CATEGORIES

Lukijakuntani kartoitus

20.8.2009

Heippa!:)

Olisi hirmu kiva saada tietää hieman enemmän teistä lukijoistani!:)
Joten laitoin tuohon oikeaan sivupalkkiin kyselyn iästänne.
Toivottavasti te kaikki jaksatte vastata!:)
30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Mä olen 23-vuotias ja ihan koukussa sun ihanaan blogiin. Tämä on aina päivän piristys ja olen saanut hyviä vinkkejä, joten kiitos <3 !

 • Anonymous

  Pakko nyt kommentoida vaikka en ole ennen sitä tehnyt. Kuten tuossa joku anonyymi totesi aikaisemmin -ei ikä paljon kantajastaan kerro.Tuossa ylempänä "keskustelussa" tästähän on hieno esimerkki kuinka 24-vuotias voi olla kypsempi kuin 56-vuotias.Toivon todella, että sinä suloinen Mrs.V et enää noteraa tuon "56-vuotiaan" sanoja, sillä näkeehän jo hänen kieliasustaan sivistyneisyyden tason.Jatka juuri näin, sillä blogisi on inspiraation lähde varmasti monelle nuorelle naiselle. Itsekin olen saanut tänne "mammalandian" keskelle puhtia ja iloa omasta itsestäkin huolehtimiseen. Kiitos siitä sinulle.Kaikkea hyvää, 37-vuotias lukija.

 • Anonymous

  Hei anonyymi 56v!Tuntuu hieman koomiselta,että arvostelet mrsv:tä minä muodon käyttämisestä,kun oma kommenttisi alkaa 'Heh,eipäs ollut edellinen Anonyymi vanhin,vaan tähän mennessä MINÄ melkein 56v'(ja MINÄ suurella kirjoitettu).Mutta varsinaiseen asiaan mennäkseni,todella toivon,että te kaikki ihanat suomalaiset nuoret naiset jaksatte kaiken kiireen, opiskelu- ja työpaineiden keskelläkin, myös hoitaa kuntoanne ja ulkonäköänne.Se ei todellakaan ole vain pinnallista, vaan myös viesti ulkomaailmalle, että pidätte itseänne arvokkaina.Meillä suomalaisilla on tosi syvälle juurtunut käsitys,että ihminen ei voi olla syvällinen tai älykäs,jos hän on hoidettu ja kaunis.Toivottavasti jätätte nämä ajatukset omaan arvoonsa ja kehitätte itseänne kaikilla rintamilla.Täällä keski-euroopassa se kuuluu luotevasti tapakulttuuriin olla huoliteltu.Valitettavan usein (varsinkin iäkkäimmistä ihmisistä)jo kaukaa näkyy Suomileima.Itse joudun johtamaan työssäni eri-ikäisiä naisia,joten on mielenkiintoista tutustua eri-ikäisten naisten ajatusmaailmaan ja mistä he ovat kiinostuneita.Muodin ja kuntoiluvinkkien seuraamiseen tämä blogimaailma toimii loistavasti.MRSV toimii loistavana roolimallina nuoremmille tytöille.Tämähän on vain pieni osa häntä,minkä hän meidän kanssa itsestään jakaa,vaikuttaa myös sisältäpäin erittäin kauniilta ihmiseltä.Swiss girl

 • Mrs. V

  56-vuotias anonyymi,Sanoit sen miten tahansa – sanomasi oli epäkunniottava. Tämä blogin pitäminen on erittäin pieni osa elämääni!:) Tästä tosin saan pientä lisätienestiä ja saan pitää yllä kirjoitettua suomen kielen taitoani kun ulkomailla asun:) Voi kuule, todellinen arki on ihan tarpeeksi rankkaa, siksi tällaiset pienet blogit ovat ihania pakopaikkoja ja vetäytymistä naisellisiin asioihin että jaksaa ponnistella niitä isoja asioita kohti:) Tämä naisen elämänkaari on tätä, että tässä aikuisuuden kynnyksellä voi vielä keskittyä enemmän siihen omaan hyvin vointiin ja omiin tavoitteisiin, kun sitten taas kun lapsia alkaa tulemaan 30 tienoilla niin menee kaikki prioriteetit uusiksi ja aika heihin ja näille pienille arjen iloille (joita silloin ehkä kaikken eniten tarvitsisi) ei ole aikaa. Täällä vaarallisessa nettimaailmaassa en uskalla itsestäni mitään kertoa – siksi pinnallisuus:) Kyllä, en ole ravintoterapeutti, joten siksi kirjoitan "minä itse" muodossa, mitkä terveysvinkit olen kokenut itselleni hyviksi ja jaan tänne sen tiedon mitä olen alan kirjoista lukenut. Ja terveyden koen erittäin suureksi osaksi elämää.Ei suora puhe tosiaan kaikki ole ilkeilyä, mutta silloin kun siitä puuttu täysi terveen kritiikin ominaisuudet (eli konkreettiset parannus ehdotukset ja sitten ne asiat mitkä itse on kokenut hyväksi miksi tänne oikeasti aina palaa) on kommentti enemmän tai vähemmän huonoilla taka-ajatuksilla kirjoitettu.Jos sitä olisi itsellään kaikki hyvin, ei olisi tarve kirjoittaa inhottavaan sävyyn tuntemattomalle.Toivon, että löydät vielä blogin, mistä löydät etsimäsi:)

 • Anonymous

  Tässä vielä se 56-vuotias Anonyymi. Ymmärsit väärin, en ilkeile, sanon vain, miltä minusta tuntuu. Sanothan itse tuolla sivulootassa jo, että tästä blogista on turha mitään syvällisempää etsiäkään. Niinpä. Ei kaikki suora puhe tai oman mielipiteen sanominen asioista ole ilkeilyä, eikä sinua syyttävää. Siitä varmaan minulle tuo kummallinen vaikutelma just syntyy, kun aihe on aina vain "minä itse". Huomasin, että näitä "kummallisten" asioiden ympärillä pyöriviä samantyyppisiä blogeja on muitakin. Enkä vieläkään ilkeillyt, mutta jos mun tyttäreni pitäisi samanlaista blogia, koettaisin herättää hänet ns. oikeaan elämään. Anteeksi, jos sanani loukkaavat, mutta maailmassa on niin paljon ja niin paljon isompia ja tärkeämpiä asioita kuin vain oman itsen ulkonäkö yms. Sorry. Mukavaa jatkoa edelleen ja toivon todella, ettei elämäsi pohja yhtäkkiä katoa. Ja edelleen käyn vilkuilemassa, mitä kummaa olet päällesi laittanut. Itse asiassa tämä ON minulle huvia, enhän tänne muuten piipahtaisi.

 • Mrs. V

  Lukija belgiasta,ihanaa että ruokavinkit ovat olleet sinulle mielenkiintoisia!:) Postaan pian terveyden tukipilarit ohjelmasta, mistä kannattaa käydä tsekkaamassa mahtavia tietopommeja arkeen:)Jenna,mukavaa huomata että hyvin nuoretkin ovat kiinnostuneita terveellisistä elämän tavoista!:)Eija,voi ei! en tosiaan tiedä mikä avuksi sillä minulla se ei sitä tee!Toivottavasti uudemmalla kerralla onnisti?:)Anonyymi,Hyvä kuulla että kaikilla ei samaa ongelmaa ilmene! Mukava kuulla että blogistani saa jotain kypsemmätkin ja elämää nähneet naiset jotain irti!:) Kiitos kovasti että annat blogilleni aikaa ja kiitos kun kommentoit!:)Petra,Kiitos kovasti!:) Kai kävit myös tuolla sivupalkissa äänestämässä?:)Empula,hei ikätoveri!:) KAi kävit myös jättämäsi ikäsi tuonne sivupalkin kyselyyn?:)ANonyymi,Onhan 56-vuotiaan ja 24-vuotiaan elämissä aikamoisia eroja sillä voisin iän perusteella olla tyttäresi!:) Sain kommentistasi melko negatiivisen vaikutelman, harmi että noinkin aikuinen nainen kokee tarpeelliseksi ilkeillä itseään yli puolta nuoremmalle.Blogien lukijat ovat yleisesti ottaen kaksikymppisiä nuoria naisia. Se oli minulla entuudestaan tiedossa ja siksi laitoin kyselyynin tarkemmat iät hieman kahdenkymmenen ikävuoden molemmilta puolilta ja itse kaksikymppisistä. Kuten huomasit, ei sieltä yli 35-ikävuoden jälkeen niin paljoa ääniä tullutkaan että olisi kannattanut samalla tavalla niitä niin tarkasti merkitä… Todella? 56-vuotta? No jatka tyylilläsi vaan:)

 • Anonymous

  Heh, eipäs ollut edellinen Anonyymi vanhin, vaan tähän mennessä MINÄ, melkein 56 v. Luen tätä silloin tällöin, koska tämä on niin kummallinen blogi. Niiiiin kaukana mun ikäisen ajatuksista ja elämästä, että täytyy käydä tätä aina päivittelemässä, siis ikäänkuin ihmettelemässä, ei teknisesti päivittämässä, heh ! Aija jänskä sinänsä, että sun ikähaitari kyselyssä kattaa vain 35-vuotiaisiin asti. Ja toinen jännä, että taitaa suurin osa lukijoistasi olla tosi lapsukaisia. No jatka tyylilläsi vaan.

 • Empula

  25 :)

 • Petra

  34! :)

 • Anonymous

  Piti käydä jättämässä äänensä, ennen kuin kommentoin, kun tuossa edessä luki, että sivupalkki häviää. No minulla se ei hävinnyt. Olen myös sieltä vanhimmasta päästä, 37-v. Luen useampaakin tämän tyyppistä (tai no nuoren naisen) blogia. Saa uusia virikkeitä ja poimii hyviä juttuja :) Pysyy vanhempikin ajantasalla ;)

 • Eija

  Vastaisin kyllä, mutta jostain syystä tuo sivupalkki häviää kun rullaan sivua alaspäin, jotta saisin klikattua oikeaa kohtaa?! Kerron siis tässä että olen 31v :)

 • EmiliaJenna

  Haha.. Mä taidankin olla ainakin tämän keskustelun perusteella nuorin lukia.. Ikää tulee ensi jouluna vaivaset 14v. Ja tällä hetkellä oon 13 ja kaheksas luokka alko just! Nomutta musta ja Empusta lisätietoja miedän blogissa! Ps. Otakkaa nyt sitten huomioon, että ollaan vasta 13v!Jenna

 • Anonymous

  OOn taatusti kaikkein vanhin – 45.:-) Mutta tykkaan itsestani huolehtimisesta, siksi luen tata. Jatka samaan tyyliin, varsinkin nuo ruokavinkit ovat mielenkiintoisia.Toivoo lukija Belgiasta.

 • Mrs. V

  Anonyymi,kiitos kun jaksoit kertoa!:) Laitoithan äänesi myös tuohon oikealla olevaan sivupalkkiin?:)Sini,hahaha!:) Mulla on liuta niin ihania ihmisiä lukijoina että en tosiaan halua ketään karkoitta!:DAnonyymi,Pahoittelen jos tuo oli epäselvä tuo kyselytaulukko. ELi tässä tapauksessa tarkoitus oli että valitset ensimmäisen vaihtoehdon. 16-vuotias TAI nuorempi:)Anonyymi,Pahoittelen jos tuo oli epäselvä tuo kyselytaulukko. ELi siis silloin laittaisin tuon ensimmäisen vaihtoehdon. 16-vuotias TAI nuorempi:)Anonyymi,Pahoittelen jos tuo oli epäselvä tuo kyselytaulukko. ELi siis silloin laittaisin tuon ensimmäisen vaihtoehdon. 16-vuotias TAI nuorempi:)weekdays,pahoittelen epäselvyyttä:) ELi siis ensimmäisessä kohdassa tulisi lukea 16-vuotias TAI nuorempi:)Katku,Kiitos:) Kävithän laittamassa äänesi kyselyyn?:)Sohvi,Hei suloinen!:) Eli siis laita äänesi siihen ensimmäiseen kohtaan kyselyssä!:) Pahoittelen epäselvyyttä!:) Tarkoitus oli pistää 16-vuotias TAI nuorempi:)Anonyymi,Ihan totta sekin, mutta tällä tavalla on hyvä saada helposti hieman osviittaa:) Markkinatutkimuksissa käytetään nimenomaan ikää usein kohderyhmiä ajateltaessa:) En koe oloani mukavaksi lähteä kyselemään esim. ihmisten tulotasoa täällä:)Maria,hahahah:) Ollaan vissiin samalla aaltopituudella:)Ronja K,Kiitos kovasti!:) Kai kävit laittamassa ikäsi tuonne oikeassa palkissa olevaan kyselyyn?:)Anonyymi,ei:) Ihan oma idea:) hotmama,pyh pah. Oot yksi upeimmista mamoista jota tiedän. Ikäkriisi? Esikuva enemmänkin!:)Kirsi,kiitos Kirsi!:) Kävithän laittamassa ikäsi myös tuolla oikeassa palkissa olevaan kyselyyn?:)zensku,Voi kiitos kovasti tiedosta!:) Ihana kun nuoret naiset aloittavat ihania uusia blogeja!:)

 • zensku

  Meikäläisestä saa lisätietoa uuden blogini kautta (joka siis ihan alkumetreillä vielä), joten tervetuloa lukemaan :)

 • Kirsi

  Ikää minulla on 25v.

 • hotmama

  Heh mä taidan olla vanhimmasta päästä mut mähän oonki jo ikäloppu… ;)Nimim. kolmenkypin kriisi päällä

 • Anonymous

  Onko yritys pyytäny sua tekemään ton?

 • Ronja K

  Oon 16 :)

 • Maria

  Laitoin aamulla saman kysymyksen blogiini! Hassua :)

 • Anonymous

  Ikähän on vain numero, eikä nykypäivänä kerro kovi paljon kantajastaan. Enemmän kertoo esim. koulutus, asuinpaikka ja asuinmuoto, tulotaso jne jne.

 • Sohvi

  Heips, pakko kommentoida tätäkin sillä 16 vuotiaana en löydä oikeaa ikää jota äänestäisi :DKiva tämmöinen erilainenkin kysely :) Osoitat, että olet kiinnostunut ja välität lukijoistasi! :)

 • Katsku

  kohta 15v =)

 • weekdays

  Tosta puuttuu nyt 16-vuotiaan vaihtoehto kokonaan! :D

 • emilia

  Hii täytin juuri 17-vuotta ja varmaan aika nuori mielestäsi! Toivottavasti et kuitenkaan säikähdä:D Täytyy sanoa että rakastan blogiasi, pidän sen monipuolisuudesta ja kauneudesta:) Terveelliset ruokailutottumukset ovat minulla vähän hakusessa, mutta sinun monista ohjeista ja vinkeistä on ollut tosi paljon apua:) Pukeutumiseen olen myös saanut parhaat inspiraatiot täältä! Olet mielestäni erittäin hyvä roolimalli kaikille nuorille! Toivottavasti et ole lopettamassa blogia pitkiin aikoihin:)

 • Anonymous

  Eikö tohon kyselyyn voi vastata että on 16? Kun vaihtoehtoina on alle 16 ja siitä seuraava 17-19 :D

 • Anonymous

  Siinä ei oo mun ikäsille paikkaa ollenkaan, mutta 16 :)

 • Anonymous

  Sä syrjit mua! Oon 16 ja mun ikää ei ole tuossa, kiitos!

 • Sini

  Luin eka että lukijakuntani karkoitus! Mutta ei sentään onneksi!:)

 • Anonymous

  Oon 14 v :)