CATEGORIES

Mitä haluaisit kysyä Kim Heroldilta?

19.11.2014

Nyt olisi luvassa ihan uudenlaista sisältöä Strictly Style-blogiin – nimittäin artistihaastattelu! Ylihuomenna treffaan Kimin, jonka olen tuntenut pitkään perheidemme ansiosta. Kimi julkaisee perjantaina uuden levynsä ja heitti ilmoille idean, jos voisimme blogissa toteuttaa  haastiksen sen tiimoilta. Minusta idea oli hyvä. Mielelläni tutustutan teidät lähemmin tähän ainaispositiiviseen ja kohteliaaseen mieheen, jonka kanssa ollaan Kauniaisissa kasvettu.

Näyttökuva 2014-11-19 kello 10.37.00

Joten sana on vapaa! Mitä sinä haluaisit tietää Kim Heroldista? Esitä kysymyksesi ja Kim vastaa.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Tässä kohtaa pakko tunnustaa, että pidin lukion äikän tunnilla esitelmän Kimistä, 15 vuotta sitten! Voi mua ja mun aiheen valintaa :D Muistaakseni kukaan muu ei tiennyt silloin kuka on Kim Herold. Apua mihin tää aika menee jos siitä on jo noin monta vuotta??

 • tyttö

  Sinkku??;)

 • Merihelinä

  Kysymys: Oletko koskaan harkinnut itse bloggaamista?

 • Johanna

  Oletko uskossa?

 • Ceru

  Millainen on sinun unelmanainen? Oletko tavannut koskaan sellaista? Onko sinulla jotain sellaisia ihastuksia joita et ole saanut valloitettua vai oletko “saanut” aina kaikki kenet olet halunnut? Mitä katsot ensimmäisenä naisessa? Mikä inspiroi sinua kappaleiden teossa? Kertovatko kappaleesi omasta elämästäsi vai onko pitkälti mielikuvistusta? Mitä haluat tulevaisuudeltasi? Vaimon ja perheen vai matkustella itsenäisesti ympäri maailmaa? Mitä luulet, että tekisit jos et olisi laulaja/muusikko? Ketkä ovat esikuviasia musiikillisesti sekä yksityiselämässäsi?

 • mimss

  Mikä on Kimin lempi kaupunki euroopassa?
  Paras paikka jossa hän on asunut ja miksi?
  Mitä kieliä hän osaa puhua sujuvasti?
  Ja onko Kimin mielestä suomalaisilla miehillä liian kovat tavoitteet/standardit naisille?

  :)

 • Mimi

  Kysymysksiä Kimille:
  Mitkä ominaisuudet tekevät naisessa vaikutukset? a) Tutustuessa b) Pitkällä tähtäimellä
  Musiikilliset esikuvat?
  Onko musiikki kokopäivätyösi tai teetkö jotain muuta elämässäsi?
  Kuvaile Hannaa kolmella adjektiivilla :)

 • Elina

  Olisi kiva jos tekisit pitkästä aikaa kysymyspostauksen, koska edellisestä on jo tovi:) Minulla olisi myös eräs toinen postausidea sinulle ja Kiralle. Tällaisen postauksen toteutti jonkin aikaa sitten indeadaysin Ticle your fancy -Sara ja Just my imagination -Janni. Postauksessa he stailasivat kummallekkin kaksi eri tyyliä, toisessa vaatteet valittiin stailattavan omasta kaapista ja toiset vaatteet stailaajan kaapista. Olisi hauska nähdä millaiset vaatteet päätyisi molempien päälle !:)

 • emmij

  Tunnetko itseäsi koskaan epävarmaksi työhön liittyvissä tilanteissa, esimerkiksi kun tapaat uusia ihmisiä tai tuot esille omia ideoitasi? Mistä saat itsevarmuuden?

  Kiitos mielenkiintoisesta postausaiheesta!

 • sonsaa

  Mikä oli lapsuuden haaveammattisi? Kummalle uralle pääsemisen koet uudelle tulokkaalle haastavammaksi, mallin vai muusikon? Miten koet että mallin kokemuksistasi on ollut hyötyä muusikon uralla? Mitä tekisit työksesi jos et työskentelisi viihdealalla?
  Miten suhtaudut ihailijoihisi, erityisesti arkielämässäsi? (miellyttäviä/hämmentäviä kokemuksia?)

 • Emppu

  Hieno idea tämä postaus! Kysymykseni kuuluvat: Mistä saat inspiraation musiikkiisi? Kumpuavatko ideat ja kappaleet henkilökohtaisista tunteista ja/tai kokemukista, ja toimiiko musiikki sinulle myös ns. terapiana? Pidän persoonallisesta soundistasi ja olet komeaa katseltavaa. ;) Kiitos musiikistasi!

 • Tiina

  Vuosi 2014 lähenee loppuaan.
  Mitkä olivat vuoden kohokohtasi?
  Entä vuoden vaikein hetki?
  Mitä musiikki sinulle merkitsee ja miksi sitä haluat tehdä?
  Elämäsi kolme tärkeintä asiaa, ja miksi?

  Kiitos mahtavasta musiikista Kim!

 • Emma

  EIKÄÄÄ en kestääää oon AINA ollu sitä mieltä että Kim Herold ja Mika Väyrynen on kuin kaksi marjaa!! (Tietty myös joskus nuorena jalkapallofanina pidin Väykkää ja näin ollen myös Kim Heroldia maailman komeimpina miehinä)

  Mun kysymys onkin, näkeekö Kim itsessään jotain samaa (ulkonäöllisesti) kuin Mika Väyrysessä? :-)

 • Melisa

  Kim uhosi jossain haastiksessa kiipeävänsä joskus Mt.Everestille. Vieläkö unelma on olemassa ja pääseekö happipullon kantajaksi? :)

 • Tyttönen

  Mikä on sinun lempipaikkasi kirjoittaa biisejä?