CATEGORIES

Costumen kulisseissa

27.11.2013

Eilinen päivä hurahti Costume-lehden kuvauksissa. Costumen muotitoimittaja ja ystäväni Johanna oli kutsunut muutaman bloggaavan ystävänsä paikalle, keiden kanssa tehtiin hauskaa juttua helmikuun numeroon…

IMG_9677bestblogsstreetstyleootdtitle IMG_9683bestblogsstreetstyleootd IMG_9686bestblogsstreetstyleootd IMG_9699bestblogsstreetstyleootd IMG_9688bestblogsstreetstyleootd IMG_9721bestblogsstreetstyleootd IMG_9812bestblogsstreetstyleootd

Suuret kiitokset vielä päivän järjestäneelle Johannalle, sekä mielettömille Irenelle, Katrille ja Auroralle hauskasta päivästä! Niin hillityt ja asetellut daamit olivat päivän päätteeksi otetuissa ruuduissa jotain aivan muuta. Jännityksellä odotan mitkä kuvista päätyvät painettuun lehteen. Variaatio oli nimittäin, kröhm, melkoinen. Sitä odotellessa.

Pahoittelen tähän samaan syssyyn hetkellisesti hidastunutta postaustahtiani. Täällä nimittäin on pyöritty melkoisessa flunssakierteessä aurinkolomamme jälkeen. Joko minä, poikani tai me molemmat samanaikaisesti olemme olleet kipeinä siitä päivästä lähtien, kun takaisin koti-Suomeen palasimme. Ja päätti pojalle samaan syssyyn tulla kasa poskihampaitakin ryminällä. Voi poloista. Tästä syystä energiat ovat olleet melkoisen alhaalla ja nostetta odotellaan edelleen. Sillä välin kuulisin mielelläni postausideoita! Inspiraatiolle on käyttöä tällaisina hetkinä. Kiitos jo etukäteen paljon ymmärryksestä ja ideoistanne.

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • katerina

  Ruokareseptejä olisi kiva saada pitkästä aikaa, tai muita ruokaan liittyviä juttuja.
  Täytyy kertoa, että Pollo limonello-reseptisi on aivan loistava ja samaa mieltä ovat kaikki työkaverinikin joille olen reseptiä jaellut :)

 • jonnna

  Vaatekaapin cornerstones -postaukset oli kivoja ja niille on jatkoa täällä jo toivottukin, mutta olisiko mahdollista tehdä samanlainen postaus sisustuksen kulmakivistä.
  Matkustat suht. paljon joten semmoinen postaus olisi mahtava jossa vähän kartoitettaisiin jo koluttuja paikkoja ja sellaisia paikkoja minne vielä haluat mennä, pähkinänkuoressa tietenkin?
  Pikaista paranemista sinne! :)

 • u

  Voisit tehdä jotain koiristasti, heidän kuvia on aina ihana katsoa :)

 • Haidi

  Joku aiemmin toivoikin wardrope cornerstones postausta ja itse toivoisin samaa :) myös sisustuspostaukset tai ihanat reseptisi (bananabundtcake ah nam) olisi myös ihan tervetulleita (:
  Toivottavasti teiltä nyt katoaa flunssakierre ja kaikki paranisitte! Ja alkaisi se nousukiito energiatason kanssa. <3

 • K

  Joku kosmetiikkapostaus voisi olla ihan kiva, esim. vaikka meikkivideo tms., jos sellaisen haluat toteuttaa… :)

 • anna

  Sisustus – ja terveysjutut kiinnostaisivat. :) Ihan vaikka että miten ja millä avulla jaksat arjessa hoitaa kotia, perhettä ja töitä. Se varmasti koskettaa monia ja luulen että joululahja postauksia taas on jo joka ikisessä blogissa että ei please niitä :D

 • Näyttääpä hauskalta tapahtumalta, en malta odottaa tulevia kuvia! Postausidea olisi joulukadulta tai jääpuistosta!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • E-S

  Mä toivoisin kanssa sisustusaiheista postausta. Ihanaa joulun odotusta teille kaikille ja pikaista paranemista myös :)

 • Pikaista paranemista sinne! Joululahjaideat (sille paremmalle puoliskolle varsinkin!) ja sisustusaiheet olisivat jatkossa kivoja.

 • aijaa..

  ja pientä erään putiikin piilomainontaa ; )))

 • aijaa..

  onko tuo aurora lähtenyt pois costumesta…linkki ainakin johdattaa muuttoilmoitukseen : D

 • M

  Postaustoive olisi asuntopostaus. Sisustustyylisi on hyvin inspiroiva ja olisi mukava nähdä vaihteeksi hieman laajemmilla kuvakulmilla huoneita esimerkiksi ovensuusta tai muista kuvakulmista otettuna. :) Esim. olohuoneen sisustusta ei ole tainnut näkyä ollenkaan. Kiitos ihanasta blogista :)

 • Jee helmikuun lehteä odotellessa! ;)

  Picture Me

 • Ihana postaus! <3

  Käytiin juuri kuvia läpi, tuli niin hyvä mieli! Kiitos mahtavasta päivästä!

 • Anonymous

  Joululahjaidea-postaus :)

 • M

  Pikasta paranemista teille! Itselläkin kurkku ollut kipeä jo toista viikkoa, muttei flunssa ole puhjennut… Toivotaan ettei se tulekaan… Mutta postausidea mulla olisi myös, nimittäin olen nyt reissannut viikonloppumatkoja tässä syksyn aikana todella monet kerrat. Usein junalla tai autolla, mutta ongelmaksi aina on koitunut mitä vaatetta ottaa mukaan. Eli, kun tilaa ei ole paljon, vaan pienen pieni vedettävä laukku tai olkalaukku, niin mitä vaatteita kannattaisi pakata mukaan, että saisi mahdollisimman monta asukokonaisuutta? Miten sinä luot viikonloppumatkojen asut? :)

 • Hanna Berliinistä

  Hei!
  Minun toiveeni olisi jatko Wardrobe cornerstones kategoriaan ( Mun ehdoton lemppari! ). Gute Besserung!

 • Kiitos itsellesi loisto kuvausseurasta! Naureskelin vielä illalla niille hullunkurisimmille kuville:D
  Ja pikaista paranemista pikkumiehelle <3

 • Ooh, mukana hyvinkin tuttuja kasvoja – odotan kuvia innolla, mahtavaa!