CATEGORIES

Syksyn ihastuttavin muuttolintu

17.11.2013

Syksy on ollut muuttolintujen aikaa. Ne ovat parveilleet sankoin joukoin ja yksi kaunis visertäjä lennähti ilokseni naapuritontille.

Olettehan jo tutustuneet Olivian uusimpaan bloggaajaan Maj:hin, joka pitää perhekeskeistä ja suurta lämpöä hehkuvaa Magicpoks-blogia? Maj on ystäväni pidemmän ajan takaa. Tutustuimme aikoinaan blogien kautta, mutta vasta pari vuotta sitten tapasimme ensimmäistä kertaa kasvotusten, kun tamperelaisen Marin kanssa sovittiin treffit Helsingin keskustaan. Meillä klikkasi välittömästi. Puhe ei ollut loppuakseen ja tuntui, kuin olisin tuntenut tämän ihastuttavan naisen aina. Olin koukussa. Olen varma, että te ihastutte tähän naiseen yhtä palavasti kuin minäkin.

olivia_magicpoks-800x600 Kuva: Magicpoks

Olemme nähneet ihan liian harvoin, mikä johtuu pitkälti asuinpaikoistamme. Olisihan poikammekin ihan loistavaa leikkiseuraa toisilleen. Mutta nyt kun työskentelemme saman katon alla, nään häntä onnekseni enemmän. Kaikin puolin upea nainen, vaimo ja äiti, joka on myös mitä mahtavin naapuri. Käykäähän kaikki toivottamassa kaunis ja aurinkoinen Maj tervetulleeksi!

www.olivialehti.fi/magicpoks

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heippa! Ihan asiaan liittymätön kysymys mutta mikä fontti sinulla on käytössä näissä blogipostauksissa? Ihan täydellinen lukea nimittäin :)
  Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla ja kiitos myös aivan ihanan inspiroivasta blogista!

  • Mrs.V

   Apuva! Olen pahoillani, mutta en osaa vastata tähän! Sillä se on asennettu blogipohjaan valmiiksi enkä itse sitä pysty säätämään! Antteksi, ettei minusta ollut apua! Suuri kiitos sinulle ystävällisyydestäsi! :)

 • Maria

  Se, että kirjoitat noin kauniisti muista, kertoo myös paljon sinusta itsestäsi. Kiitos ihanasta blogista ja tyyli-inspiraatiosta!

 • Maaria

  Tykkään lukea myös Magicpoksia! En osaa oikein sanoiksi pukea miksi, mutta jokin Maj’n jutuissa viehättävää, vaikka olemme totaalisen eri elämäntilanteissa. :)

  SInulle minulla olisi eräs postaustoive. Teit joskus aikoinaan postauksen edellisen kotisi vaatehuoneesta. Pähkäilen parhaillaan vaatesäilytyksen uudistamisen parissa, joten mielelläni näkisin miten olet nykyisessä kodissasi vaatesäilytyksen järjestänyt. :)

 • anna

  Ihanasti kirjoitettu<3 Varmasti ihana äiti ja tyyppi,täytyy alkaa lukea tuotakin. Perhekeskeisiä blogeja ei ehkä yhtä paljon olekaan. Varmasti on tilausta <3

  • Mrs.V

   No kyllä. Ja tämä on vielä aivan mahtava sellainen! :)

 • tl

  Moi, tykkään hänen blogistaan paljon! Kiva että kerrot ystävyydestänne, on hauskaa kuulla juttuja blogin takaa… Mutta, onko hän oikealta nimeltään Maj vai Mari? Kun molemmat nimet vilahtavat postauksessa? :D

  • Mrs.V

   Mari on oikea nimi, mutta blogissa esiintyi alkujaan vain Maj:na :)