CATEGORIES

Tänään Tulkholmaan!

26.9.2013

Herätyskello on soinut jo ja minä suuntaan nokan kohti Hki-Vantaan lentokenttää! Tänä aamuna lennän Tukholmaan, minne Lindex on kutsunut minut sekä muutaman muun bloggaavan ystäväni seuraamaan Matthew Williamson Lindex Collectionin lanseerausta ja muotinäytöstä! Tästä tulee varmasti mahtava reissu! Olen kuvissa nähnyt muutaman kappaleen mallistosta. Eritysesti eräs sinikuviollinen pitkä mekko on mieleeni… Alkupalat ennustivat jo niin hyvää, että kädet syyhyten odotan koko repertuaarin näkemistä. Viimeksi Lindex toi markkinoille yhteistyön Missonin kanssa, jonka yhteistyön hedelmästä pidin paljon. Tästäkin syystä odotukset tälle yhteistyömallistolle ovat kovat.

instockholmwithfriendsVuonna 2011 Visit Sweden matkalla Tukholmassa rakkaiden ystävien kanssa. Kuvassa vasemmalta oikealle Linda, minä, Sofié ja Coco (mukana myös Char, joka ottaa kuvaa)

Viimeksi kun olin bloggaavien ystävien kanssa Tukholmassa, oli matka ikimuistoisen onnistunut. Kun katselen näitä vanhoja kuvia, nostaa iloiset muistot poikkeuksetta suun leveään hymyyn. Tälläkin nopealla matkalla saan nauttia upean ystäväni Lindan seurasta, jonka kanssa ollaan suunniteltu töiden lomaan mitä parasta laatuaikaa.

minajalindaSWEDENgoingtoseemyfriends

Nyt matkaan!
Vi hörs!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi L.

  Oikein ihanaa ja nautinnollista matkaa! Mallistoa odotellaan täälläkin :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Mia

  HEI!
  Mieleeni tuli sellainen asia, kun luin blogiasi. En tiedä oletko siitä puhunut, kirjoittanut, blogannut tai onko se edes tyyliäsi. Mutta olisin kiinnostunut tietämään kuinka päivittäisissä mm. kosmetiikka-, lastenvaate-, sekä omatvaatehankinnoissa tulet ajatelleeksi kestävää kehitystä. En tiedä on sanana ehkä hiukan liian laaja tai liian hieno. Mutta tarkoitan siis sitä että kuinka paljon omissa hankinnoissa mietit sitä: missä tuote on tehty, mistä tuotteen ostat, kuka sen on tehnyt, onko se ympäristöystävällinen, luomutuote, second hand-tuote, itselle/lapselle hyvä/puhdastuote. Vai onko samantekevää (mistä se on ostettu, kuka se on valmistanut, onko se luonnontuote, onko kierätetty tuote…) kunhan vain on hyvännäköinen, suht mukava päällä ja tuntuu kivalta kun saa jotain uutta. :)

  Hieman vanhempana ja äitinä alkaa miettimään asioita hieman toisella tavalla kuin nuorempana. Itse olen kiinnostunut kyseistä asioista, mutta aina välillä huono toteuttamaan niitä. Siksi ehkä haluaisin tietää mitä asioita, valintoja kauneus- ja muotiasioissa olisi mahdollisuus tehdä toisin, jotta en olisi maapallon suurkuluttaja. Koska kumminkin tuntuu hyvältä näyttää naiselta ja kauniilta, olla välillä turhamainen, laittaa jotakin ryppyvoidetta, pukea lapsille ja itselle kauniita vaatteita.

  Ehkä tässä voisi olla ideaa tyylipäivään. :)

 • S

  Voi kuinka ihanaa! Kaksi lempi bloggaajaani :) Itsekin olen Tukholmassa tällä hetkellä, onnekkaana sainkin eilen törmätä Lindaan!
  Te kaksi olette kyllä niin ihania inspiraation lähteitä jo erittäin monen vuoden takaa! :)

 • Haidi

  Ooi jes! Lindexillä on aina todella upeat yhteistömallistot! En malta odottaa, että tulevat myyntiin :) Ihanaa tukholman reissua!

 • Tiina

  Vai TuLkholmaan? :D

 • Mukavaa ja mielenkiintoista matkaa! Odottelen täällä innoissani kommentteja ja kuvia mallistosta.

 • N

  VOi, noiden kuvien burgundy asu on aivan ihana, olisiko kiinnostusta päivittää asukuvat siinä? :)
  Hauskaa reissua! :)