CATEGORIES

Update about comments

9.9.2009

Hei kaikki ihanat!


Pahoitteluni, kommentteihin en nyt ole ehtinyt vastata kun on nyt pitänyt kiirettä, mutta pyrin vastaamaan rästissä olleisiin ylihuomiseen mennessä.

Joten älkää vaan luulko että olen unohtanut teidät ihanat!:)


Ihanaa keskiviikkoiltaa!:)

overwhelmed.jpg

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mrs. V

    Anonyymi,?hhei,voi ihana kiitos!:) Olen niin iloinen että välittämiseni välittyy teillekin siellä ruudun toisella puolella!:) Tosiaan, aikaisemmin juuri tuolla periaatteella päästin lukijoitani lukemaan tuota salasanallistakin blogia, mutta sitten kysyntä meni niin valtavaksi että pyyntöjen määrä oikein kauhistutti kun se salasanallinen blogi kun on todella avoin. Joten olen pahoillani, tällä hetkellä en ota ketään uusia lukijoita sen toisen blogini puolelle, Jos kuitenkin tämän blogin jossain vaiheessa lopetan niin haluan rohkaista sinua ihanaista lukijaani kirjoittamaan minulle mailia. Myös se että on google-tili ja opin tuntemaan sinua valmiiksi kommentoinnin kautta edesauttaa mahdollista pääsyä jonain päivänä sinne toiseen blogiin. Sillä haluan edes jotenkuten tuntea lukijani siellä:) Kiitos vielä sinulle että annat minulle aikaasi!:)

  • hhei

    aww sä olet niin ihana, kun aidosti välität meistä lukijoista ja vastaat tunnollisesti kommentteihin yms!:)hei muuten onko tuohon "oikeaan" blogiisi mahdollista saada salasanaa? olen lukenut tätä pinnallisempaa blogia ihan siitä asti kun olet kirjoittanut ja tykkään tositosi paljon! vaikutat niin mukavalta ja sydämelliseltä ihmiseltä, että olisi mukavaa tietää enemmän sinusta ja elämästäsi ja ikään kuin tutustua paremmin. ymmärrän toki senkin että haluat pitää yksityiselämäsi omanasi etkä jakele salasanaa kaikille. onko siis mahdollista päästä lukemaan blogia jos esim kertoo vastapalveluksena salasanasta jotain itsestään, mielenkiinnonkohteistaan ymsyms?kiitos jo etukäteen vastauksesta!:)

  • Anonymous

    overwhelmed.jpg