CATEGORIES

Roosa nauha -päivä

4.10.2013

Rintasyöpään sairastuu vuosittain 4800 suomalaista naista.
Joka vuosi menehtyy yli 850 naista; isoäitiä, äitiä, siskoa, ystävää, puolisoa ja työtoveria.
Luo toivoa lahjoittamalla.

-Syöpäsäätiö

Rintasyöpä on liian todellinen hirviö. Se on kauhuksemme niin yleinen, että se on tavalla tai toisella koskettanut meitä kaikkia. Tänään, Roosa nauha -päivänä, halusinkin rohkaista teitä kaikkia ottamaan osaa tähän tärkeään kampanjaan. Keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voitaisiin ehkäistä edistämällä suomalaisten tietoisuutta asiasta. Lahjoituksilla rahoitetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä varmistetaan, että jokainen rintasyöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.

IMG_5552editedootdworldsbestblogs

Mieheni kävi ostamassa meidän perheelle omat nauhamme. Roosa nauha maksaa ainoastaan 3 euroa ja niitä on saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: Lindex, R-kioski, Sokos, Stockmann, Tokmanni-ketjun liikkeet, Valintatalo, Yliopiston Apteekki, sekä useat muut apteekit.

Voit myös halutessasi tehdä lahjoituksen:

 • Lähetä tekstiviesti ROOSA numeroon 16499 (10€)
 • Soita lahjoitusnumeroon 0600 90 211 (10€)
 • Tee verkkopankkilahjoitus täällä >>

IMG_5609editedootdworldsbestblogs

Keräystä tukee myös suuri joukko kumppaniyrityksiä. Mm. kotimainen Lumene on lokakuun ajaksi tuonut myyntiin joukon suosikkeja tupla- ja yhteispakkauksissa. Lumene lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta euron tai kaksi euroa suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle.

Tänään valikoituihin Lindex-myymälöihin saapui myös upea Matthew Williamson for Lindex -mallisto, jonka myynnistä 10% menee suoraan Syöpäsäätiölle.

Monet muut kumppanit voi katsoa täältä.

IMG_5565editedootdworldsbestblogs

Luodaan yhdessä toivoa, että jonain päivänä tämäkin hirviö jää vain painajaisiin. Siihen saakka, pidetään toisiamme kädestä kiinni ja työskennellään yhdessä valoisamman tulevaisuuden puolesta.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Meidän ompeluyhteisö keräsi tähän pottiin yli 6000 € järjestämällämme huutokaupalla. Mahtava saavutus! Tavoite oli se 300 €.

  • Mrs.V

   WAU!! Hienoa! :) Hyvä Te!!! :)

 • Sonja

  Hei, minua on jo pitkään harmittanut se että blogisi aukeaa kovin hitaasti. Luen blogiasi blodgvinin kautta ja koska postausten aukeaminen kestää niin kauan jäävät ne usein kokonaan lukematta. Tämä on todella harmillista sillà pidän blogistasi todella paljon. Voiko asialle tehdä mitään?

  • Mrs.V

   Hei kiitos palautteesta! Pitää kysyä, mistä moinen johtuu ja mitä asialle voi tehdä! :) Palaan asiaan!

 • aino

  Hyvä postaus vakavasta ja tärkeästä aiheesta!

  Mistä tuo ihana koiravillapaita on? Pakko saada omalle heti ja tänään!

 • ÄitiVaimo

  Oman äidin rintasyöpätaistelussa mukana olleena, voin todella olla kiitollinen siitä työstä ja tuesta, jota Syöpäsäätiön Roosa Nauha tekee ja tarjoaa. Itse kävin tänään ostamassa tuon Lindexin korun ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hurjan kaunis. ❤️
  Kiitos tästä postauksesta, se on ajankohtainen ja valitettavasti meitä liiankin montaa koskettava aihe.

 • Lauraa

  Mä uskon ja toivon, että syövät saadaan vielä kukistettua. Ei ehkä ensi viikolla tai edes ensi vuonna, mutta silti jossain vaiheessa.
  Kaksi kaveriani on menettänyt molemmat äitinsä syövälle, tuntuu ihan hirveeltä ees ajatella jos sellasta sattuis omalle kohdalle.

  <3

 • Jennifer

  <3

 • Kaunis postaus tärkeästä asiasta! Rintasyöpä on koskettanut varmasti lähes jokaista ihmistä enemmän tai vähemmän, joten mielestäni on upeaa, että kirjoitat ja muistutat aiheesta. Meidänkin perheestämme menetimme erittäin rakkaan jäsenen tälle kamalalle sairaudelle, joten asia tosiaan tuntuu aina hyvin henkilökohtaiselta. Meille on tulossa ystävien mukana omat Roosa nauhat tänne Lontooseen parin viikon päästä <3

  Maria / Petite Living

 • S

  Olet kyllä niin sydämellinen ja upea ihminen! Ihana lukea näin tärkeästä asiasta blogistasi. Mukavaa viikonloppua <3

  • Mrs.V

   En kutsuisi itseäni postauksen takia mitenkään sydämelliseksi tai upeaksi. Enemmänkin huolestuneeksi ja toiveikkaaksi. Samaa sinne ja vaaleanpunaista lokakuuta! :)

 • Kävin hakemassa pinssimallin korukaupasta tukeakseni tätä tärkeää työtä
  Meidän perhettä syöpä on koskettanut lapsen kautta: keskimmäisemme sairastui 7kk iässä vaikeaan vauvaleukemiaan. Nyt hän on terve kolmevuotias, hoito kesti kaksi vuotta ja oli todella rankka lapselle, koko perheelle.

  Meillä oli onnea ja huippuosaavat lääkärit sekä viimeisin kv-tutkimustieto tästä sairaudesta. Siksi meillä on velvollisuus tukea myös muuta syövän vastaista työtä. Movemberia odotellessa;)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Kyynelehtimäänhän sä minut sait. En vaan kykene keksimään mitään kamalampaa kui viaton lapsi, joka joutuu näin kamalia asioita läpi käymään. Onneksi näillä painajaismaisilla kertomuksilla on joskus todella kaunis loppu. Olen niin kovin onnellinen teidän perheenne puolesta.Valtava halaus sinne.

 • emmi

  Mielestäni tästä aiheesta ei puhuta tarpeeksi. Rintasyöpä on hirveä sairaus ja Se kun ei katso ikää.
  Erittäin tärkeää olisi, että jokainen tutkisi omat rinnat jotta sairauden havaitseminen tapahtuisi nopeasti ja siihen saisi oikean hoidon. Aihetta pitäisi mielestäni tuoda enempi ilmi. Vaikka jo aikaisessa vaiheessa koulun terveystiedon tunneilla. Meillä ei koulussa puhuttu mitään rintasyövästä, mutta onneksi on tämä kampanjat niin saadaan tietoa esille!

  Muutenkin tuntuu että naisten sairaudet ovat tabu, niistä ei voi oikein puhua.
  säännöllisillä gyne käynneillä voidaan havaita monet hirveät sairaudet!

  • Mrs.V

   Minulla on taas sellainen tunne, että olen aina ollut melko hyvin tietoinen monista syöpäriskeistä. Se on kiitos tällaisten kampanjoiden, kodin ja koulun. Toivottavasti siis saadaan asiat sellaiseen jamaan, että tilanne on tosiaan kaikilla sama! On todellakin tärkeää, että tällaisten hyvänmielen kampanjoiden kautta tuodaan kauniisti valoa niille asioille, jotka ovat yksiä kamalampia asioita maailmassa. Ei muserreta peloilla, vaan luodan uskoa taistella ja voittaa nämä kauheudet joskus.