CATEGORIES

Kolmekymppiset Helsingin yllä

25.10.2014

Kaksi viikkoa sitten juhlin 30-vuotissyntymäpäivääni lähimpien kesken. Itselleni illan ohjelma oli täysi yllätys. Vaikka rakastan järjestää yhteisiä iltoja ja juhlia ystäviemme kesken, niin viimeisten hyvin kiireisten kuukausien takia olin todennut miehelleni, ettei minulla nyt riitä paukut omien synttärien järjestämiseen. Täten hän otti ohjat omiin käsiinsä ja oli parhaiden ystävieni kanssa sumplinut salassa mitä huikeimmat syntymäpäiväjuhlat…

my30thbday-1063 copy

Minut yllätettiin Klaus K-hotellin yläkerrassa, minne oli katettu pitkä pöytä lasitetulle terassille. Nurkasta löytyi joukko rakkaimpia huutaen hyvää syntymäpäivää yhteen ääneen. Koristelut oli toteutettu tyylikkäästi mustavalkoisella, kivituikut huokuivat lämpöä, pöytää koristi yhteiset kuvamuistot ja illan menu koostui kaikista suosikkiruoistani. Tähän oli käytetty niin paljon aikaa, ajatusta ja rakkautta. Kyllähän siinä liikuttui.

my30thbday-1071 my30thbday-1043 my30thbday-1021 my30thbday-1032 my30thbday-1017 my30thbday-1036 my30thbday-1044 my30thbday-1014 my30thbday-1098 my30thbday-1080 my30thbday-1108 my30thbday-1110 my30thbday-11271

Paikkana Klaus K Skyloft -terassi oli mieletön. Upeat näkymät Helsingin ylle, keskeinen sijainti ja mitä tyylikkäimmät puitteet. Kyllä kelpasi seinän takana olevassa skyloftissakin yö viettää. Upeita yksityiskohtia ja oivalluksia.

my30thbday-1142 my30thbday-1143

Pimeässä illassa yritettiin muutama synttärikuva siskon kanssa ottaa (vaikka ulkoinen salama puuttuikin matakasta ja kuvat siksi hieman suttuisia ja kohinan täyteisiä). Samalla hetkellä saatiin Skype-yhteys rakkaaseen ystävättäreemme, joka on tällä hetkellä toisella puolella maapalloa jatko-opiskelujensa takia.

my30thbday-1205 kiskispuhelimessa my30thbday-1202

My nearest and dearest <3

my30thbday-1164 my30thbday-1264 my30thbday-1248 pics: Kira Kosonen @ Blond Rivets

top: Lanvin
pants: Lanvin
shoes: Christian Dior
earrings: Aldo

Oli mieletön ilta. Kiitos paljon rakkaat. En olisi voinut enempää toivoa <3 On kunnia täyttää kolmekymmentä näin upeassa seurassa. Saa olla monesta kiitollinen. Tosin seuraavana aamuna pyöreiden numeroiden juhlinta tuntui ihan kamalalta. Muistin taas, miksi en tykkää juoda. Yök mikä olo! :D Noh – kivaa meillä olikin! :)

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Isot onnet täältäkin hieman myöhässä <3 Ihanaa, että sinulla oli niin upeat synttärit!

 • Katja

  Onnea!

 • leena

  Onnittelut sinulle synttäreiden ja blogipalkinnon johdosta. Upeat juhlat oletkin ansainnut. Blogiasi olen jo pidempään seurannut ja se on kyllä lemppareitani. Olet niin tyylikäs ja sydämellinen nainen. Todella panostat blogisi sisältöön ja lukijat ovat sinulle tärkeitä. Blogistasi saa vinkkejä ja ideoita, odotankin jo innolla pikkujouluaiheisia postauksia.

 • Onnittelut vielä! Aika mahtavaa, miten lyhyessä ajassa on tapahtunut niin paljon ihania asioita: pikkuinen, Style Awards voitto ja kolmekymppiset… Ihan mahtavaa!
  Hieno juhlapaikka kyllä ja mikä menu.
  Upea myös tuo asu :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos kiitos ihana Mikko! :) Joo nyt on ollut lähiaikoina niin paljon huikeita tapahtumia, että pitää kyllä nauttia täysin rinnoin. Ja hei ihan mahtava paikka… Suosittelen lämmöllä. Ja asuun ihatuin mäkin – löysin hyvällä alella Luxbagista niin kotiinhan se mukana lähti ;)

 • jjjaan

  Smaragdin vihreä väri pukee sua aivan törrrrrkeen hyvin!!! Mahtavalta illalta näyttää kuvien perusteella ja sä näytät sun päivänä aivan m a h t a v a l t a! Wau! :)

  • Mrs.V

   Kiitos – se on kyllä niin kaunis väri, että se sopii varmaan melkoisen monelle. Ja ihana jos tunnelma välittyy – mulla oli ainakin ihan mahtava ilta – kiitos lähimmäisten. Kiitos vielä Jaana ystävällisyydestäsi! :)

 • FannyK

  Ihanan näköiset juhlat! Jäi varmasti rakkaita muistoja :-)
  Mistäs noita numeropalloja nykyään saa? Ennenhän Tiimari myi niitä, mutta mistä niitä saa nykyään? Haluaisin kovasti sellaisen tyttöni 1-v synttäreille :)

  • Mrs.V

   Kiitos – sitä ne olivat! :) Ja oletan, että synttäripallot olivat Juhlamaailmasta! Ainakin sieltä olen itse hakenut kehä 3:sen varrelta poikani synttäreille numeropalloja. Myös confetti-liike myy niitä Niittarissa. Ihania ja ikimuistoisia synttäreitä teille <3

   ps. Varoitus – noissa liikkeissä saattaa lähteä aika helposti koristelut lapasesta… :D

 • Oi joi, miten ihania kuvia! Sulla oli varmaan ihqut juhlat :)

  • Mrs.V

   Kiitos Jaana. Oli kyllä todella sydäntälämmittävä ilta lähimmäisten kanssa.

 • Kaunis synttärisankari & paikka! Olen itse halunnut uudet skyloftit nähdä, suunnittelemme pikkujouluja sinne ja näiden kuvien perusteella, paikka todellakin soveltuu siihen tarkoitukseen! Mitä kaikkia palveluita ylhäällä oli? Onneksi vielä olkoon!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Apua – mä en edes tiedä :/ Kannattaa katsoa varmaan Klasun sivuilta koska la ilta meni juhliessa ja sunnuntai voinnin paranteussa… :D Kiitos paljon! :)

 • Onnea vielä kerran kaunotar! xx

  • Mrs.V

   Kiitos aina niin energinen ja valoisa Heidi! :)

 • Toveri

  Ihana mies sulla, joka rohkeasti näyttää istuvan siellä keskellä aikamoista naisslaumaa :)

  • Mrs.V

   Hän on maailman paras aviomies ja paras ystäväni. Ja onneksi hänelläkin oli tuolla kaksi miestä seurana :D Mutta rohkeita olivat kaikki! :D

 • Aivan upea tuo asusi, olet niin upea näissä kuvissa! :) kuulostaa muutenkin ihan mielettömältä illalta ja ihana kun läheiset sen sinulle järjestivät. Ja vitsi miten hyvältä kuulostaa nuo ruuat ;>

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Haidi! Ja kyllä – he ovat mahtavia. <3

 • Emilia

  Lanvinin vihreä asu sopii sinulle todella hyvin! Kaunis kokonaisuus kultaisiin koruihin yhdistettynä. Synttärimenu sai veden kielelle, on se karamellipossu vaan niin hyvää! Paljon Onnea upealle 30-kymppiselle!

  • Mrs.V

   Mä olen niin ihastunut tuohon väriin ! Rakastan mustaa ja kultaa yhdessä ja tuon smaragdin vihreän pariksi ne sopiikin oikein kivasti! :) Ja kyllä – ihan suosikki!! :) Iso kiitos Emilia! :)

 • RvaH

  Ihanat juhlat, onnea 30v! Ja onnea myös mahtavasta ja täysin oikeutetusta blogipalkinnosta.
  Tämä blogi on aivan uskomaton, luen nykyään noin jokatoisen kirjoituksen kyynel silmässä, sillä kirjoitat niin valtavan kauniisti muista ihmisistä. Ulkoisen kauneutesi lisäksi myös sisäinen kauneutesi paistaa kilometrien päähän! Olet aivan loistava roolimalli. Ihanaa syksyä<3

  • Mrs.V

   Iso kiitos ja kiitos <3 Olen todella otettu siitä, että viihdyt blogissani ja nopeasti pinnalliselta vaikuttavan pinnan jälkeen löydät vähän syvempiäkin tunteita :) Ja iso kiitos ystävällisyydestäsi – ihminen on siitä hieno, että se näkee sydämellä <3 O