CATEGORIES

Sensai – Silkin pehmeä iho ympäri vuoden

2.12.2013

*Yhteistyössä Sensain kanssa*

Kävin hiljattain SENSAIn kauneusillassa, joka järjestettiin Villa Katayan upeissa tiloissa Lauttasaaren rantamaisemissa. Tutustuimme muutaman blogikollegani kanssa lähemmin SENSAIn maailmaan, joka lupaa silkin pehmeää kosteutusta.

Kaikkia aisteja kutkuttavan iltaohjelman lomassa sain tutustua paitsi tuotteisiin, myös heidän ainutlaatuiseen kauneudenhoitorituaaliinsa, jonka vahvat japanilaisjuuret ovat vähintäänkin kiehtovat. Sarja ei ollut minulle tuttu entisestään, joten lähdin mielenkiinnolla kuulemaan miten tuotteet voisivat auttaa ihoani (juuri nyt kuiva ja kiristelee).

SENSAISILKKI IMG_2889sensaikanebocosmetics

Ilta alkoi Villan ylellisistä kylpytiloista. Sain SENSAI-kouluttaja Tuija Lindströmiltä valtavan hyviä ja järkeenkäypiä havaintoja siihen, miksi hoitorituaali Saho voisi olla minunkin ratkaisuni silkinpehmeään ihoon – ympäri vuoden.

Minulla on sekaiho, joka voi kohtalaisen hyvin aina lämpiminä vuodenaikoina, mutta talven tullen T-aluettani vaivaa pintakuivuus. Tiedän asteiden tippuneen nollan alle, kun ensimmäiset hilseilyt ilmestyvät nenänvarteeni.

IMG_2869sensaikanebocosmetics IMG_2921sensaikanebocosmetics

Tuija kertoi, että ihoani auttaisivat nämä SENSAIn avaintekijät: silkki ja veden käytön minimointi päivittäisessä puhdistusrituaalissa.

Sain tietää, että silkillä on erinomainen kyky sitoa kosteutta. Merkin valmistaja Kanebo on silkkiteknologian uranuurtaja kosmetiikassa.

Tuotteiden salaisuus piilee japanilaisen Koishimaru-silkin ominaisuuksissa, joka on ihonhoidollisesti parhain silkkilaatu, sekä yksi arvokkaimpia silkkilaatuja maailmassa. Kun tietää miten hyvältä pehmoinen silkki tuntuu hipiää vasten, ei sitä voi olla toivomatta, että oma iho tuntuisi yhtä sileän heleältä.

IMG_2874sensaikanebocosmetics IMG_2973sensaikanebocosmetics

Sitten veden käytön minimointiin.

Kuinka montaa muuta teistä kiristää ihoa sen jälkeen, kun olet ensin pessyt kasvot saippuavedellä sekä sen jälkeen vielä vanulapun ja kasvoveden kanssa pyyhkinyt kasvoilta pois viimeisetkin päivän rippeet? Vesihän kuivattaa ihoa melkoisesti.

Minun on ainakin välittömästi lisättävä runsaat ja kosteuttavat voiteeni, jotta ihoni saisi kimmoisuutensa takaisin.

SENSAI-tuotteissa tältä tunteelta pystyy välttymään, sillä heidän Saho-puhdistusrituaalissaan veden käyttö on vähäistä. Seuraavaksi pääsinkin testaamaan Saho-kauneusrituaalin kahta vaihetta: kaksoispuhdistusta ja kaksoiskosteutusta.

Ensin öljypohjainen tuote hierottiin kuivalle iholle ja poistettiin vedessä kostutetun Sponge Chief-puhdistusliinan (kuva yllä) avulla. Puhdistuksen toinen askel oli samanlainen, mutta se myös kuori ihoa kevyesti, mikä taas kirkastaa kasvoja.

Kaksoiskosteutus taas koostui kosteuttavasta hoitovedestä ja ravitsevasta hoitoemulsiosta. Erinomainen pointti tässä vaiheessa ilmeni hoitoveden yhteydessä. Sitä nimittäin lisättiin suoraan omilta kämmeniltä hierovin liikkein suoraan kasvoille. Vanulappuja ei tarvita. Kouluttaja Tuija Lindströmin sanoin: ”Se vanulappu pärjää loistavasti ilmankin sitä hoitovettä”. Ihan totta.

IMG_2896sensaikanebocosmetics

Illan aikana koin valtavasti ahaa-elämyksiä. SENSAIn kauneusrutiinit olivat hyvin järkeenkäypiä. Mielenkiinto oli herätetty ja halusin päästä kokeilemaan tuotteita silkkisen hipiän saamiseksi.

Ilta kuitenkin jatkui vielä mitä hienoimmissa tunnelmissa. Tuntoaistimme lisäksi kaikkia muitakin aistejamme heräteltiin. Hemmotteluhetken täydensivät herkullinen illallinen, koskettava lauluesitys sekä herkkä tanssiesitys kansallisoopperan lahjakkaalta Anna Sariolalta. Esityksen nimi oli sopivasti ”Silkkitanssi”.

IMG_2908sensaikanebocosmetics IMG_2941sensaikanebocosmetics IMG_2963sensaikanebocosmetics IMG_2967sensaikanebocosmetics IMG_2917sensaikanebocosmetics

Itse sain muiden iltaan osallistuneiden lailla kokeiluun tuotteet, joilla lähden tavoittelemaan omaa silkkitietäni. Odotukset ovat suuret.

Onko sinulla kokemusta SENSAIn tuotteista ja millaisia?

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sensai-tuotesarja on tullut tutuksi ja on todella puheiden veroinen. Olen käyttänyt Kanebon 38 C -maskaraa neljätoista vuotta ja sitä kautta myös muu kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet ovat tulleet tutuksi. Suosittelen kokeilemaan. Vinkki Stockmann beautylla on näytteitä, jotka tuotteen riittoisuuden vuoksi auttavat saamaan tuntuman tuotteisiin, asiantuntevat myyjät osaavat myös neuvoa oikean tuotteen valinnassa.

 • Ei ole Sensaista kokemusta, mutta mielenkiinto heräsi kovasti! Sponge Chief-puhdistusliinaa on tehnyt mieli kokeilla jo jonkun aikaa. Ehkä putsareista voisi lähteä liikkeelle? :)

 • Åsa-Maria

  Sensain creamy soap ‘ illa lähtee tehokkaasti ja lempeästi meikkuvoide. Iso putilo kestää puolisen vuotta, riittoisaa siis!

 • SIlk

  Itselläni käytössä Sensailta super moist -emulsio talviaikaan ja moist -emulsio muina aikoina. Voin lämpimästi suositella. Jättää ihon aivan ihanaksi (tosiaan silkkiseksi), kosteuttaa sopivasti tekemättä rasvaiseksi (ei saa laittaa tietystikään liikaa). Itselläni on lievä hormoniakne, joten ongelmaton ihoni ei todellakaan ole. Tuoksu on myös ihana.

 • T.

  Minulla on käytössä muutamia Sensain tuotteita ja en pois vaihtaisi. Hinta on suhteellisen kova, mutta toisaalta ne taas on hyvin riittoisia.

 • Elli

  Sensai Silkin kosteusemulsio on aivan täyttä parhautta! Olen käyttänyt sitä jo viitisen vuotta, enkä vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään muuhun voiteeseen. Hinta tosin on aika suolainen, mutta tavara todellakin sen arvoista – kannattaa kerätä kaapit täyteen aina kun matkustaa non-schengen -maahan ;) Ainoa huono puoli voiteessa on painava lasipurkki.

 • anna

  Kuulostaapas tosi hyvälle tuotesarjalle. :) En ole (Ehkä) kokeillut vielä koskaan, mutta jos saat hyviä kokemuksia niin voisin kokeilla minäkin.

  Asiasta toiseen ja kolmanteen. Luin edellisen postauken kommenteistasi erittäin hyvän idean lukijaltasi koskien huolta angoravillan tuotantoa kohtaan, jossa puput kärsivät – kituvat jne. Näin saman videon tänään tai siitä alun, kun eihän sitä pystynyt katsomaan. Olen satavarma, että muotijättien johdon ihmiset haluavat toimia eettisesti oikealla tavalla. Kaikki me ihmisiä ollaan ja vetoammalla tunteisiin ja bloggaajina suuren lukijakuntaan, me voidaan tehdä muutos. Ihan varmasti ihmiset heräävät ajattelemaan mitä ostavat, tukevat ja erityisesti mitä arvoja pitävät tärkeinä vaateketjujen suhteen. Gina Tricot yms ovat näyttäneet hienoa mallia!

  Pienikin “tiedotus” on parempi kuin ei mitään, jos bloggaajana ja ihmisenä koet aiheen sydäntä lähellä olevaksi. Tai ainakin itse idealistina näin uskon :D Eläimistä meidän on pakko kantaa huolta ja taistella heidän oikeuksien puolesta – he eivät siihen itse pysty.

 • Jonn

  Vesi vanhin voitehista! Vedettömyys tuhoaa ihon ja iho on suunniteltu hoitamaan itse itseään, niinkuin koko ihmiskeho. Meikkaajan on pakko meikit puhdistaa ja pesuaine kuivattaa kasvoja- ei pelkkä vesipesu. Jos ei käyttäisi meikkiä ja pesisi vedellä=hyvä iho. Kuivuutta meikinpesusta voi korjata kasvovoiteella. Mutta veden käytön lopettaminen kuulostaa järkyttävälle.

 • Kyllä Sensai on yksi niistä brändeistä, joiden ihonhoitotuotteiden toimivuuteen uskon eniten! Kaikki tuotteet on yksinkertaisesti vain täydellisen ihania. Rakastan jo pelkästään ideana kaksoispuhdistusta ja kaksoiskosteutusta. Sensai silkin tuotteet eivät ole edes kovin kalliita, sillä 100ml pakkaukset kestävät käytössä kauan! Suosittelen kyllä ehdottomasti. :) Kerrohan sitten ihastuitkot yhtään!

  Make up by Riina

 • Mimi

  Sensai on ollut ihonhoitoni luottokumppani jo parin vuoden ajan. Sekaihoni on rauhoittunut, epäpuhtauksia on vähemmän ja ihonsävy raikastunut. Ja iho todellakin tuntuu silkkisen sileältä ja pehmeältä ympäri vuoden. Toki tuotteet ovat sieltä arvokkaammasta päästä, mutta ovat todella riittoisia. Toiseen en vaihtaisi.

 • Ei yhtään..olen kyllä aina halunnut kokeilla!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Kuulostaa tosi hienolta! Sopisi varmasti mainiosti ärtyneelle, herkälle ja ongelmaiselle iholleni. Ja juurikin tuo kaksoispuhdistus ja -kosteutus kuulostavat hyvältä. Itselläni on kokemusta vain Sensain 38 ripsarista, mutta se onkin noussut ehdottomaksi luottotuotteekseni. :)

  • Anonymous

   Sensain creamy soap 2 puhdistaja on ihonhoitoni kulmakivi. Tarvitsen iholleni kosteutta ja pehmeää puhdistusta herkän ja hormonaalisen iho-oireilun vuoksi. Saho tuntuu toimivan parhaiten suomalaiselle iholle joka kohtaa neljä vuodenaikaa.