikkasin päivän asu-kohtaa ja rullasin vähän alespäin ja löysin mieluisan asun alle minuutissa!(onneksi mulla on lähes samanlaisia perusvaatteita ja asusteita mitä sulta löytyy,joten joskin mulla ei tosiaan ole ehkä niin upeita merkkiluomuksia :) mutta kiitos upeista ja ihanista kuvista ja asuista,oon saanu hurjasti inspistä pukeutumiseen sun kautta!:)

 • La Petite

  Tama tuli jo ylla monta kertaa, mutta taytyy liittya kuoroon.. aivan ihana vaatehuone sinulla, inspis iskee..! Ajatuksetkin juoksee selkeammin kun vaatekaappi on jarjestyksessa :)

 • Maria

  Tuollainen erillinen pukeutumis- ja vaatesäilytystila olisi todella kätevä! Pelkät kaapit seinustalla eivät koskaan riitä yksinään, tällä hetkelläkin meidän makkarissa on erillinen vaaterekki ja eteisen kaapit pursuavat kenkiä.. ;)

 • Mrs. V

  Anonyymi,pahoittelen, mutta en paljasta täällä blogissa mitään itsestäni. En edes asuinmaatani. Pahoittelut varovaisuudestani ja suuri kiitos kauniista sanoistasi!:)Anonyymi,Kiitos kovasti. Se tosiaan tuntuu kodilta:) Kodin kuuluukin olla paikka missä viihtyy parhaiten!:)Anonyymi,sanotaan näin että emme ikinä tiedä tarkkaan kuinka pitkään missäkin tulemme asumaan. Emme sii nyt tiedä koska tulemme muuttamaan tästä talosta pois mutta varmasti muutamme viimeistään parin vuoden päästä. Ikävä kyllä en uskalla paljastamaan asuinmaatani. Netti on vaarallinen paikka kuten varmasti tiedät kun sinäkin käytät anonyymiyttä:) Toivottavasti ymmärrät:) Kiitos vielä kovasti kauniista sanoistasi:) Toimiva ratkaisu se meille on:)

 • Anonymous

  ootteko muuttamassa pois sieltä vai mitä, kun sanoit, että ei viitsi teettä verhoja, kun ei tiedä kauanko asumme täällä? Ja ymmärrän, että et halua paljastaa asuinmaatasi ja se on henk. koht. asia, mutta olisi kiva tietää se, kun olemme niin uteliaita. Aivan ihana vaatehuone tuollaisenko saisi. :)

 • Anonymous

  wau sulla on kyllä upee koti!

 • Anonymous

  missä maassa asut? teidän takapiha edellisissä postauksissa näyttää upealta!!

 • Mrs. V

  Kata,ne säästävät aikaa ja pitävät vaatteetkin paremmassa kunnossa. Ei tarvitse silitellä yhtä paljoa ja ripustaminen ja vaatteen etsiminen käy kädenkäänteessä.Ja naisena sitä tuntuu ainaa tarvitsevan jotain lisää:D Naurettavaa:DHuge,kiitos kovasti! Ikeassa voi toteuttaa omansa!:)Emilia,kiitos kovasti:) Ja olen erittäin tyytyväinen kokoelmaani:) Niin ja mä oon vielä niin natsi viikkaaja että kaikki pitää viikata tietyllä tavalla ja kaikille on oma paikkansa paidan tyypin ja värin mukaan:D Mikään ei mene kaappiin ennen viikkausta!:D Monica mikä Monica:DAsun ulkomailla, mutta ikävä kyllä en paljasta tämän blogin puolella mitään henkilökohtaisempaa. Koska en kerro mitään elämästäni, niin tuskin maallakaan on loppujen lopuksi mitään merkitystä:) Kiitos vielä kommentistasi!:)Pipari,no miksi ihmeessä?Anonyymi,no mähän käytän mielummin niitä Xtreme lash ripsienpidennyksiä josta tein postauksen viikko pari sitten. Mutta kun niitä ei ole silmissä niin itse olen käyttänyt Lancomen Hypnosea:)Annabella,Mitä mä oon blogeja katsonu niin en mä usko että mulla on paljoa enempää vaatteita kuin kenelläkään muullakaan:) Voi olla että se kuva hämää missä näkee vaatteiden roikkuvan, se oikea puoli on nimittäin kokonaan mieheni:D Kyllä – täällä ilmoittautuu toinen korkokenkien rakastaja!:)

 • Annabella

  Sulla on ihan älyttömän paljon vaatteita :o Tai ehkä se määrä vaan näyttää suuremmalta kun on tollai esillä, mulla kun on vaatehuoneessa :P Mutta noi kengät! Ihania, mulla on korkokenkäfetissi :D

 • Anonymous

  ihana!!! :) hei suosittele jotain hyvää ripsaria? joka ei varise tai mene luomille?? :;))

 • Pipari

  masennuin ;(

 • Emilia

  jos mä saisin päättää niin munkin kaikki vaatteet ois henkarilla, viikkaaminen on niin tuskastuttavaa! sulla on aivan ihana vaatehuone ja tosi paljon vaatteita :) Asutko sä jossain ulkomailla? Missä ? :)

 • Huge

  wau! tosi kiva ratkasu :)

 • Kata

  Monien muiden tavoin pidän minäkin henkarikaapeista. On niin paljon helpompaa pitää kaikki järjestyksessä ja löytää juuri se tietty paita, jota etsii! Vinoista pinoista on hankala löytää mitään ja mä kun en tykkää silittää vaatteita, henkareissa ne pysyis siistimmässä kunnossa kuin viikattuina.Luulen, että tilaa tarvis aina vaan enemmän ja enemmän. Vaikka asun aika pienessä kerrostaloasunnossa, onneks mulla on sentään yks makuuhuoneenseinä kokonaan kaappeja…silti on ahdasta!

 • Mrs. V

  Anonyymi,pyh pah tarvitse kateellinen olla! Omaa vaan suunnittelemaan!:)Alma,mullakin se ois unelma!Pitää vaan olla aika paljon tilaa talossa että saa kaikki roikkumaan. Harras haave kylläkin:DAnni,niin mullakin! Harras haave. Ehä tosiaan jonain päivänä saadaan jos todella haluataan:)tres chic,joo, tää vaatehuone kysymys on niin tyttöjen dream issue. Mäkin vaan kuolaten kattelin Carrien vaatekaappia sinkkuelämää leffassa. A girl can dream right?:)malin,voi kiitos mutta HYVIN kaukana ollaan vielä unelmien vaatehuoneesta. Tämä onneksi saatiin aikaiseksi ihan Ikean PAX kaapistoista ja sinne kivasti vaatteet ainakin mahtuvat!:)erica,meillä sama. Meidän helsingin asunnossa ei tilaa millekään walk in closetille ole (tai no varmaan olis jos olis ihan älyttömän hyvä suunnittelemaan) mutta onneksi täällä asuinmaan omakotitalossa on sitten enemmän tilaa.auray,niinkuin tuossa postauksessa mainitsin niin kaapistot ovat Ikean PAX mallistoa. Laatikot ja kaikki:) Eli Ikeaan vaan!:)Sohvi,se ajaa asiansa:) Ja olen tyytyväinen ratkaisuihini sillä se on juuri meille toimiva:) Ja sohvi…haaveet on tarkoitettu toteutettaviksi!:)matilda,siinähän niitä näkyy miehen vaatteita kuvassa roikkumassa oikealla:) ja kaikki keskihyllyköt ovat hänen:)Talvivaatteet (isot neuleet yms) ollaan molemmat laitettu varastoon omiin laatikoihin oottamaan syksyä.Runway,se henkaritila kyllä kelpais mullekki!:) Sitä ei ikinä tunnu olevan tarpeeksi!:DANonyymi,no kiitos sinulle ihanasta kommentista!:) Mä itseasiassa en pidä noista verhoista yhtään. Ne oli mitoitettu meidän entisen kodin olohuoneeseen jossa oli verhotangot melko alhaalla…Nyt noi on ihan liian lyhyet… Haluaisin pidemmät mutta kun ei tiedetä kauan enää asutaan täällä niin ei viitsi tuhlata rahaa ja teettää taas uusia (koska se maksaa ihan pirusti) ni noikin ajaa asian:)Mutta kiitos kuitenkin sinulle ihanasta kommentista ja että sinä pidät niistä!:) Itsekin pidän verhojen kiiltävästä materiaalista:)Heli,kiitos taas sulle kauniista sanoista:) Mutta totean taas – kauneus on katsojan silmissä!:) En tiedä vielä mitä kaikkea uskallan…joten en lupaa mitään. ehkä:)Anonyymi,nimenomaan siitä minäkin tykkään!:) Mahtava huomio!:) Itseasiassa meikkaan tossa isojen peilien edessä lattialla kun siinä vieressä on niin isot ikkunat että valo on ihan armoton:DHeini,itseasiassa mulla vähän sama:D Mä en tykkää yhtään noista verhoista tuolla koska ne on liian lyhyet. Ne on nimittäin mitoitettu vanhan kotimme olkkariin…Mutta emme tiedä kauanko enää täällä asumme niin emme halunneet myöskään uusia verhoja teettää kun se on niin pirun kallista (ja mä olen täysin lahjaton käsitöissä:D). Nojatuoli on lähinnä vaatteiden säilytyspaikka kun ei ole ehtinyt kamoja kaappiin vielä viikata:D Mutta tosiaan niinkuin sanoit – ratkaisu on erittäin toimiva meille.emmi,täytyy tähän kertoa että olen äärimmäisen järjestelmällinen ihminen. Joka päivä teen listoja ja kaiken on oltava järjestyksessä. Kaikella on paikkansa:D Jos tiedät sarjan Frendit niin kerrotaanpa sen verran että lähimmäisteni mielestä olen ihan kuin Monica:DKorundi,no aijaa!! JA mullakin on juuri ne vinot pinot tuolla peiliovien takana mitkä minäkin haluiaisin roikkumaan!!!:)anonyymi,kiitos kovasti!:) En lupaa mitään. katotaan mitä kaikkea raaskin näyttää:D Joten sanotaan että ehkä:)Anni,joo jotkut ratkaisut ovat kyllä ihan naurettavia. Mutta muutaman erittäin fiksun ratkaisun olen kulmaankin nähnyt (esim pyörivä tanko…) Mutta siis kiitos nyt ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi. Itsekin tosiaan unelmoin siitä täydellisestä kun on enemmän tilaa ja kun on talo minne jonain päivänä asetutaan…:)

 • Anni

  Olen niiiin samaa mieltä tosta henkaroinnista! Mäkin henkaroisin varmaan ihan kaikki vaatteet, mutta meidän vaatehuoneen on suunnitellut joku tollo, joten siellä on tasan yksi tanko, josta voi käyttää about puolet kun toinen puoli jää todella hankalasti hyllyjen taakse niin, että sinne ei kukaan yletä. ÄH!! Olen sanonut avopuolisolle, että seuraavassa kodissa on sitten pakko olla isompi ja parempi vaatehuone :D (Toivottavasti olisi ihan oma koti, niin saisi tosiaan ihan itse sen toteuttaa) Tämä sinun toteutus on kyllä mielestäni upea! Juuri jostain tuon tyylisestä olen haaveillut (:

 • Anonymous

  Onpa ihana vaatehuone. Voisitko esitellä myös taloanne muualta? Esim. keittiö, kylppäri ym..

 • Korundi

  Näyttää todella hyvältä! Itse olen haaveillut vaatehuoneesta jo vaikka kuinka ja kauan, etupäässä juuri sen takia, että kaikki vaatteet saisi henkareihin, eikä tarvitsisi enää viikata! On vain niin paljon miellyttävämpää valita vaatteita kun ne ovat siististi henkareissa eikä pinoissa, joissa näkyy vain viiru vaatteesta ja kun otat alimman niin pahimmillaan koko pino sortuu.:)

 • emmi

  täydellinen ratkaisu vaatehuoneelle! :) ihailen järjestelmällisyyttäsi :) toivon, että saisin omani joskus tuonveroiseen kuntoon!

 • Heini

  Sain noista verhoista ja nojatuolista hotelli-viboja. Käytännölliseltä ja ennen kaikkea hyvältä kuitenkin näyttää.

 • Anonymous

  Hieno vaatehuone ja tykkään, kun sinne tulee luonnonvaloa!

 • Heli

  Näyttää just mageelta! Jos mahdollista, ois kiva jos voisit tehdä esim keittiöpostauksen tms., koko talon esittelykin ois aivan mainio! Sulla näyttää olevan hyvä silmä sisustuksessakin! wow!

 • Anonymous

  Ihanat nuo teidän makuuhuoneen verhot! Oletkohan hankkinut ne Suomesta? Ja todellikin.. ottaisin vastaavan vaatehuoneen koska tahansa!! :) Kiitos kun raotit sitä meille.

 • Runway

  on kyllä kiva vaatehuone! Ja henkaritilaa kaipailisin kyllä lisää meillekin.

 • Matilda

  Hienolta näyttää! Mutta minne mahtuvat kaikki miehesi vaatteet? ;)

 • Sohvi

  Kyllä on tosiaan ihana vaatehuone! Näyttäisipä omanikin tuolta, mutta voin vain haaveilla :D

 • auray

  Aivan ihana vaatehuone :) Voisin hankkia omaankin vaatehuoneeseeni tuollaisen valkoisen laatikoston, saanko kysyä, että mistä olet hankkinut sen? Sinulla on kyllä todellakin sisusussilmää :)

 • erica

  oi, omakotitalon hyvät puolet! itsellänikin oli oikein unelmavaatehuone kun asuin vielä kotona vanhempieni kanssa, mutta keskustan kerrostaloasunnoissa ne ovat hyvin harvassa. nyt olen tyytynyt kolmeen vaatekaappiin, joihin hädin tuskin saan mahdutettua kahden ihmisen vaatteet :D

 • málin

  oih ihan ku suoraan jostai carrien vaatehuoneesta ;) ihan jumalattoman upea! kyllä sun kelpaa elellä :)

 • très chic

  Wow! Ihan mahtava vaatehuone!:)Ja olet oikeassa, henkaritilaa ei voi olla koskaan liikaa;)Olen juuri saanut valmiiksi oman vaatehuoneeni ja suunnittelen jo millainen seuraavasta tulisi=) hehe

 • Anni

  Ihanaa :) Itse olen aina unelmoinut vaatehuoneesta ( jossa kaikki vaatteet olisivat henkareissa) Maybe some day.

 • Alma

  Ehdottomasti kaikki vaatteet voisivat minunkin puolestani olla henkareissa. Itsekin haluan seuraavan kotini vaatesäilytykseen pelkkiä tankoja.:)

 • Anonymous

  ihana! ei varmaan tarvi kertoa ees kuinka kateellinen olen:)