CATEGORIES

Maybelline FW Look -kisa

3.5.2013

*Yhteistyössä Maybellinen kanssa*

Mainitsin teille viikko sitten Maybelline-kilpailusta, missä voitte voittaa itsellenne ison kasan kosmetiikkaa!

Jo jokin aika sitten kosmetiikkajätti starttasi kampanjan, missä bloggaajat loihtivat itselleen omannäköisen meikin Maybellinen kolmesta eri fashionweek-lookista inspiroituneena. Annetut esimerkit olivat omaan tyyliini melkoisen rajuja. Minä kun suosin arkimeikissä hyvää pohjaa ja huulikiiltoa. Helppoa ja nopeaa. Meikkien seasta löysin kuitenkin pari uutta lempparia, joista tekin olette jo ehtineet kuulla. Heidän raikkaat uudet huulipunansa, Pink Pop ja Fuchsia Flash, ovat olleet minulla ahkerassa käytössä.

outfit orange shirt mulberry alexa IMG_9448

Nyt voit käydä Maybellinen kampanjasivulla katsomassa, miten toteutan yllä olevassa kuvassa nähdyn kahden minuutin meikin vain kahdella tuotteella (ripsienpidennykset nopeuttavat huomattavasti meikkirutiinejani). Video kestää vain kolme minuuttia ja käytän ainoastaan kahta tuotetta. Molemmat ovat Maybellinen.

Sivulta löydät myös muiden bloggaajien Maybelline-meikkivideot. Äänestä suosikkiasi ja voit voittaa itsellesi samaan meikkiin tarvittavat tuotteet ja vielä vähän lisää ihania tuotteita…

Arpaonnea!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kiva ja kevyen oloinen kokonaisuus. Pitäisi kyllä hankkia ripsien pidennykset itsekin – helpottaisi niin kovasti kiireisiä aamuja! :)

  • Elisabete

    Aaw, arvaa kuka kävi tänään hakemassa ennen töitä oman Fuchsia Flashin!? No minä. :D Ja pitihän tällä uudelle punalla päästä maalaamaan huulet heti! Kiitos vinkistä, ja ääneni on annettu muruselle! <3 :)