CATEGORIES

Olivian nimpparit

19.5.2013

Oletko jo kuullut, että Olivia-lehtemme juhlii nimipäiviään ravintola Apollossa (Mannerheimintie 16, Helsinki) keskiviikkona 29.5 kiinnostavien keskusteluiden ja kauneustrendien merkeissä? No nyt kuulit, joten toivottavasti sinäkin pääset paikalle!

Päivä alkaa 14.00 nimppareiden etkoilla Apollo Café Forumissa, missä Mariela Sarkima etsii malleja tulevaan Hair Bible-kirjaansa, joka on jatkoa supersuositulle The Make Up Biblelle. Etkoilla voit myös tehdä löytöjä huippubrändien Designer Outletista! Paikalle on vapaa pääsy.

kuva

Varsinaiset juhlat starttaavat Apollossa kello 18.00, minne on 18 vuoden ikäraja.

Ohjelma

18.00 Miten saat unelmiesi työpaikan? Paneelikeskustelu, johon yleisöllä on mahdollisuus osallistua

19.00 Kauneustrendit. Mariela Sarkima kertoo ja näyttää kevään kiinnostavimmat kauneustrendit

19.30 Illan tähtiesiintyjä

20.00 Tilaisuus päättyy

Lipun tapahtumaan voi ostaa täältä. 6 euron lippu sisältää tervetulodrinkin ja narikan. 300 ensimmäisenä paikalle tullutta saa lisäksi lahjakassin.

Nyt vaan ruksaamaan 29.5 ylös kalenteriin ja toivottavasti silloin nähdään! Huippukiva päivä tulossa!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tytti

  Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen Louboutinin kengistä joita omistat jos niitä on useampi pari :) Tai vaikka kaikista korkokengistäsi!

  • Mrs.V

   Moikka! :) Olen joskus tehnyt postauksen omistamistani yksilöistä! Parilla yksilöllä karttuneet sen jälkeen, mutta jos käytät blogini oikean sivupalkin “etsi blogista” hakua ja kirjoitat kengät niin toivottavasti löytyy vanhojen postauksien
   seasta! :)