CATEGORIES

Blogivinkki!

11.5.2013

Eilisessä postauksessa kysyin ketkä kuuluvat teidän tyyli-ikoneihinne. Kiitos vastauksienne, sain seurattavien listalle pari uutta nimeä. Erityisen paljon ihastuin Iisan vinkkaamaan Angelica Blickin tyyliin. Hän on 22-vuotias ruotsalaisbloggaaja, joka tällä hetkellä vaikuttaa Tukholmassa. Ammattibloggaamisen lisäksi hän toimii myös vaatesuunnittelijana ja stylistinä.

angelicablick outfit2-1024x512 paris44 yellow12-1024x682 cherry39 cherry37-1024x682all pics:http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Todella inspiroivia asuja. Lähes kaikista hänen asukokonaisuuksistaan löytyi elementtejä, joita integroisin mielelläni myös omaan vaatekaappiini. Erityisen paljon pidin hänen valokuvistaan sekä kuvankäsittelytyylistä. Tunnelmallisia taustoja, tyylikkäitä tekstejä sekä vangitsevia kokonaisuuksia. Suosittelen kurkkaamaan Angelica Blickin blogin täältä.

Maanantaina suuntaan Canonin valokuvauskurssille. Toivottavasti sen jälkeen pääsen astetta lähemmäs näin vaikuttavia kuvaajantaitoja!

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hieno vinkki, kiitos kun jaoit sen meidän kanssa!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Erika

  Angelica Blickilla on oma ammatti valokuvaaja kaveri,joka ottaa kaikki sen kuvat! Ala ota liikaa paineita ;)

 • SanniS

  Angelicka Blick on kuulunut jo pitkään suosikkeihini! Hänen asukokonaisuutensa, meikki- ja hiustyylit, kuvien laatu ja sommittelu sekä blogin yleisilme ovat ihan mielettömän inspiroivia ja kaunista katseltavaa! :) Upea blogi!

 • lisa

  Jee, kiva että pidit! :)