CATEGORIES

Hyvää uutta vuotta 2014!

2.1.2014

Hyvää uutta vuotta teille upeuksille!

Halusin tähän ensiksi kiittää teitä kaikkia siitä, että olette kulkeneet taas yhden vuoden lisää Strictly Stylen matkassa. Se on minulle erittäin suuri kunnia ja olen todella kiitollinen teidän seurastanne. Teidän lukumäärä siellä ruudun toisella kasvaa kasvamistaan, mikä kertoo teidän lojaalisuudestanne ja ystävällisyydestänne. Olette jättäneet niin monia mieltä lämmittäviä kommentteja edellisenkin vuoden aikana, joista jotkut ovat saaneet minut liikutuksen kyyneliin asti (nim. nainen, joka itkee leffassa jo kun RMS Titanic lähtee satamasta….). Osan teistä olen saanut ilokseni ihan kasvotustenkin tavata. Suuri kiitos, kun reippaasti tulette moikkaamaan! Niin ihana saada teille kasvoja ja todistaa, miten vilpittömän ihania naisia olen saanut tätä kautta ympärilleni. Ihana tietää, että saa päivittäin olla tekemisissä sydämellisten ja fiksujen naisten kanssa. Olette mahtavia! Kiitos.

Vuoden vaihtumista juhlimme meidän kotonamme läheisellä ystäväporukkalla. Meidän piti itseasiassa viettää vuodenvaihde erään yhteisen kaveripariskuntamme luona samalla kokoonpanolla, mutta suunnitelmiin tuli muutamaa päivää ennen pieni muutos, sillä ystävämme synnytti maailmaan terveen pienen enkelin hieman etuajassa <3 Eipä voinut uusi vuosi siis paremmin alkaa. Miehemme keskittyivät pitkälti omiin juttuihinsa, kun me tytöt kävimme läpi jokaisen kohokohdat vuodelta 2013 ja toiveet vuodelle 2014. Kippis tälle vuodelle, joka on toivottavasti yhtä upea ja onnellinen, kuin edellinenkin vuosi!

uusi vuosi 2014 (1 of 5)title

Aika kului siivillä hyvin perinteisten menojen merkeissä. Valoimme tinaa, yritimme niistä ennustaa (huonolla menestyksellä), ihailimme parvekkeelta raketteja ja nautimme toistemme seurasta. Illan ruoat haimme koko porukalle Sushibarista. On se vaan niin hyvää joka kerta! Ehdottomasti stadin parasta sushia.

uusi vuosi 2014 (4 of 5) uusi vuosi 2014 (5 of 5) uusi vuosi 2014 (2 of 5)

Sellainen oli meidän vuodenvaihde. Toivottavasti teillä oli myös iloinen ilta rakkaiden ihmisten seurassa.

Hyvää uutta vuotta 2014!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tiiti

  Paljon onnea! Toivottavasti jaksat myös jatkossa päivittää ihanaa blogiasi :)

 • anna

  Kiitos samoin! Ilahduttavaa ja hienoa kuinka nöyrä olet ja muistat kiittää myös meitä lukijoita menestyksen tiellä :) Strictly Style on kehittynyt jatkuvasti ja tyylisi kirjoittaa ja pukeutua ei ole pettänyt. Tätä on ilo seurata, joten kliseisesti vielä loppuun: Jatka samaan malliin! :D

 • Upeaa uutta vuotta myös sinulle Hanna, on ollut ilo olla matkassa mukana! Kiitos monista ilon, ihastuksen ja inspiraation hetkistä Strictly Stylen mukana!

 • Hyvää uutta vuotta!

  Olen varmaan uudehko lukija, varmaan vuoden seurannut aktiivisemmin blogiasi. Tykkään kovasti, vaikutat lämpimältä ja herttaiselta tapaukselta, huimalla tyylitajulla varustettuna:) On aina mukava lukea kun kerrot äitiydestä ja perheestäsi, itselläni kun on neljä lasta. Tyyliytaju puuttuu. Vaatehankinnat ovat ulkoiluvaatteita tai treenitamineita…:D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/vuonna-2014-mina.html

 • Haidi

  Niin kauniisti kirjoitit lukijoistasi :) blogiasi on ollut ilo lukea jo monet vuodet ja tänä vuonna blogi tuntuu menneen vielä tasokkaammaksi kun aiemmin! Asukuvat ovat laadukkaita ja inspiroivia ja nämä beneath the surface postaukset ovat ihania :) oli ihana tavata sinut livenä tänä vuonna, olet niin lämmin ja avoin persoona ja upea luonteesi vain korostuu kuk kasvotusten pääsi puhumaan kanssasi!
  Ps. Sushibar suosituksesi aikanaan sai minutkin rakastumaan sushiin! Ihan lemppari paikkani <3
  Ihanaa tätä vuotta sinulle! :) <3

 • Melisa

  Olen ollut blogisi vakituinen lukija vasta viime keväästä, mutta jäin heti koukkuun ja lähes päivittäin käyn katsomassa postaukset. Sinulla on aina kauniit ja laadukkaat kuvat sekä kirjoitat kivalla tavalla. Sisäinen kauneus tulee myös hyvin postauksista esiin. Mukana pysytään myös tänä vuonna. Kaikkea hyvää vuodelle 2014!

 • Tara

  Hyvää Uutta Vuotta sinullekin Mrs V! Olen lukenut blogiasi uskollisesti jo monta vuotta. Blogisi tyylissä ja sisällössä on selkeä linja, mistä pidän kovasti. Tämä on aina yhtä tyylikäs ja miellyttävä lukea. Kiitos! :)

 • Onnellista ja iloista tätä vuotta teidän perheellenne :)

  Toivottavat Sisu ja Voima, jotka kyllä olivat ihanan ihmeissään myös uudesta serkustaan <3