CATEGORIES

Seuraa siskoa!

24.8.2013

Siskon blogi on saanut heti alkuun valtavan suosion. Ensimmäisellä viikolla hänen blogissaan kävi jopa 33 000 uniikkia kävijää! Ihan valtaisan suuri kiitos siis teille ihanille, jotka olette ottaneet hänet niin lämpimin ja avoimin sylin vastaan! Minä ja siskoni olemme erittäin otettuja!

DSC_0502

Minusta on ihanaa, että sisko viimein aloitti blogin. Todella ihanaa ideoida yhdessä hänen kanssaan uusia blogipostauksia ja toteuttaakin niitä. Minäkin olen saanut toteuttaa itseni ihan uudella tavalla, kun olen saanut toimia siskon päivän asujen kuvaajana.

Jos haluat pysyä ajantasalla Blond Rivets-blogin päivityksistä, voit seurata häntä facebookissa, blogilistalla, bloglovinissa sekä Instagrammissa!

Kiitos teille kaikille valtaisasta tuesta! :)

22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Molemmat, sinun ja siskosi, blogit ovat kyllä niin laatukamaa! Mielettömät kuvat ja ulkoasu molemmissa. Sä oot tosi taitava kuvaaja, Hanna! Kummankaan teistä tyylit eivät kohtaa omaani, mutta kuvien ja lämminhenkisen tekstin vuoksi luen mielelläni. Jatkakaa molemmat samaan tyyliin. :)

 • Laura

  Mahtavia kuvia siskollasikin blogissaan! Upeaa! Kyllähän täällä maailmassa on tilaa usealle. :)

 • -A-

  Sinäkö olet ottanut siskosi blogin kuvat?? Upeita! Olet kyllä kehittynyt kameran käytössä paljon.

  • Mrs.V

   Olen ja kiitos! Pyrin kaikin puolin kehittymään kuvauksessa. Ensimmäistä kertaa pääsen itse kuvailemaan päivän asuja! :)

 • Ida

  Siskollasi on tosiaan upea blogi ja siellä on tultukin muutamia kertoja vietailtua ! :) Mieleeni juolahti kysymys että milloin Tyylipäivä kilpailub voittajat julkistetaan ? Täällä kuumeisesti odotetaan tuloksia ! :D

 • Heinis

  :)))

  • Mrs.V

   :)

 • aila

  kivalta näyttää siskosi blogi…hänen tyylinsä on itse asiassa lähempänä omaani kuin sinun tyylisi, mutta tyyliseikat eivät ole minulle ainoa syy lukea blogeja…joitakin blogeja käyn lukemassa ihan vain siksi, koska bloggaajasta välittyy niin mukava tunnelma : ))

  • Mrs.V

   Mahtava kuulla! siskolla on tosiaan hyvin erilainen tyyli, joten ihanaa, että sieltä mun blogin lukijoista löytyy paljon kuitenkin enemmän siskon tyylisiä! :) Ja sama homma täällä – kyllä minäkin pidän nimenomaan blogeissa tyylin lisäksi siitä, että blogin tunnelma on positiivinen! :)

 • K

  Siskosi blogi on todella kiva! Ei pelkkää muotia vaan myös lifestylia. Lisäksi hän on NIIN kaunis, jos olisin mies tai naisista kiinnostunut hän olisi unelmieni nainen :D

  • Mrs.V

   Se on! :) Hän on todella kaunis – ei meitä tosiaan heti siskoiksi äkäisi :D Ja sisko(sekä hänen poikaystävänsä) ovat varmasti todella otettuja kohteliaisuudesta ;) :D

 • Sina

  Älä yritä ottaa kunniaa siskosi blogista aivan kuin se olisi SINUN ansiotasi ja SINUN ystävälliset lukijat myös sen lukijoita. Kyllä siskosi on ihan omilla taidoillaan blogin luonut ja ilman sinuakin se varmasti nousisi suureen suosioon – ehkä hieman hitaammin mutta kuitenkin. Kyllä blogilla on paljon lukijoita, jotka eivät ole sinun blogistasi koskaan kuullutkaan. Ymmärrän, että tarkoitat vain tukea häntä, mutta tuntuu kuin taustalla olisi pelko siitä että siskostasi saattaa tullakin sinua suositumpi ja haluat korostaa sitä, että SINÄ olet blogin virallinen ideoija ja kuvaaja ja sinun ansiostasi hän on lukijansa saanut.

  • Hyvänen aika

   Tuo negatiivinen kommentti kertoo paljon enemmän kirjoittajastaan ja hänen tavastaan ja asenteestaan suhtautua muiden auttamiseen kuin mistään muusta. Jos ei itse ole pyyteettömästi valmis ja halukas ja iloinen auttamaan muita, niin toki tuntuu vaikealta uskoa, että muutkaan siihen kykenisivät, vaan sitä luulee, että tekee jotain vain korostaakseen omaa erinomaisuuttaan. Todellakin apua, kuinka joidenkin ihmisten mieli näkee mustana ihan puhtaan valkoisekin.

   Mrs. V:n siskon blogi on todella tyylikäs, mutta oma tyylini on lähempänä Mrs. V:n tyyliä ja tyyliäkin enemmän olen minäkin ihastunut tämän blogin tunnelmaan <3

   • Mrs.V

    Oletan, että viesti oli provo? :D Sen verran puskista tuli :D Toivottavasti oli, sillä olisi tosiaan aika synkkää ajatella, että noinkin voisi tällaisia asoita nähdä.

    Kiitos paljon, että olet myöskin osoittanut tukesi siskolle! JA suuri kiitos siitä, että pidät blogini tunnelmasta! :) Se on minulle suuri kohteliaisuus <3 Koska lämmintä ja välittävää tunnelmaa haluankin täällä välittää, mikä on ajoittain vaikeaa kun haluaa blogin pysyvän kuitenkin pinnallisena :D

  • Mrs.V

   Voi apua :D Aina joskus yllättyy, miten ihmiset voivatkin nähdä asiat niin erilailla!
   Mainostan siskoani, koska uskon ja haluan että hän menestyy! Ja uskon, että hänen blogistaan tulee vielä paljon suurempi kuin minun! :) Google analyticsin vuoksi tiedän, että n.80% siskon blogin lukijoista on tullut oman blogini kautta, siksi halusin teitä kiitellä :) Joten ei mitään pelkoa – suuri usko vain siskoon! :) Uusien blogien on vain aina vaikea päästä ihmisten tietoisuuteen, niin siksi yritän auttaa siskoa eteenpäin. Uskon myös, että monet teistä lukijoista myös ihastusistte siskon erilaiseen ja ihastuttavaan tyyliin, joka on ihan oman seuraajakuntansa ansainnut :)

   • Ohhoh, voi ei Hanna! Kiva kiitos kaikesta avusta mitä olet siskollesi tuonut ;)

    Mä koukutuin myös Kiran blogiin, ihan mahtavia kuvia – paikkoineen ja asentoineen! Hyvä te :)

    • Mrs.V

     Joo kieltämättä oli vähän ylläripylläri, mutta näitä välillä on :D Ihanaa, että siskon blogi ihastutti! :) Niin ihana kuulla! Isot terkut teidän pojille! (toivottavasti allergiat ovat edes vähän jo helpottuneet? )

     • Kiitos terkuista :) – allergiat valitettavasti on ja pysyy, niin hidasta tämä kokeilu :/. Pakko luottaa siihen, että kahteen ikävuoteen mennessä helpottaa suurimmaksi!

 • Teillä on molemmilla kyllä niin ihanat tyylit ja blogit, että myös siskosi blogi päätyi heti lukulistalleni! :)

  Maria / Petite Living

  • Mrs.V

   Kyllä! Siskon tyyli on hyvin erilainen ja hyvin kiinnostava! :) Ihana kuulla! :)

 • Salla_Kristiina

  Tykkään paljon siskosi blogista! Vaikka tyyliltään hän on aivan erilainen luin minä niin kuitenkin kaunis nainen, hienot kuvat ja kiva kirjoitustyyli vei mukanaan ;) tietenkin jos välillä tuntuu että voisi vaatteilla vähän repäistäkkin niin inspistä saan siskoltasi!! ;) olette kyllä niiin kauniit sisarukset! <3

  • Mrs.V

   Kiitos paljon hyvin kauniista ja kannustavista sanoista!:) Niin ihanaa, että te minun blogini ystävät olette ottaneet siskonkin näin ihanasti vastaan, vaikka tosiaan tyylimme aika erilaiset ovatkin :)