CATEGORIES

Laukussa

31.10.2014

Sanotaan, että nainen kantaa laukussaan puoli omaisuutta. Yleensä on meikkiä, hiusharjaa, purkkaa, hajuvettä ja mitä ties. Minä olen taas siitä erikoinen kassialma, että minulla kulkee mukana vain välittömät. Ilman lapsia tavarat mahtuisivat iltalaukkuun. Mitä kassini sisältä siis löytyy…?

inmybag-1645 TITLE

Mukana on aina lompakko, avaimet, kännykkä, hiuspompula, huulikiilto tai-puna sekä vaippoja ja siistiytymistavaroita lapsille. Itse en kanna juuri koskaan meikkejä tai edes hiusharjaa mukana. En vain ole koskaan harrastanut päivän mittaan ehostamista. Kun ovesta ulos lähdetään, niillä mennään. Mukana tilaa viemässä kulkee usein iso järjestelmäkamera sekä vaihtovaatteet kolmekuiselle pojalleni.

Mitä te kuljetatte mukananne? Entäpä mitä ilman ette voisi ovesta ulos lähteä?

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • tyyty

  Hei, minkä merkkinen lompakkosi on? Olen itse aina karttanut noita vetoketjullisia malleja, mutta ei ne varmaan sen hitaammin avaudu tai vetoketju jää jumiin? ;D
  Mulla on mukana aina lompakko, avaimet, puhelin, huulirasva, puuteri ja muita meikkejä erillisessä pussukassa sekä silmätipat toisessa. Myös aurinkolasit kotelossaan mukana. Hmm peili, puhelimen laturi, onnen kolikko irrallaan, käsirasva..
  Se on ärsyttävää kun laukku on painava vaikka yksittäiset tavarat ovat melko kevyitä :D

 • Haha oon ihan samanlainen! Mitä pienempi laukku sitä parempi :D mukana kulkee aina kännykkä, lompakko, avaimet, huulipuna/huulirasva. Kouluun ja töihin lisään kalenterin (: niin ja nyt irkku lisänä on sateenvarjo :’D

 • sni

  Mulla on hyvin harvoin edes laukkua mukana. Kännykän “kuoriin” menee henkkarit, pankkikortti, pari seteliä (mikäli tarttee) ja matkakortti. Tämä toiseen takin taskuun ja toiseen avaimet ja huulirasva. :)

 • -jenn

  Moi. Kyselisin siitä Marja Kurki merkkisestä kaulahuivista, jonka pojallesi ostit, että millaisessa hintaluokassa se pyörii?:-) Olen ihastelellut sitä, mutta en löydä netistä..

 • n

  Olen samoilla linjoilla kanssasi eli laukusta löytyy vain tarpeellinen. Puhelin, kukkaro, avaimet, pieni nenäliinapaketti ja pikkuruinen meikkipussi jota harvoin edes aukaisen! Monilla kavereillani on puhelimen laturista lähtien kaikki mahdollinen mukana :D

 • Lompakon sijaan sanoisin että kortti riittää, joskus ei koko lompakkoa tarvitse mukanaan. Itse suosin vielä vanhanaikaista paperista kalenteria joten joskus pidän sitä mukanani. Kuljen julkisilla, joten HSL:n kausilippu on aina mukana. Yleensä minulla on mukana myös kangaskassi jos päivän aikana tulee tarve kantaa jotain isompaa. Lukulasit kulkevat myös mukana.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Voi kun selviäisikin noin pienellä tavaramäärällä! Itselläni on kännykän, lompakon ja avaimien lisäksi vielä kalenteri, pieni meikkipussi, aurinkolasikotelo (sis. aurinkolasit), sateenvarjo (syksyisin pakko olla mukana!), käsirasva, pieni Marimekon kukkaro (sis. lääkkeitä, laastareita, Savett-liinoja). Niin ja purkkaa löytyy aina pari pussia, usein myös jotain pastilleja. Ja vesipullo! Hui, nyt kun aloin lukemaan tuota kirjoittamaani listaa, niin ei ihme että niskat ja hartiat ovat usein jumissa, kun on koko päivän raahannut laukkua olalla. Ehkä pieni kevennys olisi tarpeen : ).

 • Haiha

  Pärjään itsekin periaatteessa hyvin vähällä, enkä esimerkiksi koskaan kanna meikkijuttuja mukanani (tosin aika vähän meikkaan muutenkin). Tuli mieleen kysymys, kun sanoit pärjääväsi myös ilman hiusharjaa: kuvien perusteella pidät hiuksia usein auki, joten etkö koskaan tunne tarvetta harjata niitä? Tosin toki tässä on kyse siitäkin, lähteekö vain autolla käväisemään parin tunnin reissulla vai onko liikenteessä hieman pidempään. Kuinka usein ylipäätään harjaat hiuksiasi päivän mittaan? Olet kertonut “kestolaittavasi” hiukset aina pesun jälkeen, joten riittääkö vain yksi harjaus aamulla?

 • Ansku

  Tuosta bongaisin heti yhden lahjaidean sulle -avaimenperä :) Itse löydän avaimet laukusta ja avainkaapista juurikin oman avaimenperäni ansiosta!

 • piupali

  Kännykkä, avaimet, lompakko ja huulirasva. Näköjään monella muulla tämä sama kombo. Hyvin pärjää vaikka kokonaisen päivän tällä setillä jos itsekseen on liikenteessä. Jos on lapsi mukana niin vaippa tai pari tohon lisäksi. Vauva-aikana lapsen kamaa oli jotenkin tosi paljon enempi mukana, en tiedä onko kaksivuotiaalla vähemmän tarpeita vai onko sitä itse tajunnut raahaavansa ylimääräistä mukana. No, kohtapa se nähdään kun toinen lapsi syntyy! Kasvaako laukku vain lisävaipoilla vai kaikella muullakin ;)

 • Huulirasva on todellakin hyvä lisä tähän listaan, muuten mukana kulkee aina lompakko, avaimet ja puhelin, sekä kalenteri lähes poikkeuksetta. Myös iPad on aika ahkeraan mukana, toimii hyvin hätävarakamerana ja -kalenterina. Itselläkään ei ole niin maan koskaan mitään ehostustavaraa mukana, ainoastaan tuo huulirasva.

 • meow

  Olen muuten ihan samanlainen, etten juuri pidä mukanani mitään ehostautumiseen liittyvää. En saa aikaiseksi parannella naamaani tai hiuksiani päivän mittaan. Sen takia en juuri käytä huulipunaakaan :D Jos lähden johonkin juhliin, niin olen tarkempi naamastani ja otan mukaan ainakin puuterin, mutta harvoin sitäkään tulee sudittua :)

 • Emilia

  Täällä mennään vähän samalla linjalla – mukana kulkee vain tarpeellinen: kännykkä, lompakko, avaimet ja huulirasva! En ole koskaan harrastanut ehostautumista päivän aikana :)

 • Kia

  Itse kyllä tarvitsen ison laukun, koska kannan mukanani paljon tavaraa, mutta ne kaikki ovat tärkeitä. Lompakko, avaimet, kännykkä, kalenteri, pussukka, minkä sisällä mm.lääkkeitä, matkakortti, hiusharja ja useasti joku huulimeikki, nämä ainakin löytyvät laukusta. Useasti myös paljon muuta, mutta iltamenoihin osaan karsia pienempään laukkuun kaiken tarvittavan.

 • Nelliina

  Hei mihin hävisi kun aamulla pikaisesti bongasin Halloween asusi. Oli aika magee ja olisinkin vaan kysynyt, mistä olet sen hankkinut? Ilmeetkin oli kivat…

  Happy Halloween:)

  • Mrs.V

   Heippa! Poistin postauksen kun totesin aamulla, että oli minulta arviointivirhe se tänne postata. Vaikka se onkin Halloween-asuni (Ostettu Punanaamiosta – asun nimi Mansikki) niin kaikelle aika ja paikka. Aika oli oikea, mutta paikka väärä. Ei ehkä kuulu tänne blogiin, vaikka minusta hauska olikin :) Säästän naurut sitten kaveriporukalle huomisiin naamiaisjuhliimme! :)

   • Tara

    Myös mun mielestä oli hauska naamiaisasu ja postaus! Happy Halloween :)

   • Nelliina

    ;)

   • meow

    Takaisin näkyviin!! :)

 • Riitu

  Huulirasva! Sitä ilman en pärjää hetkeäkään. Totaalinen addiktio on syntynyt jo 90-luvulla ja nykyään polttavin huulirasvaa tarve ilmenee samalla hetkellä kun hoksaan, ettei rasva ole mukana. Omistan siis monta puikkoa ja niitä löytyy kaikkialta :D muutenkin käytän samaa linjaa kuin sinäkin, mukana vain tuikitarpeellinen.

  • Mrs.V

   No kyllä – huulirasva on hyvä lisä!

 • Iida

  Lompakko, kännykkä, avainet ja huulirasva – niillä pärjää jo pitkälle.

  • Mrs.V

   Aamen! :)