CATEGORIES

Instravel – Strictly Style in Spain

3.6.2013

Täällä on hädin tuskin ehditty viitsitty istahtaa koneen ääreen. Suomessakin on saatu nauttia niin mahtavista helteistä, että taitaapi olla monella samainen ongelma? Blogia en ole ehtinyt samalla tavalla vilkuilemaan, kuin vaikkapa Instagrammia. Auringossa makaillessa on kiva selata kännykällä tuttujen kuulumisia kuvien muodossa.

Vaikka päivät kuluvatkin pikälti poolilla auringosta nauttien, on täällä tapahtunut jotain hyvin suurta. Tämä päivä on minulle ja pienelle perheelleni hyvin erityinen päivä. Yksi elämämme merkkipaaluista tapahtui tänään, 3. kesäkuuta 2013: Minun pieni poikani oppi kävelemään. Voi tätä vanhempien riemua <3

instravelss

Tästä eteenpäin taitaa kiire pahentua entuudestaan…

Yllä olevat kuvat ovat kaikki @strictlystylen Instagram-tililtä. Ihania kesäpäiviä kaikille!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • minttunen

  Hei!

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, mutten ole koskaan kommentoinut.. Ihanaa, että poikasi oppi kävelemään :) Semmosta kysyisin, miten saat Instagrammiin noi tekstit laitettua? Kiva, jos jaksat vastat a:)

 • Anna

  Hei meneppä katsomaan instragrammissa nimi linettenerheim. Eikös sun siskosta ole joskus otettu tuollainen kuva mikä “linetellä” on profiilissa? Selvästi siis profiili ei ole siskosi joten kuvaahan käytetään väärin?

  • Mrs.V

   Niinpä näkyy! Kiitos huomiosta… Tosiaan otin tuon kuvan siskostani täällä ALteassa pari vuotta sitten ja nyt viimeisen vuoden aikana se on levinnyt erityisesti Instagrammissa juurikin näin väärinkäyttönä :/

   • Anna

    nomutta ihana kuva onkin <3 eikai sille oikeen nykypäivänä mitään voi:)

 • Hei!

  Missäpain Espanjaa olitte?:) ja ihana tuo kävelemään oppiminen, lämmittää sydäntä:).

 • Onnea! Pian se pikkarainen kerkeää vaikka ja mihin.. ;)

 • mimosa xD

  Voi että kun ihanaa<3
  Onnea pikkumiehelle!

 • haidi

  Voi miten ihanaa ja jotenkin minusta kivan kuuloinen kun Espanjassa isovanhempien ja kaiken perheen läsnäollessa! Isot onnittelut pienen suuresta saavutuksesta! :> <3 nauttikaa loppulomasta!

 • Elisabete

  Voi että! <3 Muistan itsekkin kuinka kyynel vierähti pitkin poskea kun tyttö oppi kävelemään, ikimuistoisia hetkiä <3