CATEGORIES

Enrique Iglesias – Sex and Love

16.12.2014

Viime keskiviikkona pääsin Universalin vieraana katsomaan Enrique Iglesiaksen keikkaa Hartwalille. Kirsikkana kakun päällä sain myös mahdollisuuden artistin meet&greetiin ennen h-hetkeä. Wautsi wau. Miehen musiikin suurena fanina olin myös hänen edellisellä Helsingin keikallaan, mutta kun viimeksi päivittelin miehen kuumuutta katsomosta, nyt pääsisin katsomaan tätä espanjalaishurmuria suoraan silmiin. Eipä mulla ollut muuta sanottavaa kutsuun, kuin VAMOS!

EnriqueIgleasias

Kutsut olivat saaneet myös bloggaavat ystäväni Vilma ja Vesa ja voi herttinen, kun meillä oli hauskaa jo kauan ennen kuin päästiin edes areenalle. Nauroin taas niin paljon, että vatsalihasten tekemisestä ei tarvitse vähään aikaan huolehtia.

Jännitys alkoi tiivistyä hermostuneena kikatteluna Jaffan käytävillä, kun me ja muutamat kilpailun voittaneet odotimme espanjalaiskomistuksen tapaamista. Olisikohan hän sitä kaikkea, mitä hänestä kerrotaan? Olin kuullut hänen olevan kovin sympaattinen tapaus, jonka kanssa on helppo jutella. Olin myös kuullut, että tämä angry birds-peliä rakastava miekkonen antaa kuvata itseään vaan toiselta puolelta kasvoja (Enriquellako muka huono puoli? Vaikea uskoa. Tai no – mahdotonta) ja halusin katsoa, pitääkö se paikkansa. Meille oli aiemmin kerrottu, että koskaan ei tiedä kuinka kauan sinulla on aikaa artistin kanssa ennen keikkaa. Artisti ja manageri päättävät tilanteen mukaan juuri ennen, mitä tehdään ja miten. Saimme kuitenkin luvan valmistella kysymyksiä, mutta kamerat piti jättää kokonaan pois. Enriqueta ei siis saisi selfieen mukaan. Damn it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta aika kului, eikä Enriqueta kuulunut. Kello alkoi uhkaavasti lähestyä keikan aloitusajankohtaa. Vasta muutamaa kymmentä minuuttia ennen yhdeksää käsky sitten kävi. Kaikki tulisivat tapaamaan Enriquen neljän hengen ryhmissä, mutta aikaa kysymyksille ei olisi. Vain nopeat “Hi – how r u doing?”-toivotukset – halipusut – ryhmäkuva – ja sitten se olikin jo adios amigo. Mutta joo… Halipusut… Enriquelta… Kyllä mä melkoisen iso hymy naamalla poistuin paikalta. Keikka alkoi vain muutaman minuutin myöhässä teknisten vaikeuksien vuoksi, jota tämä latinlover kohteliaasti pyysi yleisöltään anteeksi. Sitten se olikin Bailando! 

enrique OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA MG_1377-860x573 MG_1291-860x573 IMG_9252-copy-860x573

Joten ikävä kyllä en päässyt tällä kertaa esittämään Enriquelle kysymyksiäni. Mutta kyllä tämä ryhmäkuvakin lämmittää mieltäni. Si. Muy caliente… Iso kiitos loppuun koko Universalin huikeelle sakille ja bilekavereille Vilmalle ja Vesalle, joiden kanssa tanssittiin läpi keikan. Se oli Rythm Divine alusta loppuun ja hittiä riitti vaikka muille jakaa. Yes. You can be our Hero.

Photo credits: Vilma & Vesa

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tästä postauksest jotenki huokuu toi sun innostus artistia ja keikkaa kohtaan silleen kivasti :D eli jälleen ihanasti rustailtu postaus kivoilla kuvilla! Varmasti ollut ihana kokemus halupusuineen ja ihana toi yhteiskuva :)

 • Ihana Hanna, oli niin kivaa! <3 Ja tosi hyvä postaus!! ;)) Mun pitäis vielä saada editoitua mun videot keikasta… Mutta ehkä loppuviikosta tulee videopostaus tästä! :D

 • Mahtavan humoristisia kuvia, taisi olla hauskaa! :D Harmi, ettette ehtineet sen kummemmin jutella, outoa tuommoiset järjestelyt.

 • Maria

  Oi että! Mun ystäväkin hehkutteli tota keikkaa jälkeenpäin niin paljon, kun mä en päässyt opiskelujuttujen takia mukaan. Kai se on ens kerralla lähdettävä. :)

 • Jaana

  WOU! Olin aina ajatellut, että Enrique on hyvin lyhyt….mutta ihan “miehen” kokoinenhan hän on, jos Hanna sinä olet about 170 cm… Harmi, että nämä tapaamiset noiden suurten starojen kanssa on niin pikaisia ja nopeita. Mutta saatiinhan me sentään Kim Heroldista vähän enemmän irti ;) Ja ei Kim kuumuudessa Enriquelle häviä!!! Kuten mieheni sanoisi: “Ei makeaa mahantäydeltä” :D

  Pakko kommentoida myös, että hitsit, miten kännykät tekee esiintyjällekin ihan mielettömän upean bling bling meren katsomoon lavalta katsottuna! Ihastelin tätä samaa efektiä, kun katsoin Cheekin stadionkonserttia telkkarista.

  Ja hei, se vielä, että ihana Fazerin suklaalähetys saapui nyt viimein ja viipymistäkin oli ilmeisesti hyviltelty vähän alunperin aiottua runsaammalla lähetyksellä :) Sopivasti jouluksi :)