CATEGORIES

Vihreää ja purppuraa vai…?

3.3.2013

Tällä hetkellä pohdin kahden eri vaihtoehdon välillä tuomaan piristystä beigevalkoisen värimaailman keskelle makuuhuoneeseen. Edelleen haluan pitää tunnelman vahvan harmonisena, mutta tyynyillä ja päiväpeitoilla voisin tuodä häivähdyksen vaaleanvihreää ja sitäkin pienemmän häivähdyksen kirkasta purppuraa. Ajatuksen innoitti ostamani tulppaanit.

Toinen värikombo vaihtoehto olisi keltainen ja harmaa. Inspiskuvia siitä tulossa. Ideaalia olisi, jos löytäisin näitä värimaailmoita mukailevan kankaan, joista voisin tyynyt teettää. Huonetta voisi koota yhteen vaikkapa verhoilemalla kampauspöydän tuolin sammalla värimaailmalla… Kiitos kaikille loistoideoista!

Pysykäähän kuulolla illalla, sillä silloin julkistan Footway-kilpailun onnekkaat voittajat!

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tuo Pentikin lampunjalka on ihana! Muutenkin pidän tuosta värimaailmasta. Mä olisin ton vihertävän kannalla tai sitten jonkun sinisen sävyn :)

 • Tunatus

  Tuli mieleen, että jos keltaista ja harmaata värimaailmaa suunnittelet, niin kannattaa vilkaista Kodin Ykkösen Anno-sarjan kevätvalikoima (kankaita, pöytäliinoja, tyynynpäällisiä yms.), siinä on mielestäni keskeisenä värinä nyt keväällä keltainen ja harmaa, sekä toisena värinä taisi harmaan rinnalla olla mintunvihreä. :) Ainakin inspiraatioksi jos ei muuten.

 • Hei,

  Makuuhuoneen tehosteväriksi voisi käydä myös sellainen veden viher-sininen. Itselläni vanhassa asunnossa oli Laura Ashleyn tapetti, jossa yhdistyi kultainen beige ja tämä “veden vihreä”. Tämä värimaailma sopi täydellisesti makuuhuoneeseen, sillä se oli rauhallinen ja tyylikäs.

 • Megsie

  Moikka! Mistä toi ihana sängynpääty on? :)

 • KJ

  Moikka!
  Hyvin toimii tuo purppura! :) Vihreäkin tietysti. Ei varmasti mene vikaan kumman tahansa valitset. By the way, ehdotus sängyn petaamiseen.. jos saa ehdottaa.. laita päiväpeitto suoraksi sängynpäätyyn asti ja kaikki tyynyt lomittain sen päälle. Tai vaihtoehtoisesti taitteella sisustustyynyjen kohdalle. Nyt “nukkumatyynyt” jäävät möykkyyn peitteen alle ja petaus ei ole mielestäni viimeistelty. Itse nimittäin aloin petaamaan meidän sänkyämme vasta hiljattain näin. ;D Mukavaa viikkoa!

  • Mrs.V

   Ihana vinkki!! Kiitos! Tätä tulen varmasti kokeilemaan!! :)

 • Marikah

  Onpa hauskan väriset tulppaanit! Huurteiset pastellit vaaleanvihreä ja hento vaaleanpunainen puhuttelee mua just nyt kovasti. Pentikillä on siihen tuskaan lääkkeeksi ihania silkkisiä koristetyynyjä.

 • Salla

  Ihania kuvia!
  Tulppaaneja kannattaa pitää ihan matalassa, vain muutaman sentin korkuisessa vedessä. Muuten ne kasvattavat vartta ihan huimasti ja kukinta-aika jää lyhemmäksi. Myös siksi vähemmän veden käyttö auttaa, että kukan varsi ei ”sula” veteen, niin vesi pysyy pidempään hyvänä :)

  • Mrs.V

   Kiitos loistavasta vinkistä! Mä nimittäin en todellakaan saanut ripaustakaan viherpeukaloa! Muistetaan! :)

 • S

  Kukat tuo aina piristystä sisustukseen. :) Kauniita kuvia.

  http://www.1beautybox.blogspot.fi

 • Omaa silmääni miellyttää tuo vihreän ja purppuran yhdistelmä kovastikin! Takuuvarmasti piristävä ja raikas! Toinenkin väriyhdistelmä kuulostaa kauniilta, mutta ainakin itse ajattelen, että olisi vaikea löytää harmaan sävyä, joka toimii hyvin beigen kanssa. Raikas yhdistelmä tuo keltainen ja harmaa on myös varmasti! :)

 • nanna

  Moi! Värimaailma kolahtaa, keväisen vihreä ja hennon purppura tuovat varmasti iloa harmoniseen värimaailmaan. Ainoa, mikä pistää vähän silmään tulppaanien maljakko. Ihan vaan oma käsitys on, ettei leikkokukkien lehtiä kannattaisi uittaa vedessä, ja matalampi maljakko antaisi tulppaanille tilaa ja näyttävyyttä kun se saisi olla vapaammin. Mutta nämä on ihan makuasioita.

 • tosi kauniilta näyttää teillä!

 • Johanna

  Hyviä vaaleita kelta-harmaita-kankaita olen löytänyt ainakin Laura Ashleylta. Olen itse ostanut sieltä kankaat ja tehnyt sohvatyynyt; toinen on kukallinen ja toinen raidallinen kyseisistä väreistä.

  Mutta kukilla saa tosiaan yllättävän paljon piristystä ja väriä asuntoon!

  Nimim. Keittiöremonttikaaoksen keskellä elävä

 • Pile

  Moi! Kauniita kuvia! Itselläni on hakusessa laadukkaat, klassiset ja kauniit yöpöydän valaisimet eli onko noi kuvissa olevat (varjostimet ja jalat) Roomlightilta vai mistä? Mukavaa kevättä!

  • Mrs.V

   Hei! Jalat ovat Pentikin ja varjostimet on ostettu reilu 10 vuotta sitten jostain ulkomailta miehen toimesta:/

   • Ella

    Clas Ohlsonilta löytyy (on löytyny ainaki vielä vähän aikaa sitten) vähän samantapaisilla lampunjaloilla varustettuja pöytävalaisimia kahdessa eri värissä :D