CATEGORIES

Viime viikonlopun tunnelmia

19.8.2009
14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Voi, kun kivoja ja hauskoja kuvia! Oli varmaan kivaa.

 • E

  ihania kuvia :)ja onnea! asutko amerikassa? ku sulla on tossa yhessä kuvassa starbucksin kahvijuoma käessä niin aattelin ku itekki kävin siellä, nii siellä oli joka puolella starbuckseja :)

 • RagDoll

  Ihanaa. Synttäri yllärit kavereille on ihan parhaita! ;)Näytät suloiselta noissa pillikuvissa. =D Tulee ihan lapsuuden synttärit mieleen.

 • Nette

  Voi vitsit mitä ylisöpöjä kuvia.. :) oon jo hetken seuraillu sun blogii, tykkäilen kovasti ! :)

 • Mrs. V

  Katwalk,oli kyllä mutta ei omani!:) Yllätettiin vain sankari!:) Kiitos kuitenkin hirmuisesti!:)Mona,kiitos kovasti!:) Meillä oli oikein hauskaa kaiken tuon rekvisiitan kanssa:D Mä tykkään kattaa pöydän aina teeman mukaan:) Eli siis olettaen että on suurempi merkkipäivä kyseessä:)Anonyymi,nimenomaan. EI sillä merkillä muuten niin väliä vaan se laatu. Itse tykkään panostaa enemmän ns.klassikko tuotteisiin esim upeaan laukkuun, kauniisin korkkareisiin tai balleriinoihin, farkkuihin tai juhlapukuun.Sillä niitä tulee käytettyä vuodesta toiseen! They don't go out of style!:) Muuten kaikki sesongin jutut on kannattavempaa ostaa ihan peruskaupoista sillä kun niihin kyllästyy on ne varmaan jo rikkikin:) Niissä ei ole tosiaan mitään vkana! Zara on mun lemppari!:) Harmi vaan että niin usein vaan laatu on pettymys. Jostain se sauma vaan loppujenlopuksi ratkeaa tai kangas menee muodottomaksi.Ja olen kovin pahoillani, mutta en paljasta asuinmaastani täällä mitään, vaikka vaikutatkin aivan ihanalta ja vilpittömältä lukijalta!:)Très Chic,Mäkin!:) Ja rakastan järjestelyä!:) Kun tulee tällaisiin tapahtumiin yms niin olen ihan parantumaton organisaattori. and I go all the way!:)Heli,voi kiitos ihana!:) Mukavaa että pidit näistä kuvista!:) Pakko sanoa että nää oli ihan älyttömän hillittyjä kuvia musta. Mä jotenkin aina onnistun hyppimään suu auki että kaikki näkee mun kitarisat kun on vastaavia tapahtumia:D

 • Heli

  Hehe, hauskoja kuvia! Kiva nähdä susta välillä tällasia tilannekuvia, niistä saa niin paljon aidomman käsityksen siitä millainen henkilö oikeasti on luonteeltaan ja olemukseltaan. :)

 • très chic

  Rakastan yllätyssynttäreitä! Kiva että olitte nähneet vaivaa ystäväsi juhlien järjestelyissä.

 • Anonymous

  Kivoja kuvia….ihan näyttää talot sun autokuvan taustalla kuin olisit Englannissa…. :) Britti-fani kun olen, taidan nähdä kaikkialla sitä, hih.Mukavia postauksia, ja kuten joku aiempi kirjoittaja totesi on hienoa välillä nähdä ihan oikeita laatuvaatteita ja -asusteita oikeasti käytössä. Ei sinällä että high street -mallistoissa olis jotain vikana, täysin päinvastoin, mut kun niitä itse pääasiassa käyttää on hienoa nähdä muutakin. :)

 • Mona

  Ihania kuvia!! :) Synttärisankari varmast ilahtu:) Ja kivan näköinen kattaus taas;)Asussa tykkäsin erityisesti tuosta ihanasta huovista.

 • Katwalk

  taisi olla synttärit! oikein paljon onnea :))

 • Mrs. V

  Mansikka Sport,kiitos kovasti mutta ei ollu vielä mun synttärit:) Vaan läheisen. Yllätettiin vaan synttärisankari meillä:)

 • Mansikka Sport

  Heii onnea!! I*lmeisesti sun syndet oli ;)

 • Mrs. V

  Alma,voi suloinen! Kiitos kovasti mutta ei ollut minun synttärini!:) Vaan yllätettiin yksi!:) Mutta pikkutyttönä kävin ostamassa ilmapalloja ja kaikkea:D

 • Alma

  Onneksi olkoon synttärisankarille!:) Ihan kuin pikkutyttönä, kun sait ilmapallon ja kaikkea. Söpöä.:)