CATEGORIES

Joululahjaidea äidille, siskolle tai rakkaalle ystävälle

14.12.2013

Jos mietit vielä pientä ja tyylikästä joululahjaa äidille, siskolle tai vaikka ystävälle – tässä sinulle mahtava joulutarjous! Ilahduta rakasta ihmistä omalla ajalla, mikä kannetaan kerran kuussa kotiovelle seuraavan viiden kuukauden ajan! Nyt voit valita joko Divaani-, Costume– tai Olivialehden 5 numeroa hintaan 24,90e (Olivia norm. hinta 38,25e) ja saat kaupan päälle vielä kauniin kerrosvadin!

joulutarjous

Mahtava tarjous, johon kannattaa tarttua! Tilaajalahjat vaihtuvat sesongittain, mutta nyt minun on todettava, että tämä on ylivoimaisesti paras kylkiäinen, mihin olen törmännyt. Käyttöä löytyy varmasti. Tilauksen voit tehdä helposti ja nopeasti täällä.

https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/1470/131

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Lisa

    Tää olis kyllä just täydellinen joululahja omalle äidille, mutta mulla kun ei mitään pankkitunnuksia ole niin ei varmaankaan mahdollista hankkia. :/

    • Sanni

      Hei Lisa! Lehden voi tilata myös lahjaksi tuon saman linkin kautta eikä pankkitunnuksia tarvita tilausvaiheessa vaan saat myöhemmin laskun kotiosoitteeseen. Mukavaa joulunodotusta toivottaa Sanni Olivian markkinoinnista.