CATEGORIES

Syntymäpäiväni

11.10.2017

Tänään täytän 33-vuotta. Viime viikonloppuna mieheni järjesti minulle pienen syntymäpäiväillallisen lähimpien ystävieni kesken. Olin toivonut, että merkkipäivän äärellä voisin pysähtyä hetkeksi, istua alas ja jutella ystävieni kanssa mitä kaikille oikeasti kuuluu. Se toive toteutui ja meillä oli ihana rauhallinen ilta ystävien kanssa hyvin syöden ja juoden. Mutta 33-vuotta. Se tuntuu jotenkin kovin suuremmoiselta. 33 vuotta, joista reilu 13 on yhteisiä vuosia mieheni kanssa ja niiden sisään on siunattu 3 ihanaa lasta. Kolmonen on selvästi hyvä luku meille nyt. Syntymäpäivät eivät ole kohdallani kriisin kohtia. Ne ovat enemmänkin päiviä jolloin on pysähtynyt kiitollisena huomaamaan, että taas on saanut vuoden lisää. Olen kiitollinen kasvaneesta perheestäni. Olen kiitollinen, että meillä on paljon perhettä ympärillä ja kaikki voivat hyvin. Olen kiitollinen kaikille ystävilleni, jotka ovat elämässäni ja tukevat minua niin hyvinä kuin vaikeina aikoina. Olen kiitollinen, että saan tehdä blogia nyt työkseni kun lapset ovat vielä pieniä. Blogi mahdollistaa sen, että voin maksimoida ajan perheeni kanssa. Joten valtava kiitos teille, että olette taas yhden vuoden lisää olleet mukanani. Kiitos, että saan jakaa vuosia kanssanne <3

Yllä näkyvän kuvan on ottanut Karoliina Jääskeläinen (Valoon Photography) vuosi sitten samoihin aikoihin, juuri ennen kolmannen poikani syntymää. <3

34 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Onnea ihana Hanna. ❤ Luin tämän tekstin jo eilen, ja oli tarkoitukseni onnitellakin, mutta kaksi pientä vilkasta poikaa kanssani kotona, niin tiedät varmasti, miten ne hetket sinkoavat hyvinkin nopeasti irti siitä, mitä juuri piti tehdä. ;)

  On hienoa saada seurata sinua ja valloittavia pieniä poikiasi niin täällä blogissasi kuin instagramissakin, olet upea, kaikin tavoin. ❤

  • Voi miten ihana Maria olet, että kaiken tuon hälinän keskellä (mä niin tiedän! :D ) halusit tulla vielä toivottamaan kauniit sanat! <3 Kiitos niin kovin että olet mukana. <3

 • Tiina

  Onnea ihana Hanna! ? Kiitos blogistasi, näitä postauksia lukiessa tavoittaa itsekin sisältään sellaisen lämpimän, hyvän olon.

  • Voi kiitos kommentistasi! <3 SIihen blogillani pyrin ja olen todella iloinen jos se kohdallasi toteutuu <3

 • Sofia

  Onnea ihana Hanna! Miten hyvä energia sinusta välittyykään! Toivotan kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

  • Voi kiitos ihana Sofia kauniista sanoista! <3 Sitä samaa sinulle! <3

 • Jonna

  Ihanaa syntymäpäivää! <3 Toivottavasti olet nauttinut päivästäsi :) Ja kiitos ihanasta blogista, tätä on aina ollut ilo lukea ja instastories tuo kivasti kivasti häivähdyksen sun normaalia arkea ja kaikesta vauhdista huolimatta jaksat aina hymyillä! siitä pitäis itsekin ottaa mallia :)

  • Kiitos ihana Jonna! <3 Jotenkin sitä niin tietää tämän hetken ohikiitävyyden ja vaikka kiirettä on niin nautin ihan hurjasti pienten lasten arjesta <3 Kiitos kovin jos koet, että se välittyy <3 Ihanaa syksyä sinulle ja kiitos kun luet ja annoit aikaasi vielä lisää tällä kauniilla kommentilla <3

 • Reetta

  Lämpimät onnentoivotukset, Hanna!! Kiitos blogistasi, joka on aina täynnä elämäniloa ja positiivisuutta! Kirjoituksesi auttavat näkemään paremmin itsekin omia kiitollisuuden aiheita elämässä. Ihanaa syksyä!

  T. Eräs pitkäaikainen lukijasi

  • Voi valtavat kiitokset sinulle! Siitä että olet seuranani ja kauniilla kommentilla halusit piristää päivääni <3 Kiitos!

 • Jenna

  Ihanaa syntymäpäivää sinulle Hanna!

  Viimeisin vuosi on ollut erityisen upea blogisi parissa. Ihailen kykyäsi ja rohkeuttasi välittää vaikeitakin aiheita sanoiksi, jotka yhä useammin sekä liikuttavat että lohduttavat täällä ruudun toisessa päässä.

  • Voi miten kauniisti sanottu! Tätä on tosiaan tullut tehtyä jo pitkään ja sen myötä huomannut että sellaisista aiheista saan itsekin enemmän irti. Olen niin onnellinen, että olen kyennyt liikuttamaan ja lohduttamaan! <3 Kiitos Jenna!

 • Hyvää syntympäivää! Pakko sanoa, että vaikutat kauniilta ihmiseltä inside out! :)

  xx Jenna
  http://www.nouw.com/jennaclaudia

  • Kiitos ihanuus – kertoo tosin sinusta enemmän <3 Oot ihana!

 • Sara

  Onneksi olkoon, Hanna! Blogiasi, kuviasi ja ennen kaikkea ajatuksiasi on aina yhtä ihana lukea.

  • Voi että miten ihana kuulla <3 Merkitsee minulle suuresti. Kiitos <3

 • Jenni I.

  Hei Hanna ja onnea 33-vuotiaalle! :) Vaikka blogeja tulee lueskeltua välillä enemmän ja välillä vähemmän, huomaan palaavani blogiisi ja kahlaamaan kaikki välissä tulleet postaukset aina uudestaan ja uudestaan. On ollut ihana seurata perheesi kasvamista nykyisiin mittoihinsa ja unelmien toteutumista. :)

  Syntymäpäivääsi liittymättä haluaisin kysellä sulta, miten sun Samsoe&Samsoen neuleet ovat kestäneet? Oon himoinnut neulemekkoja jo viime keväästä asti ja kotiutin sitten yhden Vilalta, mutta se nyppyyntyikin melkein heti käytössä ja kun materiaalilappua tutkin, niin sehän olikin sitten 50 % viskoosia, 27 % nylonia ja 23 % polyesteria. Ja tuosta johdannaisena mietin taas sitä sanontaa, ett “köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa” ja pohdin, pitäisikö tässä oikeasti sitten satsata johonkin laatuneulemekkoon ja tutkia, jos Samsoe&Samsoelta neulemekko löytyisi.

  Lisäksi kahlasin nettiä läpi ja löysin Espritiltä neulemekon, jossa on 83% puuvillaa ja 17% polyamidia. Noiden tietojen perusteella uskaltaisitko ostaa? Tässä vielä linkki mekkoon: http://www.esprit.fi/naistenvaatteet/clothes/mekot/neulemekot/neuleminimekko-puuvillasekoitetta-087CC1E005_001 .

  Kiitos, jos vain millään jaksat vastailla! :)

  • Valtavat kiitokset sinulle ihana Jenni! Olen niin otettu, että näiden kaikkien vuosien jälkeen palaat minun ja blogini pariin <3 KOska loistavia blogeja on mieletön määrä ja aikaa niin rajallisesti. Ja hei itse olen pitänyt ihan hurjasti samsoe & samsoen neulemekostani, mutta siitäkin olen saanut ihmisiltä ristiriitaista palautetta, kun joillakin alkanut hurjasti nyppyyntyä! Mutta tuo Espritin mekon materiaalisekoitus kuulostaisi hyvältä! Nyrkkisääntönä, että olisi ainakin yli 50% luonnonkuitua niin ollaan vahvemmilla. Ja itse tykkään kun ei ole esim 100% puuvillaa. Puuvillalla kun on tapana mennä kasaan paljonkin ekan pesun jälkeen, mutta pieni määrä polyamidia auttaa pitämään koon paremmin. Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 • Helkku

  Oikein lämpimät synttärionnittelut, toivottavasti sulla on ihana päivä. <3 minä edelleenkin luen blogiasi, ainut mikä on omalle lukulistalle jäänyt. Oisinkohan nyt seitsemän vuotta sun blogia seurannut? Hurjaa miten aika menee! Kommentointi on vähäistä, mutta aina luen tekstit.
  Mut paljon onnea vielä kerran! :)

  -Helkku

  • Voi Helkku!!!! <3 Pitkästä aikaa! <3 Kiitos niin kovin että käyt. Tuntuu niin hyvän lämpimältä tietää, että sinäkin olet siellä – vaikka meillä kaikilla tosiaan arki niin kiireistä. Kiitos kun kävit huikkasemassa kaiken kiireen keskeltä <3 Olen onnellinen läsnäolostasi <3 Kiitos ihana Helkku!

 • E

  Aivan ihanaa syntymäpäivää Hanna! Olet aivan upea ja on mieletön etuoikeus saada seurata blogin kautta niin kaunista äitiä ja naista. Herttinen, että ihailen sinua! <3

  • Miten ystävällinen olet! <3 Kiitos! Niin otettu olen järisyttävän kauniista sanoistasi! <3

 • Rosa

  Lämpimät onnittelut Hanna!<3 Aina kuulet samaa (minulta ja muilta) että olet niin empaattinen ja symppis :D Ja teet työsi hyvin, kuten kuuluu. Ihana, että teet selkeästi pintaa syvemmälle postauksia, joissa jaat syvällisemmätkin ajatukset. Pelkkää korkkareita ja matkalaukkuja ei jaksaisi lukea tai katsella=)

  • Kiitos ihana ihana Rosa, että olet ollut kanssani niin pitkään ja pysähdyt arjessasi hetkeksi sanoaksesi ja toivottaaksesi minulle jotain näin kaunista. Kiitos että olet <3

 • sanna

  Paljon Onnea! Vanheneminen on etuoikeus, jota ei ole kaikille suotu.

  • Se on juuri näin! <3 Voi kun sitä saisi olla niinkin onnekas että saisi juhlia jokupäivä vaikka 83-vuotisjuhlia mieheni, poikieni ja ehkä jopa miniöiden ja lastenlasten kanssa <3

 • Maritta

  Sydämelliset onnittelut hienolle, viisaalle , lahjakkaalle, ahkeralle ja kauniille lempiblogistilleni!

  • Valtava kiitos Maritta onnitteluista ja että otit aikaa arjestasi sanoakseni minulle jotain näin kaunista <3 Kiitos että olet <3

 • Sanna

  Paljon onnea upea, ihana Hanna!

  On ollut ilo ja etuoikeus saada seurata sinun ja koko teidän perheen elämää. Susta huokuu mieletön sydämellisyys ja positiivisuus, josta moni saisi ottaa mallia.

  • Valtava kiitos että olet mukana ja annat minulle aikaasi <3 Ja kiitos, että näet minut ja blogini noin kauniisti!

 • TanjaM

  Onnea 33-vuotiaalle. :)

  • Kiitos kovin! :)

 • Haidi

  Aivan ihanaa syntymäpäivää ! <3 ihana, että illallinen ystävien kanssa onnistui ja pääsi juhlistamaan vuoden viisaampana olemista hyvässä seurassa!

  • Kiitos ihana Haidi! Juuri näin – oli kyllä ihanaa istua alas, syödä ruoka kaikessa rauhassa ja nauttia rytmikkäästä ja tunteita herättävistä keskusteluista ystävien kanssa. <3