CATEGORIES

Tarjous Niki Strbianilta

4.2.2014

Aloitetaan tämä aamu mahtavalla tarjouksella!

Luottokuvaajani ja ystäväni Niki Strbian tarjoaa mahtavaa kuvauspakettia arjen sankareille. Saapuvan ystävänpäivän kunniaksi Niki tarjoaa yksinhuoltajille -50% alennuksen kaikista perhekuvaussessioista. Voit tilata kuvauksen itsellesi tai vaikka urhealle ystävällesi, jonka voima, energia ja rakkauden määrä jaksaa ihmetyttää sinua joka päivä.

Single-parents-Valentine

Olet oikeutettu alennukseen kun tilaat session yksinhuoltajalle ennen ystävänpäivää, 14.2.2014. Ota yhtettä sähköpostilla: niki@nikistrbian.com.

Nikin henkeäsalpaavia kuvia pääset katsomaan hänen nettisivulta sekä inspiroivasta valokuvausblogista. Niki on ikuistanut meidän esikoisen odotuksen, poikamme vastasyntyneenä sekä hänen kasvunsa puolivuotiaana. Kyseiset kuvat ovat meille kultaakin kalliimpia. She just has a gift of capturig pure magic <3 Kiitos taas teille kaikille, jotka aikoinaan johdatitte minut hänen luoksensa. Mahtava nainen, jonka sydämellisyys hehkuu vahvasti hänen töissään asti.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • suzie

  Hei,
  Mitenhän tarkka tuo yksinhuoltaja määritelmä tässä on? Käytännössä kai suurimmalla osalla on yhteishuoltajuus eli ei varsinaisessti yksinhuoltajia vaikka onkin lapsen lähivanhempi.

  • Mrs.V

   Nikin idea on tässä se, että hän haluaa auttaa uusia pieniä perheitä luomaan uusia omia muistoja. Mahdollisesti uudessa kodissa varmaan haluaa esille jotain kauniita perhekuvia, mutta jos takana on esimerkiksi vaikka kipeä avioero, ei välttämättä halua esille niitä vanhoja. Yksinhuoltaja siis siinä merkityksessä, että arki lasten kanssa kuluu aikalailla yksin. Niki kuvaa yhden vanhemman + lapsen/lapset. Ei ole lain tiukkaa siis :)

 • emma

  Itse vähän suhteiden kautta pääsin Nikille ottamaan ylioppilaskuvani puolitoista vuotta sitten, ja ihastuin! Niki on mahtava tyyppi ja saa ihmisestä parhaat puolet esiin kameran edessä. Hän puhuu paljon ja rohkaisee sekä kehuu (itse näytän kuulemma Charlize Theronilta hahah :D), joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen!
  Halusin muutenkin kommentoida kun en ole aiemmin kommentoinut blogiisi. Ensinnäkin eilen teimme poikaystäväni kanssa uunikanaa ohjeesi mukaan, se oli herkullista! Opiskelijabudjetilla kylläkin vaihdoimme tuorejuuston valkosipulidippiin ja perunat ranskalaisiin kun molempia löytyi jo kaapista, mutta maistui silti :)
  Toisekseen halusin sanoa, että vaikutat ihanalta tyypiltä! Tapasin sinut kerran, viime kesänä Rihannan konsertissa kun parkkeerasitte viereeni parkkihallissa. Sekä sinä että siskosi vaikutitte supermukavilta ja olitte helposti lähestyttäviä. Oma elämäntilanteeni on melko erilainen kuin sinun, mutta silti luen blogiasi säännöllisesti ja se tuo lähes poikkeuksetta iloa päivääni :) Kiitos ja onnea odotukseen!

  • Mrs.V

   Heeeei! Mä muistan sut! :) Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi! Olen todella iloinen siitä, että blogiani lukee myös te monet, jotka ovat ihan erilaisessa elämäntilanteessa. Jotenkin siitä tulee hyvä tunne siitä, että ihmiset ymmärtävät toisiaan, vaikka ei ihan samassa allossa mennäkään <3 Tosi kiva, että uunikana onnistui! ja loppuun vielä totea myös – että Niki on ihan huipputyyppi! :)

 • Maria

  Voi ei mitä löysinkään kun pitkästä aikaa eksyin blogiisi! Kun odotit ensimmäistä lastasi, podin älytöntä vauvakuumetta ja äidinviettiä, jolloin tuli luettua kaikkien raskaanaolevien blogeja. Ja nyt kun odotat toista lastasi, olen minäkin onnellisesti raskaana ja odotan keskikesän vauvaa! Oli ihana lukea sinunkin vauvauutisesi. Hurjasti onnea koko perheelle ja sinulle ihanaa odotusaikaa! <3 Ihailin jo ensimmäistä lasta odottaessasi kuinka olit niin hehkeä, kaunis ja pukeuduit tyylikkäästi raskaudesta huolimatta :)

  • Mrs.V

   Että miten ihanaa!! Suuret onnittelut esikoisesi johdosta! Meillä syntyy lapset siis kutakuinkin samoihin aikoihin! Ihanaa esikoisen odotusta! :)

 • No täähän on aika huikee tarjous! :) Pitääpä ottaa selvää enemmän. Kiitos vinkistä!

  • Mrs.V

   Mahtavaa, että tätäkin kautta löytyi teitä kiinnostuneita arjen sankareita. Laitahan Nikille viestiä! :) Terkut sinne teille kotiin! :)

 • Neela

  Huomasin, että tuossa tarjouksessa on virhe, tarkoittaa varmaankin 14.2.2014. Pahoittelen, pilkunviilaaja liikkeellä… :D

  • Mrs.V

   No tottakai! :D Eikä tää edes ollut pilkun viilausta vaan ystävällinen huomio! Kiitos paljon huomiosta – korjaan välittömästi oikean vuoden! :)

 • Satu

  Olipas sinusta kaunis kuva Nikin sivuilla :) Ihania kuvia!

  • Mrs.V

   Voi kiitos! Ja kyllä – Niki on ihan mielettömän taitava ja lahjakas!