CATEGORIES

Muuttolintuja

1.9.2013

Iloisia uutisia!

Syksy on muuttolintujen aikaa ja tänä vuonna ne ovat parveilleet sankoin joukoin. Tänään yksi odotettu ja erittäin toivottu lintunen lennähti omalle naapuritontille. Nimittäin pitkäaikainen ystäväni Char muutti Divaani-lehden alle! Onneksi olkoon! Sinua on kaivattukin saman katon alle! <3

Char & the City-blogi on pitkän linjan tyyliblogi, joka on kuulunut Suomen laadukkaimpiin, suosituimpiin ja arvostetuimpiin tyyliblogeihin monien vuosien ajan. Tyyliblogin pääpaino on sisutuksessa ja kaikki kodin tavarat ovat vähintäänkin yhtä upeasti ja näyttävästi järjestetty kuin itse blogikin. Suosittelen lämpimästi jokaiselle esteetikolle!

Charandthecity_divaani

Ja saanhan minä lisääkin uusia naapureita! Nimittäin 9.9. Olivian nettisivulle saapuu kaksi vierailevaa tähteä! Kolmen kuukauden ajan vieressä istuu Private Blend-blogin komea Mikko sekä toinen mahtava bloggaaja… Hän ilmoittanee ilouutisista pian! Myös Olivian pikkusisko Costume sai pari uutta kasvoa joukkoonsa: Aina aurinkoisen Monan ja lokakuussa remmiin liittyvän Xenian! Tervetuloa Bonnierin joukkoon iloiseen minunkin puolesta! :)

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Voi kiitos rakas tuestasi :) Ja onnea vielä tätäkin kautta niin Monalle, Xenialle kuin Mikolle! Jään jännityksellä odottamaan, kuka muu tulee vierailemaan Olivialle..

  • Kiitos paljon Hanna:) Ilo päästä huikean kivaan porukkaan mukaan<3

  • Kiitos Hanna, vai komea… :) Hauskaa liittyä laatuseuraan – odotan innolla! Pitääkin päivittää Charin ja Monan linkit.