CATEGORIES

Throwback Thursday

28.11.2013

Nyt luvassa vähän erilainen postaus. Löysin laukun uumenista vanhan muistikortin, jonka tallenteelta löytyi kasoittain hymyn huulille tuovia valokuvia. Kuvia on jopa reilun neljän vuoden takaa (ennen Strictly Stylen aikaa). Osa on näkynyt blogissa, mutta suurin osa ei. Ilon lisäksi ne herättivät kaipuuta sekä onnen tuntemuksia siitä, että ollaan nyt kuitenkin tässä hetkessä. Olen onnekas. Niin paljon hyviä muistoja ihanien ihmisten kanssa.

Ensimmäiseksi kuva kesäisestä Helsingistä (olisikohan vuosi 2010?), milloin nämä karvahauvat olivat vielä tämän talouden ainoat vauvat.

IMG_0066parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_0094parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Kesällä 2011 olin mukana Yves Rocherin mainoskampanjassa, missä testatiin meikkien vedenkestävyyttä heittäen vesi-ilmapalloja meidän naamaamme. Kaikkeenpa sitä on tullut suostuttua! :D En kadu hetkeäkään, sillä kuvausmatka Tukholmaan toi mukanaan paljon ihania tuttavuuksia. Vieläkin pidän yhtettä kuvassa näkyvän ihanan Christinan kanssa, jonka Passions for Fashion-blogi on yksi Tanskan suurimpia. Kuvausten lomassa sain tutustua myös YR:n kansainväliseen porukkaan, jotka olivat ihan huipputyyppejä. Maiju & Kristina, puss o kram till er båda! <3

IMG_0251parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_0230parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Ja jonkin verran on muuttunut päivän asujen kuvaus! Nämä olivat ensimmäisiä Suomessa ulkona otettuja asukuviani kesällä 2011.

IMG_0808parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_0822parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Vuoden 2010 joulu ja uusi vuosi vietettiin perheen kanssa Thaimaassa lomaillen. Myös jenkeissä asuva nuorin siskoni oli pääsyt kanssamme matkaan. Tänä vuonna ranskalainen sukumme lentää Suomeen ja suuntaamme Leville jouluksi. Myös nuorin siskoni pääsee tänäkin vuonna lentämään kotiin jouluksi!

IMG_1212parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1569parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1667parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Kun täytin 25 vuotta, järjesti kansainväliset ystäväni minulle silloisessa asuinmaassamme unohtumattomat yllätyssynttärit. Samppanjan huuruissa lauleskeltiin onnessamme Chris Brownin Dance Forever biisiä. Voi limusiinikuski raukka. Ryhmäkuvassa rakkaita ystäviäni tsekeistä, ruotsista, tanskasta, hollannista ja argentiinasta. Miss you girls dearly.

IMG_1686parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_1727parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Suomessa ollaan asuttu jo puolitoistavuotta, mutta näiden naisten kanssa jouduttiin muuttmaan erilleen n.2,5 vuotta sitten. Välimatkasta huolimatta pidämme edelleen tiivistä yhteyttä facebookin, skypen, whatsapin ja instagramin kautta. Thank god for digital age! Mahdollisuuden tullen myös käymme visiiteillä toistemme luona. Yllä olevan kuvan italialaishollantilanen ihanuus on yksi parhaimpia ystäviäni ja tulee luoksemme visiitille todennäköisesti vielä tämän vuoden lopulla.

Kun vielä asuttiin kaikki samassa paikassa, teimme myös paljon reissuja yhdessä. Tässä muutama rakas nassu Berliinissä tyttöjenreissulla.

IMG_2044parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_2052parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Näitä naisia on ihan jäätävä ikävä.

Kuvakätköistä löytyi myös tämä ruutu, missä siemailen onnessani Starbucksia Los Angelesissa. Mutta huomaatko silmieni värin? Käytin tuolloin vielä hyvin usein ruskeita piilareita.Varmaan moni blogiani pidempään seuranneista muistavat? Koska en tykkää värjätä hiuksiani, ajattelin saavani kaivattua vaihtelua sitten silmienväriä vaihtamalla. Urpo. Nyt en edes muista, koska olisin sellaisia viimeksi käyttänyt.

IMG_5100parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Ja yksi lempimatkoistani on siskoni kanssa tehty rentoutusreissu äitini luokse Espanjaan vuonna 2011. Syötiin hyvin, nautitiin säästä ja räpsittiin kauniita kuvia autenttisesta Alteasta. Yksi suosikkipostauksiani taitaakin olla “Si, mañana mañana” -postaus.

IMG_2450parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_2457parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_3137parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_2881parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Ketkä muistaa lankutusboomin?

Minä ainakin. Ihan liian hyvin. Kiitos mieheni. Siinä oli Helsingin Tuomikirkon turreille taas vähän kikateltavaa.

IMG_9384parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit IMG_9404parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Juhannus vuonna 2011. Ja kellään meistä ei ollut vielä lapsia. Ihmekkös jalka nousee :D On vähän erilaiset juhannukset olleet viime vuosina. Ihania muutoksia. Tosin samoissa maisemissa <3

IMG_7995parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Olisi pitänyt ehkä vähän enemmän nauttia siitä ajasta kun poika vielä pysyi siinä minne hänet laski… Sitä vaan malttamattomana odottaa seuraavia kehitysvaiheita. Nyt odotan innolla, että poika ryhtyisi puhumaan. Varmaan murrosiässä kiroan sitäkin. Ainakin jos on äitiinsä tullut.

IMG_1970parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Ja lopuksi vielä kuva meidän sisaruskatraasta viime uudenvuodenaattona. Enää pari viikkoa ja nuorin sisko lentää pariksi viikoksi Suomeen! <3

IMG_2343parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Tässä oli vähän erilainen postaus. Pintaraapaisu vanhojen kuvien viemänä. Olen todella iloinen, että olen kuvannut niin paljon viime vuosina, vaikka sekaan mahtuukin paljon “what the hell was I thinking” -todisteita.

57 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Susa.S

  Hei,

  Kamerat ovat kyllä ihana keksintö, sillä ilman niitä varmasti unohtuisi aikamonta ihanaa ja ikimuistoista hetkeä ja tunnetta mitä niissä hetkissä on koettu. Varsinkin sitten kun, ikää alkaa tulla lisää ja muistojen määrä vain kasvaa :) Näitä kuvia vuosien varrelta katselisi mieluusti lisääkin. Hauska verrata miten tyyli on kehittynyt ja kasvanut :)

  Asian vierestä:
  Itse olen lukenut blogiasi alkumetreistä saakka. Olet todella hyvä ja terve esikuva nuorille ja upea inspiraationlähde monille naisille. Osa seuraamistani blogeista on ns. jäänyt jumittamaan paikalleen ja lukeminen käynyt tylsäksi, mutta sinulla jutut ovat “kasvaneet” ehkä iänkin myötä ja toivon että jatkat monien arjen ilahduttamista vielä vuosia eteenpäin.

  Ps: Että nauratti tuo sinun “urpo” lausahdus, kun muistelit värillisten piilolinssien käyttöä.:D Taisin joskus kommentoida kutakuinkin tyyliin- että tuot mieleeni Angelina Jolien, tummempine piirteineen, mutta kauniine sinisine silmine. Ihmettelin tuolloin miksi piilottaa kauniit siniset silmät, ja edelleen olen samaa mieltä. Mutta kokeilemallahan se oma täydellinen tyyli löytyy ja vaihtelu virkistää. :)

  Kaikkea hyvää sinulle ja tuleville vuosille. Ja tarmoa sen pienen poikasen kanssa. Itsellä on kotona kaksi vaippaikäistä ja tuo esikoinen on hmmph! aika ehtiväinen pikkumies. Maailma on täynnä paljon uusia ja ihmeellisiä asioita ja ne kaikki asiat pitää tutkia, eihän siitä muuten opikaan mitään :)

 • s

  Ihana postaus! Nämä kuvat sai kyyneleen silmäkulmaan niistä huokuvalla elämänilolla ja onnella, kaikkea hyvää sulle elämääsi <3

 • On teille kyllä geenit jaettu. Jokaisessa jotain erilaista, persoonallista ja kaikki silti aivan yhtä kauniita. :)

 • Aivan ihania kuvia ja teidän äiti on kyllä niin upea, Kiran blogissa häntä jo ihailin :) Ja ihanat hauvat! Haluun joskus tavata heidät <3

 • Tiina

  Tosi kiva postaus! Tosi raikas juttu ihan ylipäänsä bloggaajien keskuudessa. Ei yhteistyöpostaus, ei päivän asu, ei sitä, ei tätä…..Ihanan fressi! KIITOS! En sano tosta muistomerkkijutusta mitään. Eiköhän jokainen järkevä ihminen ymmärrä minkä asian äärellä ei sallita vitsailua. Toivon ainakin niin.

 • Sasha

  Heippa!

  Todella nostalginen fiilis nousi pintaan myös itsellä blogiasi alusta asti seuranneena (suuri harmi aina syksyn tullen kun kesäblogisi jäi tauolle) :D Ja ensimmäinen ajatus osasta näistä vanhoista kuvistasi oli juurikin tuo “Juurihan sä muutama viikko sitten postasit tämän postauksen!”

  Aika lentää… :)

 • misku

  Oh dear lord ootte siskojenne kanssa kauniita! Kateushan tässä iskee. Ja toi kuva, jossa hymyilette äitisi kanssa on mahtava! Hauska ja erilainen postaus, tykkäsin kovasti (:

 • Tää oli tosi kiva postaus! Tosi suloisia kuvia, oikein hyvä mieli tuli :)

 • Aivan ihana postaus ja teidän perheen naiset ovat todellisia kaunottaria! Kauniita hetkiä ja varmasti ihania muistoja on noiden kuvien takana. Aikaa on mennyt, tässä välissä sinusta on tullut äitikin ja silti olet hehkeä ja huoliteltu, vau :)

 • Jennifer

  Erilainen mutta ihana postaus! :)
  Nuorin sisko on kyllä taivallisen kaunis. <3

 • Emmi L.

  Vanhat kuvat on ihania! Kävin kanssa omia tuossa vähän aikaa sitten läpi ja mieltä lämmitti se kuinka läpeensä onnelliselta näytin niissä kuvissa rakkaiden ihmisten kanssa :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Hannele

  Hauskoja nuoruuskuvia ja kiva postaus, mutta silläkin uhalla, että saan kireäkukkahattutädin leiman otsaani, ihmettelen Berliinin kuvia. Sikälimikäli oikein omilta reissuiltani muistan, kuvauspaikkana lienee Holocaust Memorial. Iloisuus, hauskuus ja ystävyys ovat ihania asioita, mutta silti, ihan vaikka vain kunnioituksesta toisia uskontoja kohtaan, koen itse ko. kuvat hieman mauttomiksi. Kyseinen muistomerkki on rakennettu holokaustin ja sen aiheuttamien järkyttävien inhimillisten kärsimysten uhrien muistoksi, ja jos oikeasti pysähtyy aihetta miettimään, en soisi kenenkään siihen noin keveästi suhtautuvan. Tarkoitukseni ei ole olla synkkä, eikä ilonpilaaja, mutta viimeksi vierailin ko. paikassa reilu kuukausi sitten juutalaisen ystäväni kanssa, ja nähtyäni hänen liikutuksensa ja ahdistuksensa koin nämä kuvat nyt kovin vahvasti. Tiettyjen asioiden kohdalla kunnioitus voittakoon hauskuuden.

  Toivotan valoisaa loppuvuotta toivoen, etten suuresti pahoittanut mieltäsi tällä kommentilla. Ja toki, jos erehdyin kuvauspaikasta, pyydän anteeksi. :-)

  t. Hannele

  • ihan

   samaa mietin, että josko on tuo Holocaust Memorial-paikka…ei minuakaan naurata…olen vuosia, vuosia sitten jerusalemissa käynyt keskitysleirien uhrien muistopaikassa Yad Vashemissa, itku siellä pääsi…

   • Anonymous

    Ymmärrän, että tämä aiheuttaa ristiriitaisia tunnetiloja, mutta paikalla käyneenä voin kertoa, että alue on enemmänkin paikallisten picnic paikka ja siellä paikalliset nauravat hyppivät ja viettävät päivää. Ei hehku sellaista tragediaa mitä ehkä pitäisi, joten voin hyvin kuvitella että paikan päällä ei ole tiennyt paikan syvemmästä merkityksestä, koska ilmapiiri siellä ei sitä ainakaan kuvasta.

  • Lara

   Minäkin katsoin samaa että onko tuo se holokaustin uhrien muistomerkki… Jos nämä naiset tiesivät missä olivat niin jotenkin tuo iloittelu tuntuu asiattomalta ja moukkamaiselta. :(

   Mutta muuten aivan ihania kuvia joista välittyy ilo ja onnellisuus!

   • Mrs.V

    Tiedätkö tässä kävi niin, että saavuimme tälle paikalle vahingossa, emmekä tienneet kuvia ottaessa missä olimme. Vasta jälkeenpäin. Yksi porukastamme on juutalaista syntyperää, joten missään nimessä ei todellakaan ollut ketään tarkoitus loukata. Asia kosketti meitäkin suuresti. Valtavat pahoittelut kaikille, joita tämä loukkaa. Ei missään nimessä tarkoitus. Puhdas vahinko ja koskettava asia kaikille kuvassakin näkyville.

    • ...

     Huhhuh Hanna. Olet tasan tarkkaan tiennyt kuvia tänne laittaessasi missä ne on otettu, ei ole mahdollista että olisit vain ystäviesi naamoja tuijotellut. Mautonta ja loukkaavaa käytöstä sinulta.

     • anna

      eiköhän jokainen jolla ei mitään jättimäistä aukkoa yleissivistyksessä ole tajua heti kuvat nähtyään missä ollaan, vaikkei paikassa olisi itse käynytkään…

     • Mrs.V

      Ei pidä paikkaansa. Olen tiennyt – mutta minä en TAJUNNUT lokaatiota näitä kuvia tänne laittaessani. KÄvin tuolla n.4 vuotta sitten pikaisesti, enkä yksinkertaisesti heti muistanut nyt kuvaa katsoessa, että kyseessä on muistomerkki. Joskus tällaisia virheitä saattuu. En olisi sitä tehnyt jos olisin tajunnut lokaation. Sen verran pitkään blogia pitänyt, että tiedän, että tällaisesta tulee sanomista. Olen monta kertaa jo asiaa pahoitellut. En voi muuta sanoa kuin että asia koskettaa minua syvästi ja tässä ei todellakaan ollut tarkoitus loukata ketään.

    • mutta

     ymmärränkö nyt oikein…siis kuvan nyt tänne blogiin laittaessasi tiesit paikan merkityksen, ja silti laitoit kuvan….vai vasta kommenttien myötäkö asia selvisi ?? jos ensimmäinen vaihtoehto, niin ihmettelen suuresti, ei siinä paljon pahoittelut auta : (

     • Mrs.V

      En muistanut kuvia katsoessa, että kuva oli muistomerkiltä… Keskityin kuvassa vain ikävääni naisia kohtaan, etten edes tajunnut tätä harmillista mielikuvaa. SilläKuvassa kuitenkin kolme naista, jotka luulivat kurkistelevansa kivien takaa. Se ei mitenkään tarkoita, etteivät kaikki olisi syvästi järkyttyneitä siitä kaikesta vääryydestä, mitä yksi uskonto joutui 2.maailmansodan aikana kärsimään. Pahoitteluni erheestä ja siitä jos mitenkään loukkaa. EI missään nimessä tarkoitus. En oikein voi muuta kuin pahoitella, sillä niinkuin olen toistuvasti sanonut: Ei missään nimessä ole kenellekään meistä naurun asia. Päin vastoin.

 • Moona

  Ihania kuvia. Täälläkin on blogiasi seurattu alusta alkaen ja edelleen yksi lempiblogeista <3

 • Melisa

  Kiva postaus menneistä vuosista tähän päivään. Kauniita siskoksia olette ja teidän upeaa äitiä saatiin ihastella siskosi blogin puolella. Ihanaa viikonloppua!

 • Elli

  Voi että toi kuva äidistäsi ja siskostasi on kaunis. Toisella elämän ihanat menneet hetket kasvoilla ja toinen vielä ihan nuori, kasvot puhtaana tauluna :) Toivoisin näyttäväni vanhempana äidiltäsi, ainakin tässä kuvassa näkyy mielestäni onnellisuus kaikesta koetusta.

 • Sartsu

  Hei!
  Täytyy sanoa, että en ole seurannut blogiasi aivan alusta alkaen, joten tämä postaus oli todella kiva. Tästä huokui myös onnellisuus ja ihana lämpö! Hanna olet uskomaton nainen ja sinulla on ihana elämänasenne :) Blogisi on pehmoinen paikka, jonne voin paeta arjen kiireen keskellä. Ihailen sinua valtavasti, kiitos :))

 • Aivan ihana postaus, tulin niin hyvälle ja positiivisella tavalla haikealle tuulelle tätä lukiessa. Samastun paljon tuohon tilanteeseen, kun perhe on ripoteltu maailmalle, itse vietän ensimmäistä jouluani ulkosuomalaisena oman pienen perheeni kanssa. Olette onnekkaita, kun saatte kokoontua jouluksi yhteen! <3

  Muistan hyvin tuon linkittämäsi postauksen, tuo upea look on pettynyt piirtynyt pysyvästi verkkokalvoilleni! En kyllä voi uskoa että siitä on jo kaksi vuotta, mutta pakko kai se on kun lapsiakin on tässä välissä saatu – sekä sinä että minä :)

 • mari

  Olisi aivan ihana nähdä myös sinun hääpukusi, vai onko liian henkilökohtainen asia? kiitos ihanasta blogista!

 • Nella

  Salaa toivoin, että julkaisisitte joulun jälkeen siskokuvan, mutta tässähän se jo tulikin. Olette vetävä kolmikko!

 • henrica

  Ei hitsi! Muistan niin hyvin noi vuoden 2011 kuvat! Mihin tämä aika oikein menee?? :DD

 • nipsu

  Ihania kuvia! Kuvista saa parhaita muistoja…. <3 Katselin juuri meidän kuvagalleriaa, tuli niin elävästi mieleen elämämme Thaimaassa, ikuisen auringon alla…lasten syntymät, kavereiden kanssa hauskanpitoa… Kauniita siskoksia olette! :)

 • Laura

  Tää oli tosi kiva postaus! Niin erilainen kuin yleensä. Ja itsellekin muistui noita vuosien takaisia postauksia mieleen näistä kuvista! :) Apua, minne ne vuodet katoaa… :D

 • Anni

  Ihan super kiva postaus, näitä olisi kiva katsella tulevaisuudessakin :) Olen lukenut blogiasi moonta vuotta, jo silloin kun pidit vain “kesäblogia”. Olisi kiva jos tekisit joskus sellaisen postauksen, johon keräät asujasi menneiltä vuosilta ja nimenomaan sellaisia asuja, jotka aiheuttavat “What the hell was I thinking” -reaktion :D Harmittaa kun ei itselläni ole noita vanhoja kuvia niin paljoa tallessa..

  • Hanna

   “What the hell was I thinking” -postaus saa täältäkin kannatusta :) Ja tällaiset muistelupostaukset ylipäänsä on kivoja. Ootte te kyllä superkauniita koko sisarkatras, mutta niin on mammakin, näkee mistä ne geenit tulee.

 • Joskuuu

  Tykkäsin tosi kovasti tästä postauksesta!! Lisää tälläisiä ns. kurkistuksia elämääsi;))

 • Aivan ihana postaus! joistain kuvista, mistä oot aiemmin postannut tuli ekana ajatus, että vastahan sie postasit tuosta, et onko nuista muka niin pitkä aika ;).

 • Laura

  Upeita kuvia! Kiva oli nähdä vanhempia kuvia joita ei ole nähnyt.. Minä kun en ihan alusta asti ole seurannut kun en tiennyt :/ Pikku siskosi on nätti, tulee mieleen Kirsi Ranto. :)

 • -H

  Teidän perheen naiset ovat varsinaisia kaunottaria :) Tällaiset postaukset on kivoja ja tulee itsellekin jostain vanhoista, täällä nähdyistä kuvista sellainen ahaa -elämys, että ai niin tän mä muistan!! Tällaisia postauksia lisää :)

 • Kaikke siskokset ovat kauniita :)
  Yritin ja yritin saada yhdenäköisyyttä teistä,mutta ei millään meinannut löytyä.
  Miten sisarukset voivat olla noin erin näköisiä :D
  Jos tarkkaan katson ja katson niin ehkä kaikillä on samanlainen nenä :D

  Pitääkö nuorin sisko blogia ?

 • Oi miten kiva ja erilainen postaus! Mukavaa lukea välillä tämmöisistäkin asioista. :) Ihan alusta asti en ole mukana ollut, mutta varmasti pitkään aion vielä pysyä!

  http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

 • Päivikki

  Ihana postaus! Ei haittaa vaikka näitä tulis lisääkin! :) Piti itsekin vähän muistella ja miettiä, että milloin aloin itse seuraamaan blogiasi. Yllätyin kyllä, kun siitä on jo kolme vuotta! Kaikki lähti siitä kun etsiskelin netistä jotain pikkujouluasuideoita ja eksyin katsomaan tätä postausta: http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2010/12/pikkujouluasu/ :) Sille tielle jäin ja edelleen pitää säännöllisesti tsekata, että mitä kirjoittelet! :)

 • mamma

  Voi Rakas, miten ihana huumori sulla on edelleen <3. Kiran kanssa täällä naureskeltiin kommenteille Danskusta "pysyy siinä mihin laskee" ja puheen alkamisen odottelusta " ehkä sitäkin kiroan murrosiässä" <3. Niin paljon kuin keskusteltiinkin silloin "vahvasti" sinun murrosiässä, niin näin jälkeenpäin muistelen sitä vain suurella haikeudella ja lämmöllä <3 ja haikeuden kyyneleitä taas vuodatettin ikävästä Nellukkaan <3. ILY Mamma

 • -Sanna

  Ihana postaus, ystävät ja perhe on kultaakin kalliimpia <3 Nostalgiseksi kun heittäydytään, niin huomaan että mäkin olen ollut mukana jo useamman vuoden :)

  Mukavaa joulun odotusta!

 • Ollaan täälläkin seurattu aikas monta vuotta blogiasti, aika alusta asti. :D

  Yksi kaikkien aikojen suosikkiasujasi on ollut tuo mainitsemasi Si mañana mañana -postauksen kokonaisuus. Ehkä juuri siksikin, että on tunnelmaltaan niin levollinen ja juuri tälläkin hetkellä loma auringossa olisi tarpeen.

  Ihanaa loppuvuotta teidän perheelle!

  Sydämellä, Elena

 • Nennu

  Kiva postaus, tuli kesäfiilis. Itsekin laitoin blogiini justiinsa kesähaikailukuvia. Kiva kun laitat välillä vähän “henkilökohtaisempaa”. Se luo jonkinlaista lämpöä, kiitos siitä. :)

 • Haidi

  Ei aivan mahtava postaus<3 niin ihania kuvia ja upeita muistoja varmasti, ihana kun jaoit nämäkin meidän kanssa vaikka osa olikin pintaa syvemmältä :)
  Blogiasi alusta asti lukeneena pidin tästä postauksesta kovasti! Välillä selailenkin vanhoja postauksia ihan vain inspiksen toivossa ja ihmetellen vanhaa "tyyliäsi blogata" :D

 • uyy

  Ihania kuvia! Jotenkin haikeudella muistelen itsekin noita sun blogin alkuaikoja, blogisi oli ensimmäinen jota aikoinaan aloin seuraamaan…ja voi kuinka surullinen aina olin kun sne päätit lopettaa :/

  Mitä pikkusiskosi muuten tekee jenkkilässä?

  • Mrs.V

   Voi suuri kiitos, että olet ollut kanssani NIIN PITKÄÄN! Olen valtavan iloinen. Blogi on muuttunut huimasti sen ensimmäisistä hetkistä. Kesän pääteistä huolimatta valtava kiitos, että olet edelleen täällä. Minullakin on tiettyjä muistoja/kuvia katsoeassa iski tietty haikeus, mutta positiivisella tavalla. Sisko opiskelee jenkeissä, mutta en sen enempää viitsi hänen asioistaan kertoa kun ei ole tosiaan minun paikkani :)

 • Kira

  Me naurettiin mamman kanssa täällä Shanghaissa ihan räkäsesti! Ihan paras postaus :D 10 points!!! Ikävä tuli Nellukkaa <3

  • Mrs.V

   ? Mikä teitä nyt niin nauratti?! :D

   • mamma

    Sun hauska kirjoitus :D “varmaan tätäkin kadun kun tulee murrosikään”

    • Mä olen käsittänyt, että teinipoikien sanavarasto kaventuu murrosiässä siihen “emmätiiä”:n, että no worries :D

     • Johanna

      Nykyään ne vastaa kaikkeen “iha sama” (ainakin meillä)…
      Ihana muistelupostaus :) Olette kaikki, äiti mukaanlukien niin näyttäviä naisia! Wau!!

     • Mrs.V

      REPESIN! :D :D

 • Emmi

  Ihania kuvia! Ja sun nuorempi sisko on todella kaunis, aivan kuten te kaikki olette! :)
  Kiva oli nähdä vähän vanhempia kuvia ja sellaisia mitä ei tässä blogissa olekaan vielä näkynyt :)

  • Mrs.V

   Kiva, että pidit! :) Varmaan tätä vain muotiblogina lukevat skippaavat yli, mutta ehkä blogia pidempään seuranneet voivat saada tästä nauruja irti :D Ja kiitos kohteliaisuudesta <3

 • Branilla

  Mulle tuli sun nuorimmasta siskosta mieleen Camilla Luddington. :) Samaa näköä!

  • Mrs.V

   Enpä tiennyt tätä näyytelijätärtä ennen, mutta googlasin! On kieltämättä kyllä siskossa samaa näköä! Kiitos! kaunis nainen!